brak logo

Radex-Tor Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Grzegorz Wąchalski

Bytom

Opinie o Radex-Tor Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Grzegorz Wąchalski

Przewoźnik 2014-08-22 13:13
Radex-Tor Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Grzegorz Wąchalski - nie polecam, firma unika kontaktu, nie płaci swoim podwykonawca, nie polecam
3
przewoźnik 2014-08-22 13:13
Firma Radex-Tor PHU Wąchalski Grzegorz nie płaci:( Pan Grzegorz "bawi się" w spedycję i nie reguluje zaległych zobowiązań wobec przewoźników. Nie odbiera telefonu, unika jakiegokolwiek kontaktu. Nie polecam, bo z autopsji wiem,że ten kto nie płaci przewoźnikom w przyszłości tak samo potraktuje swoich pracowników ( administracja biurowa)
Tomek 2014-08-25 10:39
Witam, zgadzam się z przedmówcą . Zrobiłem transport 2 miesiące po terminie . Podjechałem do siedziby Firmy i Pani Wąchalska siedząca w biurze powiedziała że nie zapłacą bo nie mają pieniędzy . Uwaga gość nie płaci i nie ma zamiaru płacić !!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!
Piotrek 2014-08-26 15:49
Witam! Zgadzam się z przedmówcami! Jestem firmą elektryczną, która wykonywała dla nich usługę w kwietniu. W tej chwili mam już nakaz sądowy zapłaty. Polecam wszystkim to samo bowiem o dziwo Sąd Rejonowy w Bytomiu działa szybko:)
Piotrek 2014-11-05 11:32
Witam ponownie. Proszę Państwa! Pan Wąchalski ma już kilka spraw u Komornika i "leci" ludziom masę kasy! Przestrzegam, nie wchodźcie z nim w żadne układy!!Sam nie wiem czy odzyskam własne pieniądze!!
Maciek 2014-11-13 14:16
Niestety muszę się zgodzić z poprzednimi wpisami. Firma RADEX-TOR nie reguluje swoich płatności. Kontakt z właścicielem praktycznie niemożliwy.
1
Andrzej Barszcz 2015-09-10 10:47
Czytałem wszystkie opinie....nie zgadzam się z opiniami przedmówców...współpracuję z tą firmą wiele lat i nigdy nie miałem problemów zarówno z płatnościami a na pewno z kontaktem z właścicielem firmy...jest to czarny PR /pijar/ ze strony konkurencji...jestem przekonany
halski 2015-09-21 23:51
Pan Grzegorz to rzetelny kontrahent, łączą nas relacje biznesowe i zawsze wszystko jest na czas nie mam problemów z płatnościami, faktury regulowane na czas. Moze ludzie maja niewłaściwe podejście do Pana Grzegorza jak w każdej branży zdarzają się zatory płatnicze ale to nie powód by wylewać JAD.
kancelaria 2016-03-18 14:22
kupimy wierzytelności 14/676 50 10
r4 2016-05-17 19:16
to budownictwo kolejowe więc na pewno na bogato jest
arbor 2017-02-03 16:00
Witam
W Nowym Kościele firma Radex Tor wynajęła ode mnie pokoje dla pracowników i koparko ładowarkę dnia 03/02/2017 ślad po pracownikach zaginął a Pan Grzegorz od 4 dni nie odbiera telefonu. Jestem ciekaw kto uprawia czarny PR? Paweł Widomski
1
Zostaw swoją opinię o Radex-Tor Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Grzegorz Wąchalski - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radex-Tor Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Grzegorz Wąchalski