brak logo

Radisson

Szczecin

Opinie o Radisson

POKOJOWA 2010-08-23 14:42:31
PRZESTAŃCIE WRESZCIE TO NIE ZABAWNE AŻ TAK STRASZNIE W RADISSONIE NIE JEST !!! TO PRZESADA TAKIE RZECZY WYPISYWAĆ ZASTANÓWCIE SIĘ CZY TO MAM JAKIKOLWIEK SENS
anonim 2010-09-01 17:27:18
Było i Ulżyło,jesteś pusta jak bębenek,i co ty chchcesz od dziewczyn pokojowych?krótko pracowałaś bo sie nie nadajesz,lub cie niechcą.
było i ulżyło 2010-09-05 21:31:55
pusta hehehehehehehe wez mnie nie rozsmieszaj jestem po studjach osoba wyksztalcona co zazdroscisz nie pracuje bo sama zrezygnowalam poniewaz jestem bardziej ambitna niz siedziec tam ... i sprzatac polowa z was to chyba po podstawowce nawet kierownictwo ja juz skonczylam pisac na Wasz temat bo nie ma to sensu kazdy kto chce moze sobie isc do was sie zatrudnic i zobaczyc jak jest fakt nie musialam az tak brzydko o was pisac ale bylam wsciekla na was a chcialam troche popracowac ale coz wasza strata bede na tyle kulturalna ze przeprosze za tamte opisy sa za mocne ale czesciowo prawda ludzie gadaja na pokojach zle o was ... nie goscie ale pracownicy :) :) :) :) to GOODBYEEEEEeeee ....
było i ulżyło 2010-09-05 21:35:41
aaa do pokojowek nic nie mam bo to tanie robotnictwo tylko kilka chodzila nadasanych a tak to niektore nawet ok
anonim 2010-09-06 18:48:10
co ty powiesz?robotnictwo?a co to za słowo??to co tam robiłaś jak robotnictwo?siedziałaś za biurkiem?niektóre ok?a które?odwazna jesteś to pisz śmiało.pozatym szybko karierę w hotelu skończyłaś,chyba się nienadawałaś?czy o co chodziło?
1
anonim 2010-09-08 18:27:26
dziewczyno,najpierw naucz się pisać,fajnie że studiujesz,tylko co z tego?pełno jest ludzi na studiach,to chyba normalne nie?i nienajeżdżaj na ludzi,skoro ich nie znasz.
anonim 2010-09-10 21:10:42
było i ulżyło - 2010-09-05 21:31:55

pusta hehehehehehehe wez mnie nie rozsmieszaj jestem po studjach osoba wyksztalcona co zazdroscisz nie pracuje bo sama zrezygnowalam poniewaz jestem bardziej ambitna niz siedziec tam ... i sprzatac polowa z was to chyba po podstawowce nawet kierownictwo ja juz skonczylam pisac na Wasz temat bo nie ma to sensu kazdy kto chce moze sobie isc do was sie zatrudnic i zobaczyc jak jest fakt nie musialam az tak brzydko o was pisac ale bylam wsciekla na was a chcialam troche popracowac ale coz wasza strata bede na tyle kulturalna ze przeprosze za tamte opisy sa za mocne ale czesciowo prawda ludzie gadaja na pokojach zle o was ... nie goscie ale pracownicy :) :) :) :) to GOODBYEEEEEeeee ....

osobą wykształconą po "studjach" to ty raczej nie jesteś skoro tak prostego słowa nawet pisać nie potrafisz , a jeśli chodzi jak to nazwałaś "robotnictwo" nie znalazłam takiego słowa w żadnym słowniku, to może raczysz nam wyjaśnić co to znaczy skoro taka szkolona jesteś, ... a żadna praca nie hańbi również sprzątanie
1
było i ulżyło 2010-09-16 19:18:14
ej przecież przeprosiłam a każdemu się pomylić w pisaniu mozna po drugie nie znam po imionach aby wytykac kto jaki ogolnie pisalam co widzialam tak krotko pracowalam ale sie staralam a wy co ... nie chcialam obrazac pokojowek bo nie wszystkie sa beznadziejne niektore sa niemile panosza sie i gadaaja na kierownictwo wiec dlatego znow gratuluje za ekipe
anonim 2010-09-18 18:02:16
Dobrze że przeprosiłaś,ale że gadają na kierownictwo to nie znaczy że są beznadziejne,ja uważam że to fajne dziewczyny i pomocne.
kamcia 2010-09-19 00:58:00
pracowałam tam jakiś czas temu i uwazam ze nie bylo tak zle dziewczeta sa sympatyczne wesole a kierownictwo nawet ok musialy nas kontrolowac i zwracac uwage jak cos nie tak sie zrobilo ale to chyba dobrze bo potem bylo wiadomo nad czym popracowac jak ktos chcial pracowac to pracowal jak ktos sobie nie radzil to po co az tak krytycznie opisywac moze jak komus bylo ciezko i zwracalli uwage to wziela to do siebie za bardzo :P
malwinka 2010-09-19 16:14:03
Krotko pisząc - pozytywnie oceniam zespol osob ktore pracuja w radissonie miło było nawet przez ta chilke co tam pracowalam === moze byc jak chodzi o prace tymczasowa na poczatek
1
dominika 2010-09-23 16:14:18
wspomnienia pozytywne pracowałam na bankietach a zaczynałam od pokojówki ze 3latka temu i jak wiem to sie nic nie zmienilo bo kolezanka tam dalej pracuje i jest ok polecam :)
anonimka 2011-01-25 11:25:15
Gdzie trzeba iść albo zadzwonić żeby ostać się o pracy jako pokojówka?
Z góry dziękuje
anonim 2011-03-18 15:43:14
Hej . ja pracowałam jako pokojowa w tym hotelu i nikomu nie polecam . Od pokoju zapłacą 2,80 bez względu na standard pokoju . A co najgorsza pomimo ułożonego grafiku , nie jeden raz rano przychodząć do pracy odsyłali mnie do domu bo obłożenie spadło . Szkoda tylko że wcześniej nie zadzwonili powiadomić o tym , ale kiedy ja nie mogłam przyjśc to były wielkie pretensje . Więc każdemu kto się tam wybiera , odradzam . Na prawdę szukajcie lepiej innej pracy u uczciwego pracodawcy . A tak na marginesie , to teraz w hotelu niezła zadyma .... może teraz ci co siedzieli na stołkach , wielcy kierownicy poczują jak to jest jak traktuje się kogoś jak podczłowieka .
asia 2011-03-22 21:28:57
Na pocieszenie i przestroge.W radisonie w ire jako ex. housekeeper zapierniczam rano na public area i toaletach, potem ze 20 pokoi no i jeszcze mam zarzadzac. zdziwko?
kucharz 2011-05-05 01:10:23
droga Pani kierowniczko,
nie od dzis wiadomo jakie warunki panuja w polskim hotelarstwie - nie tylko w szczecinie.. wam pseudo "managerom" juz dawno sie w tylkach poprzestawialo. tyle. gdybyscie mieli popracowac chocby po raz kolejny pol dnia na planach narzuconych aktualnie albo gdybyscie mieli pracowac gdzies poza granicami polski to zmienilibyscie spiewke. tak wic pani "kierowniczko" ...jak wiekszosc ludzi na podobnych stanowiskach jest pani zbyt slaba by pelnic dana funkcje ( co nie od dzis wiadomo zreszta..) nie pozdrawiam bo mam dosyc takich jak ty. bo pracowalem z lepszymi od ciebie ale z taka swinia nigdy!
anonim 2011-05-11 22:44:10
do Twojej wiadomości \"kucharzyku\" nie znasz mnie więc nie wypowiadaj na mój temat, moze pracowałes ze świniami co nie oznacza że ja tez sie do nich zaliczam , nie znasz specyfikacji pracy w hskp, więc zajmij sie lepiej zupkami, kotletami i czymś tam jeszcze, a nie mieszasz się do SPRZATANIA
teresa 2011-10-12 22:02:15
ja rowiez pracowalam jako pokojowa i chwale sobie ta prace,gdybym miala mozliwosc to z checia bym wrocila,trzeba tylko dokladnie robic a kierowniczki napewno to zauwaza.pozdrowienia dla jednej z nich (usunięte przez administratora)
Gosc 2012-06-22 19:21:06
To jest wrecz niepojete aby osoby dorosle wypowiadaly sie w ten sposob!!! To ze Panie sprzatajace nie sa zadowolone, to jedno, ale ze kierownictwo odwiada na tym forum w sposob tak malo elegancki, to drugie. Drodzy Panstwo, oglady troszke... Jako gosc hotelu, za polityke i kulture personalna pracownikow hotelu, szczerze sobie przyjemnosc pozostania w Panstwa placowce odmowie. Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia.
pav 2012-06-26 15:25:37
całkowicie zgadzam się ze swoim przedmówcą.
pokojówka 2012-06-28 15:24:14
15-17 pokoi to liczba na początku pracy, po jakiś 2 tygodniach dostaje się więcej, zresztą apartamenty dwupokojowe liczą się jako jeden:] wiem bo pracowałam. często zdarza się tez tak, że na wydruku masz 4 wyjazdy(najwięcej sprzątania) a w rzeczywistości masz ich 10. Jeżeli chodzi o kadrę to narzekać mogę tylko o moje bezpośrednie kierowniczki, licencjatki z turystyki niedoceniające pracowników niższego szczebla. Obecnie pracuje w innej firmie, i naprawdę jest o wiele lepiej. Wiadomo sprzątanie to praca fizyczna więc bywa ciężko ale dobra atmosfera w pracy trochę to rekompensuje. Niech kierowniczka o tym pomyśli.
rowerzysta 2012-08-09 07:44:24
Wiecie, jak można złożyć cv/dostać się do ochrony w radissonie ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
anonim 2013-06-05 12:40:38
Na pokojową pewnie wezmą. Płacą na czas, ale chyba narazie tylko umowa zlecenie.
1
MALEŃKA 2013-08-27 17:30:45
TEŻ MASZ ZACHCIANKI .PREMII CI SIĘ ZACHCIAŁO!
hanamontana 2014-04-17 18:57:03
jak dla mnie do Radisson zawsze będzie dość znaną i popularną już firmą. Mam o nich naprawdę dobre mniemanie
holkj 2014-05-22 17:20:51
od dawna firma dobrze radzi sobie na rynku, wydają się profesjonalnie traktować klientów, ale nie wiem jak wygląda to od strony pracownika
gosia482 2014-08-07 15:06:41
witam serdecznie.miałam okazję pracowac niedawno w w/w hotelu i niestety przyznam ze jest to wyzysk a pani manager która kieruje tym działem jest niesprawiedliwa i obdarowuje umowa o prace osoby ktore sie do tego nie nadaja.przykre.bo ci ktorzy daja z siebie wszystko sa wycisnieci jak cytryna i wyrzuceni do smieci.
anonim 2014-08-20 13:25:16
Pracuje w tym hotelu i za każdy pokój płaca tyle samo. Za apartament dostaje jak za 2 pokoje bo przecież osobno liczony jest salon a osobno sypialnia. Atmosfera też nie jest zła. Kierowniczka wymyśla prace dodatkowe ale ktoś musi. Pracowałam w innych hotelach i było gorzej. Nie ma co narzekać.
aaa 2014-08-26 10:24:19
To jakie trzeba spełnić warunki, zeby dostać umowe o pracę?
1
gosia482 2014-08-27 20:41:19
hahaha umowa o pracę jest obiecywana wszystkim którzy przychodzą ale potem niestety :(.dostaja ja ci ktorzy kabluja.a dodatkowe pokoje-poza normalką-17 to codziennosc
;) 2014-09-01 15:56:37
mi nikt nie obiecywal umowy o prace, ale w koncu zaproponowali mi ja, a nie kabluje , ale nie moglam przyjac bo wygodniej mi bylo na zlecenie bo wyjezdzalam i ktos inny dostal za mnie. zatrudnili teraz chyba 3 osoby na umowe o prace bo mam kontak z dziewczynami. gosia482 pracujesz tam jeszcze?
Kasia 2014-09-11 19:58:46
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i chłopaka z Lobby Baru:))
agent07003 2014-10-30 01:13:16
hmm to przykre ze ktos kto przychodzil do hotelu na trzy zmiany byl zawsze jak go potrzebowano na umowie zleceniu teraz czyta ze ma umowe za donoszenie znam jedna osobe tam taka co potrafila byc rano na pokojach i przyjsc na noc mam nadzieje ze nie czyta tych opini bo moim zdaniem ma umowe za swoje poswiecenie a nie donoszenie to tyle z mojej strony
Arisa 2014-11-04 11:22:47
Nie ma już od dawna Radisson SAS,tylko Radisson Blu, ale to tak nawiasem mówiąc. Nie od dziś jest wiadome,że wszędzie jest ciężko i,że praca w hotelu jest pracą fizyczną. Trzeba być dyspozycyjnym świątek, piątek i niedziela bo hotel nie jest zamykany w dni wolne, ALE... Jeśli chodzi o dział hskp. Z Panią kierownik zawsze można było się porozumieć co,do swojej dyspozycyjności, jest osobą wyrozumiałą i mimo tego,że stara się pełnić swoją funkcję idealnie nie jest to możliwe na tyle osób, które jej podlegają. Nie da każdemu z osobna dogodzić, bo każdy ma inne oczekiwania. Atmosfera w pracy zawsze jest bardzo istotna i wydaje mi się,że nad tym trzeba byłoby popracować, nad motywatorami do pracy,a nie tylko wymogami. Jeśli chodzi o pokojowe to z tego co się orientuję dziewczyny dostają po max 17-18pokoi chyba,że SĄ W STANIE zrobić więcej. Nikt nie jest tam do niczego zmuszany. Jeśli osoby sprawdzające i kierownicy widzą,że dana osoba nie radzi sobie z taką ilością to zmniejsza im tą liczbę. Dodatkowymi zadaniami są zazwyczaj prace typu odkrzuenie piętra lub umycie zaplecza, więc to nic wielkiego biorąc pod uwagę fakt, że w innym hotelu, w którym miałam okazję pracować było to na porządku dziennym i nikt nie traktował tego jako " dodatkowe zadanie ". Płaca niestety też nie powala, ale jeśli ktoś ma naprawdę trudną sytuację i zależy mu na pracy, to wydaje mi się, że lepsza taka praca niż żadna. Podsumowując: zarobki - średnie, atmosfera - do poprawy , jak dla mnie praca na określony czas / dorobienie sobie na pewno nie na stałe przy panujących warunkach
a 2014-12-04 15:18:33
chyba nie ten temat
marika 2015-03-09 20:23:02
masz dobre mniemanie o Radisson? Jak popracujesz w tym bagnie, to zmienisz to Twoje "dobre mniemanie"
1
R3 2015-03-31 18:44:15
Pani szefowa HSKP, niech się obudzi!!!,Szanuj kobieto pracowników!!! poza tym nie tylko pani, bo i jak inne panie kierowniczki, jak i osoby sprawdzające, też Was się to dotyczy. Zrażacie do siebie ludzi. Płacić 3pln od sprzątniętego pokoju, kpiny nie z tej ziemi, wyzysk, obłuda, i dwulicowość!
Odradzam absolutnie prace w tym dziale HSKP, za 16 dni pracy otrzymać pensje 830pln. Złodziejstwo!
1
Aaaa 2015-04-11 14:22:50
3zl??? Od pokoju zaraz padnę a próba płatna w Polsce??
Ja w Radisonie Blu w Niemczech pracuje i mam stawkę 9,55 brutto euro od pokoju. Od pierwszego dnia jestem zarejestrowana a po 5 dniach (płatna próba tez 9,55)dostałam normalna umowę .
anonim 2015-04-17 13:07:04
która pani kierownik? Bo właśnie jestem po pierwszym szkoleniu i jeszcze ich nie znam
anonim 2015-06-24 13:28:52
800 z groszami za miesiąc to jest dopiero kpina.
1
anonim 2015-06-24 13:59:03
Pracowałam w Radissonie. Jedyny plus z pracy tam to przesympatyczne Panie pokojowe, oczywiście były też wyjątki. Atmosfera w pracy nie jest najlepsza. W sumie zależy kto sprawdza. Jest jedna Pani z kierownictwa, która jak sprawdza to jest katastrofa.Lubi poniżać ludzi i ma sie za nie wiadomo kogo. Przez nią jak miałam iść do pracy to mi się płakać chciało i modliłam się żeby jej nie mieć. Przez nią ludzie mają dość pracy. Inne sprawdzające są całkiem w porządku. Oczywiście cofają do pokojów, ale na tym polega ich praca. Potrafią normalnie się zachować. Pani kierowniczka jest sympatyczna i wyrozumiała. W sumie z osób "zarządzających" tylko ona. Co do toku pracy to na początku są dwa dni bezpłatnego szkolenia. Chodzi się z inną Panią pokojową i pomaga. Na początku, przez ok tydzień dostaje się po 10 pokoi. Ich ilość z czasem wzrasta. Jak normalnie się już pracuje to dostaje się po ok 17 pokoi plus zadanie dodatkowe. Płacone jest tylko za pokoje! Za pokój jest ok 3 zł. Ogólnie pokoje przeliczane są na godziny ( na jeden pokój wychodzi coś ponad 20 min). Jeżeli skończysz wcześniej to możesz iść. Jeżeli się nie wyrabiasz to zostajesz dłużej, aż zrobisz wszystko. Można zejść na obiad. Wiadomo nie są to delikatesy, ale lepsze to niż nic. Wypłaty są bardzo niskie. Panie które naprawdę harują ledwo mają 1200 zł. Jeżeli ktoś chce sobie dorobić na swoje wydatki to ok. Mi, osobie, która musi sama się utrzymać nie wystarczało na życie. Co do wymogów, to nie ma żadnych. Przyjmowany jest każdy. Podsumowując. Wymagają dużo, tylko szkoda, że nie płacą odpowiednio do tego. Atmosfera nie koniecznie. Praca "przejściowa", albo dla kogoś kto chce sobie tylko dorobić. Ludzie to nie tania siła robocza! Szacunku troche!
3
public area 2015-07-18 02:14:13
W dublinie nie wesolo nowy system kredyt za wyjazd a pol za steja. 15 kredytow dziennie daje do 30 pokoi. Pogielo ich co roku wiecej obowiazkow przy tych samych zarobkach 9e na godz co daje kase na przetrwanie bo cenuy tu zbijaja.
mari 2015-09-08 15:34:11
Pracowałam w Radissonie.Mam dość dobre wspomnienia ,to była w sumie moja pierwsza praca jeszcze w szkole średniej ,w czasie wakacij,feri i weekendów.Byłam pokojówką.Naprawde mile wspominam i serdecznie pozdrawiam kierowniczki HSKP.
a 2016-02-16 12:08:43
Tu powinny być opinie o radissonie w szczecinie
grażyna 2016-05-11 13:54:58
@lucky praca jest zmianowa, ale nie musisz mieć koniecznie doświadczenia choć jest mile widziane więc wnioskuję z tego, że pewnie praca jest na stawkę godzinową no i zależy o tego ile umiesz..stawiam, że jest to pensja w granicach 2-3 tyś. miesięcznie
Zostaw swoją opinię o Radisson - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radisson