brak logo

Europejska Grupa Konsultingowa

Łódź

Opinie o Europejska Grupa Konsultingowa

rafa 2009-07-02 14:40:17
Dobre warunki pracy, materiały szkoleniowe dobrze przygotowane, pensja na czas
Monika 2009-11-17 16:44:40
Wszystko OK. Wywiązuje się.
Rafał 2011-01-11 12:22:41
Wynagrodzenie nie najwyższe ale zawsze w terminie. Polecam
Monika 2012-01-26 09:07:28
Tak bezczelnych ludzi ze świecą szukać, uzyskanie wynagrodzenia za przeprowadzone szkolenia - graniczy z cudem, kłamstwa, że pieniądze zostały przelane, brak odpowiedzi na maile, nie polecam, trzymajcie się od nich z daleka chyba że chcecie pracować charytatywnie
2
ciekawy 2013-09-20 17:02:13
czyli nie warto podejmować tam pracy? ja również zastanawiam się czy wysłać tam CV... wydaje się że ta firma jest w porządku
2
pracownik 2013-12-24 09:34:28
Nie polecam (usunięte przez administratora)
3
aga 2014-01-08 12:40:55
ja prowadziłam na zlecenie szkolenie dla tej firmy i uważam, że wszystko jest w porządku, szkolenie odbyło się bez żadnych przebojów, miałam stały kontakt z Panią która nadzorowała projekt. Polecam! zarobki jak na taką miłą prace też są nie najgorsze więc jeżeli dostaniecie propozycje to możecie spokojnie ją przyjmować.
Marta 2014-01-16 15:32:56
Witam. Ja też prowadziłam szkolenie w 2012 i 2013 roku na zlecenie tej firmy i wszystko było w terminie. Nie mam żadnych negatywnych uwag.
Patryk 2014-03-09 12:56:14
Muszę przyznać, że strona internetowa Europejskiej Grupy Konsultingowej robi wrażenie, widać, że trochę ich kosztowała.
1
Janek 2014-03-24 23:35:52
Strona powinna być wizytówka firmy, więc dobrze, że Europejska Grupa Konsultingowa sie do tego przyłożyła, ciekawe, czy tak samo przykładają się do traktowania pracowników.
1
Stanley 2014-05-29 14:56:31
Ciekaw jestem co obecnie się dzieje w EGK bo jakoś nigdzie nie można bieżących informacji znaleźć...
Taki tam 2014-07-23 22:04:43
Kontakt przed, podczas i po szkoleniach dobry, tylko pieniędzy się doprosić nie można. Materiały nie przesłane na czas. Nawet nie wiedzieli, że fakturę odebrali (potwierdzenie odbioru z poczty ich przekonało). Mam wrażenie, że to zależy kto z pracowników obsługuje i stąd opinie takie jak moja i bardziej pozytywne...
Łukasz S. 2014-10-27 15:33:55
28.08.2014r zakończyłem prowadzić na zlecenie tej firmy szkolenie dla MPOS w Radomiu. Do dziś dnia nie otrzymałem zapłaty wynikającej z umowy. Na razie spóźniają się z przelewem 21 dni. 2 ostatnie kontakty kończyły się słowami ze już poszedł przelew oczywiście nic takiego nie miało miejsca. Firmy nie polecam i tracę cierpliwość.
karol maszkarPone 2015-01-28 17:31:12
też ubolewam że świeżych i aktualnych opinii jest tutaj tak mało o Europejska Grupa Konsultingowa bo również zastanawiam się nad podjęciem u nich zatrudnienie aktualniue. ale musze mieć większa wiedzę co w firmie słychać teraz. są wogóle u nich obecnie jakieś wolne stanowiska pracy do pracy dla mnie?
malogrzta629 2015-02-05 21:50:02
Zazwyczaj w umowie mają wypłate do 30 dni po zakończeniu szkolenia. Po zdaniu dokumentacji ze szkoleń. wiem że z własnej woli wypłacają kwotę w 2 turach pierwszą wcześniej przed zakończeniem szkolenia, jeśli mają taką możliwość. Wszystkie kursy, które realizują są finansowane przez UE, po zajęciach dopiero ONI wystawiają faktury do głównych jednostek, które zleciły im organizacje kursu i jak oni dostaną kasę to wtedy wypłacają pracownikom. Ja robiłam u nich kilka razy zajęcia i nigdy nie dostałam później niż 30 dni po zakończeniu zajęć. A nawet wcześniej, bo jak dostną kasę za zrealizowanie projektu to szybko przelewają.
freyah87 2015-03-18 12:17:03
niesłowni, od grudnia nie dostałam pieniędzy, nie wywiązują się ze swoich obowiązków (sama miałam ustalać salę i zmianę terminu wykonania zlecenia mimo iż przed wykonaniem zlecenia zgłaszałam niedyspozycyjność). brak kometencji i lenistwo!!
roma 2015-04-15 13:03:42
Ja tam pracuję od 3 lat jako wykładowca i zawsze otrzymuję wynagrodzenie. Czasami wcześniej czasami później ale to wynika z płatności ich Zleceniodawców. W projektach unijnych czasami trzeba poczekać na płatności.
1
kki 2016-05-13 18:10:33
czyli firma organizuje szkolenia? To naprawdę super sprawa @kag ! podoba mi się przede wszytskim z tego względu, że szkolenia rozwijają , można poszerzać horyzonty, rozwijać nabytą już wiedzę. Naprawde super
Zostaw swoją opinię o Europejska Grupa Konsultingowa - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejska Grupa Konsultingowa