logo MAT-BUD MATERIAŁY BUDOWLANE

MAT-BUD MATERIAŁY BUDOWLANE

Gliwice

Opinie o MAT-BUD MATERIAŁY BUDOWLANE

były pracownik 2010-07-02 08:02
Mat-Bud na Pszczyńskiej.( usunięte przez administratora ) . Duzo stresów za marne pieniądze. Nie polecam na dłużej niz miesiąc.
3
tomi 2010-10-13 12:23
Ja też tak jakby myślałem - dopóki się nie zwolniłem, teraz już jestem w trzeciej firmie i chętnie bym do tego mat-bud wrócił.
ggggg 2013-05-30 11:08
katastrofa!!!!!!!!
2
były pracownik 222 2013-07-22 10:48
witam!!!skontaktuje sie z toba.:)pozdrawiam
były pracownik 2014-02-20 17:28
Pracowałem na magazynie przez 10 lat, przeważnie 8 godz, zarobek około 2,7tys zł płacony w terminie. Wszyscy mają umowę o pracę.
Obecnie pracowałem w Lerłs Merle ale zarobki dużo mniejsze. Wróciłbym z powrotem do MATBUDu. Szef zna się na branzy. Polecam.
byly pracownik 2014-02-21 13:03
potwierdzam napisze szczeże przed matbudem w dużo firmach pracowałem zaliczyłem ich ze 20 W matbudzie ok roku nauczyli mnie roboty w budowlance Jak mieli jakieś ale to i racja była placą dużo więcej niż inni ale jak się obijasz to niestety to widzom ja robote mam ale zone bym do nich poslal ale nie przyjmują.
Klient 2014-03-20 18:24
Teraz , po zmianach jest lepiej. Większość pracowników pomaga klientom. Chyba płacą za wielkość sprzeaży.
klient 2014-05-07 08:29
Rozwijają się za unijne pieniądze. Nie powiem ja na Pikniku w kwietniu wygrałem 3 razy fajne nagrody. Nie oszukiwali. Dziękuję za miłe przyjęcie. Widać klasę.
partner w biznesie 2014-05-11 19:34
Super Salon Łazienek, Drzwi, Podłóg i materiałów budowlanych. Robię zakupy od ponad 10 lat i byłem zawsze profesjonalnie obsłużony. Teraz kupuję przez sklep internetowy lub dzwonię i przywożą na budowę. Jako stały klient mam kartę lojalnością PSB z cennymi nagrodami. Płacę kartą lub przelewem. Polecam montażystom, budowlańcom duży wybór w niskich cenach. To się opłaca.
Marek 2014-05-13 11:00
Firma godna polecenia. Bardzo szeroki asortyment oferowanych produktów oraz konkurencyjne ceny.
Józef 2014-06-09 17:10
REKOMENDACJA O WSPÓŁPRACY



Jesteśmy firmą z 18 letnim doświadczeniem w branży budowlanej. Zajmujemy się szeroką gamą usług remontowo-budowlanych ,budowa domów pod klucz ,więźby pokrycia wszelkiego rodzaju.
Dzięki naszej pracy dajemy naszym klientom 100% satysfakcji, ponieważ stawiamy na solidność i precyzję.Nigdy nie przypuszczałem, że będę zaopatrywał się w firmie "MATBUD", która ma swoją siedzibę w Gliwicach przy ul. Andersa. Mimo że czasem zaczynam budowę w dojść dużej odległości od ich siedziby to ceny są bardzo konkurencyjne.
Mam swojego opiekuna, p. Marcina Dyktę, który przynajmniej dwa razy w tygodniu przyjeżdża na moją budowę i stara się w możliwie najniższych cenach, zaopatrywać mnie w materiały budowlane, które są mi w danym momencie potrzebne.Dyspozycyjność i kontakt z nim jest możliwy praktycznie w każdej godzinie, czy to jest środek tygodnia czy tez weekend. Dzięki doświadczeniu opiekuna firmy "MATBUD" decyzje zapadają szybko i trafnie. Dziś wiem, że budowa domu nie musi być pasmem trudności - wystarczy mieć profesjonalnego, niezawodnego dostawcę materiałów budowlanych.
Dostawy są zawsze w wyznaczonym dniu i godzinie. Mało tego - są bezpłatne! Co bardzo dobrze wygląda w oczach inwestora.
Pozdrawiam Józef Kuchta Tel. Kom .502 285 631
1
Rakoczy Tom REMBUD 2014-06-21 11:46
Również polecam. Miła obsługa. Od ręki transport. Płacisz przelewem, karta, zbierasz punkty na nagrody. Parking, załadunek. Same wygody. Czynne od 7oo do 18oo.
Klient 2014-06-27 21:07
Bardzo polecam zakupy w Matbudzie, osobiście polecam zakupy płytek u P. Wioli na pszczyńskiej, bardzo pomocna osobą zawsze potrafi dobrze doradzić.
świras 2014-07-08 21:01
bardzo mi się podoba pani na kafelkach
2
zadowolona 2014-10-08 15:42
byłam na Pszczyńskiej, jestem bardzo zadowolona z obsługi. Polecam dział łazienek
klientka 2014-10-11 12:17
Jestem klientką która wraca, rok po roku. Uważam że dostępność materiałów jest ogromna, obsługa służy pomocą i jest w stanie fachowo i profesjonalnie podejść do klienta. Trafiłam tam z informacji na stronie internetowej i ze względu na konkurencyjne ceny płytek łazienkowych. Po wizycie w sklepie i rozmowie z projektantką zdecydowałam że tam właśnie powstanie projekt mojej łazienki - zresztą 6+ !!! Po roku wróciłam aby skorzystać tym razem ponownie z pomocy przy projektowaniu wykończeń w kuchni. Już teraz wiem że nie była to ostatnia wizyta, więc zdecydowanie z czystym sumieniem POLECAM !!!
Szumska 2014-10-13 19:44
Od kilku lat jestem klientką Mat-Budu, I wracam systematycznie. Miałam robiony projekt łazienki przez Panią Aleksandrę i muszę stwierdzić, ze mało gdzie jest się obsłużonym w tak profesjonalny sposób jak robi to ta właśnie Pani. Kobieta zna się na rzecz, pełen profesjonalizm......miła obsługa na najwyższym poziomie. Jak już wspomniałam projekt łazienki wykonany na 6+ a łazienka cudowna.
1
Zadowolona 2014-10-15 15:14
Witam i Ja!!!!JAK PANI POPRZEDNIA ROWNIRZ JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WYKONANEGO PROJEKTU Jaki wykonała Pani Aleksandra Drzęźla.....przepraszam że po nazwisku ale wydaje mi się ze szefostwo powinno wiedzieć iż klienci są zadowoleni z obsługi u zaangażowania. Pozdrawiam i zgłoszę się z bratem po projekt
zadowoleni 2014-10-22 15:56
Fajnie, że nie pracuje w MATBUDzie ten co obrażał klientów i rzucał wulgaryzmami; widocznie miarka się przebrała. Super, teraz jest miła i kulturalna obsługa.
klientka 2014-11-17 19:55
Gorąco polecam zakupy w Matbudzie. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Pani Wiola zna się na rzeczy. Doskonały projekt i dobór kafelek. Pani Wiolu dziękujemy za cenne wskazówki. Gorąco polecam!!!
1
zadowolona 2014-11-28 08:31
Zespól ludzi w porządku, miła atmosfera w pracy. Ciężko się dostać do pracy w matbudzie; trzeba mieć doświadczenie w branzy budowlanej , przygotować się i zdać egzamin ze 100 pytań. Powodzenia
kiler 2015-01-16 21:52
Masakra,te wpisy to są chyba tylko od szefostwa.Miałem okazję tam pracować,niestety wytrzymałem tylko trochę lepiej niż miesiąc.
Jedyny + tego pobytu to,że doceniłam wcześniejszego pracodawcę.(usunięte przez administratora)..szkoda słów
1
szukajacy 2015-01-20 17:06
Bylem na rozmowie z cv szef nie mial czasu i wyslal mnie do kobitki
na onej wrazenia nie wywarlem ani ona na mnie hi hi niby przydalby jej sie ktos z doswiadczeniem a ja to niby w d...... mam go zdobyc ,no to kicha. ale odzwonila i na zakupy zaprosila nieh spada. na szukaniu zeby zjadlem wprawie sobie nowe i robote znajde.
1
HAHAHAHA 2015-02-02 12:25
HA
1
... 2015-02-09 19:51
nie zgodzę się z tym do końca......... dostajesz pytania wykujesz na pamięć i tylko... niestety, ale to nie dowód na to ze pracują tam wykwalifikowani ludzie.....
klient długoletni 2015-02-21 13:12
Jako klient chciałbym kiedyś pracować w matbudzie. Szanują pracowników i klientów. Może dlatego pracowników wg mnie jest chyba za dużo. Na tle innych firm w matbudzie jest normalne.
stażysta 2015-07-22 08:34
Odbywam 6- msc staż z Urzędu Pracy i jestem z niego zadowolony. Nauczyłem się prowadzić sklep internetowy w branży Materiałów Budowlanych i Wyposażenia wnętrz; Głównie płytki OPOCZNO, PARADYZ, CERSANIT, drzwi PORTA, STOLBUD, GERDA... Szef jest dobrym mentorem i praktykiem. Polecam młodym bez doświadczenia. Po stażu chciałbym pracować w MATBUDzie już za konkretne pieniądze. Jeszcze egzamin 100 pytań.... i wakacje
odpow 2015-08-21 09:00
Praca Przedstawiciela jest 8 godzin dziennie przeważnie w godz 8oo do 16oo
Barko bambuko 2015-09-19 08:58
Moja znajoma pracuje w Mat-Budzie od jakiegoś czasu i z tego co mówi to czasami jest cieżko szefostwo ma swoje humory i idiotyczne pomysły ale wszystko rekompensuje w sumie dobra kasa w granicach od 2100 do 3000zl na rękę
Carn 2015-10-01 18:20
W trakcie świąt tylko jak sie znasz na drzwiach albo wykładanie towaru
rekrut 2015-10-02 08:45
Byłem na rekrutacji. Normalne pytania. Nie zatrudniono mnie bo nie mam doświadczenia w sprzedaży drzwi, a takich poszukuje MATBUD. Polecam.
izk 2015-10-21 11:28
Pracodawca jest w porządku, jak się wykonuje swoją pracę to można liczyć na dogadanie się w wielu kwestiach - na przykład premii, urlopu itp. Ja starałam się być zawsze w porządku wobec szefostwa, firmy i chyba się to opłaciło :)
tom 2015-11-27 15:57
do frytki- warunki i premie lepsze niz w castoramie. lirou itp. Urlop- jesli masz dzieci dostaniesz w wakacje. W wielu kwestiach jest ok. Jak nie znasz się na drzwiach, łazienkach, mat budowlanych to pracy nie dostaniesz.
Władysław 06 2016-04-04 23:23
Super towar dobrej jakości,ceny konkurencyjne na rynku,doskonała obsługa telefoniczna ,elektroniczna ,doskonała obsługa klienta .To jest przykład wzorowy dla innych sklepów tej branży.Tym przykładem jest Mat-Bud Materiały Budowlane w Gliwicach ul. Pszczyńska 133,a z personelu obsługującego przede wszystkim wyróżniam Panią Martę Knopik,super doradztwo i obsługa klienta.
Wulkan 2016-04-18 06:40
wszystko ok
kamil 2016-05-05 09:06
poszukują przedstawiciela handlowego na terenie Śląska i oferują umowę na pełny etat z wynagrodzeniem powyżej 3500zł. @Wulkan możesz bardziej rozwinąć swoją opinię, bo nie wiem co jest "ok"a interesuje mnie opinia o pracy w tej firmie
Aneta 2017-03-20 15:32
Pracujesz obecnie w MAT-BUD MATERIAŁY BUDOWLANE? Chętnie dowiemy się więcej na temat oferowanych teraz warunków. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
Asia 2017-05-23 05:50
Nie polecam
Aneta 2017-05-23 09:00
@Asia dlaczego nie polecasz pracy w MAT-BUD? Mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat swoich doświadczeń z pracy w firmie? Konkretne wskazanie tego, co Ci nie odpowiada będzie ważne dla osób, które szukają informacji na temat firmy jako pracodawcy. To co sprawa, że nie polecasz pracy w firmie dla innych osób może być mniej istotne.
Asia 2017-05-23 10:53
Zależy mi na dalszej pracy w MATBUDzie. Dobrze mi się tu pracuje. Nie potrzebuję rywalizacji. Firma jest stabilna i rzetelna.
Aneta 2017-07-17 09:36
Na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje, że w związku z realizacją Projektu Unijnego i oddaniem do użytku nowego działu handlowego poszukiwani są nowi pracownicy. Co jako obecni pracownicy możecie powiedzieć o tym jak wygląda praca w poszczególnych działach MAT-BUD? Czego mogą spodziewać się osoby dołączające do zespołu?
Karol 2017-07-17 12:00
W dziale łazienek jest super. Elastyczny harmonogram pracy, urlopy do uzgodnienia, klienci mili. Szefostwo w porzo. Można się wiele nauczyć i reakizować Wynagrodzenia w porę płacone
Aneta 2017-08-10 08:53
@Karol dziękuję za odpowiedź. To że można liczyć na elastyczne godziny pracy będzie na pewno cenną informacją dla wielu osób. A ktoś z Was pracuje w innym dziale? Jak tam wygląda praca?
Janek 2017-08-11 22:24
3/4 wpisów tutaj to od właściciela firmy...
Aneta 2017-09-01 13:42
@Janek a jak Ty oceniłbyś MAT-BUD jako pracodawcę? Czy nie zgadzasz się z kwestiami poruszonymi w innych opiniach? Każda dodatkowa merytoryczna informacja może być pomocna dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją.
nik 2017-09-01 15:30
Pracuję w MATBUDzie ponad 15 lat. Firma i załoga super.
Aneta 2017-09-12 11:42
@nik dziękuję za odpowiedź. Jednak, czy możesz powiedzieć coś więcej? Ważne będą opinie, które pokażą co konkretnie sprawia, że warto pracować właśnie u tego pracodawcy.
Zostaw swoją opinię o MAT-BUD MATERIAŁY BUDOWLANE - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAT-BUD MATERIAŁY BUDOWLANE