brak logo

Huber + Suhner

Tczew

Opinie o Huber + Suhner

janina kluska 2015-01-29 21:34:50
no to chyba naturalne że pracodawca zawsze chce wyjść na swoje drogi Tycka, nie sądzisz? nigdy raczej nie będzie inaczej, logika. natomiast nie mowimy oczywiście tutaj o podejrzanym kombinowaniu, bo chyba takowe miałeś na myśli w kontrekście Huber + Suhner. natomiast czy możesz to jakoś udowodnić albo napisać jakieś konkretne przykłady?
Marta 2015-03-05 12:42:57
Jak wygląda praca w firmie (zarobki, atmosfera, kierownictwo)???
Mały 2015-07-04 09:39:10
Praca nie jest zła,ale mało płatna,premie dają po trzech miesiącach ,ale nie można przez ten czas mieć żadnego urlopu na żądanie,a wynosi 300 zl podzielone na 3 miesiące i zabranie podatku wychodzi około 80 zł.Można zobaczyć na profilu fb na przykład u Pani Żanety.J i Moniki Z jak się pracuje robi się sesje zdjęciową wrzuca na fb i nie posiada z tego tytułu żadnych konsekwencji mając przełożoną w znajomych.
3
nikolas 2015-07-29 17:25:12
Firma dobra,przyjazna są osoby (brygadziści/stki)co boże się pożal,nie nadają się do pracy z ludźmi ale atmosfera jest dobra tylko wiadomo mała kasa nawet jak uda się po kilkunastu miesiącach przejść z pośredniaka do Hubera to kokosów niema i cienki socjal (pod gruszą co dwa lata paranoja).Firma powinna pomyśleć o podwyżkach bo jak otworzą firmę konkurencyjną a kasa będzie większa to pracownicy wycieczkami będą odchodzili....
nikolas 2015-07-29 17:29:51
Do Łukasza ci się firmy pomyliły w Huberze nie ma umów na okres próbny tu się robi przez pośredniaka na śmieciówce.....
mech 2015-08-05 20:05:12
Może poruszmy temat brygadzistek, które nie ogarniają same siebie oczekują od pracowników tego, co same powinni robić. Są leniwe i co chwile wołają do biurka, bo nie chce im się d..... podnieść. No i znowu padają te słowa, „jaka jestem zmęczona" to mnie krew zalewa Ciekawe, czym? Ciągłym dzwonieniem czy siedzeniem. A co do pupili to są potrafią wejść w T....... i za to mają większą stawkę. Dziewczyny, które pracują w tej firmie są traktowane jak śmieci. Przyjdzie taki chłopak przez agencje po roku przejmuje go firma i od razu ma zmianę stanowiska no i podwyżka.
2
nikolas 2015-08-06 17:29:20
Jak pracodawca nie zacznie doceniać pracowników i normalnie traktować to się zdziwi bo w Huberze pracownicy w takim tępię odchodzą że firmie grozi widmo braku rąk do pracy a możliwości naboru pracowników nie widać kto chce pracować na śmieciówce przez wiele miesięcy i być traktowany jak niewolnik,mniemam iż jeżeli nie zmieni się sytuacja w firmie to czeka ich to samo co Flexa,Vetrex czy Doviste.Niech więc zarząd Hubera działa i wyjdzie do ludzi z dobrymi wiadomościami bo Polacy (Tczewiacy) nie dają się już w d....e pchać za minimalną krajową!!!!!!!
4
tom79 2015-08-22 17:12:06
Pracowałem w tej firmie wspominam miłe chwile,pracownicy super ludzie nawet kadra do zniesienia,miła atmosfera tylko jak w każdej Tczewskiej firmie praca przez agencję no i małe zarobki......ale nie można mieć wszystkiego naraz.Da się tam pracować.
1
aladyn 2015-09-25 01:22:00
Są plusy i minusy pracy w tej firmie,plusy-dobra wmiarę atmosfera,spoko pracownicy a minusy-małe zarobki,umowy śmieciówki,donosicielstwo,wyścig szczurów i kadra szkoda słów...... ale każdy musi sam spróbować.
1
Michael 2015-10-12 17:10:34
Nie polecam tam pracy firma zatrudnia jak najtańszym kosztem,przez agencje wypłaty jak jałmużna oczekiwania w stosunku do pracownika jak by płacili w tysiącach jeżeli by mogli to pracuj od świtu do zmierzchu.Firma Huber to folwark Szwajcarów cwaniaków i żydów a polaczki to niewolnicy.Miałem okazję tam pracować jedno co dobre że nabyłem doświadczenie jak szybko z tej firmy spierniczyć!Pozdrawiam jeszcze tam pracujących kolegów i koleżanki.
8
Praca w huber 2015-10-20 23:48:21
Zgadzam się z opinia michael. Oczekiwania wzgledem pracowników takie jak byś był nieomylnym robotem.praca w tej firmie nauczyła mnie że nie warto być nadgorliwym a
plotki roznoszone są szybciej niż prędkość światła
1
joper 2015-10-28 17:17:04
Do @nazap tak sobie czytam opinie i zgadzam się z Michaelem ta firma to imitacja normalnej firmy płace słabe zero możliwości awansu,ludzie zawistni lubiący donosić na swoich kolegów/koleżanki.Tu pozycje wyrabiają sobie tak zwani "miękkie faje" a Ty nazap musisz należeć do grona tych faj albo jesteś na stanowisku i chcesz sobie podnieść swoją ocenę bo nie stać cię na szczerość lub zobaczenie rzeczywistości i prawdy w większości tych opinii,komentarzy.Pozdrawiam tam pracujących ludzi i trzymam kciuki że kiedyś będzie tam lepiej a samą prawdę wyrazi to zdanie jak by firma była dobra i dbała o swoich pracowników to zerwała by kontrakt z agencją tymczasową i dała normalne zatrudnienie!!!!!!
2
Niemamnicku 2015-10-29 18:06:07
Bardzo polecam firme,pracodawca rozumie potrzeby pracownika, jest bardzo miła atmosfera i nie można tej firmy nazwać "obozem". praca jest zaplanowana z góry w taki sposob i nie ma mowy o sytuacjach kiedy coś jest robione na wczoraj. Pensja jest zawsze na czas jak w szwajcarskim zegarku a wynagrodzenie jest godziwe. Ludzie którzy piszą zle komentarze albo są leniami albo posiadają wykształcenie niepełne podstawowe i myślą że miliony im przyjdą za nic. żeby zarobić trzeba się wykazać a w tej firmie naprawdę warto bo kierownictwo docenia takie osoby. Osoby które narzekają można policzyć na palcach jednej dloni.krótko mówiąc bardzo dobry pracodawca których mało w tym rejonie :)
nocoty 2015-11-10 17:09:34
Do @Niemamnicku chłopie co ty za bajki piszesz firma wypłaca wynagrodzenie na czas to fakt a sama w sobie płaca to śmiech na sali a praca jest na wczoraj wiem bo sam tu pracuję i nie obijam się a wykształcenie też posiadam i nie mówię o podstawówce czy gimnazjum a pensje mam niską jak na takie stanowisko i w dodatku praca przez agencję,więc kolego pisz prawdę a nie zmyślaj.Ja osobiście zgodzę się z tobą iż atmosfera jest miła a kierownictwo poważa ludzi którzy wchodzą w tak zwaną d..e i donoszą na innych.Sam zamierzam przepracować tu do końca roku a później chce zmienić pracodawcę gdzie będę mógł się rozwijać i posiadać godziwą pensję.Dlatego nie polecam tu pracy ale każdy ma prawo do wyboru i swojej opinii.A ci radzę otworzyć oczy i wtedy zobaczysz rzeczywistość pupilku kierownictwa.........pozdrawiam
5
Totak2016 2016-01-22 18:21:21
Przedstawiam plusy i minusy pracy w firmie Huber Tczew:
+ terminowe i stałe wynagrodzenie,+ raz w tygodniu basen lub fitness
+ mili koledzy - koleżanki, + w miarę normalni niektórzy Brygadziści,Liderzy
+ skromny ale jest pakiet socjalny co dwa lata pod gruszą i trzy bilety do kina
+ premia co kwartał za brak L4 i urlopów na żądanie ( 300zł brutto)
a minusy
- małe wypłaty,- mały social, brak premii co miesiąc
- brak możliwości awansów
- donosicielstwo przez niektórych przydupasów
- nie kompetentni niektórzy brygadziści/tki
- 1000 pomysłów na minutę i brak normalnych ich wdrożeń
- traktowanie pracowników jak rzeczy,niekiedy znamiona dyskryminacji
- powstawanie niepotrzebnych stanowisk pracy dla znajomków "Szefów"
- straszenie i zmuszanie do nadgodzin (produkcja)nie wiem jak jest na magazynie
- nie docenianie pracowników
- duża rotacja pracowników brak próby ich zatrzymania przed ich odejściem z pracy
- daleko do jakości i precyzji szwajcarskiej to Polska
- oraz zatrudnianie przez agencje pracy
Tak w skrócie wygląda firma są plusy i minusy.Pozdrawiam
5
przyszły pracownik 2016-02-25 19:05:24
czytam opinie i mam mieszane myśli co do pracy w tej firmie.... Jestem ciekawy czy Huber w Tczewie zapewnia transport do firmy, tak jak to robi Dovista... dla osób mieszkających w Tczewie to żaden problem, ale spoza ?.... tylko autem.....
to-ja-tylko 2016-02-28 18:49:08
Ciekawi mnie czy na to forum wchodzi ktoś z szefostwa firmy ?
3
jatam 2016-03-12 02:06:58
Jak by szefostwo czytało opinie to może było by lepiej a narazie jest tak jak powyżej......sama prawda!
1
gosc 2016-03-12 18:31:14
A czy liderem jest jakas Monika
Nick 2016-03-20 19:23:45
ile miesięcznie na stanowisku koordynatora budynku można zarobić?
4
to-ja-tylko 2016-03-21 21:02:42
Skąd wiesz że Aga miała 3 tysiące?
kolega 2016-04-02 14:54:40
Ta firma to jakas pomylka, pracowalem tam trzy lata. Nie ma mozliwosci rozwoju dla ludzi z ulicy tylko po znajomosci lub lizusow. Nie ma rownosci dla pracownikow na tym samym stanowisku, wmawianie ze nie masz kwalifikacji na podwyzke. Kierownictwo zniszczy kazdego kumatego, aby nie tworzyc sobie zagrozeia. Place marne...szkoda czasu.
6
mag3 2016-04-03 01:34:01
@Kolega to co napisałeś jest prawdą,firma i kierownictwo oraz podejście do pracowników jest żenadą!Ja sam już teraz poszukuję nowej pracy,pracuje tu rok i mam tej firmy już dość.Zero rozwoju i marne pensje.
2
to-ja-tylko 2016-04-12 19:56:45
Do ,,tofakt,, .
Chcesz się rozwijać ? Może zaczniesz od poprawnego pisania? W tej krótkiej wypowiedzi zrobiłeś sporo błędów ort., o jakim rozwoju piszesz?
Jakiego awansu oczekujesz skoro nie potrafisz poprawnie się wysławiać?
jatam 2016-04-13 18:02:01
Do @to-ja-tylko,

Widziałem dzisiaj ogłoszenie na portalu że Huber szuka pracowników produkcji i magazynierów mają tyle wakatów że daje to do myślenia czy firma tak się rozwija,czy jest tam tak żle....ale czytając wasze opinie to można wyrobić sobie jakąś tam negatywną opinię.A tobie to-ja-tylko komętujesz kogoś wpis to chyba kierunki się pomyliły Poloniści mają inny dział.Pewnie należysz do tych tak zwanych geniuszy ortograficznych a nigdy się normalną pracą nie zchańbiłeś,to jakim prawem wytykasz komuś błędy.Może ta osoba cierpi na Dysleksje.Mniemam że i mi wyskoczyły może błędy ortograficzne ale to mi wisi nawet jak byś chciał/chciała i mój wpis skrytykować.Nie dziwię się że takie negatywy o tej firmie ludzie piszą.Jak tam sami poloniści pracują a nie inżynierki,technicy itp.Pozdrawiam Geniuszy i psełdo Polonistów.
to-ja-tylko 2016-04-14 14:13:53
Hańba ,komentarz :-)
Nie jestem polonistką , żadna praca nie hańbi. Owszem inżynierki też tam pracują ,ja niestety ukończyłam szkołę średnią-kierunek elektronika.
Huber+Suhner faktycznie rozwija się. Jest to firma lepsza od Flexa. Na produkcji pracują również ludzie z wyższym wykształceniem i to niekoniecznie polonistycznym. Pozdrawiam tych co nie pracują ,ja niestety pracuję :-)
jatam 2016-04-17 17:23:28
Firma Huber rozwija się tylko ludzi do pracy brakuję bo za głodowe pensję (jałmużnę)ludzi już taka praca nie bawi a dużo nie brakuje aby huber był porównywany do flexa,dovisty,vetrexa itp firm tczewskich.Ile można pracować na śmieciówkach a te firmy tylko tak zatrudniają bo to się opłaca taki pracownik jest nikim a gadki typu każda praca jest dobra to już średniowiecze.Teraz fachowiec się ceni a praca i czasy niewolnicze już dawno mineły.Tak ludzie z wyższym wykształceniem pracują na produkcji to normalka w naszym kraju bo brakuję fachowców ktoś genialny zlikwidował szkoły zawodowe i teraz mamy to co jest.Pozdrawiam fachowców bo teraz na jednego dobraego fachowca jest 100 z wyższym niezła paranoja......
3
Mistrz 2016-05-16 10:45:44
A ty pewnie siedziałeś pół godziny by nie zrobić żadnego błędu by przypału nie było a i po co się srasz pisał pewnie szybko i złe kliknął po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie afery kręcisz idioto.
Pocomilogin 2016-05-17 23:32:52
Praca sama w sobie nie należy do najcięższych, atmosfera też jest w porządku. Zarobki mają wysokie Ci co ładnie potrafią przylizac u reszty to wyglada że obiecanki cacanki że wszystkim aż się znudzisz czekaniem i odchodzisz z tej firmy
1
haha2016 2016-05-28 17:31:17
Do @kalosz praca może nie ciężka ale kasa mała a socjal jeszcze mniejszy no chyba że dasz się skusić na cotygodniowy owoc.....polecam i smacznego
5
zaciekawionyfirma 2016-06-07 18:21:41
Witam

Dostałem zaproszenie na rekrutację z tej firmy.
Gdzieś przeczytałem, że koordynator budynku może liczyć na 3 tysiące.
Powiem szczerze, że takie zarobki mnie nie interesują i poniżej 4,5 tysiąca na rękę za 8h nie mam o czym rozmawiać.
W tej firmie takie zarobki są realne?
2
born 2016-06-15 20:44:48
Na tej stronie wypowiadają się analfabeci.
1
prof 2016-07-04 18:57:02
To tobie się strony pomyliły,to są opinie o pracodawcy.
1
ciekaw2016 2016-09-06 01:36:19
Co nowego w Huberze?Pracuje ktoś tam jeszcze bo ostatnio cicho o firmie.
Daro82 2016-09-12 17:43:04
Witam

Ktoś może ma informację na jakie wynagrodzenie może liczyć magazynier ?
mag85 2016-09-13 16:56:20
@Daro82 z tego co wiem to zarobki zaczynają się od 2300 zależy czy zatrudnią Cię przez agencję lub bezpośrednio.Jeżeli szukasz czegoś na początek to Huber jest dobry ale z biegem czasu firma nie daje nic więc trzeba po zdobyciu jakiegoś doświadczenia szukać czegoś lepszego i z większym wynagrodzeniem!Pozdro
7
ja 2016-10-22 21:34:17
Zgadzam się z każdym słowem powyżej..wytrzymałam w tej firmie długo ale to co się teraz tam wyrabia to jest poprostu paranoja,jeśli ktoś chce zniszczyć sobienerwy to może spróbować
6
byłyhuber 2016-10-23 18:10:35
Do ja@ to prawda co piszecie ta firma to ściema i paranoja,ludzie lugają codziennie po 12h wprawdzie dostali parę złotych podwyszki dla zamknięcia im ust ale to jest i tak nowoczesne niewolnictwo w tej firmie przydały by się związki zawodowe ale to nie na rekę dyrekcji........najlepiej wykorzystać na maxa pracowników na produkcji i magazynie,zwykły pracownik do niczego nie dojdzie w tej firmie ale najlepiej zatrudniać nowych kierowników i ich zastepców pytanie po co?Większość kadry to same znajomki dyrekcji a wiedza ich na temat produkcji i innych obszarów jest równa zeru.Ja naszczęście już tu nie pracuję ale to moje zdanie i nie chcę nikogo zniechęcić najlepiej samemu to przeżyć!Pozdrawiam jeszcze tam pracujących kolegów ,trzymajcie się.
6
Made in Ukraine 2016-10-23 19:36:53
Ale to co piszesz - to masz rację! Jestem z Ukrainy i do początku lata pracowaĺem w tej firmie))). Najbardziej co wkurzało, to organizacja pracy!!! Chodziłem po dwie godziny i szukałem rysunku))). Potem jeszcze 2 godziny szukałem czym uzbrajać stuł.))). A brygadystam ani w głowie ani w d-pie))). A najlepszy i wzórowy pracownik - to Marysia brygadystka))). A tak naprawde, to dla mnie do dzisiaj wielka zagadka, jak z taką robotą brygadystów na produkcji Huber istnieje do dzisiaj????)))). Pozdrawiam wszyskich byłych koleźanek i koleģów . Andrzej ze Lwowa. P.S. - Pracują jeszcze ludzie z Ukrainy???
4
maghaus 2016-10-27 17:08:47
Zgadzam się z Tobą że w tej firmie nie ma odpowiednich i kompetentnych ludzi jak sam nie podejmniesz jakieś decyzji to po człowieku bo na pewno nie możesz liczyć na brygadzistów/cistki.Kiedyś ta firma coś znaczyła i była dobrą marką a terez to jedne wielke bagno.Ludzie odchodzą a nowych zatrudnionych można policzyć na obu dłoniach tak jest na każdym obszarze od produkcji po magazyn.Ludzie tu są traktowani jak woły do roboty alba maszynki do pieniędzy dla szwajcarów.Cała nadzieja w nowo otwieranych zakładach pracy jak odejdzie znaczna część pracowników to może wtedy otworzą co niektórzy oczy z dziwienia.Czasy kiedy pracodawca mówił na twoje miejsce jest 10 pracowników już dawno mineły,teraz to pracodawca niech walczy o ludzi.A apropos to chyba jeszcze są Ukraińcy ale i niedługo oni znajdą lepsze oferty pracy.Pozdrawiam sąsiadów za granicy.
3
Piotr G 2016-11-02 13:46:03
Bardzo marna ocena , miałem okazję przepracować 1,5 miesiąca, straszny bałagan. Mobbing nie jest im obcy... Pozdrawiam cieplutko.
5
Niedobrze 2016-11-04 01:16:18
Tą firmą powinien zainteresować się PIP.Jak tam panuje i nie jest obcy mobing.
3
Były pracownik 2016-11-05 19:01:48
Nie polecam nikomu. Warunki pracy poniżej krytyki, pensja również poniżej krytyki, po 3 latach pracy 50 zł podwyżki do najniższej krajowej i jeszcze każą dziękować na kolanach za łaskawość, brak możliwości rozwoju, brak ludzi do kierowania całą produkcją, zero myślenia, które doprowadza do tego, że ludzie pracują miesiąc po 12 godzin. Po prostu firma zatrudnia chińczyków, którzy będą pracowali całe życie za miskę ryżu. Stanowczo odradzam każdemu. Nie warto.
8
jeszczeTu 2016-11-07 17:54:42
To prawda ja jeszcze tu pracuję ale jestem na etapie poszukiwania nowego miejsca pracy bo tutaj oprucz garba to się nie da dorobić no chyba że bedziesz zapieprzał po 12 godzin dziennie i nie przerwalnie 12 miesiecy.Podejście do pracownika to kpina i wyzysk,brak przestrzegania kodeksu pracy ludzie tu charują po 200-280 godzin miesięcznie i mają jeszcze kłopot z uzyskaniem urlopu,straszenie,dyskryminacja to tej firmy chleb powszedni.Ludzie boją się przeciwstawić pracodawcy bo brak związków zawodowych mają tu psełdo radę zakładową podległą dyrektorowi,czyli pracownik ma gów.......do powiedzenia i tak błędne koło się kręci.Dlatego także nie polecam tu pracy nikomu a sam mam nadzieję że nie zabawię tu długo.
6
pracownik 2016-11-09 22:52:57
Tu do pracy biorą wszystkich, bo tak naprawdę nikt nie chce tu pracować. Agencje pośredniczące nie przeprowadzają żadnych rekrutacji tylko odrazu dawaja skierowanie na badania lekarskie. A potem narzekania na firmę jak to jest źle i w ogóle, a tak naprawdę to ludzie tworzą atmosferę pracy. Dlaczego nikt tu nie napisze, że tak naprawdę niektórzy się do tej pracy nie nadają, bo nie myślą i nie potrafią zrobić najprostszych rzeczy/zadań. Albo inni, którzy przychodzą"odpekac" osiem godzin i do domu.
1
wiemjakjest2016 2016-11-10 17:22:50
To co piszesz to trochę nie tak dlaczego ludzie nie chcą tu pracować bo opinia o huberze jest nie zaciekawa.praca przez agancje,małe zarobki a kadra sama nie nadaje się do pracy (nie posiadają odpowiedniej wiedzy) tu pracują sami znajomki dyrka kierownik-zastępca kierownika-zastepca zastępcy kierownika to sztuczne stanowiska dla znajomków.A samo traktowanie pracowników daje wiele do myślenia np.naciskanie na nadgodziny czy zmuszanie do nich albo szafki dla pracowników w toalecie to jest normalne?Ta firma niedługo bedzie miała status obozu pracy jak flex czy pressglas.....to dopiero początek.Jak firma stawiała by na pracownika i go doceniała to i do pracy by chętnie ludzie przychodzili.Jeżeli ktoś chce pracować to pracę znajdzie i nie musi być to Huber bo w Tczewie jest dużo lepszych firm.A na dobrą opinie i komentarz oraz ludzi chetnych do pracy trzeba zapracować.Więc "pracownik"pisz w szerszej perspektywie pracy bo jak firma jest dobra zatrudnia odrazu na okres próbny a nie przez agencję,jak firma ceni pracownika i docenia jego pracę to sami pracownicy wytworzą dobrą atmosferę i inni się do pracy znajdą bo opinia krąży od jednego do drugiego........
9
fizol 2016-11-11 16:43:46
To prawda co piszesz o tej firmie.Żal tylko tych pracowników co tam pracują że muszą znosić takie traktowanie i całą otoczkę,za granicą chodziazby nasi sąsiedzi (Niemcy) już dawno by się im do du.....dobrał urząd od pracy i prześwietlił by od podatków do kodeksu pracy a w Polsce to na pracownika się wypina i ma się go za gówn.....gdzie jest państwowa inspekcja pracy pewnie dostali łapówkę i mają to gdzieś.Tak wygląda praca w Polsce nie tylko w Huberze.Może kiedyś się to zmieni ale do tej pory trzeba trzymać język za zębami i charować za marną kasę dla nie polskich pracodawców i trzymać im polec prosto w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Najlepiej omijać takie firmy!
3
zadowolony 2016-11-20 09:32:53
Nie wiem skąd się biorą takie opinie na temat Huber Suhner pracuję już 4 lata w tej firmie . Jeśli chodzi o zarobki to nie narzekam w Tczewie jest wiele gorszych firm niż Huber np. Flex czy PressGlass lub Vetrex.
Co do zatrudnienia przez agencję to prawda dużo ludzi jest zatrudnionych lecz są to osoby , które dopiero skończyły szkołę więc są niedoświadczone , a pracodawca ceni ludzi doświadczonych , więc dostają umowe przez firme.Większość ludzi krytykuje tą firme na tej stronie kierując się zawiścią spowodowaną własnymi niepowodzeniami życiowymi.Nie rozumiem skarg I zażaleń dotyczących tej firmy , bo pchają sie do pracy ludzie , którzy tej pracy nie lubią ze względu na to iż podchodzą z załozenia że pracować I tak trzeba lub krytykując z zewnątrz nie mając pojęcia co się w niej dzieje.Nie którzy mącą ludziom głowach przelewac cała swoją gorycz niepowodzeń na nowych pracowników zniechęcajac ich , co potem odbija sie negatywnie na opinii tej firmy.
5
(prawie)zadowolony 2016-11-20 17:24:35
No co Ty nie powiesz!Ja także pracuję w tej firmie i wiekszość tych opini to prawda,praca ciężka nie jest ale podejście do nas pracowników daje do myślenia a zarobki każdy ma inne i tu nie chodzi o doświadczenie bo są ludzie co pracują nawet po 10 lat a mają gówniane pensje a ci wazeliniaże co pracują krótko mają dużo więcej.Więc nie pisz bzdur bo pewnie jesteś w gronie tych...........albo z grona adoratorów brygadzistów,kierowników.Po pierwsze są tu ludzie (brygadziści,liderzy czy kierownicy) co na swojej robocie się kompletnie nie znają a gróbą kasę dostają a pracownik ma ochłapy a do tego praesja i wykańczanie psychiczne wyrabianie ponad stan nadgodzin,praca po 12h,szafki pracownicze w wc to dobry wizerunek firmy twoim zdaniem "zadowolony"tylko nie pisz że nie ma miejsca bo dla chcącego nie ma nic trudnego to Pracodawca ma obowiązek zpewnić dobrą i godną pracę i jej warunki,poczytaj Kodeks Pracy!Patrzac na inne firmy w Tczewie to Huber nie jest aż taki zły a dlaczego nie może być firmą jedną z najlepszych w Tczewie?Bo mają pracowników gdzieś a liczy się tylko kasa w tym żydowskim folwarku.A wracając do młodych po szkole to pracują max miesiąc a potem szukają czegoś lepszego tylko sztarzy pracownicy pracują bo muszą wiadomo rodziny,kredyty itp i głosu swojego nie podniosą wiadomo dlaczego.........tak wygląda praca na produkcji i magazynie.Tu pasuje zdanie z niewolnika nie bedzie dobrego pracownika!Pozdrawiam kolegów i koleżanki z produkcji i magazynu a Tobie "zadowolony"życzę realizmu i szczerego obiektywizmu.
4
blondi83 2016-12-03 17:15:09
Ta firma to jedna wielka kicha,ludzi mają za tanią siłę roboczą.Nie przestrzegają praw pracowniczych bo pracownik nie ma do niczego prawa ma pracować...tyrać po 12 godzin i musi chodzić regularnie na nadgodziny i ma za to jeszcze serdecznie dziękować pracodawcy.Praca jest z stoperem w ręku wszystko na czas aby pracownik nie miał czasu pomyśleć nie długo pewnie nawet do toalety bedzie musiał lecieć na czas takie realizacje i pomysły wdrażają kierownicy...lepiej zakupić pampersy.Kierownictwo i brygadziści nie mają żadnego doświadczenia i wiedzy bo po co,znają się jedynie na wchodzeniu w du...... i gnebieniu pracownika.Takie są realia pracy w tej firmie.Tu można jedynie nabawić się nerwicy,załamania nerwowego lub zdobycia doświadczenia w podlizywaniu i donoszeniu na kolegę/koleżankę.Taka jest praca w naszym kraju i pewnie jeszcze wiele lat tak będzie wyglądać.Dlatego jek się szuka pracy lepiej omijać takie firmy.
1
Zostaw swoją opinię o Huber + Suhner - Tczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huber + Suhner