brak logo

FIRMA "APROFI" ALEKSANDER SIRY

Dębica

Opinie o FIRMA "APROFI" ALEKSANDER SIRY

ktos 2014-03-13 20:25
Jesli szukasz pracy na chwile, przejsciowo to polecam, niestety na dluzej brak jakichkolwiek peryspektyw i mozliwosci rozwoju, . Zarobki to srednia z podkarpacia , pozwola przezyc ale napewno nie odlozyc cokolwiek. Calodniowa praca na budowie sprawia, ze dla rodziny pozostaje malo czasu, niestety rekompensata napewno nie sa zarobki. W miare dobre zatem warunki dla singli i osob ktore chca sie przyuczyc do zawodu i poszukac szczescia gdzies indziej.
10
do ktos 2014-03-29 20:37
jak wygladaja zarobki w aprofi czy wypłaty sa na czas i jak wyglądają warunki pracy?
8
ktoś 2014-09-09 17:10
nie polecam tej firmy cały czas kłamstwo i obiecywanie gruszek na wierzbie,warunki pracy to totalne dno,zarobki Smieszne ,ale jak duzo godzin sie urobi to cos wyjdzie
22
kukiz 2015-07-31 23:58
Nowa siedziba standard pracy zmiana na +++++. Zarobki mogły by być lepsze.
Kokosów nie ma ale źle nie jest. Jak się chce czegoś nauczyć to tylko tu.
2
On 2015-08-27 11:48
Witam jak wygladaja zarobki w firmie aprofi
Ja 2015-09-22 20:52
Jakies dwa tygodnie temu bylo z 6 ogloszen na stronie pup w debicy
Nowy 2015-10-12 10:39
brak czasu na zapoznanie się ze specyfika pracy od razu rzut na głęboką wodę, a jeśli sie nie sprawdzisz to aut za burtę
wwww 2016-01-10 14:03
witam co tam w aprofi slychac ?
ktoś 2016-06-20 14:36
jeśli nie jest tak żle to ciekawe dlaczego tylu ludzi się pozwalniało? Dodam niezłych ludzi?
10
romano italiano 2016-06-25 12:48
a jaka @nolo jest realna szansa że po tym okresie próbnym człowiek dostanie umowę o prace bezpośrednio z firmą? licze że jest to możliwe oczywiście biorąc pod uwage renomę firmy w branży budowlanej obecnie
1
Ten 2016-12-10 07:35
Ciężka i uciążliwa praca wielki brat caly czas patrzy
8
kto 2016-12-11 14:42
Coś z ta firma jest chyba nie za bardzo skoro cały czas sa ogłoszenia w PUPIE
17
ja 2017-02-04 16:33
ogloszenia w urzedzie caly czas sa a chetnych brak
3
torczi 2017-03-22 16:54
Kogo oni szukają na pozycję konstruktora, że min 8000 brutto dają a chętnych jak widać brać? Ogłoszenie regularnie od ponad pół roku wisi jak nic.
2
Sim 2017-04-29 05:10
Ostrzegam przed tym pracodawcą.
20
on 2017-05-03 22:53
co jest nie tak ze ostrzegasz?
Adam 2017-05-30 16:03
Godzin pracy dużo, ale można dobrze zarobić. Są dobre warunki pracy, posiłki na budowie i wolne weekendy. Ja odeszłem z tej firmy szukając szczęścia gdzie indziej ale niestety powrotów tu nie ma.
xyz 2017-05-30 16:10
Szukają pracowników jak wiele firm teraz ale firma podobno jest OK.
marta 2017-06-02 20:10
komu nie pasowaly wpisy
Ja 2017-06-03 06:21
Ten pracodawca jest nie poważny
nie poważny 2017-06-05 09:18
Nie rozumiem negatywych słów skierowanych w kierunku firmy Aprofi. To bardzo rzetelna oraz poważnie traktująca swoich pracownikow firma. Na budowie obowiązkiem są ciepłe posiłki regenerujące do tego kawa, herbata do woli oraz pyszne ciasteczko z dziurką. Dla mnie firma Aprofi to najpoważniejszy pracodawca na podkarpaciu. Jako jedyny podchodzi do pracownika z sercem. Pamiętajmy hasło ze strony Aprofi.
Aprofi to dobry poczatek lepszego jutra.
Pozdrawiam i szczerze polecam każdemu z każdego zakątka kraju.
robol 2017-06-05 12:31
Gdy czytam tu jakąkolwiek pozytywną opinie to dostaje martwicy jelita grubego.
sam on 2017-06-07 09:44
Dolek gdzieś się tak umuncuł.
Mussolini 2017-06-07 12:41
Pracowałem i nie polecam.
2
ooo 2017-06-25 18:27
po wpisach stwierdzam ze pewni ludzie sie nie zmieniaja zwolnienie sie z tej firemki to byla trafiona decyzja jak ja sie ku..a ciesze ze nie musze tego pajaca ogladac i sluchac
Zostaw swoją opinię o FIRMA "APROFI" ALEKSANDER SIRY - Dębica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA "APROFI" ALEKSANDER SIRY