Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Saint-Gobain Polska

Opinie o Saint-Gobain Polska

Pracowałeś w firmie Saint-Gobain Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bingo - 2012-06-27 21:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny hit parkowanie przodem na parkingu ( i każdy ma mieć fajke ułożoną na prawą stronę )
zdjecie uzytkownika
sztapel - 2012-07-19 16:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przecież jak jest tak źle to sie ZWOLNIJ!!!! Nie nawidze jak ktoś tak wielce narzeka a robi co mu każą , pasie sie na eurescie a potem marudzi. Socjal jest dobry( w innych zakładach w okolicy nawet takie nie ma) A praca na magazynie jest leciutka, zero fizycznej harówki.
A jak jest tak źle to dlaczego kupa ludzi powracała po zwolnieniach?

Widocznie gdzie indziej była masakra!
zdjecie uzytkownika
sztapel - 2012-07-19 16:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przecież jak jest tak źle to sie ZWOLNIJ!!!! Nie nawidze jak ktoś tak wielce narzeka a robi co mu każą , pasie sie na eurescie a potem marudzi. Socjal jest dobry( w innych zakładach w okolicy nawet takie nie ma) A praca na magazynie jest leciutka, zero fizycznej harówki.
A jak jest tak źle to dlaczego kupa ludzi powracała po zwolnieniach?

Widocznie gdzie indziej była masakra!
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2012-10-08 12:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu co ty chcesz od związkowców, gdyby nie oni zwolnili by mnie bez prawnie i nikt z was krzykaczy nawet by palcem nie kiwnął. Kiedyś ten drugi związkowiec mnie zapytał wprost: kto to jest związek ja czy wy? Związek i jego siła jest w członkach, ilu z was stanęło by za związkowcami. Niestety większość skuliła by ogon i krzyczała z za winkla. pewnie razem ze mną. Mówiłem im żeby wypisali w punktach co osiągnęli i wywiesili na ścianie bo ludzie szybko zapominają. Raz widziałem ile związkowiec zarabia, ludzie zapewniam was że za takie pieniądze żaden z nas by nie chciał się narażać. To SGGPL jest problemem zdajecie sobie sprawę jak byśmy mięli bez związków.?
zdjecie uzytkownika
bingo - 2012-10-30 18:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale drogi [stefanie ]zwiazki sa wlasnie po to zeby sie narażać i walczyc np. o podwyzki Pewnie jestes wlasnie zwiazkowcem skoro piszesz takie brednie
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2012-11-13 09:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stefanie te twoje punkty które związki zrobiły to są jakie:
mecz . mecz .mecz oraz andrżejki za 150 od pary
więcej aktywności nie zauważyłem
zdjecie uzytkownika
kibic - 2013-01-14 19:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wspaniały mecz chłopaki wystawcie swoje koszulki na allegro to kupie jedną najlepiej kiera
zdjecie uzytkownika
adceco - 2013-02-05 17:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co ty kiera nie kupisz rudy juz zarezerwował hahaah, wymieniaja sie po pracy ten mu daje koszulke a ruddy SSaaaa do oporu
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-13 01:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można w SAINT GOBAIN GLASS POLSKA Dąbrowa Górnicza związać koniec z końcem?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-06-22 10:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki są różne i czasem może być ciężko. Ja mam na rękę prawie 1600 (minus 100 co zostawiam na stołówce) więc szału nie robi. Na różnych wydziałach jest różnie i cześć chłopaków ma się całkiem dobrze jak sobie to tego dodasz premie itp. Socjal jest pełny i robota dość lekka.
Trochę kicha bo szefowie zmieniają się często i co chwila jakiś nowy jest ale nie dziwię im się bo czasem spotykam swojego kierownika jak mam na nockę.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2013-06-24 23:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1600 na ręke , to gdzie ty pracujesz bo napewno nie SGGPL tylko ADECO
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 22:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracownik jak często zmienia się szefostwo w SAINT GOBAIN GLASS POLSKA? na jakim stanowisku tam pracujesz?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-06-28 00:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość pewniee z Jaroszowca przeszedł i niźle teraz zarabia
SUPER ma stawkę , lepiej się powiesić za te 1600
A roszad w zarządzaniu to jakoś nie pamiętam poza tym co na magazynie z kierownikiem zrobili w ostatnim czasie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 14:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest jakaś osoba która pracuje w firmie SAINT GOBAIN GLASS POLSKA dłuzszy czas i jest zadowolona?
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxx - 2013-07-03 22:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7 lat jakoś zleciało i nie mam zastarzeżeń w porównaniu do poprzedniej firmy w której pracowałem to jest super wręcz miaaaaaaaał
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 12:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wojtus dlaczego według ciebie firma SAINT GOBAIN GLASS POLSKA jest jak to napisałeś bagnem bez dna? co tam jest nie tak?
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-09-28 19:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam w tej firmie SAINT GOBAIN GLASS pracują też kobiety i czy są dla nich jakieś przyjęcia jak ktoś coś wie bardzo proszę o odpowiedz byłabym bardzo wdzięczna
zdjecie uzytkownika
monti - 2013-10-02 12:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy może SAINT GOBAIN GLASS POLSKA przyjmuje teraz jakichkolwiek nowych pracowników? czy raczej zwalniają?
zdjecie uzytkownika
cyc - 2014-05-17 10:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Dziękujemy Dyrekcjo za -NOWĄ PREMIĘ...
zdjecie uzytkownika
owery - 2014-10-02 23:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SAINT-GOBAIN GLASS POLSKA jest wiodącym producentem szkła płaskiego w Polsce. Fabryka firmy w Dąbrowie Górniczej jest jedną z najnowocześniejszych hut szkła float na świecie. Produkowane w Polsce szkło wykorzystywane jest w budownictwie jako szkło okienne, dekoracyjne i fasadowe, w przemyśle meblarskim oraz do produkcji szyb samochodowych. Saint-Gobain Glass Polska zaopatruje w szkło płaskie rynek krajowy oraz rynki krajów Europy Środkowej i Wschodniej.
zdjecie uzytkownika
ddawid - 2015-01-05 22:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy mozna sie dowiedziec cos sensownego na temat pracy w tej firmie bo sie zastanawiam czy warto bo mam doscy daleko a za 1500 zl na reke to nie warto bo na paliwo za duzo wyjdzie :)
zdjecie uzytkownika
pikutrem - 2015-01-12 14:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, może mi ktoś napisać sprawę dotyczącą zarobków w SAINT GOBAIN GLASS,bo szukam pracy, wysłałem cv i mam nadzieję że zadzwonią. Podstawą przygotowania się do rozmowy kwalifikacyjnej powinno być zdobycie jak największej ilości informacji o firmie, w której się chce pracować dlatego napiszcie mi jak tam jest obecnie i co powinien wiedzieć nowy pracownik a czego nie powie pracodawca.
zdjecie uzytkownika
ksyyy - 2015-01-31 05:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no kazdy jest nastawioony glownei na kas - tylko kurcze nie ma komu tego placic i zatrudniac ludzi - taka bida jest teraz z tym bezrobociem - znalezienie dobrej pracy to na prawde trudne zajecie mozna nawet poweidziec ze niemozliwe.chcialbym znalezc idealna prace ale wiem ze to jest takie trudne - prosze o infomracje czy w ogole warto bedzie mi tutaj sie dowiadywac dalej czegos czy nie ?
zdjecie uzytkownika
itman - 2015-02-19 02:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, na stronie saint gobain jest kilka ofert pracy, mnie zainteresowało jedno z działu IT, a mianowicie SPECJALISTA INFRASTRUKTURY I WSPARCIA IT. Wie ktoś, czy warto ubiegac się u o pracę? Bo wymagania spełniam, ale jak czytam, że wykształcenie wyższe to dodatkowy atut, to nie wiem jak bardzo oferta jest powazna.
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2015-04-20 19:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o, a chyba już nie ma tej oferty o któej piszesz @itman, była podana tam kwota jaką mozna zarobić na tym stanowsiku? bo jestem ciekawy, moze się pojawi jeszcze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saint-Gobain Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Saint-Gobain Polska?
Zadaj pytanie
alert