brak logo

TopMarket Anna, Nieporęt

Nieporęt

Opinie o TopMarket Anna, Nieporęt

ewa 2014-11-18 21:57:20
Właściciel alkoholik zaawansowany, buduje nerwowa atmosfere, nie szanuje pracowników, zwalnia bez powodu, nie ma zadnych premii, stawki sa niskie tylko duzo godzin powoduje to ze wyplaty sa wieksze, z tego co slyszalem od kolezanki ktore tez sie zwolnila i poszla do konkurencji to ze wylal na pracownika nachlany w nerwach goraca kawe za korzystanie telefonu na przerwie. Zakaz rozmow, uzywania komorek i wgl holhoz brak ludzi chetnych do pracy u niego
3
anonim 2014-11-21 23:11:09
Nie jest tak zle skoro jest paru stalych pracownikow
3
anonim 2014-11-22 09:42:26
Masz rację pracowałem w tej firmie parę lat, musiałem zrezygnować z powodów osobistych,. Dla mnie firma zawsze była wypłacalna, pensja zawsze na czas, każdego miesiąca można wsiąść zaliczkę a to dla mnie duży plus. Jeśli jest się w porządku wobec pracodawcy zawsze służą pomocą.
pracownik:) 2014-11-23 21:32:50
ja tam tez nie narzekam... 8 godz i do domu... nikt nigo nie trzyma na sile... kto chce pracowac-bedzie pracowal. jak wszedzie sa plusy i minusy... nigdzie nie poloza. pomieszczenia klimatyzowane, ja robie nie narzekam na waronki;p moglyby byc premie;p
pracownik:) 2014-11-23 21:35:04
ja tam tez nie narzekam... 8 godz i do domu... nikt nigo nie trzyma na sile... kto chce pracowac-bedzie pracowal. jak wszedzie sa plusy i minusy... nigdzie nie poloza. pomieszczenia klimatyzowane, ja robie nie narzekam na warunki;p moglyby byc premie;p
tuja22 2015-08-12 23:38:40
Dlaczego wszyscy widzą zło we właścicielu, lubi wypić to jego problem, spojrzenie z drugiej strony jest inne... Proszę zauważyć i spotrzec bledy i bulwersujace zachowanie wlascicielki wobec personelu, zawsze uważałam, że kierowniczki sklepu też nie są w porządku wobec personelu. Tam wykorzystywanie pracowników za nędzne pieniądze nie jest ukrywane. Zgadzam się z poniższym komentarzem , brak premii i jakiejkolwiek motywacji. Pracowałam tam całkiem niedawno ale nikomu nie polecam podejmować tam pracy. To zakład karny na własne życzenie. Dziękuje za poświęcenie czasu na przeczytanie tego co napisalam.
2
olga 2015-11-23 00:15:17
Witam, macie rację że to kołhoz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lecz tam nikt nikogo na siłę nie zmusza( przynajmniej teraz tak jest, bo wczesniej szanowany, oddany pracownik wieloletni miał i może nie ma nic do powiedzenia tak ja by był pracownikiem jednodziennym) Druga sprawa to to że ustalane stawki za godzine przez szefostwo są dawane poniekąd po znajomości , nieważne że pracownik pracuje tydzien czy 10 lat, zna się na swojej pracy -tzn powierzonym dziale czy nie.... taki pracownik dostainie identyczna pensje jak ten co harował 15 lat....
Oczywiście nałóg właściciela i jego haotyczne zachowanie , traktujący ludzi jak więżniów tez daje negatywne skutki współpracy
anna 2015-12-13 06:30:59
Czy Państwo wieży w te pozytywne opinię? Napewno.... Biurowa śmietana to dodaje. Nie jest tak jak w pozytywnych a jest tak jak w negatywnych!!! Ostatnio dwie uczciwe Panie zwolnił za nic zostawił na zimę bez pracy. Nie bawem sam ustanie i będzie szynki podawał jak trafi klientowi do ręki.
Katarzyna 2016-02-20 12:30:06
Masz rację w 100% tam liczą się pieniądze Anny i jej rodziny. Osoba z 20 letnim stażem ma mniej niż Pani z rodziny. Dlaczego wszyscy dostają te minimum? Pracowalam tam tylko 4 miesiące i więcej nie chce.
Ja 2016-02-21 16:44:48
Niestety tam są równi i rowniejsi... Ci co mniej robią więcej zarabiają.
Ja 2016-02-21 16:47:31
Odp dla Anna to nie opinia dla klientów tylko dla ludzi którzy szukają pracy i chcą poznać opinię na temat pracodawcy! Umowę dziś prawie każdy daje. Każdy wie na co się zgadza.
iza 2016-03-03 23:32:42
witam
jestem stałą klientką w sklepie top market na borkach.. tylko co tam teraz się zrobiło ,, brakuje porządnego kierownika jakaś blondyna Edyta miga się od pracy ..często siedzi an telefonach, pracownicy robią co chcą...to ma być kierownik wulgarny w stosunku do klientów , rozumiem można kogoś nie lubić ale trzeba trzymać zęby na kłódkę,kierownik zasrany która nie potrafi robić zamowien tylko wysluguje sie pracownikami i nikt tego nie widzi,, co pracownik ma po 7 latach pracy 12 zl na godzine tak jak ona po niecalym roku.. zdajcei sobie w koncu sprawe ze tam zyja jak krolowie osoby pochodzace z rodzinki kierowniczki Marioli, niewazne czy cos potrafia...liczą sie uklady i podpierdalanie , tylko czemu nie siebie tylko innych. Pani kieronik domiemana Edytka robi w konia firme sprzedaje okrawki z dobrych wedlin ludziom po nizszej cenie, sama nawet sobie tak wazy
ludzie przejrzyjcie na oczy
marta 2016-03-03 23:39:14
nie zgodzę się z opinia powyzej przedstawiona. owszem jest spore zamieszanie w tym sklepie na borakch poprzez nieumiejaca zarzadzac kadre kierownicza ale coz zrobic.... dobrze ze chociaz obsluga jest dobra i mila.
pracowalam tam przez jakis czas i co się stalo z Panią Moniką lub z Pania Małgosia które zajmowały się sklepem , owszem jedna z nich była bardzo wymagająca ale zawsze było czysto, zaopatrzony sklep, miła obsługa .. a teraz żenada...każdy się ogląda na innego... a to kierownik ma rządzic pracownikami i robic zamówienia . z tym to się zgodze.. dostac prace i to jak płatną po znajomosci a nawet głupiego maila odczytac lub dokumentu wydrukowac nie potrafic...podpierdalac pracowników to kazdy potrafi a nei spojrzy na siebie co robi i czy wogóle cos robi ... bo pozory stważac to każdy potrafi
1
ania 2016-03-03 23:53:47
Dobry wieczór. Jestem wieloletnią klientką sklepu Top Market w Załubicach..Często słyszę po znajomych opinie o tym sklepie, niedawno dotarła do mnie piorunująca wiadomość o pewnej kieroniczce, znam ją od maleńkiego...aż mnei zamurowało bo ktoś nie wyssała tego sobie z palca.. musiała tak twierdzą ludzie coś na ten temat komuś powiedziec... że ma stawkę na godzine 12 zl i po prostu śmiała się z innych którzy pracuja kilkanaście lat za mniejsze pieniądze. A ona hrabianka zawsze narzeka jak to jej ciężko i wogole , że pie.. ten sklep i właścicieli , już kilkanaście ofert pracy przeglądała .. To czemu się trzymać .. owszem jak w każdym sklepie trzeba kogoś wysiudać, obgadać.. ostatnio nawet chwaliła się że jakąś kierowniczke wieloletnia wysiudała ze stołka....chodziło o jakieś papiery czy cos, zwaliła wine na drugą osobę a o sobie nie wspomniała. Słysząc takie rzeczy zastanawiałam się czy to prawda , zważywszy na to że znam tę osobę tyle lat...postanowiłam to sprawdzić jak wygląda kontakt osobisty z klientami... stanowszy z boku przejrzałam na oczy .. ta Pani o której piszę jest po prostu bezczelna i faktycznie wykorzystuje innych do własnych celów, żebys stac się nie wiem poważaną w oczach pracodawców.
moim zdaniem jesli już postępowac tak a nie siak to trzymac zęby na kłódke a nie roznosic wszystko po wsi .. przeciez tu ja znaja od małego
WSTYD, HAŃBA CO SIĘ TERAZ POROBIŁO Z TYMI LUDZMI...walka o pieniadz?
1
adam 2016-03-03 23:55:56
niech w końcu pracodawcy zajma sie sklepami bo filia na rudzie co to ma byc godziny szczytu sroda 14 a tam nawet pospolitej sałaty nie ma
a pozniej palcza bo ludzie wola jechac na targ do Radzymina i zapłacic więcej niż isc i oglądac puste półki
1
lokalny sklepik lepszy niż super market 2016-03-14 21:19:06
jestem klientką i pomimo tego, ze wiele ten sklep (Bemowo-osmańczyka) pozostawia do życzenia to ważni są ludzie w nim pracujący - fakt rotacja jest duża - nie wiem z czego to wynika ale Ci najdłużej pracujący jak np. Pan Tobiasz wypracował sobie z klientami naszego osiedla bardzo dobre relacje - zawsze doradzi. poleci, i wybierze a ponieważ to nie jest ich wina na jakiego kierownika trafią (Pani kierownik na osiedlu też jest w porządku) to przede wszyskim to im należą się należą się pochwały i szacunek. co do organizacji - warto zadbać o świeży towar i wszystko będzie OK a przecena tych towarów których data już się kończy to obowiązek każdego sprawnie działąjącego ekonomicznego menedżmentu - ludzie przede wszystki ludzie i wzajemny szacunek!
1
hahahahaha śmiech na sali 2016-04-05 21:15:33
do: iza - 2016-03-03 23:32:42
marta - 2016-03-03 23:39:14
ania - 2016-03-03 23:53:47
Jesteście śmieszne. Powiem wam tak, na chwile obecna to wy zachowujecie się jak dzieci ( czy określenie wy jest zgodne z sytuacja nie wiem, wiem, że tylko idi-ota przez duże I odpisuje sam na swoje wiadomosci czy tez opinie... ). Przez internet każdy mocny prawda ? ale żeby zebrać się na odwagę i powiedzieć komuś coś prosto w twarz to już za dużo ? żenada powiem tyle, siedzisz tchórzu przed ekranem i obrażasz uczciwych czy też nie ludzi ?? zastanów sie czy to normalne, bo hejtować każdy potrafi, ale wziąć się za robote już nie ma komu. Na co dzień nie korzystam ze sklepu top market wiec nie moge powiedzieć jaka panuje tam atmosfera, ani obrażać uczciwie pracujących tam ludzi... Lecz moge stwierdzić, że jeśli wypisujesz takie rzeczy z powodu żalu ktory ściska twoją dupine za 12zł/h, to powiem tylko tyle że psychiatrzy czekają na Ciebie z otwartymi dzrzwiami :)
Pozdrowienia dla obiektywnych ludzi a nie dwulicowych mend.
2
Tajna 2016-04-10 17:31:10
Jak się komuś chce pracować to i za 8 zł będzie pracować :-)a leserow nikt nie będzie trzymal
1
waldek pijak 2016-04-14 23:35:09
iza - 2016-03-03 23:32:42
marta - 2016-03-03 23:39:14
ania - 2016-03-03 23:53:47
Rozumiem Twoją frustrację, jednakże tymi 3 wpisami się ośmieszyłaś. Zamiast zrobić sobie dobrze a zaszkodzić tej Pani za "12zł" zrobiłaś dokładnie odwrotnie!!! Zastanów się następnym razem nad sposobami wylewania swoich frustracji.
1
aneta 2016-04-28 10:29:17
Witam. Lepiej znajdz sobie prace gdzie kolwiek bo pensje w tej firmie schodza nizej niz najnizsza srednia krajowa, a 3 osoby na stoisku miesno-wedliniarskim na caly dzien ma robic za wszystkich.
Jestem stala klientka, ale jesli to sie nie zmieni to bede musiala zmienic sklep. Obsluga pomimo ze jest mala jest mila ale klienci czekaja.
Teraz zeby nie szukac winy w pracownikach poszukajcie u wlascicieli, kierownictwa.
Rotacja jest ogromna.
Dobra rada dla Pracodawcy:
Drogi Pracodawco zastanow sie moze nad swoim postepowaniem, bo nie dlugo sami z kadrami staniecie na stanowiskach.
1
Tymon:) 2016-06-12 22:05:13
Witam. Przyznam, że dawno tu nie zaglądałem.
Czytając Wasze komentarze stwierdziłem, że byście chcieli zarabiać duże pieniądze za nie wielki wysiłek jaki trzeba włożyć w pracy w sklepie. A najlepiej jakby Państwo A.A Olechowscy płacili za darmo!!! Kto pracuje ten pracuje wiadomo, że wszędzie trzeba robić ale to nie kopalnia węgla i w kopalni nie mają dużo!!!! Po co Wy to piszecie?? Czego szukacie?? Wsparcia?? Tylko, że pewnie sami sobie odpisujecie!!!
Życzę każdemu tak uczciwych pracodawców jak firma Anna!!! Na umowie mam wypłatę do 9 a mam ją między 5 a 7 dniem miesiąca!!!
Człowieku zbadaj się!!!!
I jak najszybciej do spowiedzi!!!
Poszukujesz sam siebie!!!
1
EEEE.... 2016-07-01 12:52:35
Witam wszystkich
Ponieważ znam od podszewki pracę w Annie więc mogę się wypowiedzieć na ten temat. Zgadzam się z tobą ANONIM.
Jeżeli ktoś jest pracowity i godzi się na umówioną stawkę na godzinę to o co chodzi? To prawda praca ciężka ale nikt dzisiaj nie płaci za siedzenie. Praca w sklepie tylko z pozoru wydaje się łatwa ale tak naprawdę żeby ten sklep dobrze funkcjonował to pracuje nad nim sztab ludzi. Praca osoby która wykłada warzywa jest tak samo ważna jak praca osoby która wprowadza faktury. Bez jednego ani bez drugiego sklep nie mógłby funkcjonować dobrze.
Tam pracują ludzie pracowici. A rotacja wynika m.in. z tego( nie zawsze oczywiście) że ludzie przychodzą , mają wielkie oczekiwania w zamian za nic. I nieważne czy jesteś rodziną czy nie. Przeciwnie. Od rodziny zawsze więcej się oczekuje. wiec jeżeli ktoś z rodziny pracuje dobrze, często dłużej niż inni to dlaczego ma nie zarabiać więcej? Co do pracodawcy ( tak samo co do każdego człowieka ) zasada jest prosta. Traktuj innych tak jak sama chciałabyś być traktowana. Szacunek, uczciwość i szczerość. Zawsze traktowałam kierowniczki potem swoje koleżanki z szacunkiem, pracodawców również i zawsze służyli pomocą kiedy trzeba było. Oczywiście wypłata jak pisałeś w terminie a czasami wcześniej, zaliczki.
Odeszłam z ANNY z powodów osobistych. Miałam miłe pożegnanie i mile wspominam chwile spędzone z koleżankami mimo, że często praca była ciężka. Wiele się też nauczyła pracując tam i dziękuję pracodawcy, że dał mi takie możliwości. Nie wykluczone , że jeszcze kiedyś tam wrócę.....
1
ewak 2016-07-03 15:15:28
Rodzina zawsze była tam inaczej traktowana. Nie robią nic!!!
5
mati 2016-07-30 00:04:55
Tam nie ma premii a Ty socjalnego szukasz??
1
ewak 2016-08-13 20:57:29
Przestań uderzać do ludzi największym "kłamstwem"! każdy kto tam pracuje, pracował wie jak jest naprawdę. Więc nie trać czasu na swoje durne bzdety! Tam ludzie pracują jak za karę!
1
Ewa 2016-09-25 09:47:49
Na cieśle to chyba nie praca na sali sprzedaży. Osobiście nikomu nie polecam tego pracowdawcy, czysty wyzysk ludzi pracujacych tam, niestety wiekszosc ludzi z ukrainy, wyzysk spowodowany brakiem osob do pracy. Jesli sciagacie cos od konkurencji to sciagajcie dobrze. Bo ludzie zaczynajacy prace 5:30 koncza ja o 13:30 a nie 14:30 dlaczego kazdy milczy?
2
sss 2016-09-25 19:59:21
@ ewa - dlaczego piszesz że "niestety większość ludzi z ukrainy" . Powiem coio jedno. Znam kilku ukrińców osobiście (ale sama jestem Polka, żeby nie było zaraz ze chce ich bronić) - i uwierz mi oni czesto dużo lepeij pracują niż Polacy a don tego za niższe stawki.
1
Anonim 2016-11-17 07:25:47
Witam!
Do tej pory chwaliłam sobie zakupy w sklepie, ale tym razem zawiodłam się widząc spory kawałek drutu w pasztecie kupionym na wagę. Więcej nie kupię tam nic.
1
Anonim 2016-11-17 07:26:25
Witam!
Do tej pory chwaliłam sobie zakupy w sklepie, ale tym razem zawiodłam się widząc spory kawałek drutu w pasztecie kupionym na wagę. Więcej nie kupię tam nic.
1
Zostaw swoją opinię o TopMarket Anna, Nieporęt - Nieporęt
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TopMarket Anna, Nieporęt