brak logo

People on Demand

Gemert

Opinie o People on Demand

anonim 2009-02-20 23:35:46
Szkoda słów...Najgorsza firma w Holandii i tyle!
anonim 2009-05-10 12:13:19
powiedz cos wiecej, kurcze mam w tej firmie bliska mi osobe i sie zmartwiłem
anonim 2009-05-17 20:55:54
Unikajcie tej firmy grubym łukiem.Na sam początek nie odbiorą Cie z umówionego miejsca nawet do 5 godzin a więc załaduj komórkę na maxa w końcu Cie odbiorą ale z wielką łaską.Weź ze sobą sporo kasy o zaliczce nie ma mowy przez pierwszy miesiąc jak wytrzymasz wogóle raczej nie licz na kase bo po odliczeniu przez firmę zostanie Ci mało.Pracę obiecują bez terminowo szef mówi że jesteś super pracownik zatrudni Cię na stałe za inne pieniądze ale oczywiście to ściema bo chce tylko żebyś się starał.(usunięte przez moderatora) .Pisze o tym bo już się od nich wykręciłem ale jeszcze mam doła.Powodzenia
anonim 2009-05-19 22:22:14
witam.. jest to kierowane do tych którzy dostali tak jak ja, świetna ofertę zatrudnienia... Byłem w różnych miejscach pracy, ale czegoś takiego nie widziałem. Praca w Gemert w Holandii jest nie dla ludzi, a dla koczowników. To co pisał kolega wyżej to prawda. Warunki sanitarne- brakuje tylko szczurów !!!! 1 kuchenka na 20 osób!!! łazienka ja w Katyniu!!!! korytarze i pokoje jeszcze w stanie do zniesienia!!!! za wszystko na poczatku zabieraja kase. jak po zarobieniu i odłożeniu zostanie wam 120 ero tygodniowo w kieszeni, to sukces!!!! Warunki polowe!!!! odradzam każemu... ja pojechałem i jestem 1500 zł w plecy!!!!! [usunięte przez admina] !!!!!!!!
MAŁA MI 2009-07-09 13:02:56
Ludzie nie jedzcie a ta firma to nie ma sensu
kaka222 2009-09-19 15:05:16
a ja wytrzymałam w tej firmie tylko tydzień i zwiałam. Bo za darmo robić nie mam zamiaru:) ŻAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misia 2009-12-19 21:19:52
Ludzie to co sie tam dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie, bardzo dziwne podejrzane i niewyjasnione rzeczy!! Odradzam to jakis horror, przeraża mnie to miejsce zwłaszcza hotel w Gemert...
polak.pl 2010-02-09 19:32:24
nie nie i jeszcze raz nie podejmójcie pracy w tej firmie to (usunięte przez moderatora) i złodziejstwo to co ludzi piszą to prawda jak sama nazwa mówi demand to po holendersku żądać
majku 2010-07-24 16:52:27
Bylem jedną z niewielu osób w tej firmie, która zarobiła pieniądze i mieszkała w ludzkich warunkach, a to dzięki znajomości prawa pracy i języka. Wystarczyło powiedzieć szefowi, że mam drugi paszport, znam adres ambasady i posiadam swoją kopię umowy.
Szef(usunięte przez moderatora) zabrali mu prawko za jazdę po pijaku(usunięte przez moderatora)
JAREK 2010-09-26 20:37:24
JA tam mam jechac w niedziele napiszcze mi cos wiecej
1
Wredny 2010-10-12 12:41:31
Witam własnie dostalem propozycje pracy w tym biurze niech mi ktos napisze jak tam jest naprawde bede bardzo wdzieczny poniewaz pani która mi dała ta oferte opowiada ze jest wszystko pieknie ta pani jest z polkiej agencji MultiJob ...jezeli wiesz cos napisz nie chcem pojechac na wała...pozdro
1
anonim 2011-01-04 21:03:56
nie polecam
anonim 2011-07-29 20:46:40
znam gorsze - np Level One
espeer 2013-01-21 01:24:41
Warunki mieszkalne jak w puszce.i syf naprzykład na pietsze bylo 14 osób i 2 kible jak ktoś zatkal kibel to wszystkim 14 osobom potracali z wypłaty 50€ szkoda gadać to (usunięte przez moderatora) . Sa i oszuści a właściciel niejaki (usunięte przez moderatora)
2
Paproch 2013-05-26 20:51:27
Witam zapraszam do Hitmetalu, wykoszę was wszystkich bez mydła to mówił ja Polaczek Paproch.
1
Dexter 2013-07-09 17:41:31
anonim - 2013-06-28 15:47:02

hej chce się zapytac jakie obecnie są warunki pracy w People on Demand? jaka umowa na początek, ludzie?? czy płacą na czas?
Jak widać desperaci są wśród nas idź do Paprocha to cię wyelimnuje dla statystyki kwartalnej.
byly murzyn 2013-07-30 14:30:36
pracowalem tam 2 lata temu widac wszystko po staremu syf zero pracy a (usunięte przez moderatora) wszyscy wiedza jaka byla jestb i zostala wyszla za holendra a polakow ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
byly murzyn 2013-07-30 14:33:22
anonim - 2008-11-29 12:18:49

Dodaj opinie o People on Demand - Holandia, Gemert. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
stanowczo odradzam
al 2013-10-25 23:15:37
People on Demand a obecnie inna nazwa People Work servis to firma która zatrudnia fachowców za najniższą stawkę Po potrąceniu mieszkania dojazdu ledwie na jedzenie wystarczy .Warunki pracy zagrażające życiu (obok były hale na których pracowali Holendrzy były to hale wentylowane ludzie chodzili w specjalnych maskach na naszej hali nic nie było maski wisiały ale zepsute, buty ubranie robocze trzeba sobie kupic , nie wiesz jak będziesz chodził do pracy o której godzinie o tym dowiadujesz się z dnia na dzień godziny pracy ruchome raz od 5 rano następny raz 7 rano nigdy nie wiesz ile godzin i kiedy pójdziesz pracować.Warunki mieszkaniowe urągające człowiekowi .Syf kiła i mogiła to najlepsze określenie brud i smród .1 łazienka na 10 chłopa. Piszą ze tygodniówka wypłata a wypłacają po 2 tygodniach pierwszą wypłatę potem czekaj az się zlitują i kolejne pieniądze ci wypłacą, jak brakuje ci na zycie to się możesz u nich zadłuzyc ale to potem kosztuje.
Polka 2013-10-25 23:28:22
Polacy patrzą tam na siebie w pracy (Polak Polakowi wilkiem )podejrzliwie z niechęcią, Holendrzy na Polaków jeszcze gorzej. System zatrudniania w Holandii sprawił że w imieniu prawa powstały getta nienawidzących się Polaków i wystraszonych Holendrów. A (usunięte przez administratora) już niedługo pociągnie bo ten cynk z tej niewietrzonej hali wyżera jego organizm a maski niech wiszą .
Paaproch 2013-10-27 14:04:23
Przy mnie zaden nie wyczymie ja eliminuja kazdego nie wiezysz sproboj jak ni jo to cie verzinc zalatwio.
Lucek 2013-10-27 14:10:45
unikaj ich porazka
1
mloda 2014-02-21 11:08:11
Najgorsza firma w Holandii jaka wg istnieje...Tylko wykozystywanie ludzi...Kazdy z tamtąd tylko ucieka
J 2014-05-01 11:16:51
Witam.
Luzia 2015-01-25 15:43:50
Siema Jak tam Bogdan dalej zapycha kibel gazetami. Obsrany kibel aż po łokcie.
1
Adam 2015-01-31 16:01:46
Bardzo poetyczna odpowiedź, wszystko pięknie aż w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mięknie.
Andre 2015-02-01 21:52:34
Mieszkałem w Uden z naprawdę patologią co uciekła z Polski, jeszcze na pierwszym pietrze mieszkał murzyn co sprzedawał narkotyki i był ordynarny - nie uprzejmy do Polaków lubiał rysować samochody zwłaszcza prywatne. Pijaństwo królowało a zwłaszcza bijatyki bo kradzieżach miedzy sobą.
darek 2015-02-11 16:18:42
Ja pracowalem tam w 2012 od czerwca. Jak przyjechałem to dostalem szoku. pokoje od 2-4 osobowe. dwie male lodowki. ale przyzwyczailem sie. jak jestes czlowiekiem dla innych to i dla ciebie beda. moze ja trafilem na takich, niewiem. mieszkalem pol roku. zadym nie bylo. kradziezy nie slyszalem. po dwuch w pokoju to lux, wiecej lipa. pamietam tego paprocha udawany slunzak. nie straszny ale kapuje. firma placila wszystko, wakcyjne tez. na platnosci nie nazekalem. najnizsza krajowa + odjecia za miejsce w pokoju, a dojazdy i ubezpueczenie kto chcial to odejmowali. ubezpieczenie dostalem zwrotne w 2014 r. prace rozne lekkie i ciezkie. na hitmetal praca super tylko te "płoty" masakra biegac trzeba. ogolnie firma 1-6 daje 3+ bylo by 4+ ale ten hotel w uden lipa
Bartek 2015-03-07 21:42:19
Mieszkałem u nich w 2014 r. Ogrzewanie nie dawało rady, po 16;00 brak ciepłej wody w toalecie.
Grzebanie w rzeczach podczas naszej nie obecności to norma konserwator Heniu lubi również wyjadać jedzenie z lodówki.

Za dojazd do pracy opłata prawie 5 euro codziennie trochę dziwna sprawa.
Brak dodatków za pracę zmianową.
Wróciłem z większymi długami niż miałem. Nie dostałem ostatnich 2 wypłat.

Nie Polecam TERAZ agencja pracy zwie się ,,PEOPLE WORK SERVICE,,
wer 2016-05-11 17:58:22
dobrze by bylo jednak tu na tym forum napisac cos na temat warunkow zatrudnienia lub panujacej tam atmosfety
Zostaw swoją opinię o People on Demand - Gemert
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie People on Demand