P.T. EJMAX Jacek Kołodziej

Pilica

Opinie o P.T. EJMAX Jacek Kołodziej

Misio 1 2015-10-19 14:18
A tobie misio jak zwykle żadna praca nie pasuje i nadal jesteś bezrobotny,niestety musisz przyjąć do wiadomości że jesteś nieudacznikiem życiowym tylko do ochrony albo konserwator powierzchni płaskich z metalowym stylem do szczotki,powinieneś się pochwalić ile najdłużej pracowałeś w jednej firmie ,coś dziwnie w żadnej Pracy takiego ideała nie chcą.....?
misio 2015-10-19 19:35
A zdziwisz się ,mam pracę,pracuję w Mc donaldzie ,nikt mnie nie opierdala, jestem doceniany ,nie potrącają za szkody-zjadam frytki które upadły , i co najważniejsze nie wymagają jakiegoś głupiego myślenia czas pracy jest dostosowany do moich możliwości kiedy wstanę idę do pracy i mam wszystko w nosie luzik, a wy wywalacie ludzi za nic.....!!
operator 2015-12-12 12:31
Ci co się obijają ,mają lepiej płacone od Nas, tylko jak szefo przyjedzie to strasznie robotni i na wszystkim się znają ,Pozdrowienia z budowy dla reszty ekipy, weżcie się w końcu do roboty , czuwaj //
TYTUS 2016-04-30 08:18
Zwolnienie statystów przyniosło efekty ,teraz ekipa jest okey, i oby prezes nic nie zmieniał , pozdro
AMARO 2016-05-15 12:55
Pozdrowienia dla prezesa pana JK,życzę wytrwałości i pomysłowości w dymaniu kadry pracowniczej. Dorobi się jeszcze u pana kilka złotych na podpierda..lan.iu. kolegów lub mówienia tego co prezes chce usłyszeć.Statyści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze byli cenieni.taki jest obraz tej firmy,która wypija krew pracowników. jest takie przysłowie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widzi wszędzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
walcowy 2016-05-28 12:34
Do janek sebek david amaro -jako jedna osoba- w pośredniaku już byłeś ?????
Niestety Janek - operator walca to zbyt skomplikowane dla Ciebie trzeba będzie wrócić do piekarni i kręcić bułki....
hanys 2016-05-28 12:52
Kolego podaj konkrety z czym jest problem, takie ogólniki jak dymanie kadry może napisać każdy w każdym momencie o każdym, gdzie pracowałeś ? , stawka 15 zeta za co była , czemu nadgodziny obcinają , czy ogólnie są nadgodziny , co to znaczy że firma wypija krew pracowników ?, na którą firmę nie popatrzę w portalu to opinie i zarzuty są podobne , w takim razie które firmy są dobre i ile płacą
Robert M 2016-07-30 11:20
hej pracowałem tam ponad rok przy budowie s8 nie mam zastrzeżenie do firmy pozdrawiam Robert M
Ciekawy 2016-08-18 20:20
To dlaczego pracowałem a nie pracuję by było dobrze to byś zapewne robił dalej
1
Robert M 2016-09-02 19:32
budowa s8 sie konczy a ja mialem 3 km do pracy
robol 2016-09-05 13:09
ludzie przestrzegam was trzymajcie się z daleka od tej firmy
1
Sławek 2016-09-05 16:36
Kolego o co chodzi z tymi zarzutami ? , Ja pracuję i powiedziałbym raczej że chyba nie pracowałeś raczej w Ejmaxie , robota jak wszystkie na budowie ,pracowałem wcześniej pod Warszawą a teraz na S8 Zambrów nie jest tak żle , napisz konkret gdzie pracowałeś i co było nie tak ...... ,
tomcio 2016-10-04 15:31
Bryndza nie ma pracy w tym Kraju porządnej a może praca na roli bo nic nie boli.......
pracownik 2016-10-05 09:06
Nima pracy w tym kraju , wszędzie ka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do oporu a gdzie odpoczynek ? dojazd do pracy sie należy , wolne sie należy , za postojowe by sie należało zapłacić
xxx 2016-10-08 15:53
A moglibyście napisać w jakich zawodach pracujecie i jakie macie tutaj warunki pracy: umowę, godziny pracy, premie, socjal (usunięte przez administratora)
nowy 2017-02-08 11:14
witam proszę o info czy płaci terminowo?
tadi 2017-02-11 08:53
Jest w porzo jak to w budowlance ..... , raczej w terminie płatności
Aneta 2017-04-05 15:15
@tadi długo już pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków pracy oraz benefitów jakie zapewnia pracodawca.
op1 2017-09-20 09:44
Ten pracodawca to jakiś nie miły Strasznie xd brak kultury może świadczyć tylko o jednym
3
Aneta 2017-09-20 15:10
Na stronie internetowej EJMAX można znaleźć ofertę pracy na stanowisko MAJSTRA ROBÓT DROGOWYCH. Możecie powiedzieć, co warto wiedzieć o tym pracodawcy? Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które są w trakcie poszukiwania nowego miejsca pracy.
Zostaw swoją opinię o P.T. EJMAX Jacek Kołodziej - Pilica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.T. EJMAX Jacek Kołodziej