brak logo

Centrum Szkoleniowe/Hotel Twins

Warszawa

Opinie o Centrum Szkoleniowe/Hotel Twins

anonim 2009-05-20 16:30
Firma solidnie zarządzana. Dyrekcja otwarta na nowe rozwiązania. Miła atmosfera pracy.
Aramcia 2011-02-17 13:27
jak nie doprosisz się o umowę to oszukają
1
anonim 2011-04-13 15:17
Kadra zarządzająca bez profesjonalizmu. Spiskujący za plecami ludzie.
2
xxxx 2012-05-15 15:13
kłamcy i jeszcze raz kłamcy.najlepiej jakby pracowac bez przerwy,c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Barney 2013-01-02 15:18
Ostrzegam przed pracą w Hotelu Twins. Chora atmosfera podejrzeń, szczucia i nienawiści wytwarzane przez 2 Panie i ich syna (Mikołaja). Chociaż sympatyczny chłopak -ale tak wygląda biznes rodzinny. Unikać kontaktu z tym hotelem i tymi ludźmi - zatrudniają ludzi na czarno i starają się oszukać. I ta spiskowa atmosfera....dajcie spokój:)
7
anonim 2015-10-23 00:22
Duża swoboda działania, z drugiej strony kierownictwo mota się i nie umie podjąć decyzji w kryzysowej sytuacji. Niejasne wytyczne dotyczące wykonywanych obowiązków. Żadnego wsparcia od przełożonych. Brak umowy, latami nie można się doprosić, a jak już się dostaje to na pół etatu. Pracownicy bez umowy zwalniani z dnia na dzień, bark stabilności zawodowej. Wyczerpujące zmiany 24 godzinne. Wynagrodzenie takie same niezależnie od ilości przepracowanych godzin (180-240)Recepcja jest typowym "przynieś, podaj, nadstaw tyłek".
4
lechooo 2016-05-19 15:12
no dobra, ale jak z pracą, bo nie widze nowych ofert od nich w ogóle.
1
Mac_ki 2017-03-29 13:46
Kłamcy, oszuści i spekulanci pracowników mają za nic ,co chwila zmienia się personel nikt tam długo nie popracuje . rodzinny biznes którym zarządzają osoby niedouczone bez kwalifikacji !!!!
3
Barbie 2017-03-29 16:00
Rok 2017 nic sie nie zmieniło na lepsze nadal kłamstwa ,spekulacje, praca na czarno, godziny kazdy miesiac inaczej ( zarobki te same),rotacja pracowników w zastraszajcym tempie,kadra zarzadzajaca dramat brak jakichkolwiek kompetencji , brak znajomosci , rozeznania w prowadzeniu firmy.
2
Alan 2017-04-06 15:51
witam zgadzam sie w 100 procentach z opiniami Barney, Barbie,Mac_ki. Firma zatrudnia ludzi na czarno, jesli juz dadza umowe zlecenie to max na 1000 zł, wynagrodzenie jest zawsze takie same niezaleznie czy przepracujesz 168 czy 200 godzin, kierownictwo ( pseudo bo kompetencje sa zerowe) klamie spekuluje oszukuje knuje , jest nieobiektywne, cenia sobie pracownikow ktorzy donosza na wspolpracownikow, generalnie kierownictwo robi co chce i kiedy chce a obsługa gosci z ich strony zenada.
2
Iza 2017-08-04 18:57
@Alan - czy jesteś nadal związany zawodowo z Centrum Szkoleniowe/Hotel Twins? Czy sytuacja w firmie poprawiła się? Aktualne informacje o zatrudnieniu będą na wagę złota dla osób zainteresowanych ofertami pracy w Warszawie.
Zostaw swoją opinię o Centrum Szkoleniowe/Hotel Twins - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Szkoleniowe/Hotel Twins