brak logo

Przedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export s.c

Płock

Opinie o Przedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export s.c

anonim 2011-03-26 09:23:01
Koledzy z Bełchatowa stanowilismy10proc skladu firmy Tech-Export a 90proc wszystkich negatywnych opinni pochodzi od nas...dlaczego wiekszosc firm przyjezdnych ktore sa w naszym miescie nie chca juz nas zatrudniac??? Ano jesli po miesiacu udawania ze sie pracowalo przy wyplacie zada sie jeszcze premi to nie dziwota ze facet zalamuje rece.Psujemy sami sobie opinnie a zyskuja na tym ludzie ktorzy wynajmuja kwatery bo nikt na nas nie chce juz stawiac.Wymieńcie chocby jedna przyjezdna firme ktora nie zawiodla sie na pracownikach z Belchatowa!!! Efekt...od grudnia nie mam pracy.
anonim 2011-05-23 11:28:54
Pracuje w tej firmie czwarty miesiac płaca mi na czas(raz dwa dni pozniej)ale jak rozmawiam z ludzmi którzy robia tu od poczatku to problemow nigdy nie bylo.Zastanowcie sie zanim napiszecie jakies glopoty bo ludzie to czytaja i wyciagaja mylne wnioski.Jedno co moge powiedziec to ze gosc jest ( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-05-25 09:12:05
Przez moment wachałem sie czy podjąć pracę w tej firmie(po przeczytaniu opini) ale jest wszystko w porządku.W sumie nie dziwie sie że ci panowie co sie tak tu rozpisuja zostali zwolnieni przecież jednego wyrazu bez błędu nie potrafią napisać.
zzz 2011-11-20 12:27:25
hahahahahaha, co za bzdury!!!
oszukany 2012-04-02 14:51:00
przecież widać ze to z biura
płock 2012-05-18 11:39:19
[usunięte przez moderatora]pewnie swoim podwładnym każe umieszczać pozytywne opinie żeby. Na pewno obiecuje im że się odwdzięczy, albo sam siedzi i pisze chociaż ciekawe czy on pisać potrafi. Ludzie popytajcie się na mieście co byli pracownicy mówią o tej firmie. TO [usunięte przez moderatora] a [usunięte przez moderatora]to okrada wszystkich których może. Ciekawe kiedy do [usunięte przez moderatora] go zawiną.
2
prawatny 2012-08-13 15:31:29
NIGDY NIE BYŁO WYPŁAT NA CZAS !!!! ZAWSZE [usunięte przez moderatora]MÓWI ŻE TO NIE ICH WINA. PRACOWAŁEM KILKA MIESIĘCY TEMU W TEJ FIRMIE I NAJMNIEJSZE SPÓŹNIENIE TO 4-5 DNI !!!. NIE PRACUJCIE TAM !!! ZNAJOMY MI MÓWIŁ ŻE OSTATNIO WYPŁATE ROBIŁ PO 20 A NA UMOWIE DO 10. I NAJWAŻNIEJSZE BRAKUJE KASY.
albin 2012-08-29 00:17:23
nie polecam
mietek 2012-09-02 12:34:41
[usunięte przez moderatora], kłamca i cwaniaczek
andrzej 2012-09-03 10:15:49
a ja pracuje 8 miesięcy, jestem zadowolony
mero 2013-01-16 09:52:39
ludzie kasy nigdy nie zobaczycie! obcina za wszystko i ze stawki leci, bedziecie kasy szukac!
1
gruby 2013-01-19 14:21:29
"nie zapłacę tak jak się umawialiśmy, bo stawki poszły w dół" :)
dell 2013-01-24 10:15:11
Witam,chciałbym załapać się tu na zlecenie i nie wiem co zrobić tyle negatywnych opini,wiec co począć?
kabat.piotr@wp.pl 2013-04-02 15:14:49
Pracowałem w Tech-exporcie kilka razy , nigdy nie narzekałem , ale ostatnio mnie gość [usunięte przez moderatora] normalnie do łez , stawki zamiast coraz wyższe , to robią się niższe , tak szanuje sprawdzonych pracowników , nic go nie obchodzi , co mówią ludzie (a mówią coraz więcej), interesuje gościa tylko to , żeby się jak najwięcej nahłapać ludzkim kosztem. Ostatnio jak popatrzyłem na brygadę , którą stworzył na wynajem do płockiej firmy , to się załamałem , duży odsetek z łapanki-pytam gościa jak stoi z izometrykiem , a ten mówi , że wcale... Pieniądze przeważnie na czas , ale było i tak , że się spóżniał , to w tedy wymówka ,. że mu nie przelali jeszcze- a co to [usunięte przez moderatora] kogo obchodzi , zatrudniasz to płać. Dwie panie we firmie rozmawiają z tobą , że masz człowieku uczucie , jakby je ktoś specjalnie z konkurencji tam podstyawił. Omijajcie wielkim kołem!
1
zbój 2013-04-28 12:11:04
Potrafisz czytać ze zrozumieniem???????? Czy wojsko ci podstawówkę brutalnie przerwało????
BUŻKA BUZKA 2013-10-04 09:19:41
jacy monerzy i spawacze pracuja u maliny za 35-45 netto do łapki ponoc to wery gut [usunięte przez moderatora] a nie pochodzi z lwowa.SYSZALEM ZE TA FIRMA JESZE ISTNIEJE MYSLE ZE TO TYLKO KWESTIA TEGO MIESIACA DO 2,3 BUŻKA BUŻKA
zaza 2013-12-04 19:24:00
Nie żartuj sobie Jurek....
bohun 2013-12-09 18:48:05
(usunięte przez administratora)Drugi raz na pewno nie podjąłbym się tam pracować choćbym miał żebrać pod kościołem.(usunięte przez administratora).A te dobre opinie to sam chyba pisze.Sprawdzicie tylko na (spawalnictwie w głoszeniach)prawie co drugi dzień się ogłasza że potrzebuje spawaczy i monterów czy normalna dobrze prosperująca firma non stop poszukuje pracowników.Odpowiedz nasuwa się sama a tym bardziej że Płock to miasto gdzie co drugi to spawacz lub monter tylko że tam już każdy zna tą firmę dlatego szuka nawet na Ukrainie ludzi.Omijajcie te firmę z daleka radzę wam.Pozdrawiam
1
zasada 2014-03-02 01:48:34
to zależy tylko i wyłącznie od widzimisię szefa, bo tam żadne ustalenia nie są dla niego wiążące.
parodia firmy 2014-06-13 12:42:32
ludzie dajcie sobie spokoj z ta niby firma
1
Lucek 2014-08-22 22:17:38
W pierwszym miesiącu jest dobrze,aby przyciągnąć nowych naiwniaczków.Od drugiego zaczynają się schody:opóźnienia w wypłatach o kilka dni,brakuje kasiorki,a na koniec nie wypłacił mi za cały miesiąc.Zapomniałem wspomnieć,że umowa na 1/8 etatu.Nie polecam współpracy z tym panem.
Lucek 2014-08-23 20:05:14
10 lub 12 godz.
Jurek 2014-08-31 21:31:45
Zgadzam się z Luckiem,mnie porobił w identyczny sposób.Facet naprawdę dużo obiecuje,ma gadane jak mało kto.
spawacz 2015-01-07 12:32:25
Jeżeli chcesz być okradany poniżany i nawet zastraszany to proszę firma dla ciebie .Facet umawia się na kasę a na wypłatę bęc 30%a nawet wcale (i straszy Ukraińcami )
1
Mikko 2015-02-27 07:52:26
To jest fakt. Z drugiej jednak strony zastanawiam się dlaczego nikt w firmie nie pomyśli o inwestycji w tego typu nośniki informacji. Przecież strona www to pierwsze czego się szuka o firmie. Nie mogąc tego znaleźć już zapala się lampka w głowie - czy aby na pewno ten usługodawca świadczy usługi na najwyższym poziomie?
Samobój 2015-08-29 11:48:26

Zobaczywszy ogłoszenie-ofertę do pracy Tech -Exportu do Norwegi z możliwości umowy pracy Norweskiej zaraz sobie pomysłem uśmiechem na twarzy ze Pan Malina sobie strzelić samobój.Niech zapomni o przekrętach i nieuczuciowych praktykach które praktykuje w Polsce/Spóźnienia z pensjami lub ich brak ,dzikie umowy -stara szkoła / Norwedzy a zwłaszcza Policja Pracy tępią takich pracodawców jaka ww. a zwłaszcza z Europy Wschodniej o czym przekonał się nie jeden cwaniak z Polski.To co udawało mnie się na rynku Niemieckim i Holenderskim nie uda mu się z Norwegią .A przydał by mu się tak nauczka .
2
Niewiele do szczęścia 2015-08-31 10:13:08
Jacko czy jak się tam zwiesz, tak widzę ze skaczesz sobie po forach i piszesz takie brednie -nie mając pojęcia o NICZYM.Co ty piszesz''Jakiekolwiek Umowy'' widzisz i to jest rozpacze ze nasze Państwo przyzwolenie na działanie takich firemek których właściciel dorabiaj się na naszej krwawicy/Brak umów o prace, poślizgi z pensjami lub ich brak, dziwnie napisane umowy na niekorzyść pracownika / .Na co Norwegowie nie pozwalają ,tępiąc takie firmy jak ''Tech -Export''
2
spawacz 141 2015-10-02 19:51:10
Omijać szerokim lukiem bo jeżeli przyjdzie ci do głowy zwolnic się to z szmalu nieci !jeden z gorszych naginaczy w Płocku !
1
lucek 2015-10-09 21:10:12
Spawacz 141 ma rację.Pracowałem z tej firmy w Polsce,umawialiśmy sie na dwa tygodnie,bo miałem daleko do domu,ale z dwu zrobił się miesiąc.Chciałem się zwolnić,bo otrzymałem propozycję wyjazdu do Niemiec(z innej firmy),a tutaj miałem tylko umowę na 1/8 etatu.Wypłaty nie zobaczyłem na swoim koncie do dzisiaj.Wypłacił za 1/8 etatu,a kasa "na gębę" poszła się .....
Fachowo Cię okradniemy 2015-10-30 06:39:40
Pan Malina to znana człowiek na Płockim rynku .Jego moto to "Praca dla Fachowców"-
Ja bym raczej te moto zmienił na "Fachowo Cie okradniemy"...Omiać szerokim łukiem wszystkie firmy z Płocka ..Które powstaja jak grzyby po deszczu ..A złę twarze- tę same .
3
A MUP Ci to proponuję. 2015-11-06 06:36:14
Ale najgorsze jest to że Urzedu PRacy Płock proponują Ci dobrze płatne stanowisko ww .firmie z możliwoscią rozwoju .A jak człowiek odmówi , motywując to , że ta firma to "Samo zło" -to naraża się mocno z możliwością utratu statusu bezrobotnego . Oczywiście Doradcy Personali -twierdza że to sa firmy -OK.
Ps.To nawet w MUP i PUP szuka ludzi /pięniedzy / PAn Malina ?
1
Brak kontroli ? 2015-12-03 08:12:50
No coś w tym jest ,bo Urząd Pracy też nie jednokrotnie mnie proponował prace w firmach które sa nie wypłacalne itp.Mówiąc pracownikom MUP ze to są firmy o złej reputacji -słyszę zawsze -ze oni tego nie sprawdzają.
2
Bezprawie . 2015-12-18 11:01:16
No tak ale przecież wystarczy wejść na stronę z ofertami MUP i zobaczyć czy ta firma się tam ogłasza .
A o jaki sprawdzonych źródłach mówimy ?
Wiem ze w Płocku wiele firm ma lub miała procesy o niewypłacalność i brak odprowadzonych składek -A na dal działają ..Take mamy prawo .
1
spawacz 2016-01-02 10:40:08
Co prawda pracowałem krotko ,ale jeśli o mnie chodzi firma ok .Co niestety w Płocku jest rzadkością!W zasadzie sam się zwolniłem ,a mimo wszystko pieniądze ok. .
Bezprawie 2 2016-01-03 18:33:15
Do lamil-Nie ma żadnej kontroli w MUP. To nie Norwegia .Tu każdy moze sobie przyjść jeśli ma założono firmę i poprosić o ludzi do pracy .A dlatego chętnie pracodawcy szukają ludzie przez MUP bo są pieniądz dla takich pracodawców za tak zwane zorganizowanie miejsca pracy itp .
Pan Malina to jeszcze stara szkoła w tego złego słowa znaczeniu .
3
PiS 2016-01-05 13:44:23
No na pewno nikt nie będzie narzekał jak dostanie w tej firmie umowę na 1/8 etatu -takie praktyki są stosowane . Myślę ze się to niedługo skończy jeśli nawet Smieciówki będą do ubezpieczenia .t
2
lucek 2016-01-24 18:21:26
wpao są takie umowy na 1/8 etatu,bo właśnie u nich na takiej pracowałem.
1
olek 2016-02-23 20:03:21
Na stronie Mont-Chemu z Płocka zlikwidowali wszystkie opinie i nic nie można dodać,a że Tech-Export jest również z tej miejscowości,więc piszę tutaj.Mam prośbę,Mont-Chem prawdopodobnie zmienił nazwę i nie chciałbym się znowu nabrać na darmową pracę u nich.Jeżeli ktoś wie jaka to nazwa,to proszę o jej podanie.Z góry dziękuję.
1
Wszyscy tacy sami. 2016-02-24 06:43:36
No ja też zauważyłem ze cenzura wszystko wycięła ..Ciekawe ile Panią D ..to kosztowało ..Go-Work mało obiektywnym portalem jest .
PS.A ta firma tzn.Tech -Export nie lepsza .
2
olek 2016-03-13 18:54:10
Agrest,to wytłumacz mi gdzie podziały się wszystkie opinie,a było ich sporo.
Chcemy prawdy 2016-04-07 12:27:19
Jak nie jak tak ...dzwoniłem do Go -Work ..i dostałem bardzo zawiłe wyjaśnienia ..Ciekawe ile to kosztuje ??
3
Chcemy prawdy 2 2016-04-09 15:47:10
Obecnie firma szuka ...do Egiptu ludzi elektryków/ to nie żart jest takie ogłoszenie / ..chyba do wymiany żarówek w piramidzie .
A jeśli chodzi o możliwość manipulacji opiniami -to myślę ze pięniadzę odpowiednie naciski -zrobią swoje .Np.To chyba jedyna firma/ Mont-Chem / w tej branży gdzie można swobodnie pisać opinia????
2
POPiS 2016-04-10 06:53:55
Teraz obecnie poszukuje ...to nie żart Elektryków do EGIPTU ..pewnie do wymiany żarówek w Piramidzie .A jeśli o opinie -to za-pieniądze można i pewne naciski można wszystko .
1
alkoholik 2016-08-30 09:15:09
Nie polecam. Zwolnisz się to za ostatni miesiąc dostaniesz kase tylko z umowy.
Tygodnik Płocki 2016-08-30 13:44:59
My lud z Płocka nie polecamy tej firmy Nikomu .Ciekawe czy jest tam jeszcze PAni A ...która zaczynał sztukę uników trudnych pytań od pracowników i kombinacie jeszcze w Semi Serwisie ..
Dobrze trafiła ..Jak się uczyć to od najlepszych ..
4
sommersby 2016-09-27 15:54:24
Hej, a jaka panuje u nich atmosfera? Dzięki za odpowiedź
Za mało 2016-11-09 11:33:02
Widzę ze firma ogłasza się od dłuższego czasu na portalu branżowym .''Szuka monterów rur do kielce''-Ale chyba ma problem z ich znalezieniem ?
Wcale mnie to nie dziwi ...Dlaczego ?Proszę czytać jak wyżej .
Ps.Słyszałem ze dają najniższe stawki z wszystkich firm z Płocka na Kielce.
3
Dziękuję dobranoc 2016-11-17 20:20:21
Jak dla mnie dno po przeczytaniu opini zastanawiam się co tam robiłem pieniędzy nie ma na czas godziny się nie zgadzają aż przykro ze taka solidarności, ciekawe czy któryś z tych kierowniczkow chciał by robić za darmo, nie polecam a pozytywne opinie to tylko od du*o lizow z biura żeby lipy nie było, nie przejmuj się swoją pracą i tak Ci w niej gów*o płacą tyle w temacie na temat tej firmy wszystko ocenzurowane wiec proszę nic nie usuwać bo każdy ma prawo wystawić swoją opinię a wy nie macie prawa usuwać tego co jest dla was nie wygodne
3
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export s.c - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export s.c