brak logo

CTE Carbotech Engineering

Szczecin

Opinie o CTE Carbotech Engineering

mirek 2012-12-09 13:18:08
bardzo dobra firma
1
pracownik 2012-12-18 21:08:16
właściciel firmy duży cwaniak,trzeba na niego uważać,nie podpisywać umów jest czek inblanko ,po zakończeniu obciąża za szalunki i za roboty ,wymusza pieniądze za wykonaną robotę, unikać tej firmy
daro 2013-03-20 15:31:14
(usunięte przez administratora)Pracowałem na zasadzie "dogadamy sie, będzie ok".....Z należności które mieli nam wypłacić zapłacili ok 30 %, tłumaczac sie tym, że roboczogodzina u nich wynsi 17 zł, a akord jaki zakładaliśmy wcześniej, dla Pana Marka przestał w ogóle istnieć. Przed jakąkolwiek współpracą z tą firmą należy stworzyć dobrą i mocną, sprawdzoną przez prawnika umowę, bez niej nie warto wchodzić w jakakolwiek współpracę z tą firmą. a itak pewno po przedstawieniu takiej umowy, lub wyceny(które to ceny w innych rejonach Polski sa normalne) nie będą chcieli z Panstwem współpracować, mówiąc, ze "Panowie to zeście sie chyba z ameryki z takimi cenami urwali":) (usunięte przez administratora)
2
wykonawca 2013-08-14 12:14:50
Wykonałem usługę dla tej firmy i nie zapłacili mi kilkanaście tysięcy złotych. Ciągle mnie zwodzą. Słyszałem, że mają problemy finansowe i nie tylko wobec mnie są zadłużeni. Ktoś może napisać coś w tym temacie?
3
egzekutor 2014-02-04 21:30:47
Uważajcie na tą firmę nie płacą za wykonane dla nich usługi !!!!!!!!!!!!!!!!!
Brak jakiegokolwiek kontaktu !!!!!!!!!!!!!!!
laserpoint 2014-03-24 07:40:54
Niestety potwierdzam - brak kontaktu, o pieniądze trzeba walczyć. Znając opinie udało mi się zdobić zaliczkę, natomiast dalsza spłata za wykonaną usługę stoi pod znakiem zapytania. Jeszcze się waham ale myślę że poinformuję o tym KRD. Laserpoint, Łódź.
jarek 2014-05-23 12:48:59
nie płaci w terminie,,,,,unika kontaktu
prac 2014-06-10 14:50:25
Przestrzegam przed tą firmą. Nie płacą podwykonawcą za materiały i usługi. (usunięte przez administratora) Generalnie to oni szukają "jeleni" których można naciągnąć na usługę lub materiał. Jak już wyciągną to kontakt się urywa.
dede 2014-07-18 10:29:18
ja mam już sprawę przeciwko Carbotech w sądzie, odwołali się od nakazu zapłaty twierdząc że usługa która im świadczyłem nie miała miejsca, co oczywiście jest bzdurą, bo wcześniej podobną usługę zamówili i (po bólach) zapłacili
oszukani podwykonawcy 2014-09-26 11:01:58
Potwierdzam wszelkie negatywne opinie.Takie jest działanie Panów z CTE. Carbotech czeka obecnie na ogłoszenie upadłości, o którą wystąpiła do sądu i tym samym wszyscy wierzyciele zostaną oszukani .
Tomek 2014-10-06 07:23:41
Witam Też wykonałem dwa zlecenia dla Firmy Carbotech i mam prpblem z odzyskaniem pieniąszków Za jedno zlecenie zapłacili zaliczkowo i resztę odzyskuje w sądzie. Na dzień dzisiejszy odwołali się od wyroku pomimo to że posiadam umowę podpisane faktury,protokoły odbioru prac.A drugie zlecenie mam wcale nie zapłacone pomimo posiadania odpowiednich dokumentów i podpisów ponieważ stwierdzili iż osba z kturą podpisałem umowę jest osobą nie kompetętną i niema uprawnień Po prostu śmiech szukają naiwnych i idiotów Dlamnie jest to FIRMA oszustów
1
Brando 2014-10-20 13:22:22
Witam wszystkich sedrecznie! Byłam pracownikiem w firmie Carbotech na tą chwilę sądzę się z nimi i z tego co mi wiadomo to ogłosili już upadłość. Nie zapłacą już z pewnością nikomu. Nie radzę wykonywać żadnych usług zleceń dla nich. Firmą kierują oszuści, cwaniacy.
Brando 2014-10-20 13:27:11
Oni nie umieszczą na swojej stronie takich informacji. Wykonali kilka inwestycji które ich przerosły. Złe wyceny inwestycji na kilka milionów. Na chwile obecną to oni już nawet siedziby firmy nie maja. W CTE pracowała 10 osób w biurze teraz to chyba nikogo juz nie ma. Proszę sprawdzić :)
Brando 2014-10-20 13:49:22
DLA ZAINTERSOWANYCH: Sąd Rejonowy Szczecin-Centrum w Szczecinie Wydział XII Gospodarczy podaje do publicznej wiadomości, iż sędzia zwołał wstępne zgromadzenie wierzycieli na dzień 14 listopada 2014 roku o godzinie 9.00, w sali numer 4 Sądu Rejonowego Szczecin - Centrum w Szczecinie, ulica Narutowicza 19 w celu podjęcia uchwały co do sposobu prowadzenia postępowania upadłościowego, wyboru rady wierzycieli oraz zawarcia układu w sprawie o ogłoszenie upadłości dłużnika CTE Carbotech Engineering Spółki Akcyjnej w Szczecinie, obejmującej likwidację jego majątku.
Sąd Rejonowy Szczecin-Centrum w Szczecinie Wydział XII Gospodarczy podaje do publicznej wiadomości, iż sędzia określił, iż wierzyciele mogą głosować ustnie na wstępnym zgromadzeniu wierzycieli, jak i poprzez oddanie głosu na piśmie oraz wyznaczył do przewodniczenia wstępnemu zgromadzeniu wierzycieli Sędziego w osobie SSR Bartosza Przybył.
Brando 2014-10-20 14:04:28
tu można wystawić fakturę niezapłacona przez CTE CARBOTECH (jest ich juz tam trochę) (usunięte przez administratora)
2
xyz 2014-10-27 15:45:48
Ogloszono upadlosc - monitor sadowy i gospodarczy z 23.10.2014 - nr 206/2014 str. 12
karol 2015-01-20 16:26:18
no wiem, że oni działają już jakiś czas na rynku, oczywiście to jest fakt i tutaj nie ma co już rozmawiać, forma z tradycjami to firma z tradycjami i to się nie zmieni tak łątwo, ale też ciawe jak sa traktowani u nich pracownicy, mam nadzieje, że w tym zakresie też mają dobre praktyki wpisane w tradycje.
ja 2015-03-22 17:04:33
Właściciel to duży cwaniak i już działa szuka pracowników i też podwykonawcow pod nazwą buldig engi...... Nie dajcie się nabrać.
karola 2015-03-24 11:07:37
tak firma działa już pod nazwą building engeenering sp. z o.o i ta tez już ma wpisy w krd. trzeba bardzo uważać, negocjować umowę, wszystko mieć na piśmie a we współpracę wchodzić tylko jako podwykonawca zgłoszony do inwestora oficjalną umową.
TAAA 2015-05-15 12:02:33
Ty serio o dofinansowaniu hehehehe z tego co wiem a mam 100% informacje to maja na głowie egzekótora która nazwisko ma KIPER hehehe ale bzdura jakie dofinansowanie
TAAA 2015-05-15 12:07:51
Słuchajcie może i CTE sie stara o wypłyniecie na wierzch ale sie to nie uda a dlaczego, bo człowiek który tam rządzi i nie mówię o Prezesie jest strasznie apodyktyczny iii wszystko co robi ma podwójne dno nic nie jest tak jak mówi. Jest mega sprytny. Niżej podaje informację sobie poczytajcie. AAA fimra Building Engineering to córka CTE Carbotechu, która rozpoczeła swoja działalność chyba w 2011roku, później została zawieszona bo niepodołała. Tak czy siak to jeden i ten sam człowiek nia steruje mimo iz na papierze jest ktos inny.
http://www.krpu.pl/postepowania-upadlosciowe/cte-carbotech-engineering-s-a
Marek 2015-08-17 12:35:58
CTE Carbotech Engineering proszę unikać tej firmy za wszelką cenę. Oszustwa mają wpisane w genotyp. Podwykonawcy oszukiwani na każdym kroku, zamawiający jeszcze bardziej. Arogancja i cwaniactwo to ich dewiza. Firma w upadłości układowej. Stworzyła już kolejnego klona teraz na bazie Building Engineering Sp. z o. o. powstała firma Inżynieria ekologiczna Sp. z o. o. w Łodzi(???). Data rejestracji 15.06.2015r.
2
brando 2015-09-04 20:57:15
To nie jest plotka!!! Słuchajcie uważnie ta firma Ma egzekutora . Unikają rozpraw w sądzie pod byle pretekstem. Choroba dziecka , wyjazd na inną rozprawę. I tak już od kilku lat. Otwierają różne firmy na inne osoby aby funkcjonować bo wyjścia nie mają. Uważajcie bo nie płacą. Jest u szefostwa zasada zlecimy najpierw coś małego na umowę zapłacimy przed terminem, później weźmiemy tą samą firmę na większą robotę może uda się bez umowy i nic niezaplacimy.
1
Heniek 2016-02-17 10:44:40
Omiń szerokim łukiem.
Zbyszek 2016-02-25 08:40:54
Średnie inwestycje z wyważeniem kosztowym.Pan Marek ostrożny z podwykonawcami uważam ma racje bo jest wiele nie uczciwości.Uważam że firma wypłacalna i tylko jak wszędzie trzeba pilnować swojego portfela.
polecam inwestora.
Zostaw swoją opinię o CTE Carbotech Engineering - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CTE Carbotech Engineering