brak logo

KRAT - MET Z. D. P. Szymaniuk S-ka jawna

Kobylnica

Opinie o KRAT - MET Z. D. P. Szymaniuk S-ka jawna

kuba 2016-07-09 19:09:13
Co za syf.
Agnieszka 2016-07-10 22:50:03
czytam te opinie i się pod nimi podpisuję.Dobrze w tej firmie mają tylko ci którzy liżą d...,pozostali to robole,którzy nie mają odwagi się odezwać.Jeszcze tydzień i odpoczniemy psychicznie od kierownika K.CZ.HURRRRRA!!!!!!!!!
1
4567jolo 2016-07-11 10:04:25
Podłość i bezduszność tego człowieka nie zna granic.Miałem okazję u niego pracować.zastanówcie się ludzie zanim zdecydujecie się na pracę tam.
Burek1 2016-07-14 10:29:46
Jestem pracownikiem tej firmy od niedawna i niestety popełniłem duży błąd przychodząc tutaj.żałuję że tak póżno wszedłem na opinie o tej firmie.Praca na dziale u człowieka o którym piszecie to pomyłka.To człowiek,nie to nie jest człowiek,to co robi z ludzmi nadaje się do gazety,dobry materiał.
gość 2016-07-15 09:40:35
A ja jestem byłym pracownikiem firmy kmt.praca tam nie jest najgorsza,za to kierownictwo a w szczególności Krzysiu zwany wujkiem,doprowadza do tego,że ludzie odchodzą.Myśli,że to,,,ze siedzi wyżej niż inni,daje mu przyzwolenie na takie traktowanie pracowników.Do tego stołka nie doszedł uczciwością,a głowę nosi wyżej niż d....Szkoda gadać.
jozin 2016-07-18 20:52:04
odpoczynek psychiczny.hura
Bolo 2016-07-20 09:11:49
zastanówcie się nad pracą w tej firmie,nie jest warta waszego zdrowia i nerwów.a kierowniczka omijajcie z daleka,jego podłość i egoizm nie zna granic.pozdrawiam
Pankracy 2016-07-21 17:54:57
To prawda,gorszego człowieka nie znam.Ale są ludzie,którzy lubią jak ich się traktuje jak pomioty.Szkoda mi was.
Kornel*** 2016-07-22 10:35:52
Krzysiu ty dalej gnębisz tych biednych ludzi?Nadal proponujesz im pracę pod warunkiem,że będą z tobą dojeżdżali,a jak nie to za bramę?Opamiętaj się chłopie,czas najwyższy.
Koza 2016-07-24 21:33:27
I koniec laby.od jutra znowu do obozu.praca,praca i uśmieszek kierowniczka krzysia.cz.Dobre szybko się kończy,a tak było fajnie.morze,piwko,laski.aż się nie chce wracać,ale trzeba gdzięś pracować.pozdro dla pracowników kmt
Kącki 2016-07-25 21:12:00
I znowu ten koszmar się zaczął.Robole zawsze będą robolami,a Krzysiu już się cieszy ile to znowu pieniążków zaoszczędzi,komu to nie dać premii.Ludzie,nie idzcie tam do pracy,zajeżdżą was.
Jezus Chrystus 2016-07-26 01:49:00
Pracowałem w tej firmie 5 miesięcy :) nie polecam.Kierownik Krzysztof Von CZ to zwykły prostak , zero kultury dla swoich pracowników , ale na miejscu Państwa Szymaniuków wywaliłbym pasożyta z kretesem oraz jego Hrabinę Balbinę :) , bo zamiast pracować w biurze to plotami się zajmuje ,może dodać dowód na YouTube ciekaw jestem co by było .Krzysiu kolo dalej szantażujesz ludzi z Kępic, aby z tobą dojeżdżali? : ) pewnie tak ,bo zagrozisz 2 zmianą lub ( zwolnisz z pracy) albo poprzestawiasz ludzi tak aby dana osoba jeździła sama.To by było na tyle o tym sz m a c i a rz u bo szkoda mi komputera na tego c w e l a,ale świat jest mały to co robiłeś-robisz komuś będzie ci to oddane.Pozdrawiam pracowników z jego działu oraz brygadzistę Szymona.Zapomniałem napisać o (Pasierbie Tomaszu) ale Bóg ci wybaczy, za te krzywdy co ludziom robisz :) na własnych kolegów nagany dajesz.
7
Jolka? 2016-07-28 10:10:34
I wtej wypowiedzi ktoś ujął to o czym myślą wszyscy...
Bastek 2016-08-03 08:29:01
On ma pozwolenie na takie traktowanie ludzi,ale kiedyś ktoś potraktuje go tak samo.Nie polecam pracy w tej firmie.
Pele 2016-08-09 19:44:11
i znowu komu chciałeś to dałeś,prawda Krzysiu.Premia zależy od twojego widzimisę?Kim ty tam jesteś?Myślisz,że usiadłeś na ambonie to ci wolno wszystko?Kawał ch....a z ciebie.
ROCKY 2016-08-12 20:15:15
popieram.szef dał premie wszystkim,a krzysiu sobie dzieli jak mu się podoba.daje tylko swoim co mu tyłek liżą.oddaj premie żydzie co dał szef,to nie twoja kasa!!!szefie zrób coś z nim!!!
1
lucky 2016-08-14 09:54:18
co za typ,wprowadzil swoje rządy,ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jak dyrektorowi to pasuje to w tej firmie nigdy nie będzie lepiej.zastanówcie się ludzie 10 razy zanim zdecydujecie się na pracę tam.
kuba2 2016-08-20 20:01:48
Jeden wielki syf,rządy kierowniczka Cz...a odbijają się na ludziach,ludzie mają go dość.Kiedyś ta jego władza sie skończy,wszyscy na to czekamy szefie.Stań w końcu za nami.
romek 2016-08-21 16:07:27
osobiscie nie znam opisywanego w postach kierownika pracuje na produkcji w innym dziale .widzialem go kilka razy ;pokazano mi go gdy przechodzil; osobiscie zadowolony jestem z pracy i szefostwa pracuje ponad rok faktem jest ,ze nie ktorzy pracownicy funkcyjni nie znaja magicznych slow ;dzien dobry,prosze dziekuje....;sa mlodzi nalezy miec nadzieje, ze sie naucza.pozdrawiam
Bucek 2016-08-21 19:32:34
To idz popracuj na jego dziale,zobaczymy jaki wtedy będziesz mądry.Tak wiem,nie skreśla się całej firmy przez pryzmat jednego człowieka.ąle ten człowiek uważa się za kogoś kim nie jest.Zastrasza innych kierowników,a oni się go boja,robią tak jak im każe.ten człowiek ma na swoim sumieniu dużo złego,o ile to sumienie jeszcze ma.Można być chamem,ale nawet chamstwo ma swoje granice.A w tym przypadku te granice zostały przekroczone.
Bob 2016-09-05 23:03:27
Chyba się polepszylo bo opinie ustały
Lucjan 2016-09-06 20:01:54
Tak.polepszylo sie.szef dał 300 plus jak zostaniesz dodatkowe 16 nadgodzin.Ale to tylko chwilowe do października.potem wszystko wróci do normy.niestety ten kierowniczek pracuje tam nadal.i jaki był taki jest.
2
Baron 2016-09-06 20:13:06
Widocznie nie jest to firma o której warto pisać.a wszystko przez jednego człowieka...
1
Baby 2016-09-06 21:22:48
Człowieka?to nie jest człowiek.to coś w najgorszym wydaniu.
1
Kaban 2016-09-07 08:50:07
Zgadzam się.ten człowiek zepsuł opinie o tej firmie.
Bob 2016-09-09 17:20:59
Gdyby tak było szefostwo dawno zwolniło by tego człowieka , najwidoczniej jest dla nich cennym pracownikiem
cobra 2016-09-09 19:00:55
Tak cennym.właśnie znowu zajebał mi 200zł premi za nic,bo tak mu sie podoba.szkoda ze swoim ludziom i rodzince nie zabiera?żygać mi się juz chce na jego widok.robie swoje i cicho siedzę ale do czasu.pozdro kmt i dział (usunięte przez administratora)
Wiechu 2016-09-09 20:16:54
Kim jest?cennym pracownikiem?ha ha.chyba tylko dla przydupasow.to biedny człowiek,zapatrzony w siebie,przesiakniety nienawiścią.chciałoby się powiedzieć że takim ludziom trzeba współczuć, ale nie jemu.nie chce się już patrzeć na ten jego krzywy uśmieszek.zniszczył życie niejednemu człowiekowi,w większości za nic.nie Jest mi ho żal,to człowiek beZ skrupułów.
Majkk 2016-09-12 22:06:49
Podłość Krzysztofa cz.nie zna granic.szefie czy mamy napisać podanie?
P45 2016-09-15 10:46:28
Wielu ludzi się zwolnili przez niego i wielu ludzi nie przyjdzie do pracy,zepsuł opinię o tej firmie.widocznie szefowi nie zależy na dobrej renomie.buduje nowe hale,tylko kto będzie na nich pracował, o przepraszam jest jeszcze Ukraina. Pozdrawiam Cię Krzysztofie,cieszę się ze nie muszę Cię oglądać.
ukraina 2016-09-16 11:58:19
To prawda.nawet odchodzą ludzie z jego miejscowości.wola iść skrobać ryby niż u niego pracować.a ponoć tak dobrze płaca w tej firmie?może wkońcu tomek cz. wezmie się do pracy,a nie caly czas łaził i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kolegów do krzysia.pamiętajcie ze dopóki ten człowiek tam będzie na tym dziale się nic nie zmieni
3
Jupi 2016-09-21 10:49:47
Witam.Jestem byłym pracownikiem tej firmy.Dużo by opowiadać co tam się dzieje.Pracowałem na dziale uKrzyśka Cz.Szczerze odradzam.Najgorszy dział,najgorsza praca.Jak wchodzisz mu w d...to jeszcze idzie żyć,ale jak jesteś uczciwym i lojalnym pracownikiem to masz pozamiatane.Ma swoich Tołdich,którzy nastawiają uszy i tylko widać jak latają po schodach góra-dół.Może na innych działach jest lepiej,w każdym razie odradzam pracę na dziale u Cz.
My 2016-09-21 16:54:37
UWAGA
Na placu sa juz przygotowane i pociete deski z palet. na palecie i owinite folia.
Ciekawe kto je wywiezie OBSTAWIAJCIE KTO?
Obserwujcie uwaznie
Zapewne nastapi to po poludniu zeby powiedzmy nikt nie widzial
Skoda oktawia 2016-09-21 19:33:36
Jak to kto?przecież wszyscy wiemy.krzysztof cz. zwany w kmt wójkiem.zgadłem ?
tołdi 2016-09-22 21:12:31
krzysiu wszyscy cię opuszczają tylko nie ja, twój wierny tołdi, zostanę z tobą na zawsze
Pafnucy 2016-09-23 07:42:04
ta firma zawdzięcza złą sławę temu człowiekowi.Zniszczył wszystko co było w niej dobre.Na polu bitwy zostali tylko najwytrwalsi,ale i oni kiedyś przejrzą na oczy.Każdy kto będzie chciał tam pracować niech się dobrze zastanowi.Pracowałem w swoim życiu z wieloma kierownikami,ale ten bije wszystkich ana głowę.Na recepcji siedzi jego żona,która jak tylko jakiś pracownik pojawia się w biurze dzwoni do Krzysia i nastawia uszy kto o czym gada.Tacy to wiedzą jak się ustawić.A w tym wszystkim biedny szary pracownik...
Zorro 2016-09-25 20:45:45
Też miałem do czynienia z Krzysztofem dz.pracowałem na jego dziale.podły człowiek.Nie polecam.
Zarroa 2016-09-26 21:46:30
(usunięte przez administratora)oczywiście.i tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi.
ksieciuniu 2016-09-26 23:52:15
krzysiu czemu z ciebie taki podly kutas jest ?pamietaj ze kiedys ci wyruhaja w dupe za twoje krzywdy,ty cioto jebany,nawet twoj toldi ci niepomoze,bo tez cie wyruha
Jozef 2016-09-28 10:24:37
Praca w tej firmie nie jest najgorsza ale co do opinii o tym kierowniku to tu się zgodzę z opiniami.jak już pracować to nie u niego.
Xxx 2016-10-01 16:19:48
A teraz najlepsze
Z drzwi w cudowny sposob "zniknely" kartki o dodatkowej premi
Co to oznacza nie trzeba chyba tlumaczyc
Premia poszla sie ........
łysy 2016-10-08 18:18:16
niema to jak pracowac u krzysia,znowu dal premie komu chcial.to sie nazywa docenianie pracownika,ale najwazniejsze ze starcza na dojazdy,na zycie nie musi.za miesiac bedzie jeszcze gorzej,a co dopiero w zime.juz koniec z dodatkowym 300 zl.sezon sie skończył,najważniejsze ze krzysiu ma dobrze i jego familia
ferbi 2016-10-14 09:58:04
w tej firmie niema atmosfery,a szczególnie na jego dziale.....ale za dojazdy z krzysiem masz pewna prace i jedna zmiane ,tak jak polowa ludzi ktorzy z nim dojeżdżaja i jego żoną.jednym słowem firma rodzinna
Zolza 2016-10-18 07:16:26
Atmosfera dla rodziny bo jak nie jesteś z rodziny to masz przejeb....powinni już dawno zmienić szyld na cz...cz (oczywiście wszyscy wiedzą o kogo chodzi).tyle złego co ten człowiek zrobił ludziom to się w głowie nie mieści. Ale karma zawsze wraca.i do niego też wróci.
King 2016-10-22 19:35:06
Chcecie wiedzieć jak się pracuje w tej firmie poczytajcie opinie.Chcecie pracować u człowieka który nie jest człowiekiem waszą sprawa.to ktos kto z usmiechem na twarzy robi krzywde innym ludziom,nie ma do nich szacunku,zmusza ludzi do rzeczy do ktorych zmuszac mu nie wolno.gardzi ludźmi,uważa się za lepszego od nich,tylko w niczym lepszy nie jest.odradzam pracę w tej firmie.
Rudy 2016-11-01 13:53:14
Wstyd szefie ze pozwalasz temu człowiekowi na takie rządy.wizerunek twojej firmy najbardziej na tym ucierpiał.firma kmt nie jest kojarzona z tym co robicie ale z tym co robi innym ludziom Krzysztof cz.
Z1 2016-11-08 21:47:16
To firma w której rządy sprawuje Krzysztof cz.robi w niej co chce,ma na to przyzwolenie.to przez niego wielu dobrych pracowników odeszło i odchodzi nadal,bo nie dają więcej sobą pomiatac.zostają Ci którzy trzęsą portkami tylko po cichu żeby Krzysiu nie widział.chcecie pracować w tej firmie? ,?poczytajcie opinie.
Sanchez 2016-11-13 09:28:57
Dobra rada dla tych którzy chcą odejść z kmt do innej firmy.jak odchodzicie trzymajcie jezyk za zebami,nie mówcie nikomu gdzie idziecie.ten człowiek dzwoni do firm i taką opinię wam wystawi żeby Was nie przyjęli.Tak było w moim przypadku.dowiedziałem się od kierownika ze ten człowiek dzwonił.przyjęli mnie do tej firmy bo kierownik to porządny człowiek.Ale kilku moich kolegów po telefonach od Krzysztofa nie dostało się.buzia na kłódkę, odchodzcie tak żeby nikt nie wiedział gdzie. Pozdrawiam
Papa 2016-11-14 10:52:16
Ooo...to święta prawda.uważajcie co i komu mówicie.tam ściany mają uszy i to duże .
Kl 2016-12-04 19:55:32
Praca w kmt...hmmm...ciężki temat.Pracowałem u osoby którą tu opisujecie w pełni zgadzam się z opiniami dotyczącymi tego człowieka. czlowieka czy nie czlowieka?raczej to drugie.Jezeli uważacie sie za fachowcow i tak chcecie byc traktowani to omijajcie ta firmę .
Zostaw swoją opinię o KRAT - MET Z. D. P. Szymaniuk S-ka jawna - Kobylnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAT - MET Z. D. P. Szymaniuk S-ka jawna