brak logo

MDJ Spółka Jawna D.Stolarczyk J.Patyna

Gliwice

Opinie o MDJ Spółka Jawna D.Stolarczyk J.Patyna

stefan 2014-01-26 04:47:04
45% stanu firmy ćpa i 45% pije nic więcej
15
abc 2014-04-13 15:06:37
Pracowałam w tej firmie, to jest jeden wielki wyzysk za psie pieniądze. Szmacą człowiekiem i pomiatają jak by był gównem. Największym tyranem w tej firmie jest kat w osobie pani Fabiańskie. To że PIP siadł na firmę to jest zasługa tylko i wyłącznie pani Fabiańskiej.
10
becon 2014-09-17 10:24:38
Ta firma powinna nazywać sie MDJ Birkenau .... ludzie pracują przez cały miesiąc mając jedynie 2 góra 3 dni wolnego.. czas pracy zależy od kaprysu pana kierownika Raała G. siedzieliśmy nie raz po 14-16 godzin wracając do domu na 3 godzi z powrotem do pracy ...z i tak niskich pensji potrącane sa pieniądze i nie wypłacane godziny pracy, których wciągu miesiąca może być nawet 460.. za L4 również potrącane sa pieniądze i tez zależy ile od kaprysu kierowników ,,,, potrafią w srodku nocy zadzwonic ze masz wracać do pracy i nic ich to nie obchodzi ....Cytuje Kierownika ,,Macie Jeb.a.Ć aż zdechniecie'' tyle w temacie
10
pracownik 2014-09-17 17:25:09
To jest firma,w której ludzie pracuja od poniedzialku do niedzieli po 12-14 godzin za najnizsza krajowa.Reszta placa pod stolem niby za twoje wypracowane nadgodziny co ni jak ma sie do rzeczywistości.,, Jesli ktos się odezwie i spróbuje zawalczyc o swoje otrzymuje wypowiedzenie... Absolutnie nie polecam nikomu pracy w tej firmie. Przyjmuja i zwalniaja na poczekaniu . Pan prezes traktuje ludzi jak śmieci nie szanuje pracownika!!!! Wszyscy w jego mniemaniu to złodzieje którzy go okradaja-zapomniał o jednym ze to ludzie-którzy na niego i dla niego pracuja ,dzieki którym ma to co ma i należy im sie szacunek jak psu buda....
9
byłypracownik 2015-03-06 22:33:01
Kierowniki tej firmy jest nienormalny, obniża wynagrodzenie za najdrobniejszą rzecz np.: połamany nożyk.
Źle się odnosi do pracowników, obraża ich i traktuje jak niewolników.
Wspomnę słowa poprzedników gorzej niż w "obozach pracy" (tam przynajmniej były jakiekolwiek przerwy na "posiłek").
Wyżej wspomniany nie przestrzega regulaminu BHP, a od innych tego wymaga.
Nie polecam tej firmy nikomu, "obiecują złote góry, a wychodzisz jak Zabłocki na mydle".
8
Ona 2015-08-08 12:01:02
Z upływem czasu zmniejszyła się liczba cpunow ;) pijaku nadal są :)
3
helena 2015-09-24 22:12:53
Współpraca z tą firmą a własciwie z p.F...to horror,potrafi człowiekowi zrobić wodę z mózgu,traktuje ludzi jak śmieci.Manipulacja i mobbing godny miana Hitlera!Lepiej by sobie te kasowniki z pyska usunęła bo to wstyd żeby reprezentować taką prężną firmę z takimi brakami w uzębieniu.Rotacja pracowników na sklepach firmowych mówi sama za siebie.
6
Genio 2015-09-24 22:19:13
PObłażliwa? Człowieku co Ty piszesz! Na pewno nie miałeś styczności z tym obozem pracy skoro tak twierdzisz.Oni takich ludzi zatrudniają w piekarni ponieważ najłatwiej takich ludzi poniżać i wyzyskiwać.Nikt normalny nie będzię tyrał na czarno i za grosze,więc efekt jest taki,że rotacja gigantyczna a pracownicy to margines bo normalni po 1-2 dniach spieprzają gdzie piepsz rośnie
6
Katarzyna 2015-11-23 23:11:35
Ja też nie polecam,nie wiem jak w piekarni bo w sklepie firmowym pracowalam.Mobbing,mobbing,mobbing i to za sprawa F i jej popychadel
6
ktos 2015-12-23 19:30:03
To prawda ze umowa jest,placa na czas i nawet na premie mozna liczyc,ale traktowanie ma wiele do zyczenia.Nigdy wczesniej nie spotkalam takiej wrednej i msciwej jak koordynatorka.Wszystko rozumiem,ale ten brak szacunku do czlowieka to chyba jakis uraz z dziecinstwa albo łatanie swoich kompleksow.Wielka Pani bez zębów...
6
niunia 2016-01-04 13:28:38
witam pracowalam w tej firmie krotko ale ten wyzysk przychodzenie o godzine wczesniej do pracy niz w grafiku bo w pol godziny niejestes wstanie sama wylozyc towaru a te remanenty niezaplacone tylko godzine mozesz sobie wybrac a jestes poza godzinami pracy dodatkowo to sie nadaje do panstowej ispekcji pracy i trzeba to zglosic.Piszecie o pani F. A napiszcie cos o szurnietej pani Marzenie F. TO JEST DOPIERO SWIR JAK WY ZNIOM WYTRZUMUJECIE TAMA DOPIERO ZRYTY BERET I ONA MOBINGUJE LUDZI
4
Poryte 2016-01-12 11:29:13
Zgadzam sie
1
pracownik 2016-01-14 19:38:32
Ja pracuje na sklepie Pana Damiana i chwale sobie prace.Moja liderka jest super i z checia chodze do pracy.Wiem z opowiadan,ze na sklepach P.Iwony nie ma takiej spokojnej pracy a Marzena,o ktorej wspomniano rzeczywiscie jest walnieta,chyba o wiele gorsza jak P.Iwona.Jak widac na przykladzie rejonu szefa mozna pracowac efektywnie bez mobbingu a rotacja ludzi na rwjonie P.Iwony też mowi swoje...Mogla by sie duzo nauczyc od P.Damiana,ale jak widac zarowno ona jak i Marzena,Kasia i inne powalone w jej rejonie lubia byc takie,jakie sa.Polecam prace,ale w rwjonie Pana Damiana ☺
5
bruno 2016-01-17 10:39:49
ten zaklad to istna porazka jak piekarnia i sklepy. Karza przychodzic godzine wczesniej czyli na 4 rano jak ktos nie ma dojazdu to mowia zeby na pieszo przychodzic .za towar trzeba placic jak cos sie ukruszy albo zle utnie.przyjmuja i mowia ze jest premia od utargu ale zapominaja powiedziec ze dopiero po 3 miesiacach.liderka tez nienormalna i chora na głowe przychodzi wczesniej zeby sprawdzic czy nie ma jakiegos okrucha pod szafka..wszyscy maja poryte głowy szkoda mi tych normalnych pracowników
3
maika 2016-01-17 17:35:35
Tak to prawda liderki zachowuja sie jakby rozumy pozjadały, Dupne kierowniczki a niektóre nawet średniego wykształcenia nie mają. Są takie zastraszane przez panią F. ze jak przyjeżdża na sklepy to są cale posrane i ssikane. To jest nienormalne. Dajcie spokój. Prowadzenie sklepu to zaden wielki wyczyn, a tu z każdej najdrobniejszej sprawy jest robiony big problem. Żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska jak się na te pożal boże liderki patrzy. Dobrze ze się p. Damian teraz za to wszystko wziął i ten kurnik w końcu ktos ogarnia.
1
Lokata 2016-01-19 15:50:12
Jak wszystkim tak źle to zmienić prace i po kłopocie pensja na czas nigdy żadnych opóźnień , 40 godzinny tydzień pracy , wolne niedziele i święta Dla tych nażekających na liderki ZAWSZE MOŻECIE nimi zostać i zobaczyć jak to jest Najłatwiej psioczyć i marudzić że źle A ile jadna z drugą robi żeby było lepiej w zespole??!Na rano żle na popołudniu źle grafik nie taki Może po prostu pracować się nie chce ?Nie nażekajcie bo ludzie pracują w zimnie ,pensje dostają w ratach i dojeżdżają Zamiast marudzić że wszystko żle pomóżcie liderom żeby było dobrze Wiem zaraz posypią się gromy Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych pracą pod kimś
1
Pracownik 2016-01-19 23:09:42
Nie wszystkim jest źle,jak już pisałam wcześniej,ja z chęcią chodzę do pracy i staram się dawać z siebie 100%,ale nie dziwie sie,ze niektore komentarze sa takie a nie inne bo wiem,ze jest sporo sklepow,na ktorych nie da sie normalnie pracowac,w duzej mierze przez liderke,ktora ma przerost formy nad trescia,a wzorce traktowania kolezanek,ktore sa "pod nia" od slynnej Pani F. Osobiscie uwazam,ze w 90% to jaka jest atmosfera a co za tym idzie efektywnosc pracy zalezy wlasnie od liderki,jednym z jej zadan jest budowanie zespolu,wiec jak dbaja,tak maja.
1
Lokata 2016-01-20 11:21:12
Cieszy mnie Twoja pozytywne nastawienie:)Oby było ich więcej :)tak jak mówisz nie można wszystkich wrzucać do jednego wora Nie chodzę i nie sprawdzam o 4 rano czy są okruchy ,mam zespół na który mogę liczyć a to szalenie ważne Nigdy nie zapominam że w umowie o pracę mam wpisane sprzedawca a potem dopiero lider sklepu :)Nie obrażam swoich przełożonych ,nie obawiam koleżanek z którymi pracuję Lider to nie tylko ktoś kto robi zamówienia, grafiki ale też jest zawsze kiedy potrzeba Mam nadzieję że jest takich więcej co potrafi budować Pozdrawiam cieplutko
1
Lokata 2016-01-20 11:22:20
Cieszy mnie Twoja pozytywne nastawienie:)Oby było ich więcej :)tak jak mówisz nie można wszystkich wrzucać do jednego wora Nie chodzę i nie sprawdzam o 4 rano czy są okruchy ,mam zespół na który mogę liczyć a to szalenie ważne Nigdy nie zapominam że w umowie o pracę mam wpisane sprzedawca a potem dopiero lider sklepu :)Nie obrażam swoich przełożonych ,nie obawiam koleżanek z którymi pracuję Lider to nie tylko ktoś kto robi zamówienia, grafiki ale też jest zawsze kiedy potrzeba Mam nadzieję że jest takich więcej co potrafi budować Pozdrawiam cieplutko
obserwator99 2016-01-24 20:30:13
Jak zarabiają kierowcy w tej firmie? Jakieś opinie.
2
ktoss 2016-04-10 16:06:57
Cudowna przemiana pani F po powrocie z przymusowego urlopu zaczyna pękać jak bańka mydlana,niestety...Może aby zęby jej posłużą dłużej niż jej nowe wcielenie
4
stary 2016-06-15 10:11:45
Co za jełopy tu piszą brednie i obrażają ludzi !!!!!!!!
Nie macie swojego życia?! Niektóre wpisy są na żenującym poziomie!
Jak się komuś nie chce pracować to wszystko jest nie tak!
ŻAL.pl
stary 2016-06-15 10:17:52
Nie macie cywilnej odwagi się przedstawić tylko pod jakimś śmiesznym nickiem piszecie opinie i obrażacie ludzi! Podłość do entej potęgi!
Incognito ;) 2016-07-06 21:42:28
@stary Ty jak widać też do odważnych nie należysz bo wątpię żeby mama nadała Ci takie imię ;) Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię,niestety/stety nie tylko pochlebną a to,że takowych tu jak na lekarstwo świadczy o tym,że najwidoczniej firma zapracowała sobie na takie a nie inne opinie.
3
Pracownik 2016-08-01 01:56:38
W sklepie najniższa krajowa + jakieś dodatki, za kierowcę lekko ponad 2 tys a dziennie w pracy - szału nie ma. A piekarnia i magazyn 1800
Ona 2016-08-05 23:05:30
Apropos Pani Marzeny Fur... Prezes Zarządu musi ją lubić skoro mu nie przeszkadza,że dorabia na lewo sprzedając w Parku w Świerklańcu u konkurencji lody,wykorzystując na dojazd samochód służbowy. Nie jeden już zna P.Marzenkę bo krąży o niej wiele legend,więc widząc ją w tym często uczęszczanym parku reklamy dla Pana Prezesa produktów nie zrobi
8
Zdruzgotana 2016-09-26 21:01:06
Nie polecam pracy w sklepie firmowym.Ja pracuję w Gliwicach ( na szczęście już nie dlugo) Atmosfera fatalna,żadne pieniądze nie są warte pracy w takim miejscu.
4
Zdruzgotana 2016-09-26 21:04:04
Nie polecam pracy w sklepie firmowym.Ja pracuję w Gliwicach ( na szczęście już nie dlugo) Atmosfera fatalna,żadne pieniądze nie są warte pracy w takim miejscu.A F się kiedyś doigra
2
Ble 2016-10-02 12:31:26
Haha to chyba siara skomentowal ;)
Byly Kierowca Bogdan 2016-10-15 13:42:21
Pracowałem dwa lata temu jako kierowca. Na sklepach firmowych dziewczyny narzekały na koordynatorki i sam byłem świadkiem tego jak traktują pracownice. A traktują niekulturalnie i chamsko, jak śmieci. Pracowałem tam 9 miesięcy i ani widu ani słychu nie bylo o umowie. Godziłem się na to bo to była moja pierwsza praca i nie chciałem jej stracić. Co do kierowców to kierownik równierz chamski i nieprzyjemny. Jako kierowca zarabialem 1800 zł ale trzeba dodać ze w pracy bylem od 3:00 do drugiego kółka tzn jak piekarze zajebali sprawe i musieli jeszcze raz piec to czekalem na firmie. Czasem do 16. Najszybciej do domu sie zbieralem o 13. Kazda sobota robocza i niektore niedziele placone extra 150 zl ale wszystkie trasy niedzielne zajete przez starych kierowcow. Nie polecam
1
bit 2016-10-15 17:48:17
jak to każda sobota? chyba przecież w kodeksie pracy jest zapisane że nie moga byc wszystkie weekendy w miesiącu praujące o ile mi się dobrze wydaje - to może ktoś potwierdzić jak w tej firmie się do tego odnoszą? ja mam studia zaoczne i ciekawe czy bym to pogodziła
Byly pracownik 2016-10-26 18:17:31
Pracowalam tam tylko 3 miesiace i szczerze mowiac ekipa na magazynie spoko procz kilku osob ktorym jak nie przypasujesz masz przeje*ane. Podkladanie swin, przymykanie oczu kierownikow na wazne sprawy, kierowniczka magazynu i jej zastepca na nocnej zmianie maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownikow. Oboz pracy, zapierniczanie jak czarnuchy. Zrobic swoje i jeszcze robic za leserow z plecami ktorzy maja robote gdzies. Nie polecam pracy w tej firmie. Niby 1800 plus to co pod stolem ale nie za takie traktowanie
3
Gliwice i inne sklepy fabiańdkiej 2016-10-31 20:32:47
Na samym wstępie zacznę, że ta firma to totalne dno. Zwalniają ludzi ze stażem zatrudniając nowych, mało doświadczonych i pojetych ludzi, którzy pracę kończą zaraz po pierwszym doświadczeniu nieprzyjemności związanych z panią fabiańską, a lizodupy z jej sklepów jak np. Pewna siebie mała blondynka i inne, mobingujace panie wszystkie młodsze od siebie pracownice to cyrk na kółkach. A nie daj Bóg kiedy na sklepie zaczyna tworzyć się cud miód ekipa, wtedy do akcji wkracza sama pani F. I wszystko rozpiernicza. Komedia. Ludzie w Polsce jest w cholerę pracy za te psie pieniądze, a na pewno przyjemniejszej :) i pozdrawiam również pana prezesa zarządu, który chyba nie widzi co się w koło niego dzieje :))
5
Roman 2016-11-01 19:44:03
Zgadzam sie z tym pani fabianska to najwieksza swinia z mdj a prezez niech w koncu otworzy oczy ona tak min manipuluje ze glowa boli a on jej we wszystko wiezy zamias przyjechac na sklep I porozmawiac przeciez to jest moobing
7
Prawda 2016-11-01 22:58:29
Potwierdzam,że panuje "polityka" aby rozpierdzielić ekipę, która jest zgrana mimo,że prezes powtarza "Jesteśmy jedną drużyną i gramy do tej samej bramki.."Fabiańska jest przeciwnego zdania.Ekipa zgrana=zagrożenie.
Póki potrafi manipulować,przeciwstawiać między sobą pracowników i zastraszyć opowieściami o złym szefie,tak aby na sam jego widok trzesły tyłkami (i automatycznie nie miały odwagi się poskarzyc ) to jest ok a jak zaczynają czuć się swobodnie,mieć coś do powiedzenia etc to Fabiańską ogarnia strach i pozbywa sie ich w postaci złego traktowania a tych "twardziejszych "zwalnia najczęściej twierdząc,że na polecenie prezesa a ona zgrywa niewinnątko.A szkoda bo nie jedna ekspedientka miała poczucie bycia częścią firmy i z wielkim sercem angażowała się w pracę w MDJ...
Ta kobieta ma zaburzoną psychikę i ewidentnie potrzebuje specjalisty a Per Stolarczyk udaje,że nie widzi i nie słyszy bo gdzie znajdzie taką drugą,która poświęci życie prywatne na rzecz pracy ...
13
P.S. 2016-12-20 01:15:53
szukasz pracy ? nigdy w MDJ wyzysk brak szacunku dla pracownika nie tylko przez pożal się boże liderki które myślą ze są ponad wszystko ale co najważniejsze przez samego dupnego PREZESA który przyjmuje i zwalnia ludzi od tak sobie bo chyba ma taki kaprys , nawet uczciwie nie ma odwagi powiedzieć dlaczego , fortuna jednak kołem się toczy .... wiec niech się zastanowi nad tym co robi . JA osobiście życzę mu niech go konkurencja wykończy bo tylko na to zasługuje
10
Mała 2017-01-03 12:52:01
ja tez kiedys pracowalam w sklepie MDJ na szczescie nie dlugo , zaczne od liderki ktora mysli ze jest wazniejsza od samego prezesa , zmuszanie do pracy po godzinach przez ta wlasnie pania ktore oczywiscie nie sa zaplacone bo to tylko jej wymysl a szef chyba nawet o tym nie wie , no i tu sedno tej firmy - co to za szef ktory nie wie co robia jego pracownicy a w szczegolnosci liderki bo to one niszcza zaufanie przyszlych pracownikow do tej firmy , nie polecam tu pracy bo to ponizanie i wykozystywanie
4
Zostaw swoją opinię o MDJ Spółka Jawna D.Stolarczyk J.Patyna - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MDJ Spółka Jawna D.Stolarczyk J.Patyna