logo Dem`a Promotion Polska

Dem`a Promotion Polska

Warszawa

Opinie o Dem`a Promotion Polska

Kasia 2013-06-19 11:09:40
Z tego co wiem zdarzają im się opóźnienia w wypłatach w przypadku merchandiserów, ale akcje promocyjne wypłacają w terminie i starają się najszybciej jak się da, szczególnie przy ważniejszych eventach, typu jednodniowa, dwudniowa gala, konferencja bądź targi.

Ja pracuję jako promotorka i póki co jestem zadowolona, bo umowę miałam w ich elektronicznym systemie, podpis mam elektroniczny i umowę mogę też wydrukować. Przy jednej akcji jeden z animatorów chciał umowę papierową i też nie było problemu.

Teraz jestem w ich bazie i dostaję wiadomości ze szczegółami akcji na maila lub dzwoni do mnie Koordynator i proponuje pracę. Jak mnie stawka i termin akcji zadowala to biorę :)

Odnośnie stawek, to w zależności od akcji. Od 8 zł do 25 zł/h. W przypadku większych, jednodniowych akcji, płacone jest za akcję, nie za h i czasem jest to 100 zł, czasem nawet 300 zł.

Misia92 2013-06-20 10:34:33
Nie wiem, jak Kasia, ale ja po zarejestrowaniu w ich bazie dostaje oferty pracy na maila.
I to wyglada tak, ze jak mi sie podoba dana oferta pracy, to odzywam sie pod wskazany adres mailowy badz numer kontaktowy, informuje, ze jestem zainteresowana i jak sa jeszcze miejsca na akcje to albo jestem jeszcze zaproszona na rozmowe rekrutacyjna albo po przekazaniu szczegolow droga mailowa lub telefonicznie umawiam sie z koordynatorem akcji i pracuje.
Jezeli chodzi o umowy, to ja jestem studentka, wiec mam umowy zlecenie.
Romeo 2013-06-24 15:38:14
Trafiłem tu szukając ich stronki(mogliby zaaktualizować!!). Jeżeli chodzi o wypłacalność, to w moim przypadku było tak, że termin był do 30 dni, a ja dostałem 17 dnia kasę za akcję weekendową.

Kumpel pracując jako merchandiser raz dostaje w terminie, czasem mu się spóźnia 1-5 dni, ale jak tylko zadzwoni na recepcje to priorytetowo wyciągają jego nazwisko na wierzch i wysyłają. Moim zdaniem najlepszy sposób to mówić, że pieniądze są bardzo potrzebne w danym momencie.
Ja trochę ich rozumiem z tymi płatnościami, bo dzisiejsze czasy są ciężkie, a duże firmy starają się płacić za usługi jak najpóźniej przez co nasze Polskie przedsiębiorstwa na tym cierpią, bo nie mogą ludziom płacić na czas i przez to zmienia się opinia ludzi o firmie, a przecież w większości przypadków to Polskie prawo jest gwoździem do trumny.. Vaty, Zusy, srusy itp. trzeba płacić jak najszybciej, bo inaczej dobiją mega odsetki i weź tu rozwijaj biznes..
Tragedia w tej POlsce
xyz 2013-07-25 10:11:52
Polecam zadzwonić na recepcję i poprosić z działem rozliczeń i tam dowiedzieć się co dzieje się z pieniędzmi.
XYZ 2013-09-01 22:51:46
Czy możecie mi podać link do strony Demy na której można się zalogować na swoje konto ? Bo niestety nie mam już sms którego mi kiedyś przysłali, a z tej głównej strony nie idzie się zalogować.
Marian 2013-09-19 09:42:38
Ja dostałem na czas w tym miesiącu.. Poprzednie też dostałem, faktycznie z lekkim poślizgiem, ale doszły pieniążki i cóż, nie mogę narzekać, bo aż tak źle nie jest
tester 2014-01-07 23:27:34
Czytajcie co podpisujecie!! najlepiej z Kodeksem Pracy w ręku!!
merch 2014-01-15 10:32:38
Ja w Warszawie mam 8 zł netto/h, wypłata przeważnie 10 lub trochę po.

Wykładałem też kiedyś za 7 zł netto/h, także wysokość stawki zależy pewnie od miasta, sklepu i wykładanego produktu
leesin 2014-01-16 09:45:42
Pod koniec 2013 pracowałem jako promotor alkoholi i miałem o wiele lepszą stawkę niż wy. Za ostatni miesiąc pracy czekam jeszcze na kaskę, ale póki co, jest jeszcze czas bym otrzymał ją w terminie wg umowy.

Akcja fajna, szkolenia również. Dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy na temat whisky i wódki, którą promowałem.

Czy polecam? Cóż, jeżeli szukasz czegoś dorywczo, jak najbardziej, ale mądrze wybieraj akcje, bo są na prawdę różne. Agencja spoko, dobry kontakt z koordynatorem.
Benedykt 2014-03-03 12:12:00
Niestety takie realia są w tym kraju. Popatrz na statystyki i zarobki w Warszawie, a na przykład w Kielcach bądź w Opolu. To samo na ceny mieszkań, kupna, sprzedaży - też chciałbym by metr kosztował tyle samo w Warszawie, co w Radomiu czy na Dolnym Śląsku, ale niestety nie ma po równo. To nie komuna :)
Krystek 2014-03-31 13:31:31
Pracuje 4 miesiąc w Kujawsko Pomorskim i za każdym razem wypłata była na czas! Noo, może raz się spóźnili 3 dni, ale wszystko było ok. To chyba zależy od tego jaki towar wykładasz brebea. Może od Koordynatora. W sumie to nie wiem, bo ja ze swoim się dogaduję.
Bożena 2014-05-05 12:31:49
Haaaaaah dostałam już kasę za serwis. Przed czasem. Łohoho, zobaczę co dalej :D
kitkat 2014-05-12 21:23:58
Trzeci miesiąc jest bez opóznien, także skąd wy bierzecie powyższe opinie to ja nie wiem
Marian 2014-05-23 16:12:19
Szczerze polecam. Luźna praca, dobra płaca.
Grzes 2014-06-11 11:29:54
Czesc, chcialbym zamiescic pozytywna opinie o tej agencji. Pracuje od pół roku, na początku miałem lekkie opóźnienia w wypłatach, ale od 3 miesięcy dostaje pieniążki na czas i nie mam problemu z kontaktem z Koordynatorem
Niko 2014-08-04 17:13:36
W umowie jest napisane, że wypłata jest w terminie do 40 dni, przyszła po 64 dniach. Ludzie w pracy przyjaźni, dobry kontakt z koordynatorem, jednak widać, że firma ma problemy z wypłacalnością w terminie.
DEM'a Promotion Polska 2014-08-26 13:44:02
Witam,

Informujemy, że w ostatnim czasie pojawiły się w sieci ogłoszenia z pseudoagencji modelek podszywające się pod naszą firmę.

Proceder polega na tym, że osoba/firma podszywająca się pod naszą firmę wystawia ogłoszenia o tej samej treści, co nasze dot. np Hostess lub Konsultantek kosmetycznych, a następnie proponują pracę o charakterze erotycznym.

Zgłosiliśmy to już do administracji danych portali oraz skontaktowaliśmy się z naszymi prawnikami.

Informujemy, że nigdy nie oferujemy pracy w tym charakterze (kamerki, rozmowy, czaty, sesje erotyczne itp. - uważajcie na to!), więc prosimy o zgłaszanie takich użytkowników do administracji i do nas, byśmy mogli ten proceder zwalczyć.

Pozdrawiam,
DEM'a Promotion Polska Sp. Z o.o.
2
PH 2014-09-04 09:50:40
Jestem jednym z przedstawicieli handlowych w tej firmie i jestem bardzo zadowolony. W tym momencie pracuje przy projekcie z branży piwnej, ale wiem, że prowadzone są projekty z handlowcami, którzy działają w sprzedaży artykułów biurowych, w branży energetycznej, telekomunikacyjnej itd. Jeżeli szukasz odpowiedzi, czy warto z tą firmą współpracować, to moim zdaniem warto, bo w porównaniu do innych osób zamieszczających tu opinii ani razu nie miałem problemu z wypłatą czy umową.
1
Roro 2014-09-05 15:33:09
Potwierdzam, póki co jest po prostu zajeeeeeeebiście!
Marlena 2014-09-11 15:05:07
Pracuje jako konsultantka kosmetyczna w tej firmie. Czasem biorę też zlecenia do pracy w roli hostessy. Nie zdarzyło mi się jeszcze dostać pieniędzy po terminie, jaki był zapisany w umowie. Może to dotyczy wykładania towaru. Poza tym kontakt z działem rekrutacji i Koordynatorem przebiega bezproblemowo.
Bydgoszczak 2014-09-12 13:37:24
W Bydgoszczy w tym miesiącu z kasą na czas! brawo!
Micha 2014-09-15 11:26:32
Wykładam w Łodzi i zadowoleniem stwierdzam, że pieniądze były na czas. Chyba zaszły jakieś nowe zmiany w firmie, bo nie ma już tego problemu
se7en 2014-10-10 16:41:55
JEst 10 i mam kase! :)) a jak u Was?
Michał 2014-10-16 14:03:18
Ja tak dorabiam od 2 lat odkąd studiuje i wydaje mi się, że przesadzasz z tą opinią. Faktycznie, zdarzają się opóźnienia, ale nigdy nie było tak, że firma nie wypłaciła pieniędzy. Pracuje w Krakowie i tam jest ok. W ogóle, współczuję Ci, że 10 lat musisz dorabiać w tego typu pracach niezależnie dla jakiej firmy. Może pora pójść naprzód, pouczyć się czegoś nowego i poszukać lepiej płatnych zajęć? sic!, mam nadzieję, że tak nie skończę, ale dzięki za przestrogę!
2
Justyś 2014-10-23 10:01:06
Dziewczyny zastanawiam się nad pracą w tej Agencji jako hostess. Możecie napisać coś o akcjach, stawkach? Z tego co widziałam na FB i na niektórych portalach akcje są nawet nieźle płatne, ale zastanawiam się nad innymi opiniami. Kilka razy widziałam stawki 25 zł za godzinę!
Nina 2014-10-24 16:05:33
Za 25 nie zdażyło mi się u nich pracować, aczkolwiek brałabym w ciemno taką ofertę :) Przeważnie pracuję za stawki 12-18 zł za godzinę. Pieniądze zawsze dostawałam na konto, czasem szybciej, czasem dłużej, ale ani razu mnie nie oszukano. Kontakt z Koordynatorką Anią miałam i mam dobry, dlatego też nadal z nimi pracuję.
1
MichalinkaXoXo 2014-10-30 12:36:14
Lao, dzwoniłam do nich do firmy i rozmawiałam z Panem od rekrutacji. Z tego co się dowiedziałam, przy 120h pracuje się w tygodniu 6h dziennie, w wybranych godzinach. Wynagrodzenie za taki system pracy 2000 zł, w przypadku 60h miesięcznie, praca tylko w weekendy i kasa 1000 zł. Aplikowałam, ale niestety trafiła się lepsza kandydatka ode mnie. :/
insajder 2014-11-19 13:45:04
Polecam wszystkim nowe ogłoszenie firmy Dem`a Promotion Polska. Szukają obecnie pracowników i warto się zainteresować tematem póki jeszcze trwa rekrutacja. Ktoś już ma doświadczenia na podobnym stanowisku w tej firmie? (usunięte przez administratora)
1
kasia 2014-11-30 22:35:24
hej czy ktos mi pomoze gdzie jest ta zakladka e-learning?
aleksy 2015-01-19 17:25:02
Już nie bądźcie tacy nie mili, wiadomo, że wiele osób ma wątpliwości podczas aplikacji, gdyż nie zna warunków w Dem'a Promotion, to się człowiek zastanawia, czy warto. Napiszcie może lepiej co takiego oferuje firma nowym? Jak jest tutaj z zarobkami, podajcie chociaż cyfrę z przodu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za informację.
Krystian 2015-01-28 10:24:04
Witam,
Jestem przedstawicielem zatrudnionym przez DEMA na zlecenie dużej firmy z branży piwowarskiej i zarabiam teraz conajmniej 2000 zł do ręki miesięcznie, ale mam też premie i prowizje, a także służbowy telefon i samochód. Kasę dostaje na czas przed 10 lub 10 każdego miesiąca, a pracuje od pół roku. Dotychczas nie miałem problemu z kontaktem ze swoim regionalnym, ani z centralą firmy, także pozytywnie oceniam współpracę.

Pozdrawiam,
Krystek
justynapromocje 2015-03-26 13:17:24
ja pracowalam na promocjach przy alkoholach w marketach w Warszawie i bylam zadowolona. Dostalam pieniadze po 10 dniach i wyrobilam prog sprzedazowy, za co dostalam premie. Kolega promowal u nich telefony w marketach, wiko lub viko sie nazywaly i zarobil niezla kase na tym, bo sprzedaz w okresie przedswiatecznym szla mu bardzo dobrze, za co otrzymal nagrode. czekam na nastepne oferty
karollis 2015-04-07 10:48:27
Pracowalem jako merchandiser mobilny na Śląsku przez dwa lata, ale skonczyl sie projekt. myslalem, ze jestem w czarnej ddupie, ale Pan z rekrutacji w sposób szybki znalazł dla mnie oferte pracy jako przedstawiciel. mam 3 miesiace pracy i czas na to, by zdecydowac co dalej chce robic. albo zostane w demie, albo znajde lepiej platna prace, ale z tym na rynku nie jest latwo. mam pozytywne zdanie na temat tej firmy, glownie ze wzgledu na pomoc i mozliwosc jaka mi udzielono
militariaguy 2015-04-09 13:59:29
Dema znacznie poprawiła się pod względem wypłat. od pół roku mam pieniądze na czas, dobry kontakt z koordynatorem. czasem jest (usunięte przez administratora) na sklepie, ale tak sobie dobrałem produkty, że wychodzi mi koło 1800 zł netto miesięcznie. Minusem jest to, że wstaje wcześniej niż rówieśnicy, ale pracuje do 12, czasem do 14 od 6 rano. troche tak pociagne,a potem szukam czegos lepszego, moze jakis przedstawiciel.
chick 2015-10-15 12:03:22
Polecam współpracę. Dostawałam fajne zlecenia przez ostatnie 2,5 roku na studiach. Obecnie zakończyłam pracę jako konsultantka w Superpharm, bo dostałam ofertę na stałe, ale na ostatnie 5 miesięcy współpracy po 60h miesięcznie nie mogę narzekać.
anonymus 2015-12-04 08:26:26
NIE POLECAM, Kasa na czas ale jak miałem odejść to wszystko się pochrzaniło, za ostatni miesiąc wydymali mnie jak chcieli, obciążyli mnie za przeterminowane produkty w miesiącu w którym już nie pracowałem, a na wypłatę czekałem ponad pół roku bo Pani koordynator miała to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Obciążyli mnie na 500 zł a wypłaty dostałem 150zł. Nie polecam
Donatan 2015-12-04 14:36:36
Dostaje normalnie przelew na konto co miesiąc. Dorabiam sobie jako student i mam 750 zł netto za około 80h miesięcznie. Na początku myślałem, że będzie zapierdziel, ale jak ogarnąłem wszystko to teraz z tych 80h tak naprawdę robię 60h, a mam płacone za całość. Jeden gość z którym pracowałem narzekał, że mu potrącili właśnie za przeterminy, ale jak widziałem jego podejście do pracy, to wcale się nie dziwiłem. Typek po prostu wrzucał wszystko jak leci i nie poprawiał ekspozycji na półkach, a potem narzekał, że tak go potraktowano.
Kami z Katowic 2016-03-01 10:32:24
Dostałem pieniądze na czas, dobrze mi się współpracuje z koordynatorką Anią. Pracowałem wcześniej dla podobnej agencji i tam miałem regularnie problemy, także póki co wybrałem lepiej i polecam innym
Ja 2016-04-12 19:30:32
Najbardziej dziwaczna z agencji pracy.Podstawowy problem to brak wynagrodzenia na czas. Niby 40 dni ,jednak cisza trwa dopóki nie interweniuje się w centrali.Koordynator gdy pojawia się problem po prostu nie odbiera telefonu.Dziecinada i żenada,szczerze nie polecam,,,,chyba ,że macie odłożone pieniążki na życie i chce Wam się czekać na przelew
emilka 2016-04-13 14:50:01
przewlacze jakich mało
Kamila 2016-04-20 11:38:38
Nie wiem ludzie, jakie wy macie problemy z demą, bo ja dotychczas miałam tylko 1 spóźnienie 3 dni, ale wynikało z mojego błędu. Nie dostarczyłam numeru konta do przelewu. Może nie zatwierdziliście umowy, bądź nie zrobiliście raportów i dlatego nie dostaliście na czas kasy?
Kaja 2016-07-13 11:59:14
Pracuję dla DEMy 2 miesiące wprawdzie dopiero, ale muszę powiedzieć, ze jestem bardzo zadowolona. Myślę, że negatywne opinie są przestarzałe po prostu. Merchandiserzy myślę, nie mogą narzekać ani na warunki pracy ani na przełożonych.
bylynaszczesciepracownik 2016-09-12 09:54:49
Czytam te komentarze i nie wierze.

"przygotowanie" tragiczne, osoby ktore mnie przygotowaly nie mialy w zasadzie pojecia co bede robil.
Pieniadze na czas?
Maja byc do 10, rzadko sa przed 15.
Przelozony potrafi stwierdzic, ze nie wie czy w ogole wyplaca - bo firma ktora zlecila projekt nie zatwierdzila puki co - COS JESZCZE?!

NIE POLECAM TEJ FIRMY, UWAZAJCIE
1
xxx 2016-09-16 09:43:37
Nie polecam nikomu! ! Na umowie jest napisane że wynagrodzenie jest wyplacane 10 dnia kazdego miesiaca a Dema wysyla jak chce . Serwisanci czekają po ponad pół miesiąca za pieniędzmi a Dema nic sobie z tego nie robi ..W ostatnim projekcie letnim bralo udzial 11 serwisantow , kazdy jest w takiej sytuacji a koordynator nie odbiera telefonu i nie interesuje się sprawą.
1
Karas1988 2016-09-21 19:25:14
WYdaje mi sie, ze niektorzy wyolbrzymiaja z tymi problemami z platnosciami. Pracuje od roku i jak dotąd 2 razy zdarzylo sie, ze mialem opoznienie około tygodnia. W ostatnich 3 miesiacach bylo ok.
lukas 2016-09-30 14:10:28
Jestem merchem od pół roku dopiero, ale jak na razie wszystko ok. Raz się mi zdarzyło, że czekałem na kasę przed weekendem w pt, a przyszły w poniedziałek. Ale kwestia pewnie zaksięgowań w banku. Poza tym wszystko na czas, dodatkowo mam dobry kontakt z Koordynatorem, a z Firmą sprawy załatwiałem bezproblemowo do tej pory (potrzebowałem zaswiadczeń). Pisze bo wcześniej czytałem te opinie i miałem obawy przed współpracą. Ale skoro widzę że wszystko ok - to też piszę o tym.
tomek 2016-09-30 14:17:22
@lukas a na dobrym poziomie dostajesz wynagrodzenie za tę pracę? Też się tam zajmuje w innej firmie :)
All 2016-10-31 14:26:13
Wieczne opóźnienia z wypłata . nic tak nie demotywuje jak brak zapłaty za wykonaną pracę na czas
Marek 2016-11-07 16:54:08
Absolutnie nie polecam, koordynatorka ze Śląska pomimo kontaktu nie daje informacji odnośnie terminu rozliczenia, po ponad miesiącu nie mam pieniędzy na swoim koncie! Inne firmy rozliczały się w porę, jeśli tylko macie możliwość, odradzam!
Ula 2016-12-06 14:53:37
Polecam współpracę!
Zostaw swoją opinię o Dem`a Promotion Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dem`a Promotion Polska