brak logo

Vera-Sport Edyta Wiśniewska

Łódź

Opinie o Vera-Sport Edyta Wiśniewska

Jolka 2012-06-21 15:32:59
Cześć!
Opinia ciekawa (choć ma już trochę czasu).W chwili obecnej ma się nijak
do panujących realiów.Moje wrażenia jak najbardziej negatywne.
Jest kilka ciekawych osób fakt.
P.s.
Najlepiej sprawdźcie sami.
1
xyz 2014-04-29 10:01:17
NIE POLECAM !!
2
fff 2014-11-23 12:35:32
Stanowczo odradzam pracę w tej siłowni. Częste zdarzały się opóźnienia z wypłatami. szefostwo traktuje pracowników jak niższą kastę, generalnie jednen wielki bałagan. Brak atmosfery . BRAK UMÓW, praca " na czarno" to u nich standard. No tak najlepiej oszczędza się na pracownikach
1
gość 2014-12-09 16:47:42
Szefowie nie mają szacunku za grosz do pracowników. Stanowczo odradzam prace w tej firmie. Opóźnienia z wypłatami były non stop. Jeszcze organizowane były jakies "pseudo" zebrania,ze mają problemy finansowe, co było zupełną nieprawdą :) Umowy o prace? hmmm nie przypominam sobie ... praktycznie wszyscy pracowali tam "na czarno". Szkoda,ze nikt tego nie weryfikował, zyczę powodzenia w dalszym prowadzeniu firmy
klijent 2014-12-13 07:03:55
Byłem świadkiem jak właściciel(prezes)dar sie na pracownika ,takie zachowanie jest niedopuszczalne.Miałem wrażenie jak on był by naćpany.Niepolecam tam trenować bo warunki są makabryczne w jednym miejscu jako tako ciepło a w drugim miejscu zimno o pirwszym treningu leżałem chory.
gosc 2015-02-18 22:43:52
Czy praca na recepcji też wygląda tak beznadziejnie?
byly pracownik 2016-03-03 11:41:06
Od roku nie mogę się doprosić o moja wypłatę ze stycznia 2015. Pomimo wielu starań i zapewnień menadżera moja wypłata mi się należy, ale nikt nie jest w stanie "jej znaleźć" w systemie... Po wielu rozmowach i zapewnieniach że ta wypłata zostanie mi wypłacona - nadal nic. Przegiecie.
nerw 2016-05-21 12:09:34
jestem tego samego zdania co itos :) Dodatkowo pochwalę się, że ślę swoje CV. "Jeśli chciałbyś stać się częścią naszego teamu, jesteś energiczną, pełną pasji i świeżych pomysłów osobą zapraszamy do aplikacji. CV trenerów, instruktorów, ludzi sportu prosimy nadsyłać na adres: rekrutacja@verasport.pl"
Zostaw swoją opinię o Vera-Sport Edyta Wiśniewska - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vera-Sport Edyta Wiśniewska