Green Metals Poland Sp. z.o.o

Wałbrzych

Opinie o Green Metals Poland Sp. z.o.o

cooper 2013-11-16 12:59:58
oh noo
Pracowałem w GMPL bardzo krótko, ale nie mogę powiedzieć złego słowa o kierownikach. Obecnie tylko handluje z GMPL, ale masz rację, że to jest forum dla pracowników:)
worker 2013-12-11 22:40:39
cooper- Skoro GMPL to taka fajna firma, to dlaczego pracowałeś tam "bardzo krótko"? Z mojego punktu widzenia: duże wymagania, mało szacunku, dużo pracy, mało pieniędzy.
7
sprawiedliwość 2013-12-13 19:03:22
Firma nie dawno przegrała proces z byłym pracownikiem, teraz mają do wypłacenia kilka tyś zł odszkodowania.
8
goo 2014-01-08 19:44:45
A to ciekawe? Ale z tego co ja słyszałem to pracownik stracił prawa jazdy kat. B - jechał pod wpływem alkoholu! Chyba lepiej zapłacić kilka tys. niż męczyć się z pracownikiem pijakiem. Ja osobiście oddałbym te kilka tys. w zamian za zwrócenie prawka i oczyszczenia się ze wstydu. Ale co tam ma kasy jak lodu.
1
manager 2014-01-08 20:02:15
a mam umieścić kopie wyroku sądu który pokazuje że pracownik jest niewinny ?
5
yagi 2014-01-08 20:26:59
ale co ma do tego że stracił prawko na B jak sąd mu zwrócił resztę kategorii żeby mógł wykonywać prace. Puknij się ty człowieku w ten łeb zanim coś napiszesz. Bo niby coś wiesz a nie wiesz.
5
manager 2014-01-09 13:46:52
Tym całym Green Metalem to już na poważnie powinna się zająć Państwowa Inspekcja Pracy. Żeby któryś raz z rzędu kolejna osoba lądowała w szpitalu ?(usunięte przez administratora)
. 2014-01-10 18:54:47
Tym całym Green Metalem to już na poważnie powinna się zająć Państwowa Inspekcja Pracy. Żeby któryś raz z rzędu kolejna osoba lądowała w szpitalu ? to nie praca to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ile człowiek może wytrzymać przerzucając po kilka ton dziennie ręczenie na magazynie kolorów. A na placu to samo ludzie po kilkanaście procent uszczerbku na słuchu mają, z sąsiednich bloków skarżą na hałas a co dopiero na placu tu wytrzymać. Były przeprowadzane testy na poziom hałasu, wyszły oczywiście o dużo za duże !! powinno to być podane na tablicy informacyjnej ale oczywiście przebiegły pan MANAGER schował do głęboko do biurka żeby firma nie musiała ludziom płacić za utratę zdrowia.
21
123 2014-01-15 20:07:01
Goo
Szkoda, że kadry zarządzającej nikt nie sprawdza alkomatem, bo dzień po "kolacjach biznesowych" nie jeden z pewnością straciłby pracę a o prawku już nie wspomnę... Ale lepiej oceniać kierowcę niż spojrzeć z boku na swoje czyny.
8
pracowałem 2014-03-10 18:06:57
Złego słowa nie mogę powiedzieć o firmie pracowałem krótko bo mnie bardzo szybko zwolniono
4
nowy 2014-06-08 10:46:29
nie polecam, bardzo nie miła atmosfera, ciekawe o co jutro kierownik będzie miał pretensje
5
obserwator rynku 2014-06-13 13:45:14
Jak nazwalibyście pracodawcę, który kilka oddziałów zamyka w ten sam sposób, nie informując pracujących tam ludzi, że tak będzie a wręcz udając, że wszystko jest w porządku? I zabrania komukolwiek z pracujących w oddziale głównym informowania o tych planach najbardziej zainteresowanych czyli tych, którzy będą zwolnieni? Jak nazwalibyście pracodawcę, który próbuje wyręczyć się kierownikami, by poinformowali o zwolnieniu choć to nie kierownicy zatrudniali? Jak nazwalibyście pracodawcę, który z wypowiedzeniami wysyła pracownika bo sam nie ma odwagi? Ja też go tak nazwałem. Kłamstwa i obłuda to motto przewodnie firmy. I nieumiejętność dostosowania się do konkretnego rynku. Stąd te likwidacje oddziałów, chyba już 4, kolejny w kolejce. A czy Wałbrzych przetrwa przy takiej polityce i ignorancji? W handlu CENA to podstawa.
7
bez zębów 2014-08-14 19:50:39
wystarczy spytać pracowników sami powiedzą, zresztą jak oni wyglądają żeby nie mieć zębów na przodzie ?
abstynent 2014-08-24 14:53:40
Ja takiego pracodawcę nazwałbym profesjonalistą bo jeśli okazuje się że po kontroli takiego oddziału jest kolosalna strata finansowa wynikająca z nieróbstwa i bezmyślności pracowników to kop w tyłek takich ludzi to tylko pieszczota na pożegnanie ...
abstynent 2014-08-24 15:11:44
manager piszesz że kierowca któremu zabrano prawo jazdy jest nie winny ... czyli w momencie badania alkomatem był trzeźwy ??? Osiołku zabrali ci prawo jazdy na wszystkie kategorie ale po rozprawie sądowej ograniczyli karę tylko do kategorii B bo jechałeś pijany osobówką ... szkoda mi cię ale nie wypisuj kłamstw ...
Barabasz 2014-08-24 15:25:43
Oh noo-"copper jak Cie to nie interesuje to nie wchodź tutaj. Pomyliłeś fora,to forum jest do oceny pracodawców" - oh noo pracodawcę można ocenić także z perspektywy klienta i patrząc na te opinie (byłych pracowników zwolnionych za pijaństwo i niedbalstwo) jest to ocena wysoce OBIEKTYWNA.
no abstynent 2014-08-25 19:50:51
Lucek też był dobrym pracownikiem a nawet bardzo dobrym, no ale co stał sie niechlujny w jeden dzień i go zwolniono
2
cooper 2014-09-11 16:59:54
Lucek był naprawdę w porządku gość, ale był pazerny i chciał zrobić synalkowi dobrze i zrobił, ale potem dostał kopa bo głupi... Każdy wymaga by pracodawca był lojalny wobec pracowników, a pracownik ma lojalność w pupie.
cooper 2014-09-11 17:19:06
Podstawa w handlu mój kolego to UCZCIWOŚĆ i lojalność wobec pracodawcy i klientów, nic ci nie dadzą wysokie ceny, gotówka, czy darmowa kawa lub handlowiec roku gdzie rąbiesz klientów na wadzę, lub obiecujesz złote góry i dlatego zamknęli oddział we Wrocławiu i wyrzucili kierownika z Lubinia - ten to był AS PRZESTWORZY. Bo jeden i drugi zajmowali się swoimi interesami a nie pracą w GMPL. Spalili rynek i zniechęcili klientów to samo zrobili w poprzednich firmach złomiarskich których pracowali.
obserwator 2014-09-11 19:42:41
a jak to się ma do Lubania i zwolnionych z stamtąd ludzi ?
2
złomiarz 2014-09-19 18:48:07
jestem klientem gmpl od około roku i musze powiedzieć że jestem bardzo usatysfakcjonowany, z kasą nie ma problemu a Pan kierownik kolorów niczym kurier rozwiązuje wszystkie problemy, jest bardzo zaradny zawsze można sie z nim dogadać, takich ludzi tam trzeba
pwm 2014-09-28 08:16:19
"Bardzo rodzinna firma" to można usłyszeć na rozmowie kwalifikacyjnej, kolega złamał bark i dostał odrazu wypowiedzenie z pracy. Bo przecież on już sprawności nie odzyska a kaleków nie potrzebują
6
joooooo 2014-10-10 21:52:24
za duży koszt a za małe zyski. Przedawkowali.
praca po znajomosci 2014-11-01 14:14:05
piro zostałeś oszukany i okłamany, jakie wieloletnie doświadczenie ? te marne 4 lata ? dynamicznie rozwijająca się firma ? oddziały Lubań, Dzierżoniów, Wrocław, zamknięte ludzie pozwalniani. To jest ta dynamika rozwoju ? jeśli tak to ta osoba co Ci to mówiła musi być niezrównoważona psychicznie. Uczciwość i solidność błagam haha. Sprzęt w firmie uwaga na Fuchsa z połamanym ramieniem nie podchodzić pod niego bo ten plastykowy hełm nie pomoże
12
chuck 2014-12-19 10:01:24
Moim zdaniem jest to Firma ktora nie jest godna polecenia kierownik sadysta jak ma zly humor to do wszystkich sie sadzi(jesli sie chcesz z czegos wytlumaczyc przerywa ci i mowi ze nie masz racji nawet nie wysluchujac do konca zero kultury) Ogolnie nie polecam bo w takich warunkach nie da sie normalnie pracowac i te zastraszanie na kazdym kroku ze Cie zwolni zenada
3
złomwsadowy 2014-12-28 22:40:37
wałbrzyskie gmp to wcześniejsze mrg grupy Sholz, oczywiście po przebudowaniu, dofinansowaniu, potrojeniu żółtych w kit biurowych fachowów, którzy tylko mają na celu podlizywanie się Panom na górze kosztem innych, wymyślaniem absurdalnych obowiązków i instrukcji(jakby pracowali tam sami niepełnosprytni z dofinansowaniem z pefron i z zespołem downa-A TAK NIE JEST!!!), tworzeniem umów o prace (z super premią-pułapka) dzieki którym w razie w CZŁOWIEK ma lipe!!!!!
2
staryklijent 2014-12-28 22:49:34
mimo super wymogów i przestrzegania przepisów, jak mogą to zarobiają na trefnych towarach za przyzwoleniem szefów czy manegównogierów, jak typowy skup bambra na wiosce, ale to tylko biznes i zadowolenie klijenta hahahahaha

CCCP 2014-12-31 20:50:56
Poco wypisujecie głupoty jest tyle pracy w polskich firmach za lepsza kasę , tylko się rozejrzeć
Polopiryna 2015-01-07 15:45:47
Panie " hdwcccp" widać ,że Twoje życie towarzyskie jest bardzo urozmaicone i barwne skoro masz czas aby zawracać sobie czas w nowy rok o 7 rano. Bardzo mnie to rozbawiło i tylko potwierdza fakt iż jesteś zakompleksionym łbem , którego zawsze męczyli w szkole a przed klawiaturą komputera czujesz się bardzo silny. Skoro masz tak dużo zastrzeżeń do tej firmy o po co utrzymujesz , bądź utrzymywałeś z nią kontakt lub współprace. Jest tyle ciekawych firm , które na pewno zadowolą Twoje zakompleksione wymagania. Tak na koniec to współczuje Tobie i radzę iść do jakiegoś specjalisty skoro Twoim życiowym celem stało się pisanie takich bzdur. Żal mi Ciebie. A do wszystkich , którzy tutaj wchodzą aby zaczerpnąć informacji na temat tej firmy to zapraszam do firmy i na pewno udzielone zostaną trafne odpowiedzi. Nie ma firm idealnych w każdej jest coś złego a jak ktoś szuka pracę i sugeruje się tymi wypocinami co piszą tutaj to na pewno długo nie znajdzie. Przekonaj się sam na swojej skórze jak to jest i sam ocenisz. Pozdrawiam.
3
kolo polopirynki 2015-01-08 19:14:01
polopirynka Ty już lepiej nie wzywaj nikogo do biura. My powiemy jak jest tutaj aneksy -10% do umowy kto nie podpisał zwolniony dziękuje.
6
cccp 2015-01-17 19:53:30
święte słowa
Nielegalny biznes u pana Homar 2015-01-23 19:21:36
Odpuść sobie Piotrek. Jesteś za krótki i walczysz z wiatrakami!!
przydupas 2015-01-24 17:44:50
Irek jak byś po znajomości nie dostał tej roboty to byś na strefie zasuwał jak każdy inny, no ale za przyłącze dostałeś fuche hehe a teraz ważny chodzisz.. szkoda gadać
1
szukaj dalej 2015-01-24 23:37:09
Szukaj dalej a znajdziesz Piotrek... ciepło ale nie gorąco. Dziękujemy za rozwìązanie problemu.
do hwd osła 2015-01-27 14:46:22
Gościu jesteś porażający...
Student psychologii piszący "klijęci"
Współczuje przyszłym pacjentom (klientom)
I polecam najpierw podstawówkę gdzieś wieczorowo skończyć zanim zaczniesz bzdury pisać... a zamiast telefoniku z internetem słownik ortograficzny.

Twój afekt dotyczący odbytu i ust sugeruje dysfunkcję seksualną i obsesję na tym punkcie.....
Koledzy po fachu nie podpowiedzieli ?
Chyba że po prostu lubisz taplać się w gównie .... ewentualnie trudnisz się asenizacją i po prostu nosisz pracę do domu :)


1
cccp 2015-05-23 21:57:55
gdzie się podziały ostatnie wpisy chyba kogoś mocno zabolały ale lemingi tak mają
Admin 2015-05-25 08:18:40
Informuję iż decyzją kancelarii prawnej GMPL oraz administratora strony wszelkie treści obraźliwe, kłamliwe, o podłożu seksualnym będą usuwane. Po za tym sprawa jest w toku, dochodzenie trwa, temat oddany w ręce prawnika i zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne przez sąd okręgowy.
1
znafca 2015-05-29 20:38:06
jak juz cos to Sąd rejonowy, konsekwencje ? Sad nie udostepnia danych z IP takie jest prawo wypowiedzi, no chyba ze ktos komus grozi pozbawieniem zycia
blabla 2015-09-22 20:41:56
na pośredniaku jest jakaś oferta,w tym roku było kilka ,wisiały kilka miesięcy
xxx 2015-09-23 09:17:11
To, że oferty wiszą w pośredniaku kilka miesięcy nie jest winą firmy, tylko pośredniaka, który niczego nie aktualizuje i nie nanosi zmian.
ddr 2015-10-11 20:06:40
czasy niestety się zmieniły ludzi zainteresowanych praca brak ,dzisiaj znalesc dobrego operatora lub kierowce to jak wygrać w totolotka ,mieliście dobrych pracowników to wydziwialiście ,to niestety pozostały tylko tanie widły z obi do ładowania złomu
3
zooro 2015-10-18 17:30:24
u Chińczyka za kauflandem taka jest prawda mało kto wie że tam jest gmpl no i dobrze ja się nie inwestuje w reklame to tak jest ale na mieście opinie raczej nie są pochlebne i jest ok
coś mało 2015-11-10 21:42:09
jak usłyszałem 1600zł to jakoś nie bardzo
GreenMetalsPoland 2015-12-23 09:44:54
Pragniemy zapewnić, że wszelkie kwestie personalne rozpatrywane są w zdecydowanej większości indywidualnie. Stąd też zapraszamy zainteresowanych do kontaktu bezpośrednio w siedzibie w Wałbrzychu lub Legnicy lub pośrednio za pomocą telefonu bądź maila.

Nie odpowiadamy też za komentarze pozbawione konkretów i pozostawione bez podpisu.
Rozumiejąc wszystkie powyższe czynniki pozostajemy do dyspozycji dla obecnych, przyszłych i już z nami nie współpracujących pracowników.

Sławomir Gorczyca
Site Manager
GREEN METALS POLAND Sp. z o.o.
GreenMetalsPoland 2015-12-23 09:47:13
Pragniemy zapewnić, że wszelkie kwestie personalne rozpatrywane są w zdecydowanej większości indywidualnie. Stąd też zapraszamy zainteresowanych do kontaktu bezpośrednio w siedzibie w Wałbrzychu lub Legnicy lub pośrednio za pomocą telefonu bądź maila.

Nie odpowiadamy też za komentarze pozbawione konkretów i pozostawione bez podpisu.
Rozumiejąc wszystkie powyższe czynniki pozostajemy do dyspozycji dla obecnych, przyszłych i już z nami nie współpracujących pracowników.

Sławomir Gorczyca
Site Manager
GREEN METALS POLAND Sp. z o.o.
GreenMetalsPoland 2016-05-10 09:10:53
Odpowiadając na Państwa widoczne zainteresowanie warunkami zatrudnienia w naszej Firmie pragniemy zapewnić, że w trosce o zachowanie ochrony danych osobowych i dbając o dobro naszych współpracowników informacje te są niejawne.

Prawdą jednak jest, że dokładamy starań, aby wszyscy pracownicy czuli się odpowiednio usatysfakcjonowani finansowo względem wykonywanych obowiązków. Wypłaty realizujemy zawsze w terminie, a częstą praktyką jest, że wcześniej.

Oczywiście po szczegóły zapraszamy indywidualnie do siedziby w Wałbrzychu przy ulicy Głównej 48.
Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko kierowcy. Wszelkie ogłoszenia zamieszczamy na łamach naszej strony www.gmpl.pl/kariera


Sławomir Gorczyca
Site Manager
GREEN METALS POLAND Sp. z o.o.
GreenMetalsPoland 2016-05-10 09:15:54
Pragniemy zapewnić, że wszelkie kwestie personalne rozpatrywane są w zdecydowanej większości indywidualnie. Stąd też zapraszamy zainteresowanych do kontaktu bezpośrednio w siedzibie w Wałbrzychu lub Legnicy lub pośrednio za pomocą telefonu bądź maila.

Nie odpowiadamy też za komentarze pozbawione konkretów i pozostawione bez podpisu.
Rozumiejąc wszystkie powyższe czynniki pozostajemy do dyspozycji dla obecnych, przyszłych i już z nami nie współpracujących pracowników.

Sławomir Gorczyca
Site Manager
GREEN METALS POLAND Sp. z o.o
Alibaba 2016-10-08 11:09:03
Dodzwonić się do nich graniczy z cudem.... nie odbierają w ogóle telefonów. .. po kilka razy dzwoniłem i nic z tego , śpią tam ? czy co?... numer telefonu wzięłem z ich strony ....
GreenMetalsPoland 2016-10-10 09:02:14
Dziękujemy za zwrócenie uwagi odnośnie problemu z dodzwonieniem się do nas.
Proszę jednak zwrócić uwagę, że na naszej www.gmpl.pl/kontakt znajdują się telefony do m.in:

1. Ogólnego telefonu dla Oddziału w Wałbrzychu;
2. Ogólnego telefonu dla Oddziału w Legnicy
3. Kierownika Operacyjnego
4. Koordynatora ds. Zakupu złomu stalowego
5. Koordynatora ds. Zakupu złomu metali nieżelaznych

Tak więc statystycznie nie jest możliwe by któryś w tych telefonów nie odebrał połączenia. Przedmówca musiał mieć najwyraźniej sporego pecha lub dzwoniono do nas w nocy.

Zapewniamy stałą obsługę dla nowych i obecnych Klientów zawsze od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 20:00.

Zapraszamy więc do kontaktu telefonicznego odwiedzania nas w Wałbrzychu i Legnicy.

Sławomir Gorczyca
Site Manager
GREEN METALS POLAND Sp. z o.o
1
yo 2016-10-10 16:10:29
Wiadomo czy atmosfera teraz odpowiada każdemu? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Green Metals Poland Sp. z.o.o - Wałbrzych
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Metals Poland Sp. z.o.o