brak logo

Ultima Displays Polska

Straszyn

Opinie o Ultima Displays Polska

X 2016-08-22 15:23:33
Odradzam osobom szukającym pracy aplikowanie do tej "firmy"! Proces rekrutacji trwa ok. miesiąca. Zapraszają kandydata na 3 rozmowy (każda z kim innym) z których absolutnie nic nie wynika... Nie ma osoby decyzyjnej... Odbijanie piłeczki jeden do drugiego. Firmą kierują osoby niesłowne nie mające w sobie choć tyle kultury by powiadomić pracownika o wyniku pseudo rekrutacji po miesiącu oczekiwania i niezliczonej liczbie wykonanych telefonów... Zero szacunku dla kandydatów... Jednym słowem CHAMSTWO.
4
Kasia 2016-08-29 18:26:10
Stanowczo odradzam! Firma krzak mieszczaca sie w Pruszczu Gdanskim! nie
3
Y 2016-09-08 19:06:31
polecam jezeli ktos chce dostawac 7zlh za nadgodziny
2
Życzliwa. 2016-09-22 18:51:43
Żeby 7 zł na nadgodzinę. Ja za 60 nadgodzin dostałam 300 zł :).Chcę nadmienić że chodzi o pracę na produkcji i osobę nią zarządzającą, bo nie wrzucajmy do 1 wora całej firmy i innych osób nią zarządzających,ponieważ inni "szefowie" są naprawdę w porządku.
1
Z 2016-10-01 16:58:06
Nie polecam ludziom którzy nie są "ROBOTAMI" praca "pod presją czasu"tj. 10/12 godz. Umowa o pracę - 8 godz. Mobbing .. to tylko niektóre fakty z życia tej firmy . Firma ta jest wiodącym europejskim producentem i dostawcą szerokiego asortymentu systemu wystawienniczego oraz przenośnych rozwiązań dla marketingu. Kieruje nią osoba niedoświadczona, nienadająca się do kierowania zespołem ludzkim. Kobieta młoda, bezdzietna. Praca pod jej kierownictwem to pasmo stresu , upokorzeń , oraz wyrzeczeń. Po za tym jeśli posiadasz kilkuletnie doświadczenie w wykonywanym zawodzie ( bądź stanowisku) to i tak i tak nie otrzymasz zadowolenia z wynagrodzenia, pomimo iż takie zapewnienie otrzymujesz już w pierwszym kontakcie PRZEPATRUJĄC OFERTĘ PRACY DLA TEJ FIRMY "wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia" to znaczy ciut więcej niż minimalna krajowa. Szczerze odradzam współpracę z tą osobą
2
Karol drugi 2017-01-16 22:39:31
Nie płacą tam za godzinę to raz tylko stała wypłata, Także ten co takie brednie pisze myślał że będzie dyrektorem po tygodniu, co za idiotka.
Mariusz rugi 2017-01-16 22:42:11
To Ty Adamie? Mogę podać twoje dane jak chcesz i w twarz to powiesz, do niczego się nie nadawales. To wiedzą wszyscy w Ultima dlatego cie splukali. Zero zera jesteś.
1
Ewa iJola ze szwalni Tczew. Polecamy! 2017-01-16 22:45:58
Bardzo proszę, nie czytajcie tych negatywów. To napisali ludzie których zwolniono bo się nie nadawali do niczego, prostych zadań nie rozumieli. Praca fajna i w super zespole. Polecam ją ja 50 osób z załogi. Przyjdź i się przekonaj sam, a nie czytając opinie rozwydrzonych bahorków. Dobrze że ich zwolniono!
1
Klamczuszki kłamać nie Polecamy! 2017-01-16 22:53:01
Był Adam co tylko by leżał teraz sprzedaje ubezpieczenia, zwykły nieudacznik, Jola i Ewa co by tylko kawę piły, dwie przyjaciółki były co nic nie robiły Ewelina i kumpela jola, masakra tylko by leżały. Byli też inni i szkoda słów. Przekonaj się sam, jeżeli się dostaniesz masz okres próbny podejmujesz decyzję, proste nikt nikogo na siłę nie trzyma.
Majk 2017-01-18 09:34:43
A Tobie kto ku*wa ukradł marzenia ? do ch*ja ...
Zostaw swoją opinię o Ultima Displays Polska - Straszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ultima Displays Polska