brak logo

Przedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export s.c

Płock

Opinie o Przedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export s.c

anonim 2011-05-23 11:28
Pracuje w tej firmie czwarty miesiac płaca mi na czas(raz dwa dni pozniej)ale jak rozmawiam z ludzmi którzy robia tu od poczatku to problemow nigdy nie bylo.Zastanowcie sie zanim napiszecie jakies glopoty bo ludzie to czytaja i wyciagaja mylne wnioski.Jedno co moge powiedziec to ze gosc jest ( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-05-25 09:12
Przez moment wachałem sie czy podjąć pracę w tej firmie(po przeczytaniu opini) ale jest wszystko w porządku.W sumie nie dziwie sie że ci panowie co sie tak tu rozpisuja zostali zwolnieni przecież jednego wyrazu bez błędu nie potrafią napisać.
zzz 2011-11-20 12:27
hahahahahaha, co za bzdury!!!
oszukany 2012-04-02 14:51
przecież widać ze to z biura
płock 2012-05-18 11:39
[usunięte przez moderatora]pewnie swoim podwładnym każe umieszczać pozytywne opinie żeby. Na pewno obiecuje im że się odwdzięczy, albo sam siedzi i pisze chociaż ciekawe czy on pisać potrafi. Ludzie popytajcie się na mieście co byli pracownicy mówią o tej firmie. TO [usunięte przez moderatora] a [usunięte przez moderatora]to okrada wszystkich których może. Ciekawe kiedy do [usunięte przez moderatora] go zawiną.
3
prawatny 2012-08-13 15:31
NIGDY NIE BYŁO WYPŁAT NA CZAS !!!! ZAWSZE [usunięte przez moderatora]MÓWI ŻE TO NIE ICH WINA. PRACOWAŁEM KILKA MIESIĘCY TEMU W TEJ FIRMIE I NAJMNIEJSZE SPÓŹNIENIE TO 4-5 DNI !!!. NIE PRACUJCIE TAM !!! ZNAJOMY MI MÓWIŁ ŻE OSTATNIO WYPŁATE ROBIŁ PO 20 A NA UMOWIE DO 10. I NAJWAŻNIEJSZE BRAKUJE KASY.
albin 2012-08-29 00:17
nie polecam
mietek 2012-09-02 12:34
[usunięte przez moderatora], kłamca i cwaniaczek
andrzej 2012-09-03 10:15
a ja pracuje 8 miesięcy, jestem zadowolony
mero 2013-01-16 09:52
ludzie kasy nigdy nie zobaczycie! obcina za wszystko i ze stawki leci, bedziecie kasy szukac!
1
gruby 2013-01-19 14:21
"nie zapłacę tak jak się umawialiśmy, bo stawki poszły w dół" :)
dell 2013-01-24 10:15
Witam,chciałbym załapać się tu na zlecenie i nie wiem co zrobić tyle negatywnych opini,wiec co począć?
kabat.piotr@wp.pl 2013-04-02 15:14
Pracowałem w Tech-exporcie kilka razy , nigdy nie narzekałem , ale ostatnio mnie gość [usunięte przez moderatora] normalnie do łez , stawki zamiast coraz wyższe , to robią się niższe , tak szanuje sprawdzonych pracowników , nic go nie obchodzi , co mówią ludzie (a mówią coraz więcej), interesuje gościa tylko to , żeby się jak najwięcej nahłapać ludzkim kosztem. Ostatnio jak popatrzyłem na brygadę , którą stworzył na wynajem do płockiej firmy , to się załamałem , duży odsetek z łapanki-pytam gościa jak stoi z izometrykiem , a ten mówi , że wcale... Pieniądze przeważnie na czas , ale było i tak , że się spóżniał , to w tedy wymówka ,. że mu nie przelali jeszcze- a co to [usunięte przez moderatora] kogo obchodzi , zatrudniasz to płać. Dwie panie we firmie rozmawiają z tobą , że masz człowieku uczucie , jakby je ktoś specjalnie z konkurencji tam podstyawił. Omijajcie wielkim kołem!
1
zbój 2013-04-28 12:11
Potrafisz czytać ze zrozumieniem???????? Czy wojsko ci podstawówkę brutalnie przerwało????
BUŻKA BUZKA 2013-10-04 09:19
jacy monerzy i spawacze pracuja u maliny za 35-45 netto do łapki ponoc to wery gut [usunięte przez moderatora] a nie pochodzi z lwowa.SYSZALEM ZE TA FIRMA JESZE ISTNIEJE MYSLE ZE TO TYLKO KWESTIA TEGO MIESIACA DO 2,3 BUŻKA BUŻKA
zaza 2013-12-04 19:24
Nie żartuj sobie Jurek....
bohun 2013-12-09 18:48
(usunięte przez administratora)Drugi raz na pewno nie podjąłbym się tam pracować choćbym miał żebrać pod kościołem.(usunięte przez administratora).A te dobre opinie to sam chyba pisze.Sprawdzicie tylko na (spawalnictwie w głoszeniach)prawie co drugi dzień się ogłasza że potrzebuje spawaczy i monterów czy normalna dobrze prosperująca firma non stop poszukuje pracowników.Odpowiedz nasuwa się sama a tym bardziej że Płock to miasto gdzie co drugi to spawacz lub monter tylko że tam już każdy zna tą firmę dlatego szuka nawet na Ukrainie ludzi.Omijajcie te firmę z daleka radzę wam.Pozdrawiam
3
zasada 2014-03-02 01:48
to zależy tylko i wyłącznie od widzimisię szefa, bo tam żadne ustalenia nie są dla niego wiążące.
1
parodia firmy 2014-06-13 12:42
ludzie dajcie sobie spokoj z ta niby firma
2
Lucek 2014-08-22 22:17
W pierwszym miesiącu jest dobrze,aby przyciągnąć nowych naiwniaczków.Od drugiego zaczynają się schody:opóźnienia w wypłatach o kilka dni,brakuje kasiorki,a na koniec nie wypłacił mi za cały miesiąc.Zapomniałem wspomnieć,że umowa na 1/8 etatu.Nie polecam współpracy z tym panem.
1
Lucek 2014-08-23 20:05
10 lub 12 godz.
Jurek 2014-08-31 21:31
Zgadzam się z Luckiem,mnie porobił w identyczny sposób.Facet naprawdę dużo obiecuje,ma gadane jak mało kto.
spawacz 2015-01-07 12:32
Jeżeli chcesz być okradany poniżany i nawet zastraszany to proszę firma dla ciebie .Facet umawia się na kasę a na wypłatę bęc 30%a nawet wcale (i straszy Ukraińcami )
3
Mikko 2015-02-27 07:52
To jest fakt. Z drugiej jednak strony zastanawiam się dlaczego nikt w firmie nie pomyśli o inwestycji w tego typu nośniki informacji. Przecież strona www to pierwsze czego się szuka o firmie. Nie mogąc tego znaleźć już zapala się lampka w głowie - czy aby na pewno ten usługodawca świadczy usługi na najwyższym poziomie?
Samobój 2015-08-29 11:48

Zobaczywszy ogłoszenie-ofertę do pracy Tech -Exportu do Norwegi z możliwości umowy pracy Norweskiej zaraz sobie pomysłem uśmiechem na twarzy ze Pan Malina sobie strzelić samobój.Niech zapomni o przekrętach i nieuczuciowych praktykach które praktykuje w Polsce/Spóźnienia z pensjami lub ich brak ,dzikie umowy -stara szkoła / Norwedzy a zwłaszcza Policja Pracy tępią takich pracodawców jaka ww. a zwłaszcza z Europy Wschodniej o czym przekonał się nie jeden cwaniak z Polski.To co udawało mnie się na rynku Niemieckim i Holenderskim nie uda mu się z Norwegią .A przydał by mu się tak nauczka .
2
Niewiele do szczęścia 2015-08-31 10:13
Jacko czy jak się tam zwiesz, tak widzę ze skaczesz sobie po forach i piszesz takie brednie -nie mając pojęcia o NICZYM.Co ty piszesz''Jakiekolwiek Umowy'' widzisz i to jest rozpacze ze nasze Państwo przyzwolenie na działanie takich firemek których właściciel dorabiaj się na naszej krwawicy/Brak umów o prace, poślizgi z pensjami lub ich brak, dziwnie napisane umowy na niekorzyść pracownika / .Na co Norwegowie nie pozwalają ,tępiąc takie firmy jak ''Tech -Export''
2
spawacz 141 2015-10-02 19:51
Omijać szerokim lukiem bo jeżeli przyjdzie ci do głowy zwolnic się to z szmalu nieci !jeden z gorszych naginaczy w Płocku !
2
lucek 2015-10-09 21:10
Spawacz 141 ma rację.Pracowałem z tej firmy w Polsce,umawialiśmy sie na dwa tygodnie,bo miałem daleko do domu,ale z dwu zrobił się miesiąc.Chciałem się zwolnić,bo otrzymałem propozycję wyjazdu do Niemiec(z innej firmy),a tutaj miałem tylko umowę na 1/8 etatu.Wypłaty nie zobaczyłem na swoim koncie do dzisiaj.Wypłacił za 1/8 etatu,a kasa "na gębę" poszła się .....
1
Fachowo Cię okradniemy 2015-10-30 06:39
Pan Malina to znana człowiek na Płockim rynku .Jego moto to "Praca dla Fachowców"-
Ja bym raczej te moto zmienił na "Fachowo Cie okradniemy"...Omiać szerokim łukiem wszystkie firmy z Płocka ..Które powstaja jak grzyby po deszczu ..A złę twarze- tę same .
5
A MUP Ci to proponuję. 2015-11-06 06:36
Ale najgorsze jest to że Urzedu PRacy Płock proponują Ci dobrze płatne stanowisko ww .firmie z możliwoscią rozwoju .A jak człowiek odmówi , motywując to , że ta firma to "Samo zło" -to naraża się mocno z możliwością utratu statusu bezrobotnego . Oczywiście Doradcy Personali -twierdza że to sa firmy -OK.
Ps.To nawet w MUP i PUP szuka ludzi /pięniedzy / PAn Malina ?
1
Brak kontroli ? 2015-12-03 08:12
No coś w tym jest ,bo Urząd Pracy też nie jednokrotnie mnie proponował prace w firmach które sa nie wypłacalne itp.Mówiąc pracownikom MUP ze to są firmy o złej reputacji -słyszę zawsze -ze oni tego nie sprawdzają.
2
Bezprawie . 2015-12-18 11:01
No tak ale przecież wystarczy wejść na stronę z ofertami MUP i zobaczyć czy ta firma się tam ogłasza .
A o jaki sprawdzonych źródłach mówimy ?
Wiem ze w Płocku wiele firm ma lub miała procesy o niewypłacalność i brak odprowadzonych składek -A na dal działają ..Take mamy prawo .
1
spawacz 2016-01-02 10:40
Co prawda pracowałem krotko ,ale jeśli o mnie chodzi firma ok .Co niestety w Płocku jest rzadkością!W zasadzie sam się zwolniłem ,a mimo wszystko pieniądze ok. .
Bezprawie 2 2016-01-03 18:33
Do lamil-Nie ma żadnej kontroli w MUP. To nie Norwegia .Tu każdy moze sobie przyjść jeśli ma założono firmę i poprosić o ludzi do pracy .A dlatego chętnie pracodawcy szukają ludzie przez MUP bo są pieniądz dla takich pracodawców za tak zwane zorganizowanie miejsca pracy itp .
Pan Malina to jeszcze stara szkoła w tego złego słowa znaczeniu .
3
PiS 2016-01-05 13:44
No na pewno nikt nie będzie narzekał jak dostanie w tej firmie umowę na 1/8 etatu -takie praktyki są stosowane . Myślę ze się to niedługo skończy jeśli nawet Smieciówki będą do ubezpieczenia .t
3
lucek 2016-01-24 18:21
wpao są takie umowy na 1/8 etatu,bo właśnie u nich na takiej pracowałem.
2
olek 2016-02-23 20:03
Na stronie Mont-Chemu z Płocka zlikwidowali wszystkie opinie i nic nie można dodać,a że Tech-Export jest również z tej miejscowości,więc piszę tutaj.Mam prośbę,Mont-Chem prawdopodobnie zmienił nazwę i nie chciałbym się znowu nabrać na darmową pracę u nich.Jeżeli ktoś wie jaka to nazwa,to proszę o jej podanie.Z góry dziękuję.
2
Wszyscy tacy sami. 2016-02-24 06:43
No ja też zauważyłem ze cenzura wszystko wycięła ..Ciekawe ile Panią D ..to kosztowało ..Go-Work mało obiektywnym portalem jest .
PS.A ta firma tzn.Tech -Export nie lepsza .
2
olek 2016-03-13 18:54
Agrest,to wytłumacz mi gdzie podziały się wszystkie opinie,a było ich sporo.
1
Chcemy prawdy 2016-04-07 12:27
Jak nie jak tak ...dzwoniłem do Go -Work ..i dostałem bardzo zawiłe wyjaśnienia ..Ciekawe ile to kosztuje ??
4
Chcemy prawdy 2 2016-04-09 15:47
Obecnie firma szuka ...do Egiptu ludzi elektryków/ to nie żart jest takie ogłoszenie / ..chyba do wymiany żarówek w piramidzie .
A jeśli chodzi o możliwość manipulacji opiniami -to myślę ze pięniadzę odpowiednie naciski -zrobią swoje .Np.To chyba jedyna firma/ Mont-Chem / w tej branży gdzie można swobodnie pisać opinia????
2
POPiS 2016-04-10 06:53
Teraz obecnie poszukuje ...to nie żart Elektryków do EGIPTU ..pewnie do wymiany żarówek w Piramidzie .A jeśli o opinie -to za-pieniądze można i pewne naciski można wszystko .
1
alkoholik 2016-08-30 09:15
Nie polecam. Zwolnisz się to za ostatni miesiąc dostaniesz kase tylko z umowy.
2
Tygodnik Płocki 2016-08-30 13:44
My lud z Płocka nie polecamy tej firmy Nikomu .Ciekawe czy jest tam jeszcze PAni A ...która zaczynał sztukę uników trudnych pytań od pracowników i kombinacie jeszcze w Semi Serwisie ..
Dobrze trafiła ..Jak się uczyć to od najlepszych ..
5
sommersby 2016-09-27 15:54
Hej, a jaka panuje u nich atmosfera? Dzięki za odpowiedź
Za mało 2016-11-09 11:33
Widzę ze firma ogłasza się od dłuższego czasu na portalu branżowym .''Szuka monterów rur do kielce''-Ale chyba ma problem z ich znalezieniem ?
Wcale mnie to nie dziwi ...Dlaczego ?Proszę czytać jak wyżej .
Ps.Słyszałem ze dają najniższe stawki z wszystkich firm z Płocka na Kielce.
4
Dziękuję dobranoc 2016-11-17 20:20
Jak dla mnie dno po przeczytaniu opini zastanawiam się co tam robiłem pieniędzy nie ma na czas godziny się nie zgadzają aż przykro ze taka solidarności, ciekawe czy któryś z tych kierowniczkow chciał by robić za darmo, nie polecam a pozytywne opinie to tylko od du*o lizow z biura żeby lipy nie było, nie przejmuj się swoją pracą i tak Ci w niej gów*o płacą tyle w temacie na temat tej firmy wszystko ocenzurowane wiec proszę nic nie usuwać bo każdy ma prawo wystawić swoją opinię a wy nie macie prawa usuwać tego co jest dla was nie wygodne
5
ania 2017-01-11 11:58
Pani A.... awansowała do firmy o takim samym pokroju mont-chem.
2
monter 2017-02-09 09:21
Czy wam również kazali podpisać weksel in blanco na kwotę 10 000 zł ?
Tygodnik Płocki 2 2017-02-09 11:55
To tam dalej będzie mogła się realizować w czym jest dobra _Czarownie pracownika sztuki uników ciężkich pytań .Pani A ..brała pierwsze lekcji w tej sztuce w samym Semie Serwisie.
A swoją droga Mon_Chem / Dan _Spaw / _to jeszcze to nie z licytowali ??
2
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export s.c - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Usług Technicznych Tech-Export s.c