Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nasze Szwederowo

Pracowałeś w firmie Nasze Szwederowo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolonista - 2009-06-23 23:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia, ten cały prezes to niefajny człowiek. bardzo kiepskie zarobki, trzeba dzieci odwozić daleko w kraj, a poza tym warunki współpracy z tymi ludźmi to bardzo przykra sprawa. o umowę trzeba się prosić
zdjecie uzytkownika
andzia - 2009-07-25 20:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku jeśli jesteś KOLONISTĄ to co możesz wiedzieć o współpracy z prezesem?? i z wszystkim co z tym związane?
Niekiedy rodzice dzieciaków nic za to nie płacą a jeśli wakacje są nad Morzem to trudno żeby było do niego z całej Polski blisko!!
Wychowawcy muszą być cierpliwi i pracować by dzieci się nie nudziły.
Jako wychowawca dostałam umowę dość szybko a ponieważ mam kompetencje to dawałam sobie nieźle radę.
A co do zarobków to cóż... każdy gdzieś musi zdobyć doświadczenie to praca wakacyjna a nie za granicą.
Towarzystwo NASZE SZWEDEROWO stara się by dzieci miały raz w roku te dwa tygodnie wakacji. Koloniści są często z rodzin niepełnych i patologicznych jesteśmy tam żeby zająć im czas, pomóc i wychować żeby mogły odejść od codziennych kłopotów.
zdjecie uzytkownika
max - 2010-02-17 23:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem z nimi w Wakacje przez 1,5 miesiąca iw ferie zimowe-firma OK.kadra doświadczona,nic dodać i nic ująć...no nad zarobkami mogli by popracować i dać więcej.Ale czym masz więcej doświadczenia i wyższe wykształcenie pedagogiczne można liczyć na więcej
zdjecie uzytkownika
Marta - 2010-09-25 18:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam w tym roku w Jarosławcu, było niesamowicie. Żadnych problemów, wszystko co potrzebowaliśmy było na miejscu. Dzieci wspaniałe, bardzo grzeczne, choć szalone "asy" też się zdarzały, ale inaczej byłoby nudno. Szczerze polecam. Jedynym minusem jest to, ze bardzo mało płacą, ale cóż....nie można mieć wszystkiego. Za rok na jeden turnus na pewno pojadę, ale na więcej to nie wiem, może znajdę coś lepiej płatnego.
zdjecie uzytkownika
770127 - 2011-06-21 19:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasze Szwederowo to towarzystwo organizujace super kolonie dla dzieci, widać ich uśmiech na twarzach podczas trwania turnusu oraz łzy podczas wyjazdu. Prezes - Maciej jest powazna a zarazem ciepłą osoba dla dzieci.polecam.profilaktyk
zdjecie uzytkownika
odp. - 2012-08-09 17:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak pawilon Olek"warunki sanitarne dają wiele do życzenia.2 toalety na piętrze, a pełno dzieci.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2013-05-06 20:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś jeszcze w Naszym Szwederowie? Mógłby ktoś podać jakieś szczegóły? Jak wygląda to dzisiaj, bo trochę minęło od ostatniej opinii, pensje są wypłacane terminowo? Dobrze płacą (proszę o odpowiedź orientacyjną, jakiś przedział dla nowego, powiedzmy, że mam małe doświadczenie w pracy z dziećmi i mam wykształcenie wyższe z pedagogiki)? Jakiekolwiek dodatki socjalne?
zdjecie uzytkownika
mery - 2013-05-13 22:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha! dodatki socjalne! żatry komuś się 3mają! powodzenia z takim podejściem!
Jeśli miałaby to być twoja pierwsza kolonia to jedź, nabierz doświadczenia i w przyszłym roku jedź z kimś innym!
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-07-03 16:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mery, czyli polecasz Nasze Szwederowa tylko do zdobycia doświadczenia? Ogółem to mieszkanie jest za darmo, posiłki razem z dzieciakami w stołówce też?
zdjecie uzytkownika
zainterere - 2014-06-16 12:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zagladałem na stronę tego ośrodka bo gdzies widzialem info, że przymują do pracy. Czy jest tu ktoś z kadry Naszego Szwederowa? Dzieki za odp.
zdjecie uzytkownika
Gucha - 2014-06-19 19:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade w tym roku po raz drugi na kolonie, mam nadzieje ze bedzie tak samo symatycznie i milo jak rok temu ;) Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nasze Szwederowo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x