Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SAINT GOBAIN GLASS POLSKA

Pracowałeś w firmie SAINT GOBAIN GLASS POLSKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adecco - 2012-02-15 15:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
było super do puki pan (usunięte przez administratora) nie przyszedł tu z fiata, teraz każdy każdemu patrzy na ręce .... a kadra kierownicza potrafi tylko donosić nic więcej a co gorsza jak już podpadniesz to się nie wytłumaczysz bo to tylko w jedna stronę działa walą(usunięte przez administratora)ak leci i normy nie wyrabiasz bo jeszcze bhp śmieszne, ludzie są naprawdę w porządku kasa marna 1600 nawet jak robisz przy rozpłatanym szkle. ogólnie trzeba bardzo uważać na konfidentów ... fizycznie spokojnie ...
zdjecie uzytkownika
cypis - 2012-05-12 19:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj hucioki hucioki za robote sie wezcie
zdjecie uzytkownika
cypis - 2012-05-12 19:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak popracujesz tu trochę to stajesz się ofiarą EURESTU i tak naprawdę to tylko to cię tu trzyma
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-05-13 20:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przydał by się nowy związkowiec który by robił coś dla pracowników a nie zajmował się pierdołami typu wycieczki pijackie i turnieje (usunięte przez administratora)o tylko statysta i zwykły kpiarz , śpi tylko w tej norze i pasie się na tej stołówce zakładowej ,ale kiedyś zła karma się odwróci Jeszcze wrócę i ujawnię kilka prawd
zdjecie uzytkownika
Marek Surówa % - 2012-06-11 16:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przydał to by się nowy kierownik bo ten to juz nie wie co wy myśleć, miota się ze swoimi pomysłami najlepsze sa buźki na stojakach piaskownica ....i granie w kręgle pajac

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-06-14 23:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo !!! każdy ma go dość. Alfons traktuje lepiej swoje panienki niż nas w tym zakładzie
zdjecie uzytkownika
nikt - 2012-06-14 23:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIEROWNIKU ZWOLNIJ SIĘ SAM !!!
zdjecie uzytkownika
bingo - 2012-06-27 21:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny hit parkowanie przodem na parkingu ( i każdy ma mieć fajke ułożoną na prawą stronę )
zdjecie uzytkownika
sztapel - 2012-07-19 16:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przecież jak jest tak źle to sie ZWOLNIJ!!!! Nie nawidze jak ktoś tak wielce narzeka a robi co mu każą , pasie sie na eurescie a potem marudzi. Socjal jest dobry( w innych zakładach w okolicy nawet takie nie ma) A praca na magazynie jest leciutka, zero fizycznej harówki.
A jak jest tak źle to dlaczego kupa ludzi powracała po zwolnieniach?

Widocznie gdzie indziej była masakra!
zdjecie uzytkownika
sztapel - 2012-07-19 16:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przecież jak jest tak źle to sie ZWOLNIJ!!!! Nie nawidze jak ktoś tak wielce narzeka a robi co mu każą , pasie sie na eurescie a potem marudzi. Socjal jest dobry( w innych zakładach w okolicy nawet takie nie ma) A praca na magazynie jest leciutka, zero fizycznej harówki.
A jak jest tak źle to dlaczego kupa ludzi powracała po zwolnieniach?

Widocznie gdzie indziej była masakra!
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2012-10-08 12:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu co ty chcesz od związkowców, gdyby nie oni zwolnili by mnie bez prawnie i nikt z was krzykaczy nawet by palcem nie kiwnął. Kiedyś ten drugi związkowiec mnie zapytał wprost: kto to jest związek ja czy wy? Związek i jego siła jest w członkach, ilu z was stanęło by za związkowcami. Niestety większość skuliła by ogon i krzyczała z za winkla. pewnie razem ze mną. Mówiłem im żeby wypisali w punktach co osiągnęli i wywiesili na ścianie bo ludzie szybko zapominają. Raz widziałem ile związkowiec zarabia, ludzie zapewniam was że za takie pieniądze żaden z nas by nie chciał się narażać. To SGGPL jest problemem zdajecie sobie sprawę jak byśmy mięli bez związków.?
zdjecie uzytkownika
bingo - 2012-10-30 18:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale drogi [stefanie ]zwiazki sa wlasnie po to zeby sie narażać i walczyc np. o podwyzki Pewnie jestes wlasnie zwiazkowcem skoro piszesz takie brednie
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2012-11-13 09:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stefanie te twoje punkty które związki zrobiły to są jakie:
mecz . mecz .mecz oraz andrżejki za 150 od pary
więcej aktywności nie zauważyłem
zdjecie uzytkownika
kibic - 2013-01-14 19:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wspaniały mecz chłopaki wystawcie swoje koszulki na allegro to kupie jedną najlepiej kiera
zdjecie uzytkownika
adceco - 2013-02-05 17:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co ty kiera nie kupisz rudy juz zarezerwował hahaah, wymieniaja sie po pracy ten mu daje koszulke a ruddy SSaaaa do oporu
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-13 01:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można w SAINT GOBAIN GLASS POLSKA Dąbrowa Górnicza związać koniec z końcem?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-06-22 10:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki są różne i czasem może być ciężko. Ja mam na rękę prawie 1600 (minus 100 co zostawiam na stołówce) więc szału nie robi. Na różnych wydziałach jest różnie i cześć chłopaków ma się całkiem dobrze jak sobie to tego dodasz premie itp. Socjal jest pełny i robota dość lekka.
Trochę kicha bo szefowie zmieniają się często i co chwila jakiś nowy jest ale nie dziwię im się bo czasem spotykam swojego kierownika jak mam na nockę.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2013-06-24 23:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1600 na ręke , to gdzie ty pracujesz bo napewno nie SGGPL tylko ADECO
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 22:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracownik jak często zmienia się szefostwo w SAINT GOBAIN GLASS POLSKA? na jakim stanowisku tam pracujesz?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-05
Żródło: monsterpolska.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
Opcje Zapisz Prześlij Drukuj Oferty pracy e-mailem Poszukujemy osoby na stanowisko: STAŻYSTA W DZIALE WCM Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza Saint-Gobain Glass Polskato wiodący producent szkła płaskiegow Polsce i jedna z najnowocześniejszychhut szkła float na świecie. Firmajest również producentem szkłaornamentowego i zbrojonego. Szkłoprodukowane przez Saint-Gobain GlassPolska, jest wykorzystywanew budownictwie, jako szkło okienne,dekoracyjne i
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-06-28 00:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość pewniee z Jaroszowca przeszedł i niźle teraz zarabia
SUPER ma stawkę , lepiej się powiesić za te 1600
A roszad w zarządzaniu to jakoś nie pamiętam poza tym co na magazynie z kierownikiem zrobili w ostatnim czasie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 14:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest jakaś osoba która pracuje w firmie SAINT GOBAIN GLASS POLSKA dłuzszy czas i jest zadowolona?
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxx - 2013-07-03 22:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7 lat jakoś zleciało i nie mam zastarzeżeń w porównaniu do poprzedniej firmy w której pracowałem to jest super wręcz miaaaaaaaał
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 12:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wojtus dlaczego według ciebie firma SAINT GOBAIN GLASS POLSKA jest jak to napisałeś bagnem bez dna? co tam jest nie tak?
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-09-28 19:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam w tej firmie SAINT GOBAIN GLASS pracują też kobiety i czy są dla nich jakieś przyjęcia jak ktoś coś wie bardzo proszę o odpowiedz byłabym bardzo wdzięczna
zdjecie uzytkownika
monti - 2013-10-02 12:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy może SAINT GOBAIN GLASS POLSKA przyjmuje teraz jakichkolwiek nowych pracowników? czy raczej zwalniają?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
19 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAINT GOBAIN GLASS POLSKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x