brak logo

INFOVER

Kielce

Opinie o INFOVER

tajny 2013-05-28 13:40:53
to jakaś kpina ? DTI zarobki 7 / 8zł brutto , brak możliwości awansu w firmie wykorzystywanie pracownika za małe wynagrodzenie nowe procedury a co do podwyżek ? można zapomnieć :), zero startu po pracy w tej firmie :), ludzie tu traktowani są jak zwierzęta, a jak już ktoś odchodzi bo znajdzie lepsza prace to osoba decyzyjna się nawet tym nie przejmuje tyko używa słów "nie ten to następny" porostu jedna wielka bzdura kpina , praca na helpie to POMYŁKA !
1
Katarzyna 2013-09-26 16:02:04
Witam, jestem zainteresowana nawiązaniem współpracy ze specjalistami branży IT. Praca na terenie Kielc. Bardzo proszę o informację czy ktoś z Państwa byłby wstępnie zainteresowany, wówczas nawiążemy kontakt.
Pozdrawiam
Katarzyna
Kamil 2014-02-24 18:06:24
Firma informatyczna?????? Jakiś żart! Zajmuje się akwizycją to tylko pokazuje, że zarząd i handlowcy to stado nieudaczników!
2
Krzysiek 2014-03-28 08:43:15
Moja dziewczyna obecnie pracuje w INFOVERZE, i bardzo sobie chwali, prace tam. Wiadomo, zawsze coś się znajdzie do czego można się przyczepić, ale jak mówi rozwija i realizuje się tam, z kasą jest średnio, ale jak to się mówi nie odrazu Kraków zbudowano, ale za to atmosfera jest fantastyczna
1
klara 2014-04-25 13:12:03
Atomosfera jest na prawde super. Wiadomo, że co do zarobków to zawsze można mieć zastrzeżenia,ale pamietajmy o tym, ze pod tym zwględem wszedzie jest podobnie. Jednak tutaj jest stabilizcaja zatrudnienia, firma daje pracownikom możliwosc rozwoju i inwestuje w szkolenia itp. Jak dla mnie bez fajerwerków, ale nie jest źle. Wiem co mówie od 7 lat tu pracuje:)
2
Czesiu 2014-05-19 22:30:46
Co to za firma, gdzie kierownik patrzy żeby cię wykorzystać i jeszcze te zarobki na co .... na waciki nawet nie wystarczy!!! Brak szans jakiegokolwiek rozwoju i awansu. A gdy zauważa że jesteś bystry/a to od razu dziękują za współprace. Odradzam. Szkoda czasu i nerwów.
2
bzyk 2014-07-15 12:41:04
bystry w kielcach... chyba takich to tu ze swięczka szukać:)
1
wszyscy mamy czas 2015-01-07 18:16:04
widzicie, aj wlasnie zaczynam poprawiac swoje niedociagniecia i zwolnilem miejsce pracy w porpzedniej firmie i tak wlasciwie to nie wiem gdzie teraz bede pracowal. tylko prosilbym informacje na temat czy w infoverze jest albo bedzie w najblizszym czasie jakas praca ? pozdrawiam i prosze o informacje.
Ryszard 2015-03-10 02:13:14
@wszyscy mamy czas, no jasne, praca w infover jest i czeka, pod warunkiem, że jestes programistom albo jak wolisz programowcem, poszukują także managera do spraw sprzedaży. Języki jakich najbardziej potrzebują to PHP, C sharp, aplikacje mobilne, delphi. Wszystko masz zresztą na ich stronie internetowej.
zink 2015-03-25 02:38:54
Pytanie tylko brzmi, czy warto do nich aplikować, bo z tego co widzę to firma zarejestrowana jest w Kielcach, gdzie wbrew pozorom jest sporo innych firm świadczących taki sam bądź nawet większy zakres usług. Chciałbym mieć pewność, że można w porównaniu z konkurencją u nich dostać więcej niż gdziekolwiek indziej. Dzięki.
Pytający 2015-05-03 22:35:19
Lux, ale mam małe pytanie.
Kiedyś do nich aplikowałem poprzez mail'a i mam wrażenie jakbym wysyłał maila w pustkę, nawet nie ma potwierdzenia że coś dostali, odpowiedzi z minimalnym zainteresowaniem zresztą też brak:)

Pomijam fakt czy mam odpowiednie zdolności etc, ale czy nikt tam nie może chociaż demona pocztowego skonfigurować tak by dawał zwrotkę: tak dostaliśmy i cieszymy się bardzo że wysłałeś CV :P lub co lepsze jakąś Panią zatrudnić na wklejanie CTRL+C , CTRL+V takiego zestandaryzowanego tekstu.

Oferta jaką atakowałem to Programista C# na adres rekrutacja@infover.pl.

W ogóle jest ta firma zainteresowana takimi programistami?
Programista 2015-06-01 19:40:02
Panie PYTAJĄCY - nie radzę już więcej aplikować. Programista z ponad 2 letnim doświadczeniem - 2 tyś. netto. Oczywiście nie muszę nic dodawać. Brak słów
2
byly_klepacz 2015-06-20 23:00:08
1) Firma nie ma jasno wytyczonej strategii rozwoju
2) Firma nie dba o rozwój pracowników
3) Zarobki znacznie odbiegające od branżowych standardów
4
olek 2015-06-23 13:45:32
Jak to mówią: " wszędzie dobrze gdzie nas nie ma":) Mój znajomy pracuje tam już blisko 5 lat (programuje) i nie narzeka na płace. Nie wiem ile zarabia i konkretnie w jakim dziale pracuje ale auto służbowe ma:), dom wybudował, a żona nie pracuje - opiekuje się dziećmi - na wakacje, ferie, jeździ - o ile dzieciaki nie mają szkoły tak więc nie sądzę, aby zarabiał marnie:) z tego co mi mówił p.h też mają całkiem ok. Oczywiście, zawsze można powiedzieć, ze inni mają lepiej - ale to są tylko a może dla niektórych aż Kielce. Jeśli ktoś ma możliwość i chce więcej zawsze może wyjechać. Ale wydaje mi się, ze w Infover nie jest tak źle, w porównaniu do innych Kieleckich firm.
byly_klepacz 2015-06-23 22:46:04
Widocznie Twój znajomy OLKU jest jednym z Dyrektorów bo żaden programista nie ma w Infover auta służbowego :) Dużo osób odeszło do innych kieleckich firm IT i sobie chwalą, więc jednak w tej firmie jest źle nawet w porównaniu z innymi kieleckimi.. Nie znam osoby nie narzekającej na zarobki tutaj, a pracowałem i wiem co piszę. Myślę, że moja opinia jest bardziej wartościowa niż Twoja OLKU bo Ty tylko słyszałeś od "jakiegoś" znajomego - ja tu byłem. Szczerze to bardzo żałuję, że nie odszedłem wcześniej. Pozdrawiam
3
michael 2015-07-14 18:03:35
@anielka ogólnie to rozmawiamy o stanowisku programisty. Zarobki osób z doświadczeniem na tym stanowisku w szanujących się firmach są wysokie, w infover jest inaczej, odważę się użyć wyrażenia, że w infover są bardzo niskie. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam
1
klakier 2015-08-06 13:56:36
Chyba nie jest tak źle bo wiele osób, którzy zmienili na lepsze wracają :) - tak więc komentarz jest chyba zbędny:)

Ps. Olek pełna zgoda: wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:)
1
gargamel 2015-08-13 19:27:26
@KLAKIERKU czyżbyś miał na myśli APR System? buuuaahahahahaha bo nie przypuszczam żeby programista o zdrowych zmysłach wracał do Infover z innej firmy
1
Misiek 2015-10-09 15:43:50
Ja tam pracuje od kilku lat i jestem zadowolony:) pensja oki - 2,5 na rękę moze to karierowiczom nie wystarczy ale mnie jak najbardziej:) umowa o prace, atmosfera świetna. Nie żałuję i nie mam zamiaru zmieniać. Innym też polecam:)

http://www.infover.pl/16,Oferty_pracy.html
1
jannek 2015-12-10 17:21:25
A jaka tam jest ekipa ludzi? Ilu mają programistów?
Klakier 2015-12-16 19:42:52
Zorbik - atmosfera i ekipa super:)
Klakier 2015-12-16 19:44:11
Coś koło 200 pracowników
bond 2016-01-04 13:44:56
To mnie przekonałeś - aplikuje :)
Misiek 2016-03-26 13:41:24
To co wyprawia dział handlowy i niejaka "mania" pracująca w nim na tej stronie, przechodzi ludzkie pojęcie. Jakie szkolenia? Jakie wysokie podstawy? Wprowadzacie ludzi w błąd i marnujecie ich czas. Jak ktoś chce pracować jako programista i mieć spokojne życie, ale żeby starczało na styk od 10-go do 10-go to można polecić - wypłaty na czas. Ludzie odchodzą a firma powoli wpada w panikę, jak wiadomo tonący brzytwy się chwyta. Uwaga bo na rozmowach podają kwoty nie używając czy to brutto czy netto. Oznacza to oczywiście brutto. Dla wszystkich, którzy będą aplikować proszę mieć świadomość że pracownicy znanego marketu w Polsce mają płacone 2200 brutto podstawy + premie do 350zł miesięcznie - UWAGA - na początek bez doświadczenia! I porównajcie sobie do tego co Wam zaoferuje Infover :) Pozdrawiam
1
Omen 2016-03-31 16:43:46
No ok ale ja i tak spróbuje. Niestety pracodawcy wykorzystują fakt, że to są Kielce - i we wszystkich lokalnych i rodzimych firmach zarobki w IT są podobne. Wyjątkiem jest TT - ale oni dziś w Kielcach są jutro może ich nie być i co wtedy? Oczywiście za radą Miśka - Zdziśka :) można po skończeniu studiów szukać pracy w Biedrze czy Lidlu - wszystko zależy od ambicji..
2
Apollo13 2016-03-31 20:29:16
W infover jest zaje....fajnie :) Kasa się zgadza $$$$$$, prezes super gość, projekty dają możliwość rozwoju, dyrektorzy jak "ojcowie", miesięczne premie uznaniowe, szkolenia, dobry sprzęt, dobra kawa, super ludzie, spotkania wigilijne, paczki, bonusy, tłuste czawartki, podarunki, laski (chętne) - wyjazdy integracyjne <sexxx> :D NAJLEPSZE MIEJSCE PRACY IT !!!
olek 2016-04-01 08:29:54
to fakt ludzie są super, atmosfera też :-) jest i kawa pyszna :-) no limit i bonusy pieniężne jak i lojalnościowe. Z kadra zarządzającą też idzie wytrzymać. Ci, którzy będą chcieli rozwinąć skrzydła, poszerzyć horyzonty i wiedzę w branży - to je rozwiną, i poszerzą - każdy jest kowalem swojego losu. Oczywiście jak wszędzie jest mnóstwo malkontentów - ale jak im się nie podoba to zawsze mogą zmienić ... Zaś jeśli chodzi o kasę to też nie narzekam:)
1
Jędrek 2016-04-07 12:58:03
ja pracuje w Infover od kilku lat i nie narzekam. Cenię sobie dobre relacje z Kadrą Zarządzającą innymi współpracownikami, atmosferę, dodatkowe benifity - bony, imprezy integracyjne itp. Kasa też się zgadza. W mojej opinii jest Ok.
Czesio 2016-04-23 11:43:26
Syf, kiła i mogiła
2
grimm 2016-05-20 23:24:51
Zależy w jakiej dziedzinie szukasz. Jeśli jesteś zainteresowany programowaniem w C# to myślę, że nawet jak nie ma ogłoszenia na stronie to śmiało można aplikować. Nawet jak nie masz doświadczenia w C# a chcesz iść w tym kierunku i masz podstawy (np java) to też warto spróbować. Wysłanie aplikacji nic nie kosztuje.
m 2016-06-25 13:56:23
@grimm tez tak uwazam zawsze zawrto sporobwac a nuz okaze sie ze sie uda i dostanie sie zatrudnienie :)
Zostaw swoją opinię o INFOVER - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INFOVER