brak logo

TOOLS FACTORY

Boryszew

Opinie o TOOLS FACTORY

aubameyang 2015-08-28 11:57:03
Napiszę tak, było fatalnie, teraz jest źle, to że jest poprawa nie znaczy że jest dobrze. Stare błędy są powielane, ludzie niedoceniani, kasa cały czas za słaba.

Tak szczerze.

Zostały usunięte komentarze które coś wnosiły do dyskusji, szkoda.
Opinie ludzi powinny być ważne dla pracodawcy, a on ma ludzi w D.
Gfdsahjk 2015-08-29 20:05:54
To zwolnij się, po co pracujesz w TF?
1
Kjhgggf 2015-08-29 20:15:32
Tak szczerze. To też uważam że musisz się zwolnić. Ja pracuję już jakiś czas i gdyby było tak jak piszesz to dawno już bym nie pracował. Dla mnie jest ok. I tak jak ktoś już wcześniej napisał uważam że negatywne komentarze są przesadzone.
mirmir2 2015-10-05 23:19:18
Witam.Dzięki o wcześniejszych wspomnieniach które gdzieś wcieło na przestrzeni dziejów.Byłem drugą osoba która wypowiedziała się o firmie. A o pracowniku który zrobił sobie przerwę byłem naocznym świadkiem. Elektrycy-cudotwórcy potrzebni cały czas.Zabawki Szefa mnie nie bolały jak go stać.A poza tym każdy ma swoje zdanie. Każdemu w/g jak kto chce...... i potrzebuje.
mirmir2 2015-11-30 14:33:29
Oferta pracy: AUTOMATYK - ELEKTROTECHNIK
Numer: StPr/15/2013
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Żurawia 92, 05-462 Stefanówka, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Podłączenia elektryczne, okablowanie urządzeń, czytanie schematów elektrycznych, montaż elementów elektrotechnicznych. Dodatkowym atutem będzie wiedza z zakresu mechaniki i pneumatyki.Wynagrodzenie brutto: do 2 930 PLN

Oferta pracy: SPAWACZ/ ŚLUSARZ
Numer: StPr/15/2015
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Obsługa piły taśmowej, szlifiarek kątowych, kompelsowe prace ślusarskie/ spawalnicze przy maszynach produkcyjnych.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: nie dotyczy
Zmianowość: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: nie dotyczy
Data rozpoczęcia: 12.11.2015
Wynagrodzenie brutto: do 2 930 PLN
System wynagradzania: nie dotyczy
Zawód: pozostali spawacze i pokrewni
Typ propozycji:
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
brak lub niepełne podstawowe
Zawód:
Spawacz (wymagany staż - lata: 1)
Umiejętności i uprawnienia:
uprawnienia spawacza metodą MIG (wymagany staż - lata: 1)
uprawnienia na spawanie metodą MAG
umiejętność czytania rysunku technicznego

Miejsce pracy: Żurawia 92, 05-462 Stefanówka, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Kontrola i przyjmowanie dostaw, kompletacja i wydawanie towaru do wysyłki, utrzymywanie porządku na magazynie, dbanie o prawidłowy stan techniczny wózków i pojazdów służbowych.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: nie dotyczy
Zmianowość: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: nie dotyczy
Data rozpoczęcia: 31.09.2015
Wynagrodzenie brutto: do 2 930 PLN
System wynagradzania: nie dotyczy
Zawód: magazynier
Typ propozycji:
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
średnie zawodowe
Zawód:
Magazynier (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania pożądane
Umiejętności i uprawnienia:
uprawnienia na wózki widłowe
Pozostałe wymagania
Staż pracy ogółem:
lata: 1
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: TOOLS FACTORY Sp. J.
Krótki opis działalności gospodarczej:
Nr KRAZ:
Adres www:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Żurawia 92, 05-462 Stefanówka, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marta Klawińska
Numer telefonu: 22 789 01 88
E-mail: biuro@toolsfactory.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt telefoniczny przed spotkaniem.
Sposób kontaktu / przekazania dokum.: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8.30 - 16.30
POZOSTAŁE DANE
Liczba miejsc pracy: 1 w tym dla niepełnosprawnych: 0
Data dodania: 12.11.2015
Data aktualizacji: 24.11.2015
Data ważności: 11.12.2015
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: NIE
Przeznaczone dla osób niepełnosprawnych (finansowanie z PFRON): NIE
Możliwe przekazanie do realizacji przez inny PUP: NIE
Data udostępnienia na portalu Europejskich Służb Zatrudnienia: 12.11.2015

PŁACA DO.... A OD NIE WIADOMO ALE TO BRUTTO NIE MYLIĆ DO RĘKI
Trochę czasu mi się zeszło z kopiowaniem ale to nic.
Proszę tylko o wypowiedz czy to prawda jak się KTOŚ zatrudnił.
mirmir2 2015-11-30 14:44:14
Może to nie wina handlowca tylko towaru
GEIS jakoś działa i nie nazeka
As 2015-12-03 23:07:12
Praca dla chcących pracować. Ja nie narzekam. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to też przyzwoite, a jakie będzie to zależy w dużej mierze od ciebie.
2
Była pracownica 2015-12-04 19:27:16
Gratuluję i życzę dalszych sukcesów firmie Tools Factory, a negatywne komentarze radzę, potencjalnym pracownikom, traktować z przymrużeniem oka.
ja ten jedyny 2016-01-08 10:51:34
Często zmienia się kadra, co chwile nowe ogłoszenia, Przyszły pracowniku, zastanów się dlaczego. Z tego co się orientuje to pozytywne komentarze piszą zazwyczaj ludzie których boli to że ktoś skrytykował ich firmę, bo przecież oni są wspaniali, nieskazitelni, cudowni. Krytyka boli, ale krytyka jest słuszna. Tools Factory można krytykować bo jest za co. Jeśli "Limo" porównuje płace tutaj do rencisty tzn że jest wesoło. Nawet te ogłoszenia 2900 PLN brutto to fikcja w niektórych przypadkach. Zgadzam się że niektórzy nie umieją dużo i nie zasługują na porządne pieniądze, ale są i byli w tym zakładzie ludzie z ambicjami którzy nie mieli nawet okazji się wykazać. Jeśli marzysz by być robolem-popychadłem to praca jest dla CIEBIE!
Sprawiedliwy? 2016-01-09 22:46:45
Michał oczyścił powietrze i atmosferę i najwyraźniej kogoś to boli dobiera ludzi myślących a dla tych którzy nadają się tylko na popychadła w Tools nie ma miejsca.
Sprawiedliwy? 2016-01-09 22:48:04
Michał oczyścił powietrze i atmosferę i najwyraźniej kogoś to boli dobiera ludzi myślących a dla tych którzy nadają się tylko na popychadła w Tools nie ma miejsca.
Fred 2016-01-10 10:15:58
Nie wiem czy aktualnie są. Ja jak zatrudniałem się to rozmowa wyglądała tak że cię pytają ile chcesz na początek ( okres próbny ) a ile docelowo. Wynagrodzenie zawsze na czas. Zatrudnienie legalne, opłacane składki. Od kiedy pracuję był gril dla pracowników, Andrzejki w restauracji dla pracowników z osobami towarzyszącymi, wigilia. Jest trochę ludzi pracujących długo i trochę nowych. Wśród tych nowych jest rotacja ale jak się zaczepiasz to umowa o pracę na stałe i zasady pracy jasne których trzeba przestrzegać. Z tego co pamiętam jest chyba kilka osób pracujących ponad 10 lat bo była impreza i dostali fajne zegarki od pracodawcy z dedykacją. Szef stara się nie wtrącać do zarządzania produkcją, a kierownikowi lepiej nie podpadsć.
to ja 2016-01-29 19:00:39
to nie czekoladki ktore sie sprzedaje codziennie tylko maszyny za grube setkitysiescy wiec nie oczekuj ku rwa ze cos sprzeda zaczym nie pozna rynku do glebi 3 msc to malo
Roki kontra to ja 2016-01-30 08:23:51
Weź snicker'sa
Tygrys 2016-03-23 06:11:34
Ja byłem na rozmowie jakiś czas temu ale się nie dogadaliśmy bo z pewnych względów osobistych nie mogę mieć umowy a na czarno nie zgodzili się. Co do wynagrodzenia to podstawa + prowizja. W moim przypadku miało być więcej niż piszesz.
Weteran 2016-03-23 06:25:59
Fajne warunki, musiałaeś pracować z 10 lat w stecz. Dużo się pozmieniało, łajnie się rozbudowali nie tylko lokalowo. Szkoda że nie piszą osoby które aktualnie pracują albo w niedługim czasie pracowali bo byłoby to adekwatne.
losiak kosiak 2016-03-23 12:31:44
Plus za pracę na legalu. Co do wynagrodzenia to indywidualne uzgodnienia, a dobry handlowiec powinien wiedzieć jak się sprzedać.
pracownik 2016-04-12 14:38:23
Firma w której jest robione wszystko na hura Królik czy jak mu tam kierownik tępa szczała.Co chwila kogoś szukają,kogoś zwalniają itp. Amatorka ze hoho maszyny służące tam do pracy to ostatni podryw dziadostwa mało tego wszystko robione jest na oko i miarkę co maszyna to inne detale nie ma wyznaczonych wytycznych co do detali osłon np itp...AMATORKA jednym słowem co chwila reklamacje.
haha 2016-04-15 08:00:21
To w końcu panie pracownik, na oko czy miarkę? Bo to wielka różnica:-)
A wiesz co to jest rzemiosło?
Firma produkuje na zamówienie a nie seryjnie.
Kurcze ale tę pactwo, do każdej maszyny masz rysunek techniczny, więc korzystaj z niego. A skoro jesteś pracownikiem, bo taki masz link to produkuj dobre a nie robisz AMATORKĘ, tak jak napisałeś. A tak w ogóle to po co tu pracujesz skoro się nie podoba?
pracownik 2016-04-15 15:05:50
komu ty mydlisz oczy sobie? jakie rysunki? przy której maszynie lezą przy gilotynie czy maszynie do gięcia albo ja jestem ślepy albo padło mi na oczy.Zajmij się tam pracą lepiej w biurze i ogól się dziadu bo wyglądasz jak imigrant haha. Wracam ściemniać dalej.Baks bany już ma pewnie dla mnie jakąś robotę.
haha 2016-04-17 09:58:14
Więc jesteś ślepy i padło ci na oczy, a skoro padło ci na oczy to podpowiem gdzie leżą.
Przy frezarce, przy tokarce, przy krawędziarce, przy pile, przy gilotynie i mają też spawacze.
I nie mam brody, poza tym nie pracuje w biurze. A skoro się nie spełniasz w tej firmie to po co w niej pracujesz? I wiesz co ja myślę? Ty masz problem psychiczny, co ty sobą reprezentujesz? Ja rozumiem że są osoby które maja niedosyt w pracy, jednym brakuje tego, a innym czego innego, ale pałać takim wstrętem do firmy w której się pracuje????...... To może świadczyć tylko o problemach psychicznych lub co ktoś wyniósł z domu rodzinnego.
Oj,oj,oj 2016-04-17 17:47:31
Nie jesteś pracownikiem albo mówimy o innej firmie. Pracowałem w wielu firmach i mam porównanie. Firma z dużym potencjałem, można dużo się nauczyć. Trzeba tylko chcieć nie zgadzam się z tym co piszesz.
Xxxxxxx 2016-04-17 18:17:26
Baks jest ok, brodaty też a ty kto? Wesz?
haha 2016-04-17 20:23:01
Dzięki za wsparcie, trafił się jakiś nie szczęśliwy podmiot z problemami psychicznymi i bzdury pisze. Ja uważam że firma o nas dba. Nie podoba się to drzwi otwarte.
figo 2016-04-18 12:47:16
Trochę się "pracownik" zagalopował, przecież "imigrant" zgolił brodę jakiś czas temu. Nie jesteś pracownikiem.
pracownik 2016-04-23 16:04:17
Psychicznie jest ze mną wszystko ok.Z domu wyniosłem wartości o których ty nawet nie masz pojęcia.Jesteś zwykłym'zerem' mordochlapem jak część tego zakładu.Niektórym 100 wylatują jak otwierają szafkę ale pewnie stwierdzisz że wrze??Nie ma się co oszukiwać do patologi jaką prezentują co nie którzy.Pomijam resztę wątków związanymi z wyjazdami itp..
Gogo 2016-04-24 08:56:51
Ale ty pracownik znerwicowany jestes. Tak jak Ktos napisal, wez snikersa.
haha 2016-04-24 09:22:21
A ja bym nie chciał wynieść z domu takich wartości jak ty. Cytuję ".Z domu wyniosłem wartości o których ty nawet nie masz pojęcia.Jesteś zwykłym'zerem' mordochlapem" To jest twoja wartość? Przytaczając dodatkowo twoje słowa "imigrant, dziad, tępa szczała" itp to tu raczej widać twoją patologię i kulturę. A może ty napisałeś szczała bo nie umiesz napisać strzała? Współczuję takim ludziom. Chyba nie wiesz co znaczy wynieść wartości z domu.
Edi 2016-04-24 19:14:32
Kolego zapamiętaj ,,nie sr- się do koryta z którego się je". Ja jako pracownik TF nie mogę czytać twoich nędznych wypocin bo pisząc oczerniasz nas wszystkich. Jeśli masz coś do kierownika to nie bądź tchórzem i powiedz mu w oczy.
ole ole 2016-05-16 08:39:54
Firma niestety to syf, nie polecam.
ole srole 2016-05-16 14:24:54
A twoja jaka jest? Ilu ludziom "dajesz chleb"?
Tolo 2016-05-17 05:35:18
Tak jak ktoś wcześniej napisał praca dla chcących pracować. Z mego punktu widzenia jedna z lepszych w których pracowałem.
2
tak, oto ja toto loto 2016-07-08 10:10:57
To chyba pracowałeś tylko tu, firma słaba, brak rysunków, ogólny bałagan, byle wypchać maszyny które są miernej jakości.
Tolo 2016-07-09 00:12:59
Piszesz głupoty. Właśnie Bardzo duży nacisk na to aby były rysunki. Pracowałem w kilku firmach i uważam że warunki są dobre ale jest kilku starych pracowników którzy mają muchy w nosie, pewnie za dobrze mieli i teraz wypisują głupoty.
2
Smyk 2016-07-09 00:37:02
Firma z dużym potencjałem. Cały czas się rozwija. Tu powstają też ambitne projekty. Gratulacje !! Maszyny do termoformowania najlepsze w Polsce, pod względem zaawansowania technicznego nie ma konkurencji, a ludzie jak to ludzie zawsze niezadowoleni. Radzę firmie wystąpienie z pozwem przeciwko osobom zamieszczających kłamliwe i oczerniające komentarze. Na wniosek sądu gooworka musi ujawnić IP urządzenia. Warunki pracy oceniam na 4.
3
Ja 2016-07-11 23:32:22
Jakiś czas temu były ogłoszenia więc możesz spóbować. Wydaje mi się że może być wolny etat dla osoby z niemieckim.
Ja 2016-07-13 20:56:14
Na pewno z niemieckim tak, nie wiem jak z angielskim bo kilka osób z ang. W handlowym jest
Kaja 2016-08-02 20:31:09
tragedia tam
1
ISIA 2016-08-03 11:12:34
Tak siedzę i myślę i naprawdę nie mogę do niczego się przyczepić. Dla mnie pracuje się dobrze. Pozdrawiam wszystkich pracujący albo urlopujących
4
ISIA 2016-08-04 06:07:47
To czy mamy dobrze czy trż źle to kwestia naszych oczekiwań
3
567 2016-08-04 09:11:16
dlaczego umowa zlecenie podczas gdy praca ma stały charakter?
admin 2016-08-05 10:50:51
napisz jakie masz kwalifikacje a napisze ci jakie oferty mamy na zakładzie -jasne ?
Ten Tam Ten 2016-08-30 12:04:08
Matko Bosko co to się stanęło, ze nagle tyle ogłoszeń o prace się pojawiło czyżby redukcja zatrudnień czy sami zrezygnowali ????????
kitka 2016-09-01 02:00:10
widocznie zwijają interes Matko Bosko ??
kitka 2016-09-01 02:00:34
widocznie zwijają interes Matko Bosko ??
. 2016-09-01 16:18:29
Mózg ci się zwiął
4
Matko Bosko 2016-09-03 13:13:30
Kita wiesz coś pracujesz tam może?? Chętnie się omówię z Tobą na kawę i pogaduszki :)
ryszard3 2016-09-08 20:15:47
xxx co ty chrzanisz?
rysiek 2016-09-12 20:49:47
tr - jestes chyba pracownikmiem u tego goscia. wiec moze zajmij sie robotą karakanie. nie zadawaj glupich pytan
ojojojoj 2016-10-24 08:21:18
"Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że dbają o prawidłowe stosunki między pracownikami, bo wiedzą, że w ten sposób warto zadbać o zadowolenie kadry."


fell my co ty bredzisz?
5
Zostaw swoją opinię o TOOLS FACTORY - Boryszew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOOLS FACTORY