brak logo

P.H.U Mares

Włocławek

Opinie o P.H.U Mares

hmmm 2015-12-16 13:14
A to nie pani prezes rzadzi??
- 2015-12-21 11:30
idź porozmawiaj poznaj ludzi wyrobisz sobie zdanie (fakt powierzchowne ale swoje) :)
Windykacja 2015-12-23 10:49
Zyczymy swiatecznie szewowej nowej pancernej szafy.

Ciekawe czy wreszcie przyniesie cos wlasnorecznie robione.
I jescze zyczymy czerwonej sukienki - nowej!:)
aaaa 2015-12-23 14:51
Własnoręcznie co robione??? hmmm :)
ice cream 2016-01-05 08:08
Podobno zmiany sie szykują w firmie na 2016...
3
lila 2016-01-15 12:05
Witam was. Opowiem wam parę rzeczy o firmie ale musicie trochę poczekać tam tylko kadrowa jest spoko.
3
a 2016-01-18 07:26
w sprawie podwyżki to mozna rozmawiać z prezesami a nie pracownikami .. ha ha ha
1
ice cream 2016-01-18 08:23
Wyraźcie swoje opinie kto jest najbardziej przyjazny w Maresie..
mój typ - główna księgowa
4
bolek 2016-01-20 18:17
Praca jak wszędzie, trzeba zrobić swoje i tyle. Ludzie różni, ile osób tyle charakterów ( wszystkim nie dogodzisz ). Ja osobiście nie narzekam, jest ok. Zarobki na poziomie średnim ( nie najniższa krajowa , ale kokosów też się nie zbiera).
1
ghost 2016-01-28 14:53
niektórzy zarabiają ponadprzeciętnie.. a zdarza sie że leżą i pachną..
2
e 2016-02-05 11:15
Szanowny Panie Prezesie R.... jeszcze kierownik z Jana Pawła pracuje u Pana to wstyd.
10
edek 2016-02-08 11:55
Super usuwacie komentarze super ale parzy kawa jest parzy kawą P. K...
4
edek 2016-02-08 12:02
Panie Prezesie może Pan przetrze oczy i zobaczy jak Panów robią w karola robią pracownicy biura. Może ja Paną otworze oczy jak parzy kawa usuwa teksty które napisałem.
2
edek 2016-02-08 12:17
Prośba
Kuba nie usuwaj postów bo to nie ma sensu i tak Panowie Prezesi dowiedzą się całej prawdy o firmie.
3
edek 2016-02-08 12:29
Parzy kawa wszyscy pracownicy o tobie mówią to samo zjadłaś wszystkie rozumy a tak na prawdę guzik wiesz.
1
edek 2016-02-08 12:31
Musisz kazać usunąć ten post kubie bo tak robisz.
2
AFP 2016-03-30 21:02
Powiem tylko tyle to co się dzieje w tej firmie to istna parodia :) pozdrawiam.
1
AFP 2016-03-30 21:07
I ogółem nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :D każdy pracownik to może potwierdzić :D
1
AFP 2016-03-30 21:16
zmieniło się i to sporo ;)
ice cream 2016-04-04 12:20
To dopiero poczatki.. będą większe zmiany jeszcze.. ale pewnie po wakacjach.. ale tak jest jak komuś sie w głowie p..rzy
ice cream 2016-04-04 12:29
To kto teraz rządzi w firmie? :) ale tak na prawdę nie ze względu na stanowisko..
AFP 2016-04-04 21:30
W sumie to sam nie wiem kto rządzi w firmie. Mówię ogólnikowo że się pozmieniało :)
AFP 2016-04-13 14:11
Swoją ocenę napisałem wyżej - istna parodia :) To powinno dać Ci do myślenia jak oceniam tą firmę :)
1
Rysiek z Klanu - mały szefo 2016-07-12 19:37
Tragedia, zatrudnili dwóch handlowców i zwolnili ich po 2 tygodniach.
Są tacy, co pracują długo i mają swoją sprzedaż, po za którą nie przeskoczą, nowi nie mają szansy nic sprzedać, bo ta firma jest spalona u tylu klientów, że szok. Nawet ich dawni znajomi nie chcą z nikim z tej firmy rozmawiać - mowa o małym i dużym prezesie. Obrażają się na wszystkich.
8
Seba 2016-07-17 23:21
Nie warto.
Po miesiącu zwolnią Cię bo robisz koszty.
3
Mysza 2016-07-17 23:28
Podwyżki były, najniższej krajowej, i tego możesz się spodziewać.
Kadrowa 2016-07-20 23:44
Rysiek, weź się do roboty, to może tym razem popracujesz dłużej
6
asia 2016-07-30 23:18
zainteresowałam się waszą firmą ale nie wiem czy ta baba co kieruje jest fajna. czy dam rade sie dogadac. moja sasiadka zna ja mowi aby tam nie aplikowac, bo ta szefowa to nawet kanapki - sniadanie cudze zjada. az tak zle? czy aplikowwać? mozna prosic o odpowiEDZ?
1
Były 2016-08-09 21:29
A ja słyszałem ze w firmie zaczyna się źle dziać...
2
Asia 2016-08-13 20:41
Ale ja nie wiem bo tam u was jakies babsko robi zadyme, wrzeszczy nie jest zbyt milo. Ta baba jaka jest? Warto aplikowac? Asia
Bronek 2016-08-24 13:09
Składaj, ta rozwrzeszczana baba juz nie pracuje, z tego co słyszałem od roku. Teraz jest Ok.
4
ice cream 2016-08-25 23:47
z tego co wiem szykują się przepychanki własnościowe a to nigdy dobrze nie wpływa na firmę.. Firma będzie istnieć na pewno.. ale kto będzie miał większość udziałów??? Może to trochę zdestabilizować firmę..
2
bardzo ciekawa 2016-09-16 17:14
Zwolnili Grażynkę czy sama odeszła?
Bystry 2016-09-18 17:25
Zajrzyj na stronę internetową i zobacz kto przestał pracować. Chyba coś Cię ominęło.
2
Grażynka - reinkarnacja 2016-09-18 22:27
Czyli znowu plota ... myślałam, że Anwil znowu skusił do prawdziwej roboty a nie machania łapkami
2
Seba 2016-10-04 01:25
Dawna pracownica podobno mowila ze na ...........pieczatki nie graja. Zadayma szukaja pieczatek. Mówia ze tymi bursztynami dyrektor handlowa od rana bedzie czaskac pieczatki - lapka
2
Am 2016-10-04 18:30
No ja nie wiem jak teraz wygląda handel, ale chyba znośnie
1
Ziuta 2016-10-31 16:07
Juz do domku? A nagodziny?
1
ja 2016-11-22 22:58
już nie potrzeba zostawać :)
1
Maryla 2017-01-20 13:36
Dziadostwo.
Dziadówka szefówka.
5
??? 2017-02-06 21:52
Ha ha ha .. dobre.. dziadówka .. bo się zadaje z dziadem?
3
Menstos i wszystko jasne 2017-02-24 12:00
Juz sa potwierdzone info - dyrektor handlowa jest na wylocie

Cieszymy sie
1
AFP 2017-03-06 14:32
Brawo Brawo należało się :D
1
Paulina 2017-03-29 10:28
Jak wygląda ścieżka kariery w P.H.U Mares?
Ksiegowa z wiekszym cycem niz myslisz;-) 2017-04-14 22:25
Grazynko zyczymy bujania przez te dni przynajmniej dwoch jaj. Tesc gdybys chciala wspomoze ciebie nawet kociakami. Bywaj bo podobno po bujaniu wyladujesz....Twoj Zespol
1
Były pracownik P.H.U "Mares" 2017-05-10 16:20
Spędziłem w tej firmie dość sporo czasu... Nie był to czas stracony, ale człowiek po dłuższym okresie dostawał furii. Zacznijmy od minusów :) Otóż podejmując pracę na stacji paliw tej firmy musisz liczyć się z tym, że jeśli coś więcej potrafisz na pewno Cię zajeżdżą jak kobyłę na westernie :) Musisz liczyć się też z tym, że jeśli nie będziesz wykonywał zadań to ktoś Cię podkabluje do kierownictwa. Kilka razy przeciwstawisz się kierownictwu z przyczyn prywatnych - np. kierownik prosi Cię o to abyś został w pracy kilka godzin dłużej bo pracownik który ma Cię zmienić nagle wyjechał, a Ty się nie zgodzisz - to możesz być za to wyrzucony. Nie zrobisz dobrego wyniku tajemniczego klienta - też możesz liczyć się z pożegnaniem z tą firmą. Co chwile jakieś zmiany - zmiana kierownictwa była średnio co rok. Jeśli chodzi o pracowników to też są spore rotacje. Będąc pracownikiem sporo ludzi się przewinęło przez tą firmę i ludzie którzy byli już wyszkoleni i na prawdę byli dobrymi "fachowcami" zostawali wyrzucani tylko dlatego, żeby stażyści mogli przyjść. Kolejny przykład: były sytuacje gdzie kasjerki, które obsługiwały klientów perfekcyjnie były wyrzucane przez "widzi mi się" Pani Dyrektor. A na miejsce jednej pani przyszła taka, która zapewne do tej pory obsługuje klientów z zapiskami obsługi kasy fiskalnej. Po prostu totalne dno. Najlepsi to byli klienci, którzy mówili, że znają właścicieli firmy i pójdą na skargę, że na przykład źle go obsłużyłeś czy też odpyskowałeś jak był dla Ciebie niemiły. Głównie takie groźby kończyły się tylko gadaniem. Sporym minusem też jest oddawanie za braki. Na innych stacjach jest tak, że oddajesz tylko za braki co są za ladą - fajki, wódka. Niestety gdy zbliżała się inwentaryzacja w tej firmie ludzie musieli oddawać za wszystko. Zdarzało się, że nawet za gazety które były zdane, a ktoś ich po prostu nie wycofał ze stanu.
Reasumując podejmując pracę w tej firmie musisz liczyć się z tym, że będziesz wykorzystywany na każdy sposób tylko po to żeby inni mieli dobrze, będziesz musiał oddawać hajs za braki i najważniejsze.... że możesz być wyrzucony w każdej chwili.
Jedyny plus tego wszystkiego - wypłata zawsze na czas - o ile można to nazwać wypłatą.... prędzej jałmużną....
1
q 2017-05-18 12:55
Bardzo rzeczowa i konkretna opinia. Co do podejścia do pracowników to wynika to z doświadczeń ludzi zarządzających. W określony sposób doszli do pieniędzy więc...
adam. z 2017-05-22 16:29
a co z kierownikami gdzie sie podziali
a polnej z torunskiej, z hurtowni olei itd. tacy uczciwi byli ponoc
Były pracownik P.H.U "Mares" 2017-05-22 18:06
Zależy o których Ci chodzi.... o którego z polnej Ci chodzi? jeżeli chodzi o stacje.... i o którego jeśli chodzi o toruńską.... bo tam zawsze były roszady między kierownikami
Adam.Z 2017-05-26 10:53
O wieslawa nie widac go na polnej
Zostaw swoją opinię o P.H.U Mares - Włocławek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U Mares