logo Profil Krystyna i Marek Kosowicz Sp.J.

Profil Krystyna i Marek Kosowicz Sp.J.

Słupsk

Opinie o Profil Krystyna i Marek Kosowicz Sp.J.

malenka 2015-05-25 21:02
masakra czysty wyzysk do tylka powinni im się dobrac dotacje tylko biora na niepełnosprawnych a jak smieci traktuja
1
Józefina12345 2015-05-25 22:36
Przykro patrzeć na to co się dzieje w Profilu pracowitych i dobrych ludzi nie szanują ...szkoda.Z kasą też kiepsko nie Dość że na czarno to zarobić nie dadzą .Warunki skandaliczne ,ciasno ,hałas maszyn ogromny nie wspomnę o nie szanowaniu ludzi szczególnie przez Pana K.i Pana T.-potrafią tylko drzec się na pracowników jakby byli dyrektorami.O złodziejstwie już nie wspomnę!Obecny Pan Dyrektor powinien zająć się jak najszybciej tym co tam się dzieje bo będzie żle...
4
Ambro6549 2015-05-26 12:13
Na początku chciałbym zaznaczyć że jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczególnie jeśli chodzi o dział chotelowy nie polecam nikomu tam trafić.Zwierzęta w zoo są lepiej traktowani niż ludzie pracujący tam. Pani K najwyraźniej przymyka oczy na to co się dzieje,do ludzi uczciwie pracujących ma mnóstwo pretensji gdy inni za to kradną na potęgę . Pan K i Pan T nie powinni tam pracować gdyż uważają się za nie wiadomo kogo i traktują ludzi jak śmieci. Nie polecam nikomu tego zakładu ponieważ jest to chyba najgorszy zakład w całej Polsce. Szefowa Powinna zainteresować się tym wszystkim bo szkoda ludzi i będzie coraz gorzej.
2
jpg 2015-05-26 18:15
witam zgadzam się z tobą ,masakra jakaś z tym traktowaniem ludzi.A z hotelówki to bym tych dwóch panów nierobów wywalił na zbity pysk.Płaca im za nic a jednemu za wynoszenie z zakładu.szkoda tylko tej fajnej osóbki co tam na produkcji pracowała bo do ludzi szacunek miała.
2
o.o 2015-06-23 10:08
Zarobki fatalne i pewnie dobrze o tym wiesz,mogłyby może jeszcze być jak umowy by dawali a nie się na ludziach ślizgają.Atmosfera fatalna ,brak totalnej organizacji,zamieszanie oraz brak współpracy pomiędzy sobą.Mało dopilnowana produkcja nadzorujący więcej łażą niż ludzi pilnują
(szczególnie niektórych).Proponuje jakiekolwiek zebrania z pracownikami w celu rozeznania sytuacji.A wracając do zarobków kto ma umowę to najniższa(ale do umowy trzeba dużo szczęścia...),a kto jej nie posiada (większość)to7.70 na godzine no oczywiście odliczane wolne i jak cię nie ma.Jeszcze jedna uwaga-większość nic nie robi i na kimś się ślizga.
1
andżi 2015-07-26 12:46
witam, pracowalam w profilu kilka dni jako "dochodząca", bo było mało ludzi w pracy. Pierwszego dnia wysłali mnie na proszek Vanish- jak powszechnie wiadomo każdy proszek ma w swoim składzie substancje chemiczne no to Vanish ma tego 10x więcej. Moi drodzy 8 godzin przesypywałam proszek bez jakiejkolwiek maski, ubrania ochronnego, rękawiczek. Z pieniędzy które zarobiłam przez miesiąc musiałam się leczyć moje drogi oddechowe ledwo wróciły do siebie... Podziwiam ludzi, którzy nadal pracują w tej okrutnej firmie, bo wiem, że nie kierują się raczej pieniędzmi tylko możliwością zarobienia jakichkolwiek pieniędzy dla swoich rodzin. Pytacie dlaczego nikt z tym syfem nic nie zrobi ? no to powiem... Ludzie boją się odezwać, bo boją siestracić nawet taka najgorsza prace. A co z jakimś strajkiem pracowników? a owszem możnaby zorganizować ale zawsze znajdą się tacy którzy będą ślepo podążać za panią Kosowicz :) nie ma ratunku. ŚMIESZNE TYLKO JEST TO, ŻE LUDZIE NIEPEŁNOSPRAWNI ZAPIERDZIELAJĄ GORZEJ NIŻ LUDZIE CAŁKOWICIE ZDROWI. Smutne...
3
kwiatuszek 2015-08-04 12:24
Witam. Jeżeli kogokolwiek interesuje opinia na temat tej firmy i chce zacząć prace w tym zakładzie to proszę przeczytać wszystkie komentarze powyżej. Z przykrością muszę stwierdzić że to wszystko prawda. W Profil Krystyna i Paweł Kosowicz Sp. J. nagminnie łamane jest prawo pracy.
Na porządku dziennym jest zatrudnianie ludzi tzw. "dochodzących" czyli pracujących na czarno bez żadnych badań i pozwoleń bardzo często prosto z ulicy.
Pracują tam nielegalnie Ukraińcy.
Pracuje się w warunkach szkodliwych przy pylących barwnikach, farbach czy pestycydach typu NORDOX i silnych środkach chemicznych typu TYTAN czy Kret bez żadnej ochrony. Bardzo często widziałam tam ludzi poparzonych od tych środków lub zatrutych oparami pestycydów. Zdarzały się interwencje służb medycznych.
Stawki minimalne około 7,50 zł za godzinę,
Czas pracy i odpoczynku jest nieprzestrzegany,
Warunki sanitarne koszmarne,
O jakimkolwiek socjalu typu bony czy premie zapomnij,
Pracownicy są wyzyskiwani, Pani Kosowicz siedzi przy monitoringu 24 godziny na dobę i obserwuje jak ludzie pracują, jeżeli ktoś pracuje jej zdaniem źle to odrazu rozgrywana jest szopka na całym zakładzie,
jest presja wyzysk ze strony Pani Krystyny i mobbing ze strony brygadzistów,
Jeżeli masz szczęście i zatrudnią cie legalnie to na umowie dostajesz najniższa krajowa, reszta odbierana do rąk własnych po cichu w księgowości(wiadomo koszty),
To co jest napisane to tylko część tego co tam się dzieje. Ludzie naprawdę tam ciężko pracują BO MUSZĄ. Odbywają się tam kontrole PIP, ZUS średnio raz na kwartał i nigdy nikt nie poniósł żadnych konsekwencji. Pan od BHP jest podkupiony i powinien iść do więzienia za ukrywanie tego wszystkiego. Stanowczo odradzam. Właściciele że prowadzą zakład pracy chronionej który tak naprawdę ma taki status aby przynosić korzyść osobistą właścicielom a jest obozem pracy. Pracownicy się tam wykańczają i tracą zdrowie. To jest naprawdę smutne.
4
robercik 2015-08-15 17:42
KWIATUSZEK MA ABSOLUTNĄ RACJĘ. TAM TAK JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
MK 2015-09-18 10:52
Problemów sobie nie na robią, już była tam nie jedna kontrola i jak to w Polsce, właściciele się dogadali. A kto na tym cierpi - pracownik. Wyzysk, brak warunków i poszanowania dla ludzi. Nie chcą nam kupić zwykłych rękawiczek, a sami szastają kasą. Nic z tym nie zrobisz, instytucje Państwowe mają to gdzieś. Mamy kapitalizm.
1
panna Marysieńka 2015-11-12 13:37
A dajcie spokój z tą firmą.
pm. 2015-11-17 10:50
Panna Marysieńka odsyła do opinii @Kwiatuszka.
Manager 2015-11-27 22:34
Pojawiła się ostatnio oferta na Kierownika Obszaru Produkcji, która mnie zainteresowała. Zakres obowiązków i wymagania jak do automotive, postanowiłem dowiedzieć się czegoś więcej o firmie i czytając powyższe opinie..., rozczarowanie! Jedno mnie zastanawia, jak oni wdrożyli i utrzymują Lean Management? Coś tu chyba strasznie śmierdzi...
Lady Gi Gi 2016-01-12 21:53
Życzę profilowi w 2016 roku większego szacunku do swoich pracowników oraz większej życzliwości w biurach ...

Pomarzyć dobra rzecz.
anonim 2016-01-14 10:25
poznałem tam kilka fajnych osób, ale ogólnie to firma w której podpierdzielacze są wszędzie. o koszmarze środków chemicznych to nie wspomnę, nordox, ale kiedyś jeszcze robiliśmy materiały które wybuchały - jakieś wybielacze to była jazda. no i żadnych środków ochrony osobistej, te maseczki to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dają. A pan od BHP to jest statystą i nic nie robi. Pani K ma układu w istytucjach publicznych więc kar i obowiązków żadnych nie nakładają. Dyro to cham i prostak - jak w przypadku wcześniejszej Pani władczyni pani S, wporzo był tylko taki pośredni dyro ale pracował tam bardzo krótko (zobaczył co jest grane i pewnie się zawinął bo nic nie można było z tym zrobić).
2
delicja 2016-01-17 14:14
Wśród opinii o tym zakladzie na tej stronce nie ma ani jednej pozytywnej. Co na to nasza marcowa marzanna ?
1
Pracownik 2016-02-20 12:32
Zalety firmy : Gwarantowana wypłacalność , nadgodziny płatne, na dziale kosmetycznym i spożywczym czysta i przyjemna praca. Zasady BHP są przestrzegane.

Wady : Na dziale farb są trudniejsze warunki, brudna praca, dużo unoszącego się pyłu przed którym chronią maseczki, niestety utrudniające oddychanie.

A co do właścicielki Pani K. To jest dobra, uczciwa kobieta która zasługuje na szacunek za swoją lojalność i pomoc jaką oferuje ludziom. Ale jak widać ludzka zawiść nie zna granic. Na idealne warunki i wysoką płacę firma nie ma wystarczających środków, tym bardziej teraz kiedy trwa ogromna inwestycja w powiększenie hal produkcyjnych i magazynowych .
6
nie pisz bajek 2016-02-21 17:26
Pracowniku nie pierdol głupot. Ja tam pracowałam. Byłam. Widziałam. Taka uczciwość tam była, że podczas kontroli pracownikom kazali się chować. Dlaczego pieniądze były wypłacane w drugim budynku, po cichu. A panią o której tutaj piszą widziałam parę razy.
A maseczki haaaaaaaaaaaaaaaaa,, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, bez komentarza. WYZYSK i to wszystko. Więc nie opowiadaj GŁUPOT .
2
krytyk 2016-02-23 09:59
Prawda taka że szybko stąd znikają krytyczne i prawdziwe opinie czyli ktoś na okrągło obserwuje te forum...
pracownica 2016-02-24 10:19
To prawda pani k monitoruje to forum i zgłasza naruszenia i w ten sposób są nie wygodne komentarze usuwane nic nowego.
1
Michał 2016-02-26 17:57
Czy ta firma ma swój oddział w Nowym Dworze Mazowieckim? Staram się tam o pracę. Czy może ktoś coś napisać o ich zakładzie w Nowym Dworze? Jakie warunki, atmosfera?
sigma 2016-02-28 13:10
Harowałem tam za psie pieniądze. Nigdy więcej
bezrobotna 2016-03-03 18:38
Chcialam podjac tam prace,ale czytajac te opinie dam sobie spokoj.Nie dam sie wykorzystywac majac grupe umiarkowana.
ktos powinien sie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobrac zakladom pracy chronionej.Dorobkowicze na ludzkiej krzywdzie.WSTYD!!!!!!!!
2
ANTY_GSL 2016-03-14 21:53
wieś śpiewa i tańczy ten zakład , buractwo i dziadostwo brak sprzętu stare maszyny na produkcji które stale się psują kadra niby dowodząca jest beż żadnych kwalifikacji i doświadzczenia dobierana z łapanki spośród pracowników w celu załataniu braków po poprzednikach ,gdyż każdy normalny człowiek stamtąd ucieka...
3
myszka 2016-05-11 20:53
Pracuje w tej firmie juz a moze dopiero 10 lat bylo w nim dyrektorow oj troche brygadzistow tez praca wcale nie jest zla jak na spozywce tak samo i na chemi byłam wszedzie na slynnym nordoksie tez farby od poczadko bylo ciezko brudno ale teraz nie jest zle duzo na dobre sie zmienilo tylko ludzie nie przestrzegaja noszenia masek a ze brudza ...to przeciesz farba nordoks tez brudzil szkodzil robiony bez ochrony ludzie nie moga otrzymywac placy za siedzenie lecz za prace uczciwa
jacek 2016-06-30 15:18
Zgadzam się z Michnik. Pracuje w tej firmie od kilku lat w Nowym Dworze Mazowieckim. Zmieniają się dyrektorzy, ale uważam, że w firmie jest coraz lepiej. Firma się rozwija, ja nie narzekam. Jak ktoś się chce czepiać to zawsze coś znajdzie. Ja na razie nie szukam nowej pracy, chciałbym pracować tu jak najdłużej.
1
Karol 2016-06-30 16:37
Ludzie sami przychodzicie do pracy , po to by pracować a nie ku*wa siedzieć i zamulać. Jest robota to chyba logiczne, że się robi. Robię na spożywce i jest nieźle. Skoro przychodzicie do pracy i macie zamiar odpoczywać to gratuluję ;) a co do brygadzistów to są mili i uprzejmi. Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników pracy ;)
1
stokrotka 2016-07-01 20:54
Ja się pytam KOMU BĘDZIE LEPIEJ ? KOMU ? UCIEKŁAM Z TEGO MIEJSCA CZYM PRĘDZEJ I JESTEM CAŁA HAPPY ...
ŻygamWami 2016-07-22 15:40
Jesteś głupia, skoro nie rozumiesz jak to działa.
Anonim 2016-07-23 15:37
Witam jestem tu nowy chciałem powiedzieć o brygadzistach i o dyrektorze powiem że fatalnie układają grafik brygadzisci nie mają do tego głowy co 2 lub co dzień zmieniają grafik nie którzy już mają dosyć pracować po 12 godzin dodam że grafik jest idiotyczny gdybym był brygadzista zrobilbym z tym porządek i nie których już nogi bolą stania przez 12 godzin a o przerwie już nie wspomnę 30 minut przerwy powinni zrobić przerwę do 11 godzina przerwy powinna byc żeby każdy miał czas żeby się umyć i coś zjeść a 30 minut to masakra a dyrektor to okropny człowiek zamiast zadbać o pracowników o ubrania robocze i buty (OCHRONNE) to żenada jaka ta firma jest żeby przynosić własne ciuchy to oni powinni zadbać o ubrania robocze i o buty a dyrektor nic z tym.nie robi mówię do wszystkich ktorzy to czytają nie polecam tam pracować praca jest bardzo brudna nie wspomne o wycinaniu wsadu czlowiek sie poci i splywa ponim niebieska farba zalezy jeszcze od koloru jaki byście wycinali nie polecam tam pracować paste do mycia rok dostaniecie raz na miesiąc życzę nie którym miłej pracy w tej zjebanej firmie PROFIL na Przemysłowej 34 a dodam że będę zgłaszał do sanepidu żeby ich kontrolowali a i jeszcze jedna sprawa brak szafek dla mężczyzn nie maja gdzie chować własne rzeczy a o kradziezy już nie wspomne powodzenia nie którym osobą ktorzy sie tam wybierają dobrze że już tam nie pracuje FUCK YOU PROFIL
6
marsjanek 2016-08-06 10:42
Mnie, na szczęście już tam nie ma. Uffffffff
Marek 2016-08-12 00:40
Słyszałem że wróciła słynna Pani Anna S. Oj będzie się działo...
kriss 2016-08-12 16:01
No proszę, zastanawiam się kto się kryje pod @wacik.i kto takie bajeczki wypisuje.. Dobrze waciku, że podkreśliłeś, że tobie się wydaje.
1
Osoba dochodząca 2016-08-12 21:46
Pracuje tam jako osoba dochodząca i wydaje mi się, że gdzie się nie pójdzie tam zawsze albo prawie zawsze będzie się narzekać. Nikt nikogo tam na siłę nie trzyma i skoro coś Ci nie pasuje to pa pa!Niektórym ludziom mam na myśli tych dochodzących, że to pasuje ponieważ są to ludzie w większości, którzy po prostu sobie dorabiają więc jest ok.Jeśli chodzi o brygadzistów to jeśli się (usunięte przez administratora) to chyba normalne, że Cię nie pochwali....idziesz do pracy, żeby pracować a nie głupa palić. Ogólnie nie jest żle a na spożywce fajni ludzi pracują.
1
major 2016-09-05 19:12
Pracuje tam... I nie rozumiem o co chodzi... Nie widze zeby ludzie byli wykorzystywani. Brygadzisci moze i sa jacy sa ale praca caly czas idzie do przodu. Moze nie ma tam utrzymanej idealnej czystosci itp itd ale ludzie to nie jest przeciez palac krolewski tylko zaklad pracy. Sa faktycznie osoby dochodzace ktore pracuja dosyc krotko ale to ich wybor. A o zasadach BHP... Wszyscy nazekaja ze rekawiczek nie ma albo masek itp. Ale czy ktos chociaz zapytal o nie? Jezeli jestescie tacy delikatni to warto by bylo tez samemu o sobie pomyslec i poprosic o rekawiczki, maske itp itd. Ja nie nazekam na prace w profilu i bede tam pracowac jeszcze przez dluzszy okres.
marsjanek 2016-10-11 09:06
hahahahahahah - a to dobre !
ess 2016-10-11 11:53
Najważniejsze jest to, że można znaleźć zatrudnienie jako konsultant ds. sprzedaży, bo umowa jest w pełni respektowana. Dobrze, że dbają o zadowolenei swoich pracowników, bo to ważne, żeby atmosfera dopisywała każdemu. Ciekawi mnie jednak jaka aktualnie panuje atmosfera.
alaaa 2016-11-23 11:41
Firma jest trochę w haosie ale według mnie ostatnio się zmienia ...na dobre. Mam wrażenie, że jak się naprawdę chce to można zarobić i całkiem fajnie jest tam pracować. Ostatnio mogłam odejść ale zostaję... Jakoś mam przeczucie, że nie porzałuję
4
Paweł L. 2017-02-17 01:35
powiem wam tak !!! Firma jak firma w kazdej trzeba pracować nie płaca za siedzenie tylko za prace ! pracowałem tam kilka lat i nie narzekałem płaca była niezła potrafiłem wyciągnąć do 4,500 zł jako operator maszyny i ogolnie jako praca tez mi sie podobała to co wypisujecie to jest zwykłe klamstwo jako pracownik z 4 letnim stazem pracy na dziale farb moge bardzo duzo opowiedziec ! Nie wyjezdzajcie mi z BHP bo w zadnym zakladzie pracy nie sa strzezone procedury one poprostu sa ale nikt sie do nich nie stosuje z winy pracownika nie firm !! Dzial farb jeden z najlepszych działow jaki mógł prowadzic zaklad pracy atmosfera [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie sie szanuja traktuja sie jak rodzina kto popracował tam 2-3 dni nic nie moze na ten temat powiedziec !!! Ubrania robocze oczywiscie ze daja sama osobiscie mi wreczała stroj roboczy brygadzistka J.R z ktora trez sie fajnie pracowało.Ogólnie zarzutów nie mam do nikogo i szczerze załuje ze sie zwolniłem,aczkolwiec wcale sie nie zdziwie jak wroce tam z powroteem.. Dla hejterów i opinio-dupców pozdrowienia z dubeltówki !!!! pozdrawiam cały dział FARB !
Pracownik hali 2017-02-17 01:41
z tego co kojarze to zegnasz sie z nami juz kolejny raz az wkacu cie wyrzucili za picie w pracy !!!! Premia za co ze chlałes w pracy przy maszynie lub przychodziłes do niej jak chciałes wstydził bys sie wypisywac tutaj takie rzeczy !!!!!!!!! WTYD p.Rawski ! WSTYD!!!!
tenorek@ 2017-02-23 05:59
Firma Profil w nowym dworze mazowieckim to najgorszy badziew jaki jest. Zawsze jest problem z wynagrodzeniem. O wszystko sie czepiaja i jeszcze na dodatek te smieszne kolorowe karteczki.. Poprostu smiech na sali. Dyrektor to najgorszy kretyn jakiego mozna bylo spotkac kadrowa to juz porazka a przelozeni to tylko wyzyskiwacze. Nikt w tej firmnie nie potrafi docenic pracownika. Tylko najlepiej wydrzec sie dac nagane zabrac premnie i dac psie wynagrodzenie. Ostrzegam tych wszystkich ktorzy chca zaczac swa prace w tym zakladzie. Omijajcie ten zaklad z daleka.
Paweł Lenc 2017-02-24 17:48
jestem ciekaw jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie podszywa pod moja osobe
Pracownik 2017-04-23 11:45
Witam.! Dyrektor to cham, brygadzistow i kierowników dobiera według tego kto najwięcej donosi wykształcenie się nie liczy. Ogólnie syf i patologia i te premie w kopertach bez odprowadzania podatku.
3
Puzon 2017-04-26 20:49
I co, ulzylo? Jak się domyślam jesteś jednym z tych obibokow których się widzi na produkcji. Jaki pracownik tacy przełożeni tenorku :)

1
Maks 2017-04-26 21:06
Trudno twoje wykształcenie po podstawówce brać pod uwagę :)
2
Nick 2017-05-12 22:50
A ile płacą operatorom? Warto tam przyjść do roboty? Pytam o NDM
3
Puzon 2017-06-11 20:54
Szkoda że Roszyk odszedł. Ten nowy szef to jakiś oszolom. Jeszcze trochę i ludzie zaczną znów odchodzić
Julita 2017-07-20 19:43
@Puzon - pracujesz w Profil Krystyna i Marek Kosowicz Sp.J.? Mógłbyś podzielić się swoimi doświadczeniami z pracą? Informacje odnośnie aktualnej sytuacji w firmie to cenna wskazówka dla osób szukających zatrudnienia. Warto też wskazać oddział, w którym pracowałeś, bo w każdym może panować zupełnie odmienna atmosfera. :)
Konrad 2017-08-03 08:08
A ja oceniam na dobry, praca lekka, kasa na czas i fajna atmosfera. Przychodze, robie swoje i wracam do domu. A jak chcem zarobić więcej to proszę kierowniczkę o nadgodziny, więcej zmian i nie ma problemu. Sytuacja podobno zmieniła się od przyjścia nowego dyrektora
Seb 2017-08-04 23:31
Witam staram sie o prace w ndm. Jaka umowa na początku? I jaka kasa? Jest jakis socjal?
Puzon 2017-08-06 06:05
Ta firma już miała wielu dyrektorów i zawsze podobno było lepiej. Rozumiem że jak piszesz podobno to nie wiesz. To co się dzieje na hali raczej zastanawia a nie zasługuje na pochwalę
Zostaw swoją opinię o Profil Krystyna i Marek Kosowicz Sp.J. - Słupsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profil Krystyna i Marek Kosowicz Sp.J.