logo JTI Polska

JTI Polska

Gostków

Opinie o JTI Polska

PH 2015-07-10 19:13:07
Zastanawiam się czy pracując na PH jestem w stanie wyciągnąć 5-8k netto? Od 3 lat tyle zarabiam ale nie w FMCG lecz PH w sektorze B2B. Przede mną rozmowa w JTI na PH ale mogę też "wskoczyć" z polecenia do branży handlu stalą, która kusi dużymi zarobkami. Tam jednak musiałabym przeszkolić się przez rok czasu na niższym niż obecne stanowisko. Informacja "zarobi pani tyle ile z siebie da w terenie" nic mi nie mówi, dlatego chętnie poznam realny przedział zarobków dla doświadczonego PH.
1
.. 2015-07-20 19:28:04
Up.Nie
PH 2015-08-01 17:09:10
Jules - wszystko zależy jaka branża/produkt/usługa/klient. Dla przykładu 2 lata temu mój PIT wynosił ponad 85 tys, a 3 lata temu było to połowę mniej! Z mojego doświadczenia i rozeznania rynku najlepiej sprzedaje się usługi a nie produkty. Dlatego wydaje mi się, że branża FMCG oferuje zdecydowanie niższy poziom zarobków od B2B. Dodam jeszcze, że u poprzedniego pracodawcy "starzy" handlowcy zarabiali dużo więcej a podstawy mieli po 7-8 k brutto, więc są firmy które oferują bardzo dobre warunki tylko trudno je znaleźć. Całe szczęście ja po 3 miesiącach szukania znalazłam i teraz wybieram między dwiema. Powodzenia szukającym!
Sad-_^ 2015-08-02 08:59:05
Kochani forumowicze. Niedawno pojawił sie vacat na Regionalnego (Krk i okolice). Jak wyglada robota od podszewki? Jti zatrudnia ludzi z konkurencji (lider ;))? Jak wyglada kwestia zarobków i benefitów na w/w stanowisku. DZiekuje za informacje. Pozdrawiam! -_^
18
tabacc 2015-08-13 16:39:08
Witam, jak wygląda konkretnie praca merchandisera zatrudnionego przez adecco, jakie auto ,zadania, czas pracy itp. Pozdrawiam.
15
zainteresowany 2015-09-13 10:20:45
Jak wygląda proces rekrutacji na PH w JTI?Czy może ktoś konkretnie udzielić informacji na ten temat?Jakie zarobki,premia itd.
36
zainteresowany 2015-10-31 10:02:54
Hej, może ktoś z forumowiczów, obecnych lub byłych pracowników JTI udzielić informacji na temat pracy w regionie zachodniopomorskim? Interesuje mnie praca jako przedstawiciel handlowy. PS. zauważyłem, że w ostatnim okresie pojawiają się w tym regionie co chwilę nowe oferty pracy na to stanowisko. Gdzie leży problem? ciężka praca? problemy z przełożonym? słabi kandydaci? brak chętnych? czystki w zespole? Proszę o rzetelne informację. Z góry dziękuję.
zainteresowany 2015-11-02 08:06:04
Dziękuję za odpowiedź @Arku. Z racji miejsca zamieszkania nie interesowałem się innymi województwami. Na biezącą śledząc oferty ogłoszeń widziałem w ostatnich 2-3 miesiącach dużo ogłoszeń ze Szczecina lub na zachodnioporskie stąd moje pytanie. Więc jako ten region mogę zauważyć większy ruch w tym regionie. Fajnie, że stanąłeś w obrone ten region ;) Jesteś obecnym pracownikiem? Pytam, bo pochwaliłeś ofertę na brand marketingowca .... pozdrawiam
bart 2015-11-03 18:31:01
Jakie auta na stanowisko PH i czy jest mozliwosc wykorzystywania ich po pracy do celow prywatnych np. wyjazd na weekend ?
13
Daria 2015-11-07 19:58:50
Jak się pracuje na drobnym detalu przez Adecco ? Kierownik na Kraków ludzki ?
4
Vistula 2015-11-10 15:56:53
To prawda, że JTI rusza po 1.01. 2016 z vansellingiem?
Janusz biznesu 2015-11-20 14:40:43
Częściowo już jest. Ph który robi w adecco i zasuwa po największych kiblach, sprzedaje także fajki z bagażnika. Robota lipna, a na rekrutacji oczekiwania jak na kama - 3 castingi, w tym popieprzona próba terenowa. 18-19 wizyt dziennie+maile+tabelki. To wszystko za 3300 brutto + do 700 brutto premii. Nic tylko się zatrudnić.
abc 2015-11-23 12:36:52
napiszcie mi jak coś wiecie o rekrutacji na stanowisko spec. ds. eksportu, bo jest akurat rekrutacja na nie. Jeżeli ktoś nie mówi po angielsku to ma szanse się dostać ?
szach 2015-12-03 13:35:20
Rozmowa przebiegła w miły i czytelny sposób...pytania standardowe jak to na rozmowach- co, gdzie, po co i za ile. Ale scenka sprzedażowa musiała być - bez tego w żadnej Corpo się nie obejdzie. To nie koniec rekrutacji, ponieważ to dopiero II etap a jeszcze III (scenka sprzedażowa w terenie) i IV etap (rozmowa z GURU). Stawka tak jak przedstawia to Addecco - potem możliwe przejście pod JTI. Pozdrawiam.
Jenny 2015-12-11 14:51:16
Na jaki region Szach aplikujesz?
puziol 2015-12-23 08:22:54
Witam czy ktoś z was wie jak wygląda tam praca mechanika? i chciał bym dowiedzieć czy chwalą jak z zarobkami plus minus Pozdrawiam
8
kandydat 2016-01-19 20:16:19
Hej,

Chciałbym się podzielić opinią na temat rekrutacji, na stanowisko PH w JTI w Krakowie. Przeszedłem do finałowego etapu czyli próbnej pracy w terenie, do piątku miałem otrzymać informację zwrotną, dziś mamy wtorek a telefon nadal milczy. Czy ktoś brał udział w tej rekrutacji? Czy normalne są takie opóźnienia pomimo umowy słownej z potencjalnym kierownikiem?? Trochę dziwna sytuacja :/
PL 2016-01-20 11:54:39
@kandydat
Miałem dokładnie identyczna sytuację ok rok temu, też w Krakowie. wówczas rekrutację w terenie prowadził Pan Andrzej, do dnia dzisiejszego nie odezwał się więc chyba możesz domyślać się rezultatu
PL 2016-01-22 08:59:35
Oczywiście @follow jest to dla mnie zrozumiałe że pewnie tak było, ale chyba jakieś standardy powinny obowiązywać, zwłaszcza że zostałem zapewniony o tym że bez względu na decyzję dostanę info
Salesman 2016-01-25 15:55:34
O widzę że kilka osób też miało styczność z p.Andrzejem, tez brałem udział w jego rekrutacji, sytuacja bardzo podobna, też brak odpowiedzi, rekrutacja w Jti to pic na wodę, w Krakowie podobno zatrudniają po znajomości
OBIEKTYWNY 2016-02-17 12:07:02
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych praca jaka Przedstawiciel Handlowy w JTI, przez Adecco.
UWAGA!
OPISZE WAM TYLKO TE PUNKTY PRACY, KTORE SA NIEZGODNE Z PRZEDSTAWIONA OFERTA


2 LETNIE DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE SPRZEDAZY
nic podobnego, wsrod ludzi zatrudsnionych (ok40) z adecco ok 10% z tego co sie dowiedzialem, zatrudnionych jest po znajomosci!

3 rzetelnoisc i sumiennosc

pracujemy na najwyzszych obrotach, czesto aby wyrobic target tez w soboty, dlaczego? gdyz pracowanicy z jti maja wsztstko w nosie a my z adecco nadrabiamy aby wszystko bylo na koniec miesiaca ogarniete dla zespolu. nacisk ze strony regionalnwego kiero, motywacja jest niBy premia..o tym pozniej
jak to wyglada?
pracownicy JTI jak jest trudny ich zdaniem mc ida na zwolnienia lekarskie, biora nagle urlop itd, w zwiazku z tym to my pracownicy adecco dostajemy ich nie wyrobione targety., taka spychologia!dowiadujemy sie o tym ok 3 dni przed zakonczeniem cyklu roizliczeniowego!. nie ma opcji na szczery podzial obnowiazkow. wtedy tez nie ma opcji na to aby pracowac jak trzeba 8h dziennie. pracujesz 12-13

WEWNETRZNE ZATRUDNIENIE U NASZEGO KLINETA
to nie prawda! Ludzie z Adecco pracuja juz 1,5 roku dla Adecco, sa w pierwszej 10tce i nic sie nie zmienia.
Sprawa jest prosta, jak zwolni sie wakat na ph wew JTI (czytaj rezygnacja pracowanika lub dyscyplinarka) wchodzi na to m-ce juz ustalony wczesniej pracownik tzw. czopek! niekoniecznie z Adecco.
Nie ma to nic wspolnego z wynikami, znam przypadki ze ktos byl srednio 27-30 na 36 pracownikow, a wszedl za kogos...

SYSTEM PREMIOWO- BONUSOWY
w ciagu mojej pracy wg wytycznych JTI i regulaminu powinienem dopstac premie 6razy, dostalem 2 na poczatek jak ogarnalem balagan i wszedlem dobrze w system pracy i na koniec. 4X500zl poszlo na konto kogos innego!
Dlaczego? to pytanie do regionalnego! Tabela mowila jasno TAK na wszt
ystkie zadania cyklowe, bylem zawsze w pierwszej 10, czesto 6-7 i to takze nie dalo premii.
Jednak pracownicy JTI ja dostawali, za prace po 6h dziennie pon-pt.
WG regulaminu pracy n ie mozna byl,o zaczac pozniej niz o 8.00|!
Ja prace zaczynalem ok7 i konczylem ok18, a pracownicy JTI zaczynali ok10-15/16

JEZYK ANGIELSKI

z ekipy 7 osobowej 3 osoby sa na poziomie ok c.
reszta jezyk migowy! ale to nie jest wazne , gdy ma sie plecy.

teren pracy zatrudnionego przez Adecco jest wiekszy od pracownika JTI, ja robnilem 6000-6500 km w miesiac, a wew pracownicy ok1,5tys.

niektorzy z adecco robili nawet ok8000 miesiecznie.


I PAMIETAJCXIE NIE LICZY SIE DO CZASU PRACY NA TRASOWCE CZAS DOJAZDU DO 1 GO KLIENTA CZASEM NAWET OK 3 H!!!!

pracownicy Adecco:
bez benefitu, bez funduszu socjalnego, bez opieki medycznej

ja kierownika regionalnego mialem tylko z nazwy niestety, choc wiem ze jest wielu na poziomie i na dobrym stanowisku pracy! kwestia Waszego szczescia. :)

Wspolpraca z Adecco u mnie ok, ale srednia ocena pracownikow 2/5, podstawa tej oceny jest duza rotacja pracownikow w zwiazku z tym brak rzetelnej wiedzy.
Zatrudniani sa tam ludzie na 3 miesiace...

najwazniewjsze dla Was: trzeba miec mocne nerwy bo nie bedziecie traktowani w pracy tak jak pracoiwnicy wew JTI, odczujecie ze jestescie gorsi, mniej znaczacy, z mniejszymi mozliwosciami itd, ale jak jestescie ponad tym bedzie dobrze!

ja sie tym nie przejalem, popracowalem ile sie da szukalem nowej job i podziekowalem za wspolprace, jednak od smiesznego kierownika tego nie uslyszalem.

Jak mawia madra kobieta w moim rodzie:
ROWNOWAGA W PRZYRODZIE MUSI BYC, TROCHE MADRYCH I TROCHE GLUPICH LUDZI.
3
kazo 2016-03-02 22:18:29
warszawa/17 brutto
2
Tomasz29 2016-04-07 11:04:23
@hermi napisal 'dobrze ze daja auto służbowe i telefon' - jak czytam takie wypowiedzi to noz sie otwiera w kieszeni hahaha myslisz ze w innych firmach jeździsz rowerem do klientów i dzwonisz z budki telefonicznej ? Bardzo rzadko sie zdarza ze firma wymaga auta prywatnego ale to sa firmy krzak , xyz i takich ogloszen prawi3 w ogóle juz nie ma
Ziomek 2016-04-07 11:28:40
Jak wygląda proces rekrutacji na PH w JTI?
rekrutant 2016-04-14 14:15:31
A co sądzicie o pracy w regionie Bielskim? Tam się podobno zmienił kierownik kilka lat temu? Miał ktoś styczność?
hmm 2016-06-01 17:38:40
chyba wszystkie staze sa platne w JTI i to nawet porządnie, długość to pewnie 3 miesiace z mozliwoscia przedluzenia czasami.
hmm 2016-06-01 17:38:56
chyba wszystkie staze sa platne w JTI i to nawet porządnie, długość to pewnie 3 miesiace z mozliwoscia przedluzenia czasami.
Bylam, widzialam 2016-06-08 10:15:46
Smiesznie sie czyta Wasze komentarze gdzie az czuc podniecenie na sama mysl o pracy w jti. Pracowalam tam kilka lat temu. Ktos powie ze moze sie tam cos zmienilo hehe Jezeli w Krk dalej jest Jacek a na pl Andrzej to oznacza ze NIC sie nie zmienilo. Ktos napisal ze prace dostaje sie po znajomosci. Tak, ja wlasnie tak dostalam prace w jti. Byl kiedys fajny team przedstawicieli, najlepsze wyniki w pl.... od kopa zwolnili 3 osoby. Pozniej reszte. Niektorzy pracowali tam ponad 8 lat. Mieli gdzies ze ludzie maja kredyty, dzieci na utrzymaniu i to ze tak dlugo robili dobre wyniki. Przyszedl nowy kierownik to jedynym pomyslem bylo pozwalnianie ludzi ktorzy mieli wieksze doswiadczenje niz on i nie pozwalali soba drygowac. Co najlepsze...zwolnil ludzi a pozniej chyba 1,5 roku firma zwolnila jego za slabe wyniki hehe. Szkoda tylko ze szanowny Jacek liliput pozwolil na takie roszady. Firma prostakow i imbecyli.
2
PH 2016-09-29 11:01:35
Na północy awanse dostaje się za lajki na FB, nie ma poszanowania dla człowieka. Jedyna rzecz, która się liczy to wynik, wynik, wynikkkkkkk!!!!!!! Kierownicy bez życia prywatnego uważają się za następców Stalina. Jeżeli ktoś nie rozwali tych zgredów na siłe trzymających kierownicze stołki to zwolnień wśród PH będzie jeszcze więcej. Ciągłe mydlenie oczu, obietnice a potem udawanie, że nikt nic nie mówił. Normalnie przedszkole! Wszyscy PH latają po rekrutacjach do innych firm. A niby ta firma to TOP EMPLOYER.......
2
A 2016-09-29 20:50:03
Popieram,to co PH pisze na temat tego co dzieje sie na północy a zgłasza u jednego Asm. Jego stanowisko to kompletna pomyłka ,wiem ,ze bardzo przejmujesz sie tym co ludzie mowia na twój temat ! Nikt nie oczernia przemiłego P. A Wiem ,że wyznajesz zasadę ,że mowia tylko o tych ,którzy wymagają i nie pozwalają na scieme ... hehehe,bzdura kompletna, mówią o tych,którzy są pozbawieni uczuć,szydzą z innych,podpytują za plecami(nigdy nie wprost)i cały czas knują jak tu kogoś na czymś złapać ...i mieć satysfakcję z jego zwolnienia. Dobra rada dla ciebie(korzystaj,bo nikt w twojej grupie i nie tylko nie ma do ciebie szacunku),prostota to wielka zaleta ale nie prostactwo i tego sie trzymaj!!!!
Pracownik 2016-09-30 10:49:51
Chyba na północy przelała się czara goryczy;) może wkoncu wróci karma do pewnej osoby za wszystkie złe rzeczy co zrobił innym.... oby ta karma była tak bolesna jak krzywda która do tej pory juz po długim czasie czują osoby które juz nie pracują... a Ci co pracują i tak pewnie zaraz przestaną.....
1
Ph 2016-10-01 12:49:32
A czemu HR udaje że na pomorzu jest wszystko ok? Jaki jest cel dopuszczać do niszczenia jednostek budujących organizacje? To nie ASM tworzy otoczenie biznesowe, tylko PH. Czy ktoś to wkońcu zrozumie?
2
Kazam 2016-10-03 11:58:23
Podzieli się ktoś informacją jakie obowiązki i jakich zarobków mógłbym się spodziewać na stanowisku kontrolera jakości? I najważniejsze - czy warto?
1
Mariano 2016-10-04 16:05:22
Król z trójmiasta?
zainteresowany 2016-10-07 20:28:04
Czy miał ktoś może assessment center na stanowisko ASM ? Jak wygląda ? Na co trzeba zwrócić szczególną uwagę ?
..... 2016-10-09 22:24:33
Do zainteresowanego . Odpuść sobie bo wszystko jest już dawno ustawione . Niestety :/
zainteresowany 2016-10-10 15:24:14
Wiec skoro wszystko ustawione to po co ta szopka . Brednie wypisujesz
..... 2016-10-10 21:58:23
A tak to ze osoba jest już wybrana z wewnątrz . Gdybym mogła podała bym personalia tej osoby ale skoro nie masz co zrobić z czasem i masz ochotę wybrać sie na aleje i sam sie przekonać to twoja sprawa . T
zainteresowany 2016-10-11 12:32:49
To w Poznaniu i w Częstochowie juz obsadzone stanowisko ASM ?
Anka 2016-10-11 19:21:55
Witam, wie ktos moze na czym DOKLADNIE polega praca ambasadora JTI? Co trzeba robic?
Anka 2016-10-11 19:30:48
Pewnie, ze jest, nawet na stronce JTI jest wspomniane o tej posadzie. Ale skromnie. Stad moje pytanie o szczegoly pracy.
Stary eksphERT 2016-10-12 21:22:04
Chyba wiem kogo masz na myśli.. Jest tam (był?) człowiek który za nic miał uczciwość choć tym słowem bardzo często wycierał sobie gęb.. buzię :) Zatrudniał co rusz to nowe osoby, od razu wymuszał na nich nierealne deklaracje dotyczące realizacji wyników (miał świadomość, że targety były przekłamane gdyż za to zwalniał poprzedniego ph) a później wymuszał ich (często wirtualną) realizacje. Nie liczyły się żadne argumenty tylko wynik na już (szkoda że faktycznie, prędzej czy później wyimaginowany). Prestidigitator estymacji. Nawet jeśli ktoś chciał pracować uczciwie nie miał na to szansy gdyż bardzo szybko był odpowiednio "motywowany". Myślę, że słowo na "eM." z końcówką -ing świetnie oddaje jego metody, chłopina nie miała żadnych skrupułów. Żadnych! W ten sposób żyłował i tak już ogromne targety a jak palił mu się grunt pod nogami (za długo był "na topie" a tego też wolał się wystrzegać) to zwalniał jedną czy drugą osobę, znaleźć coś na kogoś przy tym "systemie pracy" to nie było nic trudnego, kwestą pozostawało tylko kiedy i kto. Niestety. (aż chciało się powiedzieć, daj chłopie normalnie popracować i poczekaj a dostaniesz normalny wynik, niestety jak ktoś w ten sposób fiknął to jego czas mijał bezpowrotnie, w najlepszym wypadku jednym audytem zamykał komuś mordkę. Wymyślił gość perpetuum mobile, maszynkę do zarabiania kasy cudzym kosztem. W ten sposób utrzymywał się w firmie, która miała z tego równie wirtualne efekty/choć tabelki się zgadzały. Ot biznesowe podejście! Pancio przy okazji inkasował pokaźne premie. Dziwne, że nikt przez tyle lat nie zechciał się dokładniej przyjrzeć temu regionowi. Najśmieszniejsze - choć to słowo chyba nie jest odpowiednie - jest to, że można było wszystko robić uczciwie tylko zarabiać odrobinę mniej. No ale jeśli ktoś widzi tylko czubek własnego nosa? Gotów jestem się założyć, że nawet gdybyby ktoś w końcu go za te sk..stwo pogonił to chłop byłby święcie przekonany, że ten "ktoś" się uwziął i wina nie leży po jego stronie! Ha, no pewnie że nie, nieborak miał niefart do ludzi, przez kilka czy nawet kilkanaście lat. Na szczęście niektórzy zdążyli pożegnać się sami, do reszty usilnie przyklejał łatkę oszusta a dyskredytował praktycznie wszystkich, którzy odeszli. Ot ataman z zachodniego brzegu! Basałyk i ladaco. Nie zostaniesz legendą, może tylko nieśmieszną anegdotką. Nie pozdrawiam :)

p.s. Na koniec anegdotka - o dziwo w osławionym regionie często były wakaty, w związku z tym dajmy na to 6 osób musiało zrobić wynik 7 osobowego zespołu, "stary" pracownik robił uczciwie swoje, nawet delikatnie na górkę ale chłopu ciągle było mało, taka osoba nie miała życia, uwierzcie nie jeden twardziel pękał. W tym czasie "nowy" robił świetne wyniki, zdecydowanie ponad miarę (oczywiście najpierw był odpowiednio "motywowany" przez kierownika), efekt był taki, że był chwalony i miał spokój, powiedzmy że nie był niepokojony przez przełożonego ;) po jakimś czasie okazywało się że pracował nie do końca uczciwie i zostawał zwolniony lub tez sam odchodził bo wirtualność wyników przerażała nawet "nowego" i wiedział że kręci na siebie bata. Przychodził kolejny "nowy" a stary dalej był duszony mimo że w innej części Polski wynik byłby jak najbardziej ok. Nowy "Nowy" robił wynik do czasu zwolnienia a i ten "stary" niekiedy pękał lub sam odchodził bo miał dość ciągłego nacisku. "Nowych" było naprawdę wielu. Taka to była sielanka. Szkoda bo firma jak najbardziej godna polecenia!
3
employee assessment 2016-10-12 22:33:09
Wczoraj byłeś to już wiesz. Po ip widać z którego jesteś regionu, wiec równie dobrze mogłeś pytać w firmie, tak samo byłbyś anonimowy. Efekt podobny bo też byś się niewiele dowiedział a przynajmniej nie wystawiałbyś się na pośmiewisko szukając wsparcia w internetach :) asm to już poważne stanowisko, pamiętaj tym.
1
Hsh 2016-10-18 20:33:51
Widać, że ktoś zna sytuacje ma wylot:)
2
Jum 2016-10-18 21:19:45
No co można powiedzieć, sytuacja jest bardzo dobra i szalenie sensowna dla nowych pracowników, polecam
2
ciekafska 2016-10-25 18:20:03
co wy tak narzekacie na polnocy :-) Ostatnio slyszalam w zwiazku z odchodzeniem pracowikow . Niektórzy kierownicy i dyr. regionalny wiedzac ze sa falszowane raporty nikogo nie zwalniaja bo walcza z rotacja. A problem z "krolem polnocy" pomoze rozwiazac trener :-) jest bardzo pomocny w zwalnianiu kierownikow :-) napiszcie czy ogloszenia w internecie to fikcja czy naprawde szukaja pracownikow. Dla mnie firma jest ok :-) wiec o co wam chodzi :-)
7
Leszek 2016-11-13 19:05:33
Witam.Mam pytanie czy ten projekt z firmą Adecco to już ruszył w JTI?Chodzi mi o Supervisorów,Ambasadorów itd.?
palto 2016-11-18 12:00:48
Witam, wybieram się w przyszłym tyg na rozmowę do PH do JTI. Nie przez Adecco tylko bezpośrednio JTI.
Ktoś może powiedzieć jak wyglada praca, zarobki, premie, jakies tabelki, zadania, jakie auto i czy to uzytku prywatnego?

Prosze o szczera wypowiedz a nie jakiegos nieszczesnika ktoremu nic sie nie podoba.
Xyz 2016-11-18 17:03:16
Na jaki teren bo jeśli To półwysep Helski to odpuść sobie ..
2
Zainteresowany pracą 2016-11-19 14:19:27
Witam, jak wygląda praca jako PH zatrudniony bezpośrednio przez JTI? Idę na rozmowę w przyszłym tygodniu na region Poznań i okolice. Czy może ktoś powiedzieć jakie panują obecnie realia w firmie, jaką jest atmosfera? Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać? Ile realnie można zarobić podstawa + premia? Ile punktow jest na dzien? Jakie benefity oferuje firma? Czy auto służbowe jest również do użytku prywatnego? Bardzo proszę o rzetelne opinie.
Zostaw swoją opinię o JTI Polska - Gostków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JTI Polska