brak logo

DWD System Sp. z o.o.

Gościcino

Opinie o DWD System Sp. z o.o.

anonim 2011-08-19 21:43:00
ZAKŁAD JAK INNE BARDZO MIŁA KADRA KIEROWNICZA JAK I SAM WŁAŚCICIEL DLA OSÓB KTÓRE NIE ZNAJA PODSTAWOWYCH ZASAD PRAWA PRACY TAM MIEJSCA NIE MA A NAJBLIŻSZA SIEDZIBA KLUBU AA MIEŚCI SIE W WEJHEROWIE I TAM POWINNY SPOTKAĆ SIE OSOBY KTÓRYM SIE NIE PODOBA W DWD SYSTEM ŻYCZE POWODZENIA WŁAŚCICIELOWI I DALSZEGO ROZWOJU FIRMY
MALINA 2011-10-20 10:01:41
Rzeczywiście nie mam pozytywnej opinii na temat Firmy DWD i nie ( usunięte przez administratora );) Pozdrowienia dla miłych dziewczyn!!!
ciekawe 2013-08-11 19:40:44
Napisales "pracowalem" a czemu juz nie pracujesz?
GALBEC 2013-08-16 19:32:21
dobre pytanie! i odpowiem!!!!!!! zarabiałem tam dosyć sporo ! na pewno więcej niż inni produkcyjni. teraz zarabiam 7 razy tyle wiec nie dziw się dla czego zwolniłem się z tej firmy. nadal podtrzymuje i reklamuje tą firmę.
GALBEC 2013-08-16 21:28:25
nie napisze ile zarabiałem i kim tam byłem ale znam system firmy i niektóre rzeczy sam tam kreowałem a byłem na produkcji poli betonu. kolega zadał za co zwalniają, zwalniają za ludzką głupotę i brak muzgu
GALBEC 2013-08-21 21:39:39
myślę że na pewno lepiej niż klose.,balex i inne dziwne firmy.
GALBEC 2013-08-22 21:13:17
własna działalność z tym że opłacają oni wszystko i papiery ani opłaty ciebie nie obchodzą. nie jest źle . na forum piszą ludzie którzy sami sobie w łeb strzelili że jest źle. kierownik jak i szefowie produkcji z pełnym szacunkiem podchodzą do ludzi też wiadomo że trzeba pracować a wtedy jest ok.
GALBEC 2013-08-22 21:15:53
pytania które zadajesz oznaczają że chcesz się tam przyjąć?
GALBEC 2013-08-25 21:43:55
na konto wpływają pieniądze i nic już nie płacisz. wypłaty zawsze na czas.
GALBEC 2013-08-26 21:46:24
jeżeli jesteś w stanie wyżyć za 2500 za 8 godzin normalnej pracy od pon. do piątku z dachem nad głową .wątpię żeby w okolicy była inna firma która tak płaci . no chyba że stocznia 3500 za 12 godzin[usunięte przez moderatora] od pon do niedzieli.
GALBEC 2013-08-27 21:34:53
raczej stała zależy jakim jesteś pracownikiem i na jaki wydział trafisz
abraham 2013-08-29 06:37:59
a jeszcze cos wiecej opini na temat tej firmy, umowy są na dłuzszy okres , prace mozna uwazac za stabilna, firma ma przed sobą przyszłosc ?
abraham 2013-08-30 06:50:40
a jakie masz perspektywy na początek co Ci zaproponowali ? jaką dłuższą umowe, jakie wynagrodzenie ?
GALBEC 2013-09-28 17:42:55
anonim. jeżeli Maciej zabrał tobie 500 zł. to musisz być jakimś [usunięte przez moderatora] he he.znam gościa i zabiera za granie w [usunięte przez moderatora] pozdro dla polimerków:)
2013-09-28 17:46:23
anonim a jak ci źle to w klose przyjmują za 1000 zł hi hi.umowa do końca życia miła kadra dach nad głową[usunięte przez moderatora] brygadziści [usunięte przez moderatora] . pozdro
GALBEC 2013-09-30 18:20:01
no i tu masz racje zawsze są i były powody by coś zabrać i wiem doskonale że za darmo nie zabrał tych pieniędzy
gość 2014-09-02 21:06:35
zdecydowanie nie polecam. nerwowa atmosfera, jeszcze to samozatrudnienie. firma wykorzystuje pracowników jak może.
3
Gustaw 2014-11-28 15:57:16
Ilu zmianowa jest praca w tej firmie i na jakie stanowisko najlepiej się starać?
Maciej 2015-06-28 01:29:42
Ostatni post absolutna Nieprawda!, w firmie jest ciągła rotacja pracowników
AREK 2015-08-05 01:00:19
Nikt z was z roboty nie wyrzuci bo sami odejdziecie, tyle co wam obiecają na początku to sen na jawie, ZAWSZE POTRĄCAJA znaczne sumy :(:(:(
robol 2015-08-28 14:18:50
Nikt z pracy nie wyrzuci? A ja znam osobę, która sama nie odeszła, to ciekawe dlaczego. Chętnie się dowiem
marek 2015-09-01 00:39:41
Umową którą się podpisuję w tej firmie to kąpletny śmieć. Nie ma nic o wynagrodzeni itp. Na koniec miesiąca płacą tyle ile chcą, a jak ci się nie podoba to(usunięte przez administratora)
robol 2015-09-01 16:10:56
Rozumiem, że pracowałeś tam (lub pracujesz)? Czy jest możliwość, żebyśmy skontaktowali się prywatnie (np. przez prywatny e-mail)?
marek 2015-09-17 22:09:36
Kontakt był potrzebny kiedy tam pracowałem, teraz już nie mam takiej potrzeby. PO PROSTU WYRAŻAM SWOJĄ OPINIE, CHCESZ MNIE PRZEKUPIĆ? - nie trzeba wystarczyła wypłata zarobionych pieniędzy za wykonywane czynności, teraz już tam nie pracuję i za żadne pieniądze bym nie wrócił.
robol 2015-09-18 13:44:54
Wprost przeciwnie, nie chcę Cię przekupić, tylko znaleźć ludzi, którzy tak jak ja zostali przez firmę trochę nie w porządku potraktowani. Widzę, że tez do nich należysz, ale temat nie nadaje się na takie publiczne roztrząsanie, stąd było pytanie o prywatny mail. Mogę zresztą podać mail do mnie, a jak będziesz chciał, to napiszesz.
robol 2015-09-18 13:45:22
Wprost przeciwnie, nie chcę Cię przekupić, tylko znaleźć ludzi, którzy tak jak ja zostali przez firmę trochę nie w porządku potraktowani. Widzę, że tez do nich należysz, ale temat nie nadaje się na takie publiczne roztrząsanie, stąd było pytanie o prywatny mail. Mogę zresztą podać mail do mnie, a jak będziesz chciał, to napiszesz.
sebastian 2015-09-19 21:58:28
Mój kumpel też miał złe doświadczenie z tą firmą.
robol 2015-09-22 13:52:29
Słuchajcie, podaję mój mali: a_zawadzka@interia.pl. Jak będziecie chcieli pogadać o tej firmie, to piszcie (możecie pod pseudonimami).
NET 2015-10-16 23:40:12
Ta firma nie ma zakładu w Gościcinie od końca 2014 roku.
poleczka 2015-10-18 23:36:51
Teraz przenieśli się do Niewiadowa w woj. łódzkim
Tam proszę się żeby pracować za miskę ryżu.
Czekaj na uchodźców z Syrii. Tania siła robocza już idzie :)
asia 2015-11-03 19:09:31
zdecydowanie odradzam pracę w księgowości, wymagają duża odpowiedzialność, mała kasa, i do tego nigdy nie masz gwarantowanej pensji bo mogą Ci oberwać nawet 500 zł
figinio 2015-11-17 11:32:17
Powiadasz że można dużo zarobić ??? LUDZIE NIE WIEżCIE !!! to oszuści.
stach 2015-11-19 16:03:26
w przypadku DWD System ile się zarabia dowiadujesz się przy wypłacie!
ania 2015-11-23 10:23:27
Gdzie ich teraz znajdę? Na stronie mają adres w Gościcinie i w Gdańsku, tu ktoś pisał, że w Gościcinie już ich nie ma. Wiecie coś?
adam 2015-12-03 22:32:15
Moja przygoda z tą firemką nie trwałą zbyt długo, odradzam, prowizorka i amatorszczyzna.

@ania 2015-12-04 12:38:09
Dlaczego prowizorka i amatorszczyzna? Strona wygląda pięknie. Znajomy kiedyś tam pracował i był zadowolony z wynagrodzenia.
1
isia 2015-12-25 20:37:22
Zastanawia mnie dlaczego ludzię chca pracować w tak PONIŻAJĄCYCH i niegodnych warunkach jakie oferuje firma DWD SYSTEM. Zatrudniają ludzi ze wsi którzy mają opłacony KRUS i nie oferują im żadnej umowy o prace!!!! WSTYD i CHAŃBA
kijana 2016-01-08 21:19:23
W Gościcinie tej firmy nie ma z jakieś 2 lata została przeniesiona do Oś. Niewiadów
luk 2016-05-13 21:52:28
Pracowałem przez 3 miesjące i postanowiłem odejść, musiałem odpocząć psychicznie, UMOWA ŚMIECIOWA., w biurze 1200/miesiac
jan 2016-05-21 23:22:48
@luk jakie stanowisko zajmowałeś? czy jest jakaś odpowiedzialność? Ile godzin dziennie byłeś w pracy?
fghn 2016-06-16 18:31:37
@jan z tego co wiem to oni juz teraz nie prowadza zadnej rekrutacji
Zostaw swoją opinię o DWD System Sp. z o.o. - Gościcino
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWD System Sp. z o.o.