brak logo

F.H.U. Sanitas

Opalenica

Opinie o F.H.U. Sanitas

pracownik 2013-04-18 21:32:16
Dobrze że piszecie takie rzeczy bo mam zamiar tam pójść do pracy, w takim razie podziękuję!
b 2013-04-18 22:40:58
Co Ty nie wież w te głupoty! Nie zdażyło się ani razu zebyśmy nie dostały wypłaty na czas.... a już długo tam pracujemy
Kk 2013-04-19 09:44:56
No co jak co ale wypłaty zawsze są na czas
malutka 2013-04-24 14:22:00
Ja jestem bardzo zadowolona z pracy!
ona 2013-05-14 17:11:59
Wystraszyłam się przez te opinie, a okazało się, że wypłata suuuuper. Wszystko tak jak miało być, 8 zł za h i premia wszytsko się zgadza!
zadowolona 2013-05-14 17:13:27
potwierdzam słowa poprzedniczki, wszytsko tak jak było mówione, tak na wypłacie ok a i atmosfera ok
Malutka 2013-05-15 09:07:08
Dokładnie dziewczyny! Atmosfera jest naprawde super
W porównaniu do innych firm! Są premie, naprawde
Niezle i do tego jak Dzwonisz dobrze to naprawde
czujesz sie doceniona !
Pracownik 2013-05-15 12:01:58
Wymagania sa durze ale sa szkolenia wiec wiesz jak masz dzwonić zeby zarobic
Zeger 2013-05-26 11:55:05
Jestem już po pierwszej rozmowie rekrutacyjnej, przyznam szczerze, że cięzko było, bo prowadzący rozmowę bardzo wymagający, ale też bardzo miły. Tak prowadził rozmowę, że wogóle się nie denerwowałem. Widać pełen profesionalizm. Zakwalifikowali mnie do drugiego etapu rozmów na handlowca, nie wiecie jakie pytania zadają aby się dobrze przygotować?
Tele 2013-06-13 08:08:32
Wszystko OK, wypłata i na czas i taka jak miała byc.
Na szczęście nie ma juz poprzedniej kierowniczki (usunięte przez administratora),
bo była straszna !!!!
odp tele 2013-06-13 21:57:07
Tak, atmosfera jest teraz O.K. Nie ma Pani (usunięte przez administratora) i naprawdę jest fajnie. A poza tym wypłata OK, nowe teraz doszły premie jeszcze dodatkowe więc wypłata za czerwiec już wogóle bedzie super
Sani 2013-06-17 08:04:24
Dokładnie potwierdzam wypłata ok wszystko na
Czas
telemarketer 2013-06-19 19:08:11
ogólnie wypłaty w granicach 1400-1500 na rękę, Dla mnie O.K. Mało który pracodawca tak szanuje dziewczyny w telemarketingu. Ja polecam!
A 2013-06-21 07:51:04
Mojim zdaniem praca tu jest fajna.
Pracowałam juz w telemarketingu ale dopiero
tu mi sie podoba, tak jak inne piszom jest fajna
atmosfera a wypłaty na czas i niezle.
Odp 2013-06-23 22:40:51
Ja jestem na zleceniu bo mi akurat nie zależy na umowie o prace, a reszta to nie wiem, kwestia pewno dogadania, bo szefostwo spoko
Zap 2013-06-24 09:57:02
W tym oddziale w Poznaniu sa te same warunki finansowe ?
Ania 2013-07-04 19:59:27
Hej, ja jestem bardzo zadowolona z pracy! przeszlam z konkurencji, bo tutaj spotkania handlowe są zawsze bardzo ladnie przygotowane no i towar, pierwsza klasa! dlugo się zastanawialam i uwazam ze dobry wybor!! Polecam wszystkim ktorzy chca duzo zarabiać!
Ania 2013-07-19 20:41:09
Zmieniłam z różnych powodów, tu w Sanitas zarabiam więcej, są lepsze szkolenia nie jestem pozostawiona sama sobie na zasadzie jedz i sprzedaj, a poza tym uwazam ze w porownaniu do mojej poprzedniej "firmy" frekwencja jest bardzo dobrze dopracowana. To byly glowne powody.
anonim:) 2013-08-29 16:59:40
Hej. pracowałam w Sanitas i było zaj...:).wypłaty ok. potem przeszłam na firme Boco a to ci sami właściciele i ciagle jest zarabiscie. pozdro
2013-09-03 16:02:41
Jestem po pierwszej wyplacie dlatego dopierp teraz sie wypowiadam. Przeszłam z konkurencji. Bez porównania! Moja poprzednia firma sie chowa! Zadbane o każdy szczegół, ekspozycja, frekwencja, jakość towaru! Nie ma sie do czego doczepic! Świetna organizacja i wysokie prowizje. Jestem bardzo zadowolona! Ale to bardzo!
Odpowiedz 2013-09-10 17:24:36
Na podstawie sprzedaży. Najlepiej Zadzwon sobie do firmy i umow sie z szefem od rekrutacji, on Ci wszystko powie. Ja tylko potwierdzam, ze to co było mówione na rozmowie to tak jest faktycznie :-)
czas 2015-01-31 23:35:54
chyba zadna praca nie jest do konca latwa i przyjemna i nie ma sie co temu dziwic. mianowicie najbardziej mi zalezy na tym zeby to wszystko bylo jak najlepiej zrobione. bo taka prace sobie cenie gdize pracuje i robie cos porzadnie i potem sa tz tego na prade duze efekty. macie cos do dodania jeszcze moze ?
kambo 2016-05-11 23:06:00
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, bo raczej każdy dba o pozytywne stounki między pracownikami, a atmosfera jest na dobrych relacjach.
Zostaw swoją opinię o F.H.U. Sanitas - Opalenica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. Sanitas