brak logo

Langset International Ltd.

Molde

Opinie o Langset International Ltd.

Muntr 2017-08-18 14:00
A czerwonego recla tam niema?
spawacz 2017-08-18 16:59
nochal ma przyjechac w poniedzalek tak tu gadaja z nasz go
Zibi 2017-08-18 19:26
Znam go, to Gandalf z Władcy Pierścienia.
Pawel 2017-08-18 21:01
A spirytus będzie się łał strumieniami
Pawel 2017-08-21 16:04
Zobaczycie jaki problem z wypłata będzie! Nikt nie dostanie kasy dlatego takie stawki dały.umowa przez Cypr nikt im nic nie zrobi pojechali aby dorobić firmę nie polecam
2
monter 2017-08-22 05:29
bylem zwiedzilem i nigdy wiecej
1
Wppl 2017-08-23 18:46
Ciekawe jakie teraz oszołomy przyjadą?
Spawacz 2017-08-24 21:03
Witam! Jestem teraz w Rumuni z Lanksetu Jesli chce ktos jechac podaje namiar mzl@langset.no
SŁAW44 2017-08-24 21:37
Porażka, umowa o dzieło jedzenie na własny koszt, bilet, dobrze ze spawarki nie muszę brać, patola NIE POLECAM
3
monter 2017-08-25 06:25
tam zawsze tak bylo jak ja mlody prowadzi jak stary byl bylo inaczej teraz to najgorsza firma krzak na rynku jest
2
monter 2017-08-25 06:27
to tu juz spawacze rekrutuja ludzi hahah co za firma
1
Spawacz 2017-08-25 19:50
Podaje namiar mzl@langset.no
1
Spawacz 2017-08-25 20:52
Nikt nikogo nie rekrutuje Ale jesli ktos chce pracowac to wczym problem Ale jak to Polak !!!
Slaw 2017-08-25 23:12
Nie rozumiem, czy ktos Was zmusil do podjecia pracy w Langset? Jak komus nie pasuje to do domu.
spawacz 2017-08-25 23:12
podziejowania z gury ale nie skozystam doac opini sie na suchalem i nie raz od niego bylem na robocie zawsze mlody mazy stary zle zrobil ze mu dziale odpalil bo on do bankructwa doprowadz pracownikuw pewnie ze nie firme czemy jak stary prowadzil wszystk bylo ok stawki social a ten rozjebal to w drobny mak bilety jedzenie hotel plac i placz umowa czarna jak dla murzyna a sa wariaci co dalej pracuja to ci z budki z pod piwem gdzie niemoga roboty znalesc przyklej sie haha
1
monter 2017-08-25 23:17
nochal to ty co dobrze sie zaszyles pod pseldo nik co ty to wiesz jak sie uatawic i ludzia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z bani zrobic jak na rissie w glowie pustka tak i na necie pustka dobre ziulko z ciebie jest
2
Slawek w 2017-08-26 13:17
Za to ze niema wyżywienia możecie podziękować rafalkowi! Najwiekszy burak z calej firmy robi palke roniemu codziennie w południe
1
monter 2017-08-26 14:01
rafalek jest spalony prawie w kazdej firmie ludzie sie na niego poluja a jak go zlapia to mu cos zasadza on dobrze wie co masz jakis namiar na niego adres gdzie mieszka ?
2
monter 2017-08-26 15:55
czepicie się foremana ale czy kontrakt przeczytałeś czy masz tam wzmianke o jakimś wyrzywieniu bo w moim tego niema tylko taki burak jak ty ktoremu zależało żeby gdzieś wzięli go do pracy bo nigdzie sobie nie radził . langset cie przygarnoł żebyś nie mósiał koledze laski za kase robić bo twoja stara już nie daje rady ......
spawacz 2017-08-26 16:01
jak byś mniej chlał to by ci na żarcie starczyło buraku
spawacz 2017-08-28 09:08
tak jest napisane ze zarcie po jego stronie lub ekwiwalent w postacie diety ty chyba masz specialny kontrakt dla foremana albo czytac nie umisz szok jaka patola tu zemna jest na tej robicie dobrze ze niebawem bende zjezdzal i ich opisze co za asy tu pracuja po nazwizkach bende cisnol
1
Wppl 2017-08-28 20:56
Mi odpowiadało! Majstruje robili wszystko aby wszystkim wejsc w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowała
PIK 2017-08-29 16:04
A jak foreman Dawid ?
spawacz 2017-08-30 00:03
zaden z nich sie nienadaje lataja za szefem life zeby mu palke zapalke kto pierwszy ten lebszy oj a cos innego ich bardziej boli zeby sie podlizac to sami wiecie koncze z ta firma i opisze wszystkich jak leci z nazwisk i imion nie zostawie tego bez rozglosu jescze troche i bukam sie z tad nie polecam odradzam langset
były 2017-08-30 14:19
firma z tradycją osuwająca się na dno, przykro patrzeć!!
1
Pytający 2017-08-30 16:37
Panowie jaka stawka dla foremana na kontrakcie w Rumunii? Po ile godzin robicie i jakie warunki mieszkaniowe?
Liczę na normalną odpowiedź a nie jakieś żale i narzekania :)
monter 2017-08-31 15:33
ta firma juz dawno dna dotknela i dlatego sam margines tam pracuje od biura po szarego pracownika!!!!!!
1
sam ja 2017-09-01 18:13
powiem tak nie moge tego sluchac jestescie jak baby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sami nie wiecie o czym ..
o langsecie wiecie tyle co nic ......
nie chcesz pracowac to do domu ......dzieci pilnuj i niech twoja stara na ciebie pracuje zalosne bydlaki....
spawacz 2017-09-01 20:26
ojtam ojtam takie tam gadanie
spawacz 2017-09-03 17:03
oj tam ojtam takie gadanko se
Robert koska 2017-09-03 20:25
Przeciez dawid to bardzo marny spawacz byl! On jest teraz majstrem?
1
boss 2017-09-04 18:02
czy ktos pracuje na platformie w bergen jaka panuje atmosfera?
dzieki za pomoc
spawacz 2017-09-05 14:34
ta firma to to porazka zyciowa niespodkalem sie w swojej karieze zyciowej zeby taka atmosfera panowala w firmie dno patologia alkoholicy podpierdalacze dupo wlazy luzusy tacy ludzie w niej pracuja
1
Jo 2017-09-10 11:01
Czytam to i nie wierzę, nie ma na tym forum zadnego cymbala,co by sie wypowiedzial bez popelnienia bledu ortograficznego!!! Co za wysoki poziom...gratuluje cymbaly!
1
monter 2017-09-10 11:47
jaka firma tacy pracownicy i co tu sie dziwic
P 2017-09-10 14:43
Siema, czy ktos moglby sie merytorycznie wypowiedziec o pracy w Rumuni? Na pewno znajda sie osoby ktore mysla nad wyjazdem. Oferowali mi 16 euro na reke i prace do konca roku. Napiszcie konkretnie o warunkach, hotelu, pracy i wyzywieniu. Pozdrawiam
Sam ja 2017-09-10 19:55
Warunki normalne jak na Rumunię
Firma dopiero wrucila do pracy i się rozkręca są jakieś nie odciągnącia ale jest ok jedzenie we własnym zakresie ceny jak w Polsce tanie taxi
Bus do i z pracy warunki w stoczni jak w każdej innej
Ubranie narzędzia wszystko jest wiadomo ze zaraz ktoś będzie pisał że nie bo czegoś nie dostał
Jest ok a to ze piją to każdy robi co chce
1
Sam ja 2017-09-10 19:58
Cymbałem to był twuj stary ze takiego pale stworzył
P 2017-09-11 18:20
A jak warunki mieszkalne? Po ilu w pokoju, jest internet?
Stefan 2017-09-11 19:14
Nie gadajcie,że grubas Kulka jest majstrem!!!? bo spadnę z krzesła obrotowego!!!! w stoczniach tak zawsze było, kto był słabym spawaczem albo monterem to został majstrem. On tam jest gdzieś spod Malborka? Ostatnio z tej jego wiochy było ich tam trochę. Narobili siary i pojechali. Jeżeli się nie mylę to był z nimi niejaki Talib, co na koniec kontraktu wyrwał strzała.
1
spawacz 2017-09-13 00:39
widzę że cie nie ma na tym projekcie bo gruby kulka jest za ludźmi to ty musisz być słady a na pewno byś mu tego nie powiedział prosto w twarz bo by cie grubas poskładał i był by wstyd na twojej wiosce
1
spawacz 2017-09-13 00:40
widzę że cie nie ma na tym projekcie bo gruby kulka jest za ludźmi to ty musisz być słady a na pewno byś mu tego nie powiedział prosto w twarz bo by cie grubas poskładał i był by wstyd na twojej wiosce
1
spawacz 2017-09-13 16:30
panowie pracujacy dla tej firemki to albo partacze atatorka i pijacy jednym slowem margines gdzie z innych firm polecieli na skrzydelka to w langsecie sie przyjeli
1
monter 2017-09-14 21:17
dramat jestem w romuni na tym projekcie dobrze ze to juz koniec niewramca do tej firmy nigdy wiencej wienc jest miejsce kto sie lapie????raczka w gure
1
Nowy 2017-09-15 12:19
Witam dostałem oferte wyjazdu jako monter kadłubów prosze krótką odpowiedz warto czy nie z góry dziękuje
1
spawacz 2017-09-15 12:21
poczytaj se opinie
2
Nk 2017-09-15 14:14
Nie polecam . Praca u rafalka paroweczki to katastrofa to kartofel jakich malo. Kaszub smierdzacy
2
lache ciagnac 2017-09-17 21:38
Jestem tu pierwszy raz z tej firmy mimo to jakie byly opinie to musialem to sprawdzic i sie zalamalem jesli chodzi o atmosfere poza praca patologia i tyle nie polecam tu przyjezdzac
5
spawacz 2017-09-20 22:50
dobrze ze na weekend juz mie tu niebendzie tu taka patola pijackich degeneratuw ze typ mi sie w pokoju zwalil normalnie sesral szok co za ludzie tu pracuja nigdy nigdy w zapnienie langseto srajtuchy puszczam co za beszczelnych pracownikuw ta firma zatrudnia jaka firma tacy pracownicy pewnie powiecie mi
1
szczeciniak "papryk" 2017-09-20 23:12
to ty malo jeszcze widzales trzeba bylo byc na Rissa gdzie zawodowcy albo to w swoichy albo kolegi glowe trzymali tak pijani byli sam widzal na wlasne oczy nie bende muwil kto i w jaki zimowy dzien z balangi z baraku... na majtkach wracal od pasa po pienty posrany te osoby czytaja te opinie i wiedza o kogo chodzi a ci foremani z Rissy pewnie w psychiatrykach siedza i sie leczo co za patole pod skrzydlami mieli co alkoholicy patola z Rissy niewiecie o kim mowa owas h... zapizdziale tak tak to ty co tez pewnie to czytasz
1
Zostaw swoją opinię o Langset International Ltd. - Molde
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Langset International Ltd.