brak logo

Eltcrac System Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Eltcrac System Sp. z o.o.

jancio 2010-04-18 13:58:50
Tak sobie. Atmosfera pracy OK, ale szef, wypłaty, darmowe nadgodziny takie same jak w większości firm nastawionych na maksymalny zysk kosztem pracownika. Umowa na najniższą krajową, a reszta do ręki w kopercie wedle nastroju i uznania szefa. Nigdy nie możesz być pewien ile zarobisz. Firma prosi się o inspekcję PIP.
Generalnie nie polecam. Iść dopiero w przypadku zagrożenia życia (przez śmierć głodową spowodowaną brakiem środków do życia) :)
iks 2010-05-15 08:52:04
Eltcrac...(usunięte przez moderatora) firma...oferuja na rozmowie kwalifikacyjnej elektronikowi 1100zl brutto...smiech na sali....cos tu nie tak...
pozdro.
VX 2012-01-12 14:30:36
Oj coś czuję tutaj jakąś zemstę personalną bo ja od kilku lat pracuje w tej firmie i wcale nie narzekam. Pensja niczego sobie, atmosfera bardzo miła a i szef tylko czasami uprzykrza życie. Ale w końcu nie ma szefów idealnych :)
Piotrek 2012-02-06 11:58:37
Kumpel pracuje w Eltcracu już kilka lat i nie narzeka. Fajna atmosfera, weseli ludzie, kasa nie jest najgorsza a co jakiś czas dają całkiem dobre premie. Szef jajcarz, choć wymagający.
No i dosyć często są imprezy integracyjne, które wszyscy chwalą.

Filek 2012-03-27 13:15:47
Zupełnie nie wiem skąd tak marna opinia. Nie jestem pracownikiem firmy ale za to jej wieloletnim klientem i nie dość, że panuje tam bardzo miła atmosfera to masa osób pracuje tam od lat. Więc chyba nie może być tak źle bo by odeszli. Poza tym znam kilku pracowników już również prywatnie i nigdy nie narzekali za bardzo na pracę.
mirek 2012-09-05 12:52:54
i tego wszystkiego dowiedziałeś się od kumpla pracującego w tej firmie? musicie sporo rozmawiać :)
Byly p 2014-04-03 14:25:28
Nie polecam, obiecują wiele a w efekcie podstawa(usunięte przez administratora)
1
ja 2015-02-24 19:04:18
Odradzam chyba ze grozi ci smierc glodowa. Dostajesz podstawe na umowie a reszte w kopercie w zaleznosci od humoru prezesa.
Staruszek 2016-05-15 19:34:22
No wiesz co, umowa o prace i zarobki są bardzo dobre, a jak idziesz do Eltcrac System Sp. z o.o. spać i leżeć brzuchem do góry to generalnie jest to bezsensowne, praca to praca, no co mam zrobić innego
Zostaw swoją opinię o Eltcrac System Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltcrac System Sp. z o.o.