brak logo

Ultima Displays Polska

Straszyn

Opinie o Ultima Displays Polska

X 2016-08-22 15:23
Odradzam osobom szukającym pracy aplikowanie do tej "firmy"! Proces rekrutacji trwa ok. miesiąca. Zapraszają kandydata na 3 rozmowy (każda z kim innym) z których absolutnie nic nie wynika... Nie ma osoby decyzyjnej... Odbijanie piłeczki jeden do drugiego. Firmą kierują osoby niesłowne nie mające w sobie choć tyle kultury by powiadomić pracownika o wyniku pseudo rekrutacji po miesiącu oczekiwania i niezliczonej liczbie wykonanych telefonów... Zero szacunku dla kandydatów... Jednym słowem CHAMSTWO.
4
Kasia 2016-08-29 18:26
Stanowczo odradzam! Firma krzak mieszczaca sie w Pruszczu Gdanskim! nie
3
Y 2016-09-08 19:06
polecam jezeli ktos chce dostawac 7zl\h za nadgodziny
2
Życzliwa. 2016-09-22 18:51
Żeby 7 zł na nadgodzinę. Ja za 60 nadgodzin dostałam 300 zł :).Chcę nadmienić że chodzi o pracę na produkcji i osobę nią zarządzającą, bo nie wrzucajmy do 1 wora całej firmy i innych osób nią zarządzających,ponieważ inni "szefowie" są naprawdę w porządku.
1
Z 2016-10-01 16:58
Nie polecam ludziom którzy nie są "ROBOTAMI" praca "pod presją czasu"tj. 10/12 godz. Umowa o pracę - 8 godz. Mobbing .. to tylko niektóre fakty z życia tej firmy . Firma ta jest wiodącym europejskim producentem i dostawcą szerokiego asortymentu systemu wystawienniczego oraz przenośnych rozwiązań dla marketingu. Kieruje nią osoba niedoświadczona, nienadająca się do kierowania zespołem ludzkim. Kobieta młoda, bezdzietna. Praca pod jej kierownictwem to pasmo stresu , upokorzeń , oraz wyrzeczeń. Po za tym jeśli posiadasz kilkuletnie doświadczenie w wykonywanym zawodzie ( bądź stanowisku) to i tak i tak nie otrzymasz zadowolenia z wynagrodzenia, pomimo iż takie zapewnienie otrzymujesz już w pierwszym kontakcie PRZEPATRUJĄC OFERTĘ PRACY DLA TEJ FIRMY "wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia" to znaczy ciut więcej niż minimalna krajowa. Szczerze odradzam współpracę z tą osobą
3
Karol drugi 2017-01-16 22:39
Nie płacą tam za godzinę to raz tylko stała wypłata, Także ten co takie brednie pisze myślał że będzie dyrektorem po tygodniu, co za idiotka.
Mariusz rugi 2017-01-16 22:42
To Ty Adamie? Mogę podać twoje dane jak chcesz i w twarz to powiesz, do niczego się nie nadawales. To wiedzą wszyscy w Ultima dlatego cie splukali. Zero zera jesteś.
1
Ewa iJola ze szwalni Tczew. Polecamy! 2017-01-16 22:45
Bardzo proszę, nie czytajcie tych negatywów. To napisali ludzie których zwolniono bo się nie nadawali do niczego, prostych zadań nie rozumieli. Praca fajna i w super zespole. Polecam ją ja 50 osób z załogi. Przyjdź i się przekonaj sam, a nie czytając opinie rozwydrzonych bahorków. Dobrze że ich zwolniono!
1
Klamczuszki kłamać nie Polecamy! 2017-01-16 22:53
Był Adam co tylko by leżał teraz sprzedaje ubezpieczenia, zwykły nieudacznik, Jola i Ewa co by tylko kawę piły, dwie przyjaciółki były co nic nie robiły Ewelina i kumpela jola, masakra tylko by leżały. Byli też inni i szkoda słów. Przekonaj się sam, jeżeli się dostaniesz masz okres próbny podejmujesz decyzję, proste nikt nikogo na siłę nie trzyma.
Majk 2017-01-18 09:34
A Tobie kto ku*wa ukradł marzenia ? do ch*ja ...
1
Życzliwa. 2017-01-26 17:53
Wiem "Idioto"...że jest stała pensja, ale nadgodziny się do niej nie wliczają, no chyba,że Ty masz ochotę dymać gratis:) jak inni "idioci" w tej FIRMIE.
1
pracownik 2017-01-27 10:55
Inteligentną osobą to Ty chyba nie jesteś ! Brak odwagi żeby się pod tymi bzdurami podpisać ? Ludzie którzy już tam nie pracują to osoby które wykorzystano na maxa w rozkręceniu tej firmy. Wszyscy dawali z siebie 100 a nawet więcej procent. Nie raz zostawali dłużej ale to w rozumieniu Twoim i tak za mało. Prace swoje wykonywali i innych by pomóc w zrealizowaniu zleceń ,bo w tej firmie liczy się zlecenie a nie człowiek. Nie raz ludzie Ci zostawali po 12 g bywało że dłużej ( jak chińczyki ) by zrealizować zlecenia narzucone przez firmę. Nie liczy się dla firmy że ludzie mają rodziny i swoje sprawy. Co do Adama to nie dość że pracował ponad normę to był na każde pierdnięcie :) w firmie Nic nie robił ?? Dla mnie zrobił zbyt wiele , zrobił w firmie kuchnię której tam nie było i inne takie rzeczy które nie wchodziły w jego obowiązki łącznie z szyciem ... ;) Nie ma to jak obsmarowywać ludzi którzy tam już nie pracują ? ! Tylko trzeba dodać że wiele z tych ludzi odeszło samych i wielu ma to w planach. Zwolnieni przez osobę która te bzdury tu pisała , zostali wykorzystani i wywaleni za to że potrafili się ODEZWAĆ. W tej firmie są potrzebni "idioci" którzy będą na każde pierdnięcie i boją się odezwać. Nie walczą o swoje prawa i dadzą sobą pomiatać. Hasło w tej firmie brzmi " NIKT NIE JEST NIE ZASTĄPIONY JAK SIĘ NIE PODOBA TO WON" czyż nie tak ? pozdrawiam osobę produkcją zarządzającą ;)
1
pracownik 2017-01-27 13:07
Co za głupota że piszą to ludzie których zwolniono ? ! zwolniono 4 osoby które znały swoje prawa i które nie dały się wykorzystywać . Wszystkie te osoby myślały o zmianie pracy , ale niestety ich wyprzedzono. Trzeba też dodać fakt że osoby które jak to ujęto " wywalono " było tylko około 4 , a Ci co sami zrezygnowali , z powodu nawału prac, oraz nie zadowolenia z wynagrodzenia aż około 10 jak nie więcej !!!! Chyba samo się nasuwa , jak to faktycznie jest . Gdyba firma była ok, to ludzie by nie rezygnowali z takiej "fantastycznej" pracy i nie szukaliby lepiej płatnego zarobku. Trzeba też dodać ile było osób które były na okresie próbnym i które zrezygnowały z tej "fantastycznej" pracy ??? pewnie też jakieś 10 i więcej . Radzę zastanowić się osobie która te bzdury pisze i obraża ludzi nie mając pewności kto pisał negatywne komentarze, każdego wrzucać do jednego wora ?? nieładnie. Kto miał przyjemność pracować w tej firmie, bądź się starał o pracę , został potraktowany PO CHAMSKU !
1
Ewelina 2017-01-31 12:41
Nie wiem skąd takie wiadomości posiadasz człowieku ?? pierwsze słyszę że mnie zwolniono ! To że ktoś jest na chorobowym nie znaczy że go zwolniono ! Chory nie z własnej winy nadaje się rozumiem tylko do zwolnienia ? MASAKRA KTO TO PISAŁ , SZKODA SŁÓW I NERWÓW !! Kto Ci dał prawo do obgadywania innych którzy nie pracują już w firmie ?? To chyba lekka przesada ;) i pozdrawiam osobę która tyle o mnie wie ;))
1
Zostaw swoją opinię o Ultima Displays Polska - Straszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ultima Displays Polska