brak logo

Polski Czerwony Krzyż Dom PCK

Chorzów

Opinie o Polski Czerwony Krzyż Dom PCK

pracownik 2009-11-13 22:23:28
Nie polecam żadnej pielęgniarce tej oferty Pracodawca-[usunięte przez moderatora] pielegniarki na kontrakcie!!!Mialam sama tak przykre doswiadczenie,nie płaci regularnie składek!!OSTRZEGAM!!!
2
pracownki 2010-08-21 10:34:49
Ludzie zastanówcie sie co piszecie. Sama jestem pracownikiem PCK w Chorzowie. Jesteście obłudni i fałszywi, spóźniacie się do pracy i przeszkadza Wam, że [usunięte przez moderatora] chciała temu zapobiec, nie chce wam się rehabilitować pacjentow... z tym [usunięte przez moderatora]r tez chciała skończyć wiec sie jej pozbyliscie, mnie sama [usunięte przez moderatora]do tego zeby wystepowac przeciw niej. Chlopy jak dąb rehabilitanci nie chcieieli nam pomagac w pracy... [usunięte przez moderatora] tez chciała pomoc pielegniarkom i opiekunkom. Nie zapominajcie, ze wielu z was dostalo pracę w trudnym momencie swego zycia a teraz wieszacie psy po kobiecie.[usunięte przez moderatora], jest mi przykro, że pani już nie ma z nami bo wiem jak teraz bedzie. Wam wszystkim mali ludzie życzę powodzenia u boku nowej dyrektor. Ja juz niedlugo sama sie rozstane z PCVK Chorzow. WSTYD SIE PRZYZNAC, ŻE PRACUJĘ Z TAKIMI LUDŹMI. A TAK A PROPOS WSZYSTKIE PIKNIKI CZWARTKOWE BYLY ORGANIZOWANE WLASNIE DLA TYCH STARSZYCH LUDZI ABY UMILIC IM STAROSC WLASNIE PRZEZ PANIA[usunięte przez moderatora], KU NIEZADOWOLENIU PRACOWNIKÓW.
1
ZROZPACZONA 2010-09-12 23:24:37
CHYBA ZARTUJESZ ŻYJEMY CHWILĄ KIEDY ODESZŁA I MAMY NADZIEJĘ ŻE NIKT JUZ NIE UCIERPI NA JEJ DECYZJACH. TAK MOGŁA PISAC TYLKO SAMA O SOBIE WRESZCIE WOLNI OD SNOBA I SAMOLUBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
shrek 2010-09-21 20:05:26
uważam,że jeżeli każdy z pracowników zajmie się swoją pracą i nie będzie wtrącać się w nie swoje kompetencje, to wszystko będzie ok, dla dobra tych starszych, chorych ludzi. Życzę powodzenia.
2
X.Y.Z. 2010-09-24 21:03:44
Koleżanko "pracownki" ty chyba nie jesteś i nigdy nie byłaś pracownikiem Domu PCK skoro piszesz takie bzdury. Ty biedna [usunięte przez moderatora] przez innych współpracowników osobo może napiszesz na czym ten [usunięte przez moderatora] polegał? Sama jesteś fałszywa i obłudna skoro pracowałaś lub pracujesz jeszcze z nami, a zarazem przeciwko nam. Może [usunięte przez moderatora] chciała pomóc pielęgniarkom i opiekunkom ALE W CZYM I KIEDY? Nie przypominam sobie takiej sytuacji. Nie będę pisać kto "dostał pracę w trudnym momencie swego życia"-piszesz tutaj o sobie???? więc dziękuj!!!!! my nie mamy za co. W ramach wyjaśnienia w Domu PCK nie było "czwartkowych pikników" tylko czwartkowe spotkania dla podopiecznych, które po pewnym czasie stały się tak nudne i oklepene, że sami podopieczni nie chcieli w nich uczestniczyć oraz Pikniki organizowane przy byle jakiej okazji. W ramach sprostowania praca przy nowej pani kierownik Domu PCK to jak niebo i ziemia, Nikt już nie chodzi do pracy ze strachem, praca nie jest stresująca a pani kierownik słucha co mamy do powiedzenia i razem z nami rozwiązuje wszelkie problemy. SKORO NIE WIESZ JAK OD ŚRODKA WYGLĄDAŁA PRACA W DOMU PCK TO LEPIEJ NIC NIE PISZ ZAMIAST PISAĆ BZDURY.
3
Pracowni długoletni 2016-05-13 10:53:29
Ta atmosfera juz dawno się poprawiła. Na oddziale sie super pracuje, jest spoko oddzialowa no i nowa dyrektorka. Wszystko co zle odeszli z poprzednia szefowa !
1
pracownik dlugoletni 2016-06-21 09:48:50
Nabór jest caly czas bo co chwila.ktos odchodzi ze względu na zarobki! Najnizsza krajowa i nic więcej. Brak dodatków!
nieznana 2016-08-02 14:23:08
Pamiętam oddzialowa szulc-otke za jej czasów pracowałam. Najgorsza baba na jaka można bylo trafić. A zespol????? Jeszcze gorszy to byl najgorszy okres mojego zycia
lola 2016-08-03 07:40:40
Masz odwagę używać nazwisk to się podpisz!
lolek 2016-08-18 20:08:36
Sporo stanowisk biurowych ????? Aż dwa a zarobki 2500 chyba za dwa miesiące !!!! co za bzdury wypisujesz !!!!!!!!
4
Zostaw swoją opinię o Polski Czerwony Krzyż Dom PCK - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Czerwony Krzyż Dom PCK