Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Sanmar

Opinie o Sanmar

Pracowałeś w firmie Sanmar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2011-02-28 23:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na słuchawkach można tysia bez problemu zrobić - ja pracuję niecały miesiąc i tyle pewnie mi wyjdzie, ale to dlatego że wpierw jest masa do nauczenia się. Następny miesiąc pewnie będzie lepszy:))))))) A sumki o których napisał ESKAPADOR zarezerwowane są chyba tylko dla KKB, ale podobno już dwóch telesprzedawców przeszło na KKB;D;D;D
zdjecie uzytkownika
elox - 2011-03-01 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z wypłatą? Terminowo ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-02 09:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam i mam coraz wieksze oczy... w Warszawie w cc dostawalam ( usunięte przez administratora ) to jest poprostu KPINA
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2011-03-02 09:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wracaj do Warszawy - proste:) a( usunięte przez administratora ) zarabiasz tylko jak leżysz i nic nie robisz więc tragedii nie ma bo robiąc jedną sprzedaż dziennie dostajesz ( usunięte przez administratora )godzinę plus konkursy, nagrody no i PROWIZJE przede wszystkim:) pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
elox - 2011-03-02 10:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powtarzam pytanie, czy wypłaty są terminowo?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2011-03-02 10:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno w pierwszym miesiącu u niektórych były opóźnienia. 15-go Ci powiem :)
zdjecie uzytkownika
Szałek - 2011-03-09 14:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mowa o KKB - ile średnio tam zarabiają? jest ktoś kto w tym roku wyciągnął chociaż 1( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
bardzo zadowolona :) - 2011-03-10 15:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty mówili, że będą 15 były już 9 :) więc lepiej niż się można spodziewać :)
zdjecie uzytkownika
bardziej zadowolony :) - 2011-03-10 15:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja dostaklem dopiero dzisiaj :) ale i tak spoko
zdjecie uzytkownika
iouhu91 - 2011-03-16 12:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WŁAŚNIE MIAŁAM ROZMOWĘ Z NIMI NA BUŁGARSKIEJ... ZAPOWIADA SIĘ BARDZO OBIECUJĄCO:):):):))
zdjecie uzytkownika
mesjasz - 2011-03-16 12:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również miałam rozmowę na bułgarskiej. zapowiada się dobrze, płaca zależna od zaangażowania. powinno być dobrze. do zobaczenia :)
zdjecie uzytkownika
Liv - 2011-03-17 17:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo fajna atmosfera w pracy,szkolenia przeprowadzone bardzo profesjonalnie!!! koordynatorzy zespołów TL zaangarzowani z prace ze swoimi konsultantami... a zarobki zaleza tylko i wylacznie od twojego zaangarzowania w prace... polecam!
zdjecie uzytkownika
OVI - 2011-03-18 11:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam w poniedzialek rozmowe na Starołęce!:) Czy to jest to praca zmianowa? Od której godziny zaczyna sie prace? Jaka dostajesz umowe? I czy jest sie ubezpieczonym ? :)
zdjecie uzytkownika
ss - 2011-03-18 15:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, tez mam rozmowe w poniedzialek na 9 na starolece. wciaz mysle czy sie wybrac;)
zdjecie uzytkownika
Liv - 2011-03-18 15:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca od 9-18 od pon do pt
sam sobie ustalasz grafik kiedy i w jakich godzinach przychodzisz!!!
pracuje tam od poczatku czyli od stycznia i jestem mega zadowolona wiec polecam, tak jak juz wspomnialam pracownicy i TL super szkolenia tez fajnie przeprowadzone :D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-18 15:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OVI - 2011-03-18 11:43:09

Mam w poniedzialek rozmowe na Starołęce!:) Czy to jest to praca zmianowa? Od której godziny zaczyna sie prace? Jaka dostajesz umowe? I czy jest sie ubezpieczonym ? :)

jesli studiujesz masz zlecenie jesli nie umowe o dzielo... dowiesz sie na rozmowie! polecam sie wybrac
zdjecie uzytkownika
ss - 2011-03-22 12:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jutro na 10 idzie na pierwsze szkolenie na starołęce? Następne dni szkolenia mają być na ulicy wybieg, strasznie daleko ode mnie;/ mam nadzieje ze tam nie bedzie miejsce pracy
zdjecie uzytkownika
DKB - 2013-04-29 22:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na st. Doradca Klienta Biznesowego ? Czy oferują samochód służbowy ?
zdjecie uzytkownika
or - 2013-07-06 07:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, to stanowisko Lider Spedycji na jakie szukają długo juz wisi na stronie Sanmar? Bo to chyba będzie nowa placówka w Poznaniu, jest już jakaś? Ktoś pracuje na tym stanowisku w innym mieście i jest happy?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-31 11:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile płacą?
zdjecie uzytkownika
sanmar-spedycja - 2013-08-13 23:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogłoszenie wisi i wisieć będzie :) cały czas rozwijamy nasz dział Spedycji. Jeżeli masz doświadczenie na stanowisku Spedytora przez co rozumiem posiadanie własnej bazy Klientów oraz Przewoźników i specjalizujesz się w dowolnej dziedzinie logistyki ( drobnica, ładunki całopojazdowe, nadgabaryty, adr, chłodnie etc. ) w kraju lub zagranicą to zapraszam do aplikowania. Oferujemy duży komfort pracy i atrakcyjne wynagrodzenie. Sprawdź opinie o nas na Transie lub innej dowolnej giełdzie - one mówią same za siebie :)
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-08-15 08:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oho, czyżby sanmar zainteresowało się forum? Zatrudniacie obecnie do cc? Jak z atmosferą i grafikiem? Wie ktoś? Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
sanmar synergia - 2013-09-11 12:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://gazetapraca.pl/ogl/1550482/asystent+handlowy

Bliższe informacje pod numerem telefonu : 507 387 148
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2013-09-11 14:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, znalazłem ogłoszenie firmy Sanmar, ciekawi mnie ile trwa i jak wygląda szkolenie branżowe i wprowadzenie teoretyczne? Płaca za to jako czas pracy? Chodzi mi o stanowisko Asystenta Handlowego.
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-07-15 20:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, widze, że bardzo dawno sanmar nie miało tutaj aktualnego komentarza. To chyba nie najgorsza firma, z tego co wyczytałem w Internecie. Nie tak dawno szukali doradcy klienta.
zdjecie uzytkownika
Dino - 2014-11-13 20:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz w Sanmarze czy piszesz jako były pracownik? A ogólna atmosfera pracy? Bo chyba nie wszystko jest takie złe co?... Ja raczej słyszałem same dobre opinie i nawet zastanawiałem się nad aplikacją tam na lidera spedycji. Wiesz coś może o warunkach na takim stanowisku? Oczywiście płaca i atmosfera pracy interesują mnie najbardziej :)
zdjecie uzytkownika
JAKI ZAWÓD - 2014-11-28 12:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może orientujecie się czy tam w sanmarze jest jakieś wolne stanwoisko teraz ? bo niestety strona internetowa ich na tkora wchodzilem nie daje takich informacji, nawet zadnych informacji na temat kariery i rekrutacji. powiem szczerze, ze troche to slabo ale mimo wszystko chcialbym sprobowac. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kariera sanmar - 2014-12-01 08:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JAKI ZAWÓD - 2014-11-28 12:31:30]:
Witam, wszelkie informacje na temat aktualnych ofert pracy znajdują się na naszej stronie www.sanmar.pl . Podaję link: (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-12-12 17:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, jeśli chodzi o prace w tej firmie to jak to wygląda, prowadzą jeszcze jakieś rekrutacje i spotkania z kandydatami? bo ja nie wiem już w sumie co robić, potrzebuje na szybko jakąś prace znaleźć i to najlepiej na pełen etat, a też nie wiem czy na pewno mnie przyjmą tam tak od razu i czy firma dobrze działa?
zdjecie uzytkownika
poler - 2014-12-27 17:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2014-12-12 17:58:59]:
Ich firma wyspecjalizowana jest w obsłudze rynku biznesowego. Specjalizują się w outsourcingu sprzedaży oraz usługach spedycyjno-transportowych . Co do rekrutacji to niestety nie posiadają na swojej stronie żadnej zakładki mówiącej o ofertach pracy, ale jak poszperasz w internecie to powinieneś coś znaleźć
zdjecie uzytkownika
telejola - 2015-01-23 18:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jeśli do tej pory pracowałam kilka miesięcy na infolinii na sprzedaży to czy mam szansę na zatrudnienie w Sanmar obecnie? ewentualnie jakie trzeba spełnić wymagania żeby przejść pomyślnie u nich proces rekrutacyjny? byłabym bardzo wdzięczna gdybyście również napisali jakie są warunki finansowe okej?
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-03-26 01:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba praca w sanmarze to główie jest dla sprzedawców albo tak generalnie dla osób które są zainteresowane taką branżą i taką pracę. Mnie w sumie taka branza interesuje, ale nie mam doświadczenia i poszukuje miesjca w którym takie coś mógłbym zdobyć. proszęo pomoc i informację czy znajdzie się tutaj miejsce dla studenta.
zdjecie uzytkownika
sofer - 2015-04-16 13:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to bardziej mają ogłoszenia dla Doradcy klienta biznesowego więc chyba to praca na słuchawce. A jak wiadomo to najlepiej opłacalnych ona nie należy.
zdjecie uzytkownika
pitr - 2015-04-30 18:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Sanmar sp. z.o.o. oferuje wiele na rynku pracy, gdyż dostępne są takie prace jak doradca klienta biznesowego Orange, spedytor krajowy/mniedzynarodowy a także asystent Działu Prawnego
zdjecie uzytkownika
kisner - 2015-08-11 22:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pitr - 2015-04-30 18:12:43]:
W tej chwili na pewno szukają specjalisty do spraw monitoringu procedur. Oczekują głównie minimum 3 letniego doświadczenia w pracy w kontrolingu ( utrzymaniu procedur, jakości usług ), bardzo dobrej znajomość języka obcego w mowie i piśmie – preferowany język niemiecki oraz biegłej znajomości obsługi komputera i pakietu MS Office
zdjecie uzytkownika
tukor - 2015-09-11 01:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgłaszać to sobie można tylko jakie jest prawdopodobieństwo, że ktoś zareaguje odpowiednio do sytuacji- no właśnie. Co więcej- wcale bym się nie zdziwił gdyby telefony do firmy nie odowiadaly. Jeżeli istnieje prawdopodobieństwo, że coś może niefunkcjonować tak jak powinno to temat dobrze jest zglosić w odpowiednie miejsce.
zdjecie uzytkownika
poler - 2016-01-27 20:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tukor - 2015-09-11 01:44:50]:
nie no bez przesady. Ja na przykład nie miałem problemów z tym , żeby się skontaktować z firmą. Sanmar szuka w tej chwili doradców klienta biznesowego i w sprawi e pracy też nie ma z nimi problemów z kontaktem
zdjecie uzytkownika
dzakomo - 2016-01-29 21:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łuki a pracujesz tam cały czas i mógłbyś mi dwa zdania podpowiedzieć ? Tak dla funu planuję pójśc na rozmowę na doradcę klienta. Jakie zarobki zwykle dawali, bo chciałbym zaproponować im swoją stawkę i zobaczyć jak zareagują.
zdjecie uzytkownika
niewierny - 2016-02-08 12:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś konkrety ? Mam znajomego który tam pracuje - zachwala sobie pracę ... a pracuje tam nie od dziś ....
zdjecie uzytkownika
erfg - 2016-02-08 14:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
probuj w sumie nic nie tracisz @dzakomo mnie chyba bardziej interesuej foerta na account manager widzialem ze trzeba miec doswiadczenie handlowe tam..
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-02-08 19:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@erfg zależy na jakie stanowisko startujesz. Mozesz byc doradca klienta biznesowego ( tu nie trzeba doświadczenia tylko predyspozycje sie liczą ) albo Account managerem ( tu trzeba sie znać na branży bo dają ci klientów do obsługi tzw . Portfel ). Jak chcesz sie nauczyć nowej branży to jest okazja. Podobno szkolenia sa za free i dają jeszcze klientów na start , zeby było na czym pracować no i masz do dyspozycji biuro do pracy i dają ci telefon
zdjecie uzytkownika
Norberto - 2016-02-08 20:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem, że mają swój oddział nawet w poznaniu, mam doświadczenie jako doradca klienta biznesowego więc chętnie spróbuję swoich sił w rekrutacji jeśli nadal szukają osób do pracy. ktoś wie jak u nich taka rekrutacja wygląda?
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-02-08 21:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Norberto - 2016-02-08 20:28:17]:

@norberto wyślij im cv do mnie się tak odezwali. Rozmowa w porządku - normalni są : przedstawiają system prowizyjny i zasady współpracy.
zdjecie uzytkownika
obcy - 2016-02-10 17:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że rozmowa rekrutacyjna odbywa się na normalnych zasadach, bo przecież ile się słyszy o dziwnych pytaniach, którzy zadają rekruterzy. A te prowizje to są dla każdego pracownika? Na pewno dużo wyższe są zarobki.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-02-12 17:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla każdego : jest sprzedaż jest kasa . z tego co przedstawiają na rozmowie wynika ze kasa jest elegancka - wystarczy wgryźć sie w branże ... A z usług telefonicznych korzysta przecież każdy - rynek zatem szeroki . Chyba sie zdecyduje na współpracę - oferta wydaje mi sie uczciwa .zwlaszcza ze dają kontakty na start i wdrażają w branże bez kosztów po twojej stronie
zdjecie uzytkownika
jankuz - 2016-02-12 18:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko jest się przebić na samym początku, dlatego też wymagają co najmniej 2 letniego doświadczenia @Lola. Taki pracownik już wie w jaki sposób sprzedać produkt/usługę.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-02-12 19:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie dziś nie jest cieżko ... ;) @jankuz pracujesz w tej branży ?
zdjecie uzytkownika
Jerzyk - 2016-02-14 19:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie to praktycznie wszędzie jest ciężko się przebić, więc to nawet nie ma o czym dyskutować :) Co jednak powiecie na umowę o pracę, fajny pakiet socjalny i podstawę z prowizją i możliwość rozwoju? Tak sytuacja wygląda w przypadku oferty na doradcę klienta biznesowego.
zdjecie uzytkownika
czacza - 2016-03-21 19:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rzeczywiście tak wygląda oferta pracy dla doradcy klienta biznesowego, @Jerzyk a teraz zapoznaj się z wymaganiami i jeżeli uznasz że je spełniasz to aplikuj
zdjecie uzytkownika
he - 2016-05-08 12:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@czacza jeszcze może spróbować na spedytora międzynarodowego, bo też szukają, ale trzeba mieć minimum roczne doświadczenie w branży. Co ciekawe język nie jest wymagany.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sanmar!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanmar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert