logo LEROY MERLIN POLSKA

LEROY MERLIN POLSKA

Zgorzelec

Opinie o LEROY MERLIN POLSKA

Żenada w Zgorzelcu nigdy i nikomu nie życzę w t 2010-01-19 20:29:47
Praca ciężka, ciągła presja, ze strony kierownictwa. W Zgorzelcu kierownicy to klika, mafia, nikt, niech nie da się zwieść mowie, że jest to firma, rodzinna, to BZDURA!!!. Nikomu nie życzę pracy w Leroy w Zgorzelcu. Szukajcie we wszystkich innych firmach od tej się brońcie, i trzymajcie z daleka. Podwyżki dostali jedynie kapusie i przydupasy. Od dwóch lat zero obiecanej premii, swojego zdania nie wolno powiedzieć bo wypowiedzonko gotowe. Kierownicy latają samolotami do Warszawy, jężdżą do Karpacza na pseudo szkolenia za pieniądze pracowników.
1
xxx 2010-02-14 21:08:21
xxx.w leroy gadaja ze nie ma przyjec a przyjmuja ludzi
oszustwo dorwali sie do wladzy i zadza.wyb ieraja sobie kogo chca albo po rodzinie.
ANONIMOWO !! 2010-08-08 22:24:31
zupełmie dię zgadzam z tymi wypowiedziami o LM zgorzelec i rzeczywiście tak jest jak piszą wyżej !!!
gość 2010-08-08 22:27:47
piszecie bzdury weżcie się do roboty nieroby !!!będzie ok !!!
Ja 2010-09-14 21:47:40
Pracuję w tej firmie od samego początku, zawsze będzie tak, że znajdzie się ktoś kto musi ponarzekać. To zazwyczaj są ludzie, którzy robią najmniej. Tak to już jest, nie mogą liczyć na premię, która byłaby odzwierciedleniem ich uczciwej pracy, to marudzą i liczą na to, że ktoś ich zauważy, wysłucha i da pieniądze. Żenada. Przy obecnym dyrektorze wystarczy pracować i dawać z siebie to co najlepsze, a będzie dobrze. Czy to naprawdę tak trudno zrozumieć, pracujesz - rób to dobrze. Wystarczy. Jeżeli solidną pracę nazywacie "podlizywaniem się" to nie jest w porządku.
1
Gall 2010-09-17 22:10:12
Ja żem też roboty u nich szukał i dobrzem sie nie dostał! Zatrudniajom kogo chcom!!! Paniska wielkie prosze ja ciebie, do władzy sie dorwali i rzondzom...
anonim 2011-03-18 16:31:19
Gall - 2010-09-17 22:10:12

Ja żem też roboty u nich szukał i dobrzem sie nie dostał! Zatrudniajom kogo chcom!!! Paniska wielkie prosze ja ciebie, do władzy sie dorwali i rzondzom...

burdel w tym liroju nic więcej. dyrektor lata za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba go swedzi
anonim 2011-03-24 18:46:01
w 100 procentach racja ja tam też pracuje i wiem co sie tam dzieje prawda w oczy kole
anonim 2011-03-25 10:06:45
xxx - 2010-02-14 21:08:21

xxx.w leroy gadaja ze nie ma przyjec a przyjmuja ludzi
oszustwo dorwali sie do wladzy i zadza.wyb ieraja sobie kogo chca albo po rodzinie.

TO SZCZERA PRAWDA 4 DYREKTOR W CIĄGU 3 LAT A NIC SIE NIE ZMIENIŁO JAK BYŁO TAK JEST
tomasz 2011-05-09 16:41:48
firma kicz ! mało płacą ,(usunięte przez administratora) .
ja 2012-03-30 21:10:42
potwierdzam to prawda komitet w Zgorzelcu to zgraja(usunięte przez administratora) z małymi wyjątkami a na czele rogacz
patryk 2012-03-30 21:29:43
ja też tam pracowałem nie podobałem się staremu to mnie wywalił (usunięte przez administratora) , a kasa tam tylko dla szefostwa z nami się nie liczą
rodzinny 2012-03-30 21:31:33
oni to chyba sobie robią rodziny (usunięte przez administratora)
patryk 2012-03-30 21:33:21
a one tylko czekają (usunięte przez administratora)
Maxmen 2012-06-29 23:17:37
z ta kasierką to chyba prawda ostatnio przysał sie do jednej, komitet ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] udaja ze nie widza, a ten az sie slini na jej widok, w czasie pracy wychodza gdzies razem, zenada, ehh, szkoda tylko dziewuchy, rogacza w koncu zmienia a ona zostanie z opinia ..
1
pracownik 2012-07-06 10:53:54
no widze, że nie jestem sam - myślałem, że tylko ja widzę ich zachowanie. \\ale z drugiej strony oni przecież się nie kryją. U. jest nawet dumna z \"posiadanej\" władzy. \\kasjerki nie mogą wytrzymać z panią dyrektorową.(usunięte przez administratora) siedzi w akwarium i ślini się na jej widok a potem mówi jak to dużo czasu spędza z ludźmi. ciekawe kiedy centrala sie o tym dowie i coś zrobi. wszyscy na sklepie i mieście już gadają
Lula 2012-07-06 16:48:05
A może Tak zajmiecie się swoimi sprawami ? ! A nie wchodzicie z butami w czyjeś życie prywatne !!! To ich sprawa kto z kim jest i się spotyka ! Jeżeli to nie przeszkadza w pracy to jest ok........ Widzę że Zgorzelec to specyficzne miasto i ludzie !!! Plotki , afery, wchodzenie do cudzego życia to tutaj norma i chleb powszedni .
inny_wsrod_normalnych 2012-07-07 12:33:00
ludzie nie rozumiem was, jest nowy Dyro, jako jedyny załatwił nam podwyżki i to jakie, dzięki niemu o naszym sklepie nie mówią kiosk tylko Zgorzelec przez duże Z, dostajemy prawie co kwartał premię albo bsk albo za progresję, broni nas na każdym kroku, inni zwalniają a on utrzymuje ekipę i jeszcze dotrudnia, a Wy wiecznie narzekacie, szkoda że na mnie nie zarzucił oka bo po siłowni wygląda fajnie, może w końcu mnie zauważy :-) ludzie dajcie mu spokój pomóżmy nam wszystkim robić to co robi a będziemy więcej zarabiać a o to chyba chodzi, szkoda że są tacy w tym sklepie którzy jeszcze tego nie rozumieją :-(
do inny wsrod normalnych 2012-07-21 20:32:23
a ty co zakochalas sie w nim, ze tak go bronisz... dla przypomnienia i twojej wiedzy, bsk pracownicy zawdzieczja sami sobie, a nie dyrowi ...
przeklejone z forum Zgorzelec Leroy merlin 2012-08-05 12:37:05
kuternoga - 2012-07-07 22:55:11 odpowiedz | cytuj





TY inny ,albo inna? bo pogubilem sie juz czytajac te bzdury wyzej...podwyzki to sie nam nalezaly jak psu zarcie, po 4 latach pracy laski nie zrobiles ,a o tym ze to bylo wurownanie to wszyscy wiemy czy ten czy poprzedni dyro by byl to i tak bysmy my dostali to co sie nam nalezy!






kuternoga - 2012-07-07 22:56:40 odpowiedz | cytuj





ej ty lulapula, jak by sie interesol swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a to nikt by slowa nie powiedzil, a on rozbija malzenstwo , w pracy to si za robote trzaba wziasc a nie za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ogldac, wstyd z takim dyrem pracowac, nie dosc ze przychodzi o ktorej chce to jeszcze prawie zawsze woda jedzie od niego, u poprzedniego dyrka to by bylo niedoposzczalne,szkoda gadac
jeszcze pracownik 2012-10-04 23:50:06
bezrobotny2 a raczej ty marcinie,przestan by c dla siebie adwokatem, atmosera na sklepie jest do bani, a ty udajesz ze tego nie widzisz, kiedys nawet sie cieszylem ze tu pracuje ale to bylo kiedys.teraz to wstyd sie przyznawac, najlepsze ludziska uciekaja z e sklepu,co chwile ktos sie zwalnia, a wszyscy wiemy dlaczego.... zamiast nam pomagac to tylko krytykujesz,albo na telefonei wisisz.wsparcia zero, a koszulke zielona to zakladasz tylko jak region przyjezdza, no ale w sumie nie dziwie sie, wstyd ja nosic, tylko widzisz my musimy, ty mozesz sie ukrywac, a z u. tez kiedys byla fajna dziewczyna, byla.
bezrobotny2 2012-10-05 00:39:45
ha chciałbym być marcinem ok nikt nie jest idealny ale jest jaki jest i duzoo pomaga, nie wiem nawet czy on czyta to forum, może czas mu je pokazać, a skoro jesteś taki odważny to można iść do niego i mu to powiedzieć w twarz, pracuje tu już kilka lat, i jakbym miał problem poszedłbym do niego, mnie stać na szczerość i odwagę
neutralny 2012-10-05 20:19:21
Praca w LM nie jest zła,tylko atmosfera jest do bani a nie okłamujmy się to atmosferę wprowadza tylko kilka osób,które najwięcej przesiadują u góry i lubią afery tworzyć i zajmować się tym co nie trzeba!!!!! To przez te osoby psuje się widok innych ludzi którzy chcą pracować i są normalni.
1
Ktoś 2012-12-21 13:37:20
Witam serdecznie. Mam pytanko, na jakie wynagrodzenie netto może liczyć "Kierownik działu handlowego"? Z góry badzo dziękuję za odpowiedz.
Krzysztof 2013-01-08 18:29:57
Witam serdecznie. Kandyduję na stanowisko „Kierownika działu handlowego” i zostałem zaproszony na mini Assessment Centre. Czy może ktoś napisać czego mogę się spodziewać na takim spotkaniu? Z góry dziękuję za pomoc. Krzysztof.
znawca 2013-04-04 22:00:33
cały ten market to dramat jest, chyba najgorszy market LM w Polsce
list 2013-08-08 21:17:50
chyba zyjesz w innym swiecie albo jestes juz kierownikiem i nie widzisz problemu pracownikow
1
miko 2013-08-14 20:20:52
Powiem tak jeśli chodzi o pracowników w LM Zgorzelec. Są lepsi i są gorsi jak wszędzie. I tak uważam że Zgorzelec wygląda nieźle a rzekłbym że to pierwsza trójka jeśli chodzi o pracowników na Dolnym Śląsku. Są działy lepsze i są działy gorsze tak jak każdy człowiek też może mieć lepsze i gorsze dni. Do prywatnych spraw się nie wcinam bo co mnie obchodzi kto sypia z kim i dlaczego, ale jeśli ktoś narzeka albo widzi nieprawidłowości że mało zarabia to zawsze można albo się zwolnić albo napisać podanie o podwyżkę. Wymiernikiem pracownika nie jest zadowolony Pan Dyrektor tylko zadowoleni Klienci których w prywatnym momencie spotkasz gdzieś na ulicy i człowiek Ci dziękuje że mu pomogłeś i reaguje przyjaźnie, jest wdzięczny. To tyle jeśli chodzi o LM Zgorzelec bo jak sobie poobserwuje z drugiej perspektywy czyli Klienta to czasami ręce opadają na co niektórych Doradców czy nawet Kiero...
bacen 2014-01-21 13:03:26
Serdeczne podziękowania dla Pani kierownik zmiany która sprzedała piec po kosztach dla rodziny pogorzelców z Proszowej dziekojemy za okazanom pomoc rodzina cendeckich
aa 2014-05-06 16:02:05
w takim razie mało wiesz
paweł 2014-11-26 17:08:16
to prawa, wiele osób uważa, że np. rozmowa kwalifikacyjna poszła im źle i że w firmie tak samo będzie kiepsko, a tu się okazuje co innego, że super warunki, zatrudnienie i wszystko, więc to prawda, że nie warto niczego oceniać po okładce, bo tak nie można po prostu, pirwsze wrażenie o niczym nie przesądza.
1
olka1912 2015-01-22 14:29:27
Witam. Wszędzie jest różnie. Nie ma idealnej pracy. Każda ma swoje plusy i minusy, a jednemu może się spodobać, drugi będzie całe życie przeżywał, że to była najgorsza praca. Ważne, żebyśmy sami od siebie robili wszystko, żeby zapewnić sobie jak najlepszą przyszłość! W Zgorzelcu, dzięki szkole Żak (bezpłatnej policealnej szkole dla dorosłych) można stale zwiększać swoje kwalifikacje. Nauka jest za darmo! Trwa rok lub dwa!Papiery, które otrzymujemy po ukończeniu szkoły honorowane są w całej UE. Warto! Sama tak zrobiłam. Zmieniałam pracę często, bo cały czas coś nie pasowało! Zwiększyłam kwalifikacje w Żaku i znalazłam pracę, o której zawsze marzyłam! Jeśli chcielibyście zobaczyć jaką mają ofertę, bądź dowiedzieć się czegoś więcej, o ile dobrze pamiętam, sekretariat jest w Zgorzelcu na Warszawskiej, tam gdzie sanepid. Polecam serdecznie!
skrzypaczka mandarynka 2015-02-23 12:59:34
nie zgadzam się z tobą "Wóz, uważam że LEROY MERLIN POLSKA to jeden z największych graczy na rynku, i jeśli chodzi o ofertę produktową i profesjonalizm obsługi w sklepie to nie ma dla mnie konkurencji. i ja chcę pracować w tak super firmie. czy ktoś może wie jak się dostać do nich do pracy? pozdrawiam serdecznie
legolassroras 2015-08-06 20:08:30
Cieszy mnie to że ktoś chce pracować i tak pozytywnie się wypowiada o profesjonaliźmie obsługi w sklepach LM. Ilekroć coś w nich kupuje nie mam kogo zapytać się o coś więcej niż na ulotce napisane. DZIEWCZYNO jeśli to jest dla ciebie szczyt możliwości to biegnij czym szybciej za 1600 zł z całą pewnością będziesz mogła wykazać się nie tylko super obsługą, ale i pasją do pracy w LM :)
solidarność80 2015-11-04 21:15:50
nowo powstały Związek Zawodowy Solidarność 80 w LM Polska zaprasza do współpracy! osoby zainteresowane tematem prosimy o kontakt e-mail s80lm@o2.pl oraz przez facebook; bo RAZEM możemy więcej!
solidarność80 2015-11-15 21:12:46
masz problemy w pracy?! twój przełożony stosuje niedozwolone chwyty?! boisz się lub nie możesz mówić jak jest?! jest na to sposób!!! Związek Zawodowy Solidarność 80 w LM Polska zaprasza do współpracy! osoby zainteresowane tematem prosimy o kontakt e-mail s80lm@o2.pl oraz przez facebook; bo RAZEM możemy więcej!
Michaś 2016-01-24 20:48:59
Zaproszono mnie na rozmowy kwalifikacyjne prowadzone w oparciu o technikę wywiadu kompetencyjnego (selekcji ukierunkowanej). Poziom mojej wiedzy technicznej, umiejętności i doświadczenia w odniesieniu do stanowiska, na które aplikowałem oraz znajomość języka obcego sprawiły ,że zatrudniono mnie od ręki. Obiecali złote góry, premie, szkolenia i rozwój... Poniekąd udało im się spełnić obietnicę w stosunku do swoich krewnych i przyjaciół w innym przypadku omijaj szerokim łukiem francuską korporację należącą do grupy ADEO. Pensja ciut nad najniższą krajową, obowiązki Doradcy przekraczają kompetencje i spływa na niego cała odpowiedzialność za zamówienia, obsługę, prządki w alejkach i ich przebudowa we własnym zakresie, która odbywa się średnio co kwartał. Praca nocna podczas inwentaryzacji również w innych sklepach danego regionu bez dodatku delegacyjnego itd. Przerwa śniadaniowa wyłącznie w tzw. wolnym czasie, bywa ,że tuż przed fajrantem. Wbrew temu co opisują w ogłoszeniach o pracę, grafik jest trudno ustalić pod nasze potrzeby i możliwości co koliduje ze szkołą (studenci), opieka nad dzieckiem czy komunikacja publiczna. Praca w weekendy i święta to standard dla tego typu korporacji. Często zmuszają do pracy w nadgodzinach których nigdy nie oddają, Zatrudnia się pracowników z grupą inwalidzką oraz bezrobotnych z urzędu pracy dla korzyści firmy ale straty dla pozostałych bo wykonują najcięższe czynności. Atmosfera toksyczna spowodowana amikoszonerią zarządu i kierowników z pogardą dla pozostałych pracowników. Podsumowując jest to szkoła życia dla desperatów. Spędziłem w tej firmie kilka lat które z perspektywy czasu uważam za zmarnowane.
2
1111111 2016-01-25 22:49:12
Michaś gratulacje za opis brawo wszystko to prawda
1
niezadowolona 2016-05-11 11:08:40
Pracowałam 7 lat w tej firmie. Pensja marna, opieka medyczna jest, przerwa jest albo i nie( doradcy sami ustalają kiedy chcą iść na przerwę na kasach kiedy ci każą a zdarza się dość często że po 1,5-2h od przyjścia). Motywacji żadnej nie ma. A to że zatrudniają z grupą to też prawda, ale wymagają od nich wszystkiego tego samego co od normalnego pracownika nie zwracając uwagi na san zdrowia. Przez wiele lat był stosowany mobbing w stosunku co do mnie przez asystentkę kierownika. Jak skończyła się czepiać mnie musiała znaleźć inną ofiarę. Ogólnie byłam zadowolona jednak do czasu jak była stara dyrekcja. Jak przyszła nowa to odradzam pracy w LM. 0 szacunku do pracownika i jego życia. Nic ich nie obchodzi jak tylko firma. Dlatego każdy odchodzi jak tylko ma coś innego.
nian9 2016-10-17 19:42:03
@niezadowlona jednak tak narzekasz i lamentujesz ale chyba nie było ci aż tak źle w tej firmie skoro 7 lat wytrzymałaś
Zostaw swoją opinię o LEROY MERLIN POLSKA - Zgorzelec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LEROY MERLIN POLSKA