brak logo

P.H.U Mares

Włocławek

Opinie o P.H.U Mares

stenia 2015-10-18 20:40:23
Jak będziecie grzeczni to was Pani zabierze na kręgle, lody albo do piaskownicy ;-) ...
mario 2015-10-30 14:01:39
No pracowawca ma za uszami wiele różnych spraw.. a nie mozna o nich mówić bo co ma pieniądze i jest ponad innymi czy co?
Ciekawy 2015-10-31 12:48:04
A ktoś miał może okazje pracować w Vervis jako doradca energetyczny?? Bo nie wiem czy warto aplikować
on/pb 2015-11-12 00:30:38
Ale umoczyliście ;-) no gratuluję ;-)
Dluzniczka 2015-11-18 14:21:42
Ale co ? Az tak zle? Prosze o szczegoly
a 2015-11-23 07:27:18
Praca jak to praca .. każdy coś robic musi.. Tylko niektórych ludzi lepiej w życiu nie spotkać .. szczególnie jak sie zależy od nich finansowo..
Hm:) 2015-12-01 09:40:31
może prezes S powinien uporządkowac swoje życie osobiste to było by z korzyścią dla jego relacji z innymi ludźmi.. a może mu tak wygodniej?
casandra complex 2015-12-02 00:20:15
straszne nic się nie zmieniło...

smutne

co z volvo jakieś plotki? awans ? ciąża ? upadek ? nałogi?

Coś wiadomo ?
Stypendysta ZUS 2015-12-04 20:27:02
A to prawda, Yaris dopina loczek i dorabia w modelingu w Panoramie?
sfinks 2015-12-11 08:51:17
Zagadka... kto rządzi w Maresie?
Huzar 2015-12-13 14:50:14
Jak to kto... Pinokio Albinos
hmmm 2015-12-16 13:14:58
A to nie pani prezes rzadzi??
- 2015-12-21 11:30:27
idź porozmawiaj poznaj ludzi wyrobisz sobie zdanie (fakt powierzchowne ale swoje) :)
Windykacja 2015-12-23 10:49:36
Zyczymy swiatecznie szewowej nowej pancernej szafy.

Ciekawe czy wreszcie przyniesie cos wlasnorecznie robione.
I jescze zyczymy czerwonej sukienki - nowej!:)
aaaa 2015-12-23 14:51:20
Własnoręcznie co robione??? hmmm :)
ice cream 2016-01-05 08:08:23
Podobno zmiany sie szykują w firmie na 2016...
3
lila 2016-01-15 12:05:31
Witam was. Opowiem wam parę rzeczy o firmie ale musicie trochę poczekać tam tylko kadrowa jest spoko.
2
a 2016-01-18 07:26:05
w sprawie podwyżki to mozna rozmawiać z prezesami a nie pracownikami .. ha ha ha
1
ice cream 2016-01-18 08:23:14
Wyraźcie swoje opinie kto jest najbardziej przyjazny w Maresie..
mój typ - główna księgowa
3
bolek 2016-01-20 18:17:29
Praca jak wszędzie, trzeba zrobić swoje i tyle. Ludzie różni, ile osób tyle charakterów ( wszystkim nie dogodzisz ). Ja osobiście nie narzekam, jest ok. Zarobki na poziomie średnim ( nie najniższa krajowa , ale kokosów też się nie zbiera).
1
ghost 2016-01-28 14:53:44
niektórzy zarabiają ponadprzeciętnie.. a zdarza sie że leżą i pachną..
e 2016-02-05 11:15:39
Szanowny Panie Prezesie R.... jeszcze kierownik z Jana Pawła pracuje u Pana to wstyd.
7
edek 2016-02-08 11:55:51
Super usuwacie komentarze super ale parzy kawa jest parzy kawą P. K...
4
edek 2016-02-08 12:02:11
Panie Prezesie może Pan przetrze oczy i zobaczy jak Panów robią w karola robią pracownicy biura. Może ja Paną otworze oczy jak parzy kawa usuwa teksty które napisałem.
2
edek 2016-02-08 12:17:06
Prośba
Kuba nie usuwaj postów bo to nie ma sensu i tak Panowie Prezesi dowiedzą się całej prawdy o firmie.
3
edek 2016-02-08 12:29:47
Parzy kawa wszyscy pracownicy o tobie mówią to samo zjadłaś wszystkie rozumy a tak na prawdę guzik wiesz.
1
edek 2016-02-08 12:31:42
Musisz kazać usunąć ten post kubie bo tak robisz.
2
AFP 2016-03-30 21:02:40
Powiem tylko tyle to co się dzieje w tej firmie to istna parodia :) pozdrawiam.
1
AFP 2016-03-30 21:07:34
I ogółem nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :D każdy pracownik to może potwierdzić :D
1
AFP 2016-03-30 21:16:15
zmieniło się i to sporo ;)
ice cream 2016-04-04 12:20:35
To dopiero poczatki.. będą większe zmiany jeszcze.. ale pewnie po wakacjach.. ale tak jest jak komuś sie w głowie p..rzy
ice cream 2016-04-04 12:29:01
To kto teraz rządzi w firmie? :) ale tak na prawdę nie ze względu na stanowisko..
AFP 2016-04-04 21:30:40
W sumie to sam nie wiem kto rządzi w firmie. Mówię ogólnikowo że się pozmieniało :)
AFP 2016-04-13 14:11:24
Swoją ocenę napisałem wyżej - istna parodia :) To powinno dać Ci do myślenia jak oceniam tą firmę :)
Rysiek z Klanu - mały szefo 2016-07-12 19:37:15
Tragedia, zatrudnili dwóch handlowców i zwolnili ich po 2 tygodniach.
Są tacy, co pracują długo i mają swoją sprzedaż, po za którą nie przeskoczą, nowi nie mają szansy nic sprzedać, bo ta firma jest spalona u tylu klientów, że szok. Nawet ich dawni znajomi nie chcą z nikim z tej firmy rozmawiać - mowa o małym i dużym prezesie. Obrażają się na wszystkich.
4
Seba 2016-07-17 23:21:14
Nie warto.
Po miesiącu zwolnią Cię bo robisz koszty.
1
Mysza 2016-07-17 23:28:36
Podwyżki były, najniższej krajowej, i tego możesz się spodziewać.
Kadrowa 2016-07-20 23:44:32
Rysiek, weź się do roboty, to może tym razem popracujesz dłużej
5
asia 2016-07-30 23:18:33
zainteresowałam się waszą firmą ale nie wiem czy ta baba co kieruje jest fajna. czy dam rade sie dogadac. moja sasiadka zna ja mowi aby tam nie aplikowac, bo ta szefowa to nawet kanapki - sniadanie cudze zjada. az tak zle? czy aplikowwać? mozna prosic o odpowiEDZ?
1
Były 2016-08-09 21:29:55
A ja słyszałem ze w firmie zaczyna się źle dziać...
2
Asia 2016-08-13 20:41:43
Ale ja nie wiem bo tam u was jakies babsko robi zadyme, wrzeszczy nie jest zbyt milo. Ta baba jaka jest? Warto aplikowac? Asia
Bronek 2016-08-24 13:09:35
Składaj, ta rozwrzeszczana baba juz nie pracuje, z tego co słyszałem od roku. Teraz jest Ok.
4
ice cream 2016-08-25 23:47:36
z tego co wiem szykują się przepychanki własnościowe a to nigdy dobrze nie wpływa na firmę.. Firma będzie istnieć na pewno.. ale kto będzie miał większość udziałów??? Może to trochę zdestabilizować firmę..
1
bardzo ciekawa 2016-09-16 17:14:45
Zwolnili Grażynkę czy sama odeszła?
Bystry 2016-09-18 17:25:00
Zajrzyj na stronę internetową i zobacz kto przestał pracować. Chyba coś Cię ominęło.
2
Grażynka - reinkarnacja 2016-09-18 22:27:27
Czyli znowu plota ... myślałam, że Anwil znowu skusił do prawdziwej roboty a nie machania łapkami
1
Seba 2016-10-04 01:25:20
Dawna pracownica podobno mowila ze na ...........pieczatki nie graja. Zadayma szukaja pieczatek. Mówia ze tymi bursztynami dyrektor handlowa od rana bedzie czaskac pieczatki - lapka
2
Am 2016-10-04 18:30:23
No ja nie wiem jak teraz wygląda handel, ale chyba znośnie
1
Ziuta 2016-10-31 16:07:44
Juz do domku? A nagodziny?
1
ja 2016-11-22 22:58:02
już nie potrzeba zostawać :)
1
Zostaw swoją opinię o P.H.U Mares - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U Mares