brak logo

F.H.U. OKARMA RAFAŁ

Zarzecze

Opinie o F.H.U. OKARMA RAFAŁ

mirinda 2014-10-19 11:38:13
owszem maja busy w tragicznym stanie ale moze na zastepstwo bo widac ze firma sie rozwija i jezdzi coraz lepszymi busami
aa1 2014-10-22 19:07:20
Mirinda(usunięte przez administratora)ci płaci za wpisy??? T
o bankrut kiedy to w końcu panowie kierowcy pojmiecie? Tak rzekłem ja jarząbek
dawid 2014-11-13 21:01:50
pierwszy poszedlem ja potem kilku innych teraz uciekaja kolejni pracownicyto do mks jaslo a teraz 2 do pks jaslo zbliza sie koniec ery erbusa zaczna jezdzic sami to moze docenia kierowcow a nie tylko jape drzec umieja koledzy uciekajcie z tej firmy jak tylko znajdziecie jakakolwiek prace to porazka zeby nie placil pensji w terminie tylko wy se musicie brac z utargu po te 30 czy moze 50 zl dziennie a druga sprawa czy nie czas zeby ci co zostali postarali sie o podwyzke za 8 zl u niego pracowac to lepiej za 10 fosy czyscic bez zadnej odpowiedzialnosci
korpus 2014-11-13 21:12:29
4 pracownikow i 2 emeryci odeszlito sa chlopy a wy na co czekacie widac ze macie mocne jeszcze nerwy i nie boicie sie jezdzic tym szrotem pomalowanym walkiem co w niektorych az uszy bola od jazdy tak czeszcza i wyja nasikali by moze do skrzyn i tylnych mostow a moze satelity czas zmienic jak ich nie stac na olej
Ten sam pajacyk inny nik. 2014-11-13 21:34:29
To idź czyścić fosy za 10 zł teraz u innego na miotle umiesz jechać bo tylko do tego się nadajesz i piszesz jaki to szef dobry ale wymagający.
Podpisz się imieniem i nazwiskiem jak się pod czyimś wypowiadasz.
Gównem tak samo jeździsz bo lepszych poza MKS nikt nie ma.
Jak wam kamery założył to tydzień do ludzi dupy mu obsrywaliście ze strachu przed tym że się dowie jak go doicie. . .
BAZ 2014-11-13 23:05:54
Praca lekka, dobrze płatna, miła atmosfera, Polecam
Marian 2014-11-13 23:14:28
super warunki, dobre zarobki, jak najbardziej polecam,
aa1 2014-11-14 21:36:42
Właścicielu firmy z ojcem dajcie spokój ze swoimi wpisami bo aż mdli
BYLI 2014-11-15 16:07:37
Mdli to od czytania komentarzy jednego gościa podpisanego pięcioma różnymi imionami, piszącym z tymi samymi błędami.

Nie czytaj jak Cie mdli i sobie subskrycje wyłącz silnie zainteresowany były kierowco lub inny negatywnie nastawiony przyjacielu firmy.
zainteresowani 2014-11-15 16:17:42
Już Was widzę wszystkich zainteresowanych pracą,
czy raczej tym żeby im dupsko obrobić banda zazdrośników,
i internetowych ekspertów anonimowych.
Jest was 2, bo IP to samo a gówno po was śmierdzi na 5 forach.
odpowiedz na dawid 2014-11-15 16:33:38
Nie ma co narzekać bo w PKS Krosno to po cztery miesiące wypłat nie ma, a w Krakowie od 10 miesięcy, a poza tym ja nie dał bym rady jeździć na umowę zlecenie tak jak nie którzy w innej znanej jasielskiej firmie przewozowej i do tego bać się przy każdej stłuczce bo na busy autocasco nie ma i trzeba ze swoich płacić.
Wiesiek 2014-11-18 12:41:19
Pracuje w tej firmie od paru lat i wszystkim polecam tego pracodawcę
grzes okarma 2014-12-07 18:25:40
panowie dlaczego nie staracie sie o podwyzke tylu z was odeszlo ile bedziecie sie jeszcze meczyc za te marne 8 zl po 5 latach chyba czas na zmiany
Gdzie wiecej płacą? 2015-01-09 07:39:56
Nie wiem o co chodzi z tymi 8 złotymi, przecież w mks płacą 11 zł ale brutto, czyli wychodzi 8 zl netto plus ewentualnie bony na swieta ale to idzie z kasy miasta a tu chłopy bez dotacji jezdza to i tak dobrze placa.

W Hescie czy PKS to nie wiem, ale w PKS za dyżury też stawka mniejsza i co chwile inne linie a autobusy to trupy masakryczne stare autosany i teraz pare iveco weszło ale to tez nic nowego.
obywatel 2015-01-18 19:02:24
koniec ery er busa ludzie zwolniaja sie masowo brakuje juz kilku kierowcow a w okresie 1 miesiaca ma odejsc jeszcze 3 2 os juz pewne jak moze byc dobrze jak komornik zabiera co lepsze auta poszly juz 3 szt zaostaja same odmalowane zlomy do ktorych strach wsiadac bo na nich nie ma blachy tylko kilka warstw szpachli i farby wezmy to niebieskie co teraz rozbili ledwo go pomalowali i sie rozsypal zabrali 2 fajne busy i sprzedali bo im ponoc na kabanosy brakuje
el 2015-01-18 19:10:20
chlopie za 8 zl i w takiej atmosferze ze jada po tobie jak po psie i nie mozesz se wybrac te marne 1300 co zarobisz przez caly miesiac bo im ciagle trzeba pieniedzy a to na naprawe a to na czesci albo se uzbieraj na opony czy klocki to przyjdz popracuj a zwiejesz po miesiacu juz nas brakuje 4 a jeszcze maja odejs i napewno odejda wiec bedziesz mial okazje sie przyjac i pojezdzic rozlatujacym sie szrotem mikolaj zapraszamy do firmy upadlosciowej
Minka 2015-01-18 19:21:32
z tymi autami to chyba prawda jezdze na trasie osobnica jaslo jest tam taki zielony a drugi to co 2 dni iny i za kazdym razem gorszy Byl przez jakies2 miesiace w miare bus to ponoc sprzedali teraz znowu jezdzi taki srokaty z zielonymi dzwiami straszliwie chuczy nie sposob dojechac do jasla az dziw ze kierowca wytrzyma w nim a ciekawa sprawa po ile oni godzin moga pracowac bo ciagle widac tam 1 kierowce pozdrawiam kierowcow Nie dajcie sie wykorzystywac
Diament 2015-01-18 19:24:51
Juz niedlugo jak nie da podwyzki to bedzie se jezdzil sam albo cala rodzinka zacznie w koncu pracowac na siebie
Rzetelne opinie . . . 2015-01-25 12:03:18
Jasne . . . bardzo prawdziwe i rzetelne opinie tutaj widać.
Pisane co trzy minuty z tego samego IP. kierowców z innych jasielskich firm.
Szczególnie z jednej pisanych przez jednego "Rumuna".

paris 2015-03-08 13:45:31
firma jak najbardziej istnieje, ale nie wiem jak do końca okreslić profil ich działalnosci . Działają w Zarzeczu , ale z tego co widziałem to jest to niby komis samochodowy , ale zajmują się blacharką , a i również informacje o tym , że działają w branzy transportu samochodowego również nie trudno znaleźć
andrzej 2015-03-29 14:44:38
Cala prawda jak sie przyjmujesz do pracy niby jest super gosc na rane przyluz popracujesz troche zmienisz zdanie wyplate bierzesz po 10 roznie po 50 zl dziennie po 80 czasami wcalebo musisz odac bo szef niema na chleb lub na odgrywki na wesele mu potrzeba czasem cie zwyzywa od chamow ale moze sie przyzwyczaisz auta ze szrotu tylko co kilka miesiecy 2 litry farby nowej na nich polaza czesci musisz se sam kupic na paliwo tez z utargu musisz se nazbierac traktuja swoich pracownikow jak zlodzieji nie ma wyjatku ile i jak dobrze sie starasz i tak dla nich jestes zlodziejem odradzam powaznie wszystkim
borsuk 2015-04-08 14:32:43
unikajcie tej firmy jak ognia na gnoi trzeba robic cala rodzina na utrzymaniu kierowcow a my jestesmy u niego tylko zlodziejami wyplate bierzesz po 10 kazdego miesiaca srednio po 60 czasami 80 zl sztuka wybrac za caly miesiac bo jemu ciagle potrzeba na nich tylko inspekcja pracy dziala czas by rowniez itd sie zajelo ta firma
Barany 2015-05-03 17:16:13
Żeby ta inspekcja nie zadziałała tak, że na bruk pójdziecie wszyscy wybitni kierowcy z er busa, bo łapki macie lepkie. . . W innych firmach to głowy spuszczone w dół macie bo w er busie przyzwyczajeni jesteście do darcia ryja jak pany, a ci co przeszli do innej firmy na h...... to jak wypłatę wybierają po 50 zł od połowy miesiąca bo tam na czarno jeździcie to już nie napiszecie i zapieprzacie na miotle bo by was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pięć razy kopnął i swoimi złomami trzeba do roboty jeździć a nie sprinterami co z nich jeszcze paliwo pod domem spuszczacie.
tadeusz 2015-06-29 21:06:02
sytuacja nie jest zla jesli odajesz caly utarg a sobie bierzesz po jakies 30 zl dziennie tak ze pracujac okolo 5 mies bedziesz mial do wybrania z 3 tys ktorych nigdy juz na oczy nie zobaczysz a potem cie zwolnia albo sam sie zwolnisz bo niewytrzymasz nerwowo z idiotami
artur 2015-07-09 12:23:59
panowie ipanie te opinie sa jak najbardziej prawdziwe pracowalem tam kilka lat sytuacja nie do zniesienia jest to praca w ktorej moze wytrzymac rencista czy emeryt ale nie czlowiek ktory ma tylko 1 dochod na rodzine bo coz mozna kupic za 20 czy 50 zl ktore moze sie uda wziasc dziennie z utargu jako zaliczka NA POCZET WYPLATY KTOREJ NIGDY NIE DOSTANIESZ W CALOSCI TYLKO TAK JAK TU WSZYSCY OPISUJAnaprawde nie polecam a zato bardzo odradzam prace w tej firmie moze tam pracowac tylko emeryt i kapus w polskim znaczeniu jak Waldek W z cieklina
juhas 2015-07-09 20:42:03
emeryci wlaza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okarmie a najwiecej nazekaja ze nie moga dogonic miesiaca z wyplata a powiedz cos przy nich to cie zaraz podkabluja
barany 2015-07-29 17:10:40
To sie zwolnij tempa maso jeden z drugim i idz do innej roboty po co jezdzisz.
stado baranów 2015-08-21 13:57:26
odp do odp do barana. jak wam tak źle to po co pracujecie w tej firmie. Po komentarzach widać kto jest naprawdę baranem. Jak tacy ludzie wogóle dostali prace w firmie transportowej w której trzeba mieć chociaż odrobinę kultury, skoro wypowiadają się jak bezmózgie barany które tylko na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po pracy jeżdżą, biją żony i piją, bo co chwile widać jak któryś kierowca z obdartą gębą chodzi. Jak czytam wasze komentarze to współczuje waszemu pracodawcy że zatrudnia tak ułomnych ludzi. Zwolnijcie się i zróbcie miejsce dla uczciwych pracowitych ludzi.
michal 2015-08-25 17:03:59
erbus bankrutuje we wrzesniu kolejne auta pod mlotek komornika
wiolka 2015-08-26 09:59:08
nareszcie zbliza sie koniec tego przewoznika tylko syf smrod i ubustwo w tych busach wszystko trzeszczy stuka i smierdzi kierowcy no moze ze 2 w miare a tak to zero kultury tylko chamstwo u nich na pozadku dziennym a najbardziej jest wredny taki groby jezdzi zielonym busem w kierunku osobnica oraz taki co jezdzi no chyba najladniejszym busem na osiek wiem ze waldek ma na imie jezdze z nimi czasem z rafineri do centrum az dziw ze pracodawca trzyma takich kierowcow ten waldem to kawal chama ost naublizal pewnemu gosciowi bo sie mu mleko rozlalo w busie ale czy to jest powod aby zwyzywac czlowieka w koncu kierowca z podstawowym wyksztalceniem moze raz na tydzien wymyc pojazd apoza tym ciekawe czy zona tego kierowcy wie ze ma romans z dziewczyna o 30 lat mlodsza
1
Andrzej W 2015-08-26 10:03:06
Pracowałem w tej firmie i bardzo mi się tam podobało, ale niestety miałem lepkie palce i niestety szef złapał mnie na kradzierzy, i wyleciałem a szkoda bo teraz nie mogę znaleźć pracy i siedze jak ten pies przy budzie w tej mojej bednarce i patrze sie na moją grubą babe. Zdesperowany
bilon 2015-08-27 09:05:15
ale ten rafal ma wyobraznie wymyslil sobie kierowce z bednarki hahahaha. to napisz jeszcze w jaki sposob mozna okrasc golodupcai z czego.poprzez cud jak w kanie galilejskiej hahahaha
gerom 2015-09-03 09:44:50
No widze ze sporo tu opisow wyzej wymienionej firmy ale dla tych ktorzy chca cos wiedziec o pracy w tej firmie powiem tak nie myslcie nawet o pracy w tym bagnie niema tam ze dostajesz wyplate niema nawet tak ze dostajesz 64 zl jak tu wyzej ktos pisze a mianowicie do 10 nie wolno ci wziasc nic z utargu a po 10 niby wybierasz zaliczki jak masz z czego bo utargi kiepskie a musisz sobie kupic z tego paliwo wszystkie czesci jak ci cos wysiadzie a to im ciagle potrzeba i tak ze dla ciebie niema praktycznie wcale i tak wkolko owszem cos tam wybierzesz ale po kilku miesiacach juz bedziesz mial do wybrania z 6 moze z 8 tys kturych juz na oczy nie zobaczysz niezdaylo sie jeszcze aby ktos odszedl z firmy i mal wyplacone pieniadze za prace czy za urlop jak mieszkasz blisko to po jakies 30 zl raz na jakis czas ci kaza przyjechac sa tacyktorzy odeszli nawet 5 lat temu i nadal maja nie wyrownane a ilu takich co odeszlo niby za porozumieniem stron zadnemu nie wyplacili za urlop jedyna mozliwosc to sad pracy kilku tak zrobilo i maja go gdzies ,,Jest tak cudownie w tej firmie ze w ciagu 7 miesiecy odeszlo bodajze 14 kierowcow do innych firm POZDRAWIAM TYCH CO TRZYMAJA SIE JESZCZE TEGO BAGNA A INNYM ODRADZAM
waldek 2015-09-03 15:02:05
ja pracuje i nienarzekam
waldek 2015-09-03 15:08:51
odp do komiksa sam jestes przyglup jaka malolata jaka blondyna pomysl nim cos napiszesz to jest blok dla ludzi poszukujacych pracy a nie dla idiotow
storczyk 2015-09-03 15:14:00
Panowie sprawy prywatne to w knajpie a nie tu blazenada ,,,,,,,,,,,,,,,,,,fakt faktem ze erbus to firma ktorej radze unikac sama atmosfera pomiedzy szefostwem a pracownikami nie przyjemna a wszystkie opisy powyzej o firmie sa prawdziwe
orfeusz 2015-09-14 20:24:33
syf a nie firma nie polecam
konwojent 2015-09-17 13:58:33
syf syfem bo tak tam jest auta same szroty rozlatujace sie placic nie placom tylko zaliczki po 60 zl se mozna wziasc jak jest z czego noj jak im nie potrzeba a takich dni w mies moze ze 4 jest nie mijajac niedziel wiec wiecie codziennie chce szefostwo kase ty masz se zatankowac im oddac a ze twoje dzieci nie maja chleba ich to nie obchodzi i tak mowia ciagle ze za te pieniadze co u nich zarabiasz sie nie da zyc czyli ze ich ciagle okradasz taka ma opinie kazdy kierowca pracujacy w firmie erbus chyba ze juz naprawde niemasz zadnej kasy no to moze zmeczysz ze 2 miesiace w tej firmie
kierowca 2015-09-25 20:58:48
Popieram to takie główno, że szkoda słów.
katy 2015-10-12 10:42:09
dobre naprawde dobre buchahahahhhhhhhhhhhhh Ale to jest miejsce na opinie o pracodawcy pomyliles bloga chloptasiu a poza tymi bredniami to opinia o Okarmie jak najbardziej prawdziwa firma dno w upadlosci auta szrot wyplat brak jezdzenie bez grafiku po 16 godz nie polecam szczerze omijac ten syf
nick 2015-10-23 11:20:24
pracowalem w tej firmie kilka lat ale teraz to co sie dzieje i jakie sa warunki to szok traktuja wszystkich jak zlodzieji pensji nie placa bierzesz sobie codziennie z utargu 64 zl jak masz z czego bo musisz auto zatankowac na czesci trzeba se nazbierac przeglad we wlasnym zakresie noj najwazniejsze ze stary dzwoni codziennie zebys zostawil utarg a sobie niby wezniesz jutro a jutro znowu to samo i tak w kolko .Zwlascicielem czyli rafalem mozna sie dogadac ale on ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do powiedzenia zadzi stary darek ojciec tego rafala i drugiego syna grzeska ktory pozbawiony wszelkich skropolow wyzywa wszystkich nie patrzac czy kierowca jest starszy od gowniaza nawet 30 lat ten grzesiek to skonczony idiota debil i cham rozstac sie z nimi jest dosc trudno chyba ze zrezygnujesz ze swoich zaleglych poborow swiadczen za urlop itd jedynym rozwiazaniem jest dac im rozwiazanie umowy o pracy bez wypowiedzenia z art 55 ciezkie naruszenie obowizkow pracodawcy wobec pracownika i skierowac sprawe do sadu tak jak uczynilo to kilku kierowcow takich jak glowacki stoj witek betlej mlody a teraz i betlej senior ktorzy wygrali sprawe w sadzie i wszystko co mozliwe odnosnie wyplat swiadectw pracy zaleglosci za urlop z powazaniem kierowca z kubusia
kamil 2015-11-07 16:42:55
Piekna opinie ma tu firma erbus i jego wlasciciel Okarma ale czy on niema racji do konca bym nie powiedzial skoro ma pracownikow takich jakich ma a mianowicie ostatnio na trasie jaslo jablonica pojawil sie nowy kierowca zaledwie kilka razy jechal taki czarny wiem ze grzegorz ma na imie jachalem z nim kilka razy a juz 2 krotnie zainkasowal kase do kieszeni bo biletu mi nie wybil wiec z czego ma wlasciciel placic pensje jak ma tak zaufanych kierowcow
ktm 2015-11-08 19:47:40
Ten syf Okarmy jescze dziala ludzie czemu nie dbacie o swoje zycie i nadal jeszcze sa tacy ze nie boja sie jezdzic tym zlomem w zyciu bym dziecka tam juz nie posadzil w tym busie koszmar piski zgrzyty wszystko trzeszczy kierowcy tylko nagaduja na wlasciciela i choc to jest prawda te wszystkie opisy powyzej to niepowinni przy ludziach opowiadac mimo ze maja tak chamskiego i ordnarnego szefa ktory wraz ze swoimi dwoma synami nieudacznikami i zzarozumiala ulcia okradaja swoich pracownikow nie placac im pensji w terminie to tak jakby se ciagle bral pozyczke w banku bezprocentowa a jak ktorys z kierowcow weznie sobie z 50 zl zaliczki musi sie liczyc ze zostanie zbluzgany roznymi wyzwiskami.PANIE I PANOWIE NIE JEZDZIJCIE Z FIRMA ERBUS TO PADLINA POLECAM GODNA FIRME MKS KTORA MA CORAZ TO NOWSZY TABOR,,,,,,,,,,,,,,,FIRMA ERBUS TO FIRMA NACIAGACZY I GDZIE SPOJRZEC SAAME DLUGI NIE MOWIAC O ZADLUZENIU WOBEC PRACOWNIKOW
Andrzej 2016-01-14 14:20:31
FIRMY TEJ NIE POLECAM PRACOWALEM TAM KILKA LAT ALE TO BYL TYLKO STRACONY CZAS W w moim zyciu stracone nerwy i ciagly stres nigdy nie dostajesz tam pensji tylko bierzesz z utargu tak jak tu wszyscy powyzej opisywali,Wreszcie zdecydowalem sie wreczyc Okarmie rafalowi rozwiazanie umowy o prace powiadomic inspekcje pracy i skierowac pozew do sadu bo okarma byl mi dluzny zalegle wynagrodzenia oraz wyplate za ekwiwalent za niewykorzystany urlop sprawe wygralem kase wyplacil potem rowniez za urlop, przez 2 miesiace nie dal mi wogole swiadectwa pracy az nagle po uplywie tego czasu przyslal mi takzwana dyscyplinarke mimo tego ze ja juz 2 miesiace u niego nie pracowalem bo zlozylem mu rozwiazanie umowy o prace z jego winy .Oczywiscie zlozylem pozew do sadu o sprostowanie swiadectwa pracy i ta sprawe rowniez wygralem i otrzymalem takie swiadectwo jakie chcialem a mianowicie z art 52 z winy pracodawcy teraz sprawa toczy sie o odszkodowanie ktore tez wygralem ale on zlozyl apelacje do sadu okregowego ale to mu tez nic nieda bo przez jego postepowanie przez okres 4 miesiecy bylem bez pracy i bez prawa do zasilku dla bezrobotnych TERz wreszcie spie spokojnie ja i moja zona bez nerwow bez ciaglego dzwonienia zeby nie brac jutro jakiej kasy z utargu bo im na cos ptrzeba ,Znalazlem prace z ktorej jestem bardzo zadowolony u Pracodawcy Ktory cieszy sie swietna opinia Pozdrawiam kolegow z firmy w ktorej pracowalismy razem i ktorzy postanowili odejsc z tej firmy tak jak ja
dyskutant 2016-02-16 11:10:28
Chyba jednak panie Andrzeju nie może Pan spa, bo ciągle nie może Pan zapomniec o byłym pracodawcy. Pana wiadomości są przeterminowane, bo kierowcy mają płacone wypłaty przed terminem, bo pracują za gotówkę. Pewnie również dzięki takim jak Pan, bo na trasie którą Pan obsługiwał utargi wzrosły na tyle, że kierowca ma wypłatę, a i właściciel ma co oblizac. Sam Pan robi sobie reklamę tym pisaniem, a każdy pracodawca będzie się bał takiego pracownika zatrudnic, nie mówiąc o kolegach z pracy, bo żaden nie chciał z panem pracowac. Kto był .... to już takim zostanie.Idź lepiej człowieku do kościoła, pomódl się i zacznij życ własnym zyciem, a nie cudzym.
duet 2016-05-03 20:12:19
widze tu wpis okarmy i napewno okarmy skoro twierdzi ze utargi wzrosly i ze placi wyplate w calosci otoz niema tu nic prawdziwego w tej opini pracuje tu juz kilka miesiecy i mam 2 miesiacy juz zaleglosci a niektorzy maja po kilka miesiecy bo jak mozna wybrac ja wam ciagle trzeba a znami sie nikt nie liczy wiec szanowny panie nie pisz bzdur ze pracujemy za wyplate nie osmieszaj sie bardziej niz jestes bo znany jestes juz nie tylko w jasle ale i okolicach i w firmach ktorych masz dlugi
barany 2016-05-05 19:38:03
To napisz jak masz na imię i nazwisko jak masz wypłatę dwa miesiące do tyłu...?
Okarma płaci za dniówki z utargu i bierzesz za każdy dzień za który pracujesz. A o otrębskim to nawet nie pisz bo siedzi co rok na chorobowym jak nie na palec to główkę albo ma wesele . . . A za te obrazy co tu piszecie to na miejscu Okarmy poszedłbym już dawno na policje i do Sądu. Piszesz i obrażasz kogoś i się nie podpisujesz.
opóźniony 2016-05-05 19:43:53
to ile ma ci płacić za dzień jak zarabiasz 64 zł, to co ma ci płacić 64 zł za dzień i jeszcze na koniec miesiąca wypłatę ci dać
do idioty 2016-05-05 19:46:23
To jak zarabiasz dziennie 64 zł i tyle masz codziennie zapłacone . . . To masz wypłatę przed czasem bo jak nie wiesz normalnie wypłatę dostajesz jak przepracujesz miesiąc a nie z góry za każdy dzień. TO JAKĄ MASZ WYPŁATĘ DO TYŁU?
rk 2016-07-10 22:36:04
@bejbi ja wiem o którą konkretnie ofertę pracy ci chodzi ale gdybyś dokładnie sprawdził je datę to zobaczyłby że ona jest z listopada aż sprzed dwóch lat, jest krótko mówiąc NIEAKTUALNA, ale pozdrawiam ciepło
Zostaw swoją opinię o F.H.U. OKARMA RAFAŁ - Zarzecze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. OKARMA RAFAŁ