logo Sanmar

Sanmar

Poznań

Opinie o Sanmar

zadowolona 2011-03-02 09:57
to wracaj do Warszawy - proste:) a( usunięte przez administratora ) zarabiasz tylko jak leżysz i nic nie robisz więc tragedii nie ma bo robiąc jedną sprzedaż dziennie dostajesz ( usunięte przez administratora )godzinę plus konkursy, nagrody no i PROWIZJE przede wszystkim:) pozdrawiam:)
elox 2011-03-02 10:28
Powtarzam pytanie, czy wypłaty są terminowo?
zadowolona 2011-03-02 10:44
Podobno w pierwszym miesiącu u niektórych były opóźnienia. 15-go Ci powiem :)
Szałek 2011-03-09 14:54
Mowa o KKB - ile średnio tam zarabiają? jest ktoś kto w tym roku wyciągnął chociaż 1( usunięte przez administratora )
bardzo zadowolona :) 2011-03-10 15:15
Wypłaty mówili, że będą 15 były już 9 :) więc lepiej niż się można spodziewać :)
bardziej zadowolony :) 2011-03-10 15:48
ja dostaklem dopiero dzisiaj :) ale i tak spoko
1
iouhu91 2011-03-16 12:01
WŁAŚNIE MIAŁAM ROZMOWĘ Z NIMI NA BUŁGARSKIEJ... ZAPOWIADA SIĘ BARDZO OBIECUJĄCO:):):):))
mesjasz 2011-03-16 12:17
również miałam rozmowę na bułgarskiej. zapowiada się dobrze, płaca zależna od zaangażowania. powinno być dobrze. do zobaczenia :)
Liv 2011-03-17 17:23
bardzo fajna atmosfera w pracy,szkolenia przeprowadzone bardzo profesjonalnie!!! koordynatorzy zespołów TL zaangarzowani z prace ze swoimi konsultantami... a zarobki zaleza tylko i wylacznie od twojego zaangarzowania w prace... polecam!
OVI 2011-03-18 11:43
Mam w poniedzialek rozmowe na Starołęce!:) Czy to jest to praca zmianowa? Od której godziny zaczyna sie prace? Jaka dostajesz umowe? I czy jest sie ubezpieczonym ? :)
ss 2011-03-18 15:15
czesc, tez mam rozmowe w poniedzialek na 9 na starolece. wciaz mysle czy sie wybrac;)
Liv 2011-03-18 15:48
praca od 9-18 od pon do pt
sam sobie ustalasz grafik kiedy i w jakich godzinach przychodzisz!!!
pracuje tam od poczatku czyli od stycznia i jestem mega zadowolona wiec polecam, tak jak juz wspomnialam pracownicy i TL super szkolenia tez fajnie przeprowadzone :D
anonim 2011-03-18 15:50
OVI - 2011-03-18 11:43:09

Mam w poniedzialek rozmowe na Starołęce!:) Czy to jest to praca zmianowa? Od której godziny zaczyna sie prace? Jaka dostajesz umowe? I czy jest sie ubezpieczonym ? :)

jesli studiujesz masz zlecenie jesli nie umowe o dzielo... dowiesz sie na rozmowie! polecam sie wybrac
ss 2011-03-22 12:43
kto jutro na 10 idzie na pierwsze szkolenie na starołęce? Następne dni szkolenia mają być na ulicy wybieg, strasznie daleko ode mnie;/ mam nadzieje ze tam nie bedzie miejsce pracy
DKB 2013-04-29 22:28
Jak wygląda praca na st. Doradca Klienta Biznesowego ? Czy oferują samochód służbowy ?
sanmar-spedycja 2013-08-13 23:22
Ogłoszenie wisi i wisieć będzie :) cały czas rozwijamy nasz dział Spedycji. Jeżeli masz doświadczenie na stanowisku Spedytora przez co rozumiem posiadanie własnej bazy Klientów oraz Przewoźników i specjalizujesz się w dowolnej dziedzinie logistyki ( drobnica, ładunki całopojazdowe, nadgabaryty, adr, chłodnie etc. ) w kraju lub zagranicą to zapraszam do aplikowania. Oferujemy duży komfort pracy i atrakcyjne wynagrodzenie. Sprawdź opinie o nas na Transie lub innej dowolnej giełdzie - one mówią same za siebie :)
1
sanmar synergia 2013-09-11 12:27
http://gazetapraca.pl/ogl/1550482/asystent+handlowy

Bliższe informacje pod numerem telefonu : 507 387 148
Dino 2014-11-13 20:51
Pracujesz w Sanmarze czy piszesz jako były pracownik? A ogólna atmosfera pracy? Bo chyba nie wszystko jest takie złe co?... Ja raczej słyszałem same dobre opinie i nawet zastanawiałem się nad aplikacją tam na lidera spedycji. Wiesz coś może o warunkach na takim stanowisku? Oczywiście płaca i atmosfera pracy interesują mnie najbardziej :)
JAKI ZAWÓD 2014-11-28 12:31
Może orientujecie się czy tam w sanmarze jest jakieś wolne stanwoisko teraz ? bo niestety strona internetowa ich na tkora wchodzilem nie daje takich informacji, nawet zadnych informacji na temat kariery i rekrutacji. powiem szczerze, ze troche to slabo ale mimo wszystko chcialbym sprobowac. pozdrawiam
2
kariera sanmar 2014-12-01 08:47
Witam, wszelkie informacje na temat aktualnych ofert pracy znajdują się na naszej stronie www.sanmar.pl . Podaję link: (usunięte przez administratora)
telejola 2015-01-23 18:08
czy jeśli do tej pory pracowałam kilka miesięcy na infolinii na sprzedaży to czy mam szansę na zatrudnienie w Sanmar obecnie? ewentualnie jakie trzeba spełnić wymagania żeby przejść pomyślnie u nich proces rekrutacyjny? byłabym bardzo wdzięczna gdybyście również napisali jakie są warunki finansowe okej?
praca 2015-03-26 01:40
chyba praca w sanmarze to główie jest dla sprzedawców albo tak generalnie dla osób które są zainteresowane taką branżą i taką pracę. Mnie w sumie taka branza interesuje, ale nie mam doświadczenia i poszukuje miesjca w którym takie coś mógłbym zdobyć. proszęo pomoc i informację czy znajdzie się tutaj miejsce dla studenta.
1
niewierny 2016-02-08 12:15
Jakieś konkrety ? Mam znajomego który tam pracuje - zachwala sobie pracę ... a pracuje tam nie od dziś ....
Lola 2016-02-08 19:48
@erfg zależy na jakie stanowisko startujesz. Mozesz byc doradca klienta biznesowego ( tu nie trzeba doświadczenia tylko predyspozycje sie liczą ) albo Account managerem ( tu trzeba sie znać na branży bo dają ci klientów do obsługi tzw . Portfel ). Jak chcesz sie nauczyć nowej branży to jest okazja. Podobno szkolenia sa za free i dają jeszcze klientów na start , zeby było na czym pracować no i masz do dyspozycji biuro do pracy i dają ci telefon
Norberto 2016-02-08 20:28
słyszałem, że mają swój oddział nawet w poznaniu, mam doświadczenie jako doradca klienta biznesowego więc chętnie spróbuję swoich sił w rekrutacji jeśli nadal szukają osób do pracy. ktoś wie jak u nich taka rekrutacja wygląda?
lola 2016-02-08 21:09

@norberto wyślij im cv do mnie się tak odezwali. Rozmowa w porządku - normalni są : przedstawiają system prowizyjny i zasady współpracy.
1
Lola 2016-02-12 17:34
Dla każdego : jest sprzedaż jest kasa . z tego co przedstawiają na rozmowie wynika ze kasa jest elegancka - wystarczy wgryźć sie w branże ... A z usług telefonicznych korzysta przecież każdy - rynek zatem szeroki . Chyba sie zdecyduje na współpracę - oferta wydaje mi sie uczciwa .zwlaszcza ze dają kontakty na start i wdrażają w branże bez kosztów po twojej stronie
Lola 2016-02-12 19:02
A gdzie dziś nie jest cieżko ... ;) @jankuz pracujesz w tej branży ?
potencjalnie zainteresowany 2016-09-01 10:19
Witajcie forumowicze ... co powiecie o tej firmie http://www.sanmar.pl/ ?
Przyglądam się jej od dłuższego czasu i zastanawiam się czy warto tam się wybrać na rozmowę.
Jeśli jest rzeczywiście tak jak piszą tu: http://spedycje.pl/logistyka/41690/partnerstwo_szansa_na_sukces.html
to jestem skłonny zaryzykować. Ktoś coś podpowie, doradzi ?
pracownik SANMAR 2016-09-01 15:25
Nie uprawiając reklamy odpowiem: PRAWDA .
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-02 19:52
Witamy

Odpowiedź dla @lumka87

Wszystkie nasze oferty pracy obejmują etaty.
Podczas rozmowy rekrutacyjnej dotyczącej stanowiska gdzie język obcy jest obligatoryjny lub mile widziany ( a kandydat wpisze w swoje CV takie doświadczenie ) jak najbardziej sprawdzamy znajomość języka . Najcześciej jest to rozmowa w wybranym języku ( odpowiedz na kilka zadanych pytań ).
Z pozdrowieniami
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-02 19:54
Witamy

Odpowiedź dla @lumka87

Wszystkie nasze oferty pracy obejmują etaty.
Podczas rozmowy rekrutacyjnej dotyczącej stanowiska gdzie język obcy jest obligatoryjny lub mile widziany ( a kandydat wpisze w swoje CV takie doświadczenie ) jak najbardziej sprawdzamy znajomość języka . Najcześciej jest to rozmowa w wybranym języku ( odpowiedz na kilka zadanych pytań ).
Z pozdrowieniami
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
GRUPA SANMAR Transport i Spedycja 2016-09-02 19:56
Witamy

Odpowiedź dla @lumka87

Wszystkie nasze oferty pracy obejmują etaty.
Podczas rozmowy rekrutacyjnej dotyczącej stanowiska gdzie język obcy jest obligatoryjny lub mile widziany ( a kandydat wpisze w swoje CV takie doświadczenie ) jak najbardziej sprawdzamy znajomość języka . Najcześciej jest to rozmowa w wybranym języku ( odpowiedz na kilka zadanych pytań ).
Z pozdrowieniami
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-03 19:55
Witamy,
@erfg dziękujemy za miłe słowa.
Zapraszamy do obserwowania naszego profilu na FB - tam można sie dowiedzieć jeszcze więcej o nas
( wystarczy wpisać GRUPA SANMAR )

Pozdrawiamy weekendowo
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-05 09:39
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport

Obserwując wątek wypowiedzi i zadawane przez Was pytania dodamy jeszcze tylko, że nasza oferta obejmuje różne stanowiska, począwszy od tych, gdzie poszukujemy samodzielnych kandydatów z doświadczeniem na rynku spedycyjno-transportowym ( np. Manager Spedycji lub Spedytor ) jak i takie, gdzie doświadczenie nie jest wymagane ( np. Asystent Spedycji ).

W zależności od stanowiska wymagania dotyczące jeżyka różnią się . W każdym razie do każdego kandydata podchodzimy indywidualnie starając się wspólnie ustalić podczas rozmowy kwalifikacyjnej czy jesteśmy w stanie wykorzystać jego potencjał przy naszym wsparciu i wspólnym zaangażowaniu stron.

Wejdźcie na nasza stronę do zakładki kariera ( tu: www.sanmar.pl/pl/kariera-kariera" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sanmar.pl/pl/kariera-kariera ) i przeanalizujcie aktualne oferty pracy. Jeśli w dalszym ciągu macie do nas pytania zachęcamy do kontaktu: praca@sanmar.pl .

W naszej firmie można odbywać także staże i praktyki, więcej o tym także na naszej stronie www.sanmar.pl w zakładce KARIERA.

Miłego tygodnia pracy dla wszystkich !

Pozdrawiamy,
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
kandydatka 2016-09-09 09:51
polecam spedycje Sanmar
edek 2016-09-09 09:56
Dobrze, że oprócz zniżek są odpowiednie jeszcze narzędzia pracy, ale nie wiadomo jaka jest wypłata?
Agnieszka 2017-02-28 09:17
Czytaliście już wywiad - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,44006,wywiad-agnieszka-nicke-marek-adamczak? Dowiedzieliście się z niego czegoś nowego o pracy w Sanmar?
Bogdan 2017-04-21 15:57
Najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałem. Odradzam jakąkolwiek formę współpracy.
Agnieszka 2017-04-21 16:01
@Bogdan piszesz, że jest to najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałeś. Czy możesz uargumentować swoją wypowiedź? Dlaczego tak uważasz? Co wpłynęło na Twoją ocenę?
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2017-04-25 12:07
Witamy
Odpowiedź dla użytkownika @Bogdan :
Każdy ma prawo do własnego zdania i wyrażania własnej opinii i jeśli robi to w sposób rzeczowy i kulturalny to żaden moderator forum nie ma prawa ingerować w tego rodzaju wpisy.
Tym razem nie odniesiemy się do wpisu - brak merytoryki do dyskusji.

Literą sprostowania dodamy tylko, że :
1) nie pracował u nas NIGDY żaden Bogdan
2) użytkownik @Agnieszka to redaktor portalu gowork - wystarczy najechać na ikonkę mikrofonu
3) zawsze wypowiadamy się jako GRUPA SANMAR Spedycja i Transport - nigdy pod innymi akronimami

Pozdrawiamy wszystkich, włącznie z konkurencją :)
Kolo 2017-04-25 17:14
Sanmar to świetna firma z wieloletnim doświadczeniem w branży spedycyjno-transportowej. Lubię takie firmy i nawet złe opinie na forum nie zmienią chęci pracy w tej branży.
(nie)spedytor 2017-06-06 09:15
Potwierdzam, ci których znam to sympatyczni ludzie, od wejścia do firmy czuje się fajną atmosferę. Jak to mówią normalność - zawsze w cenie .
Koloseum 2017-06-19 09:54
Większość firm boryka się z hejtem, który mniemam sądzić jest inspirowany być może przez konkurencję.
przejeżdżający codziennie obok 2017-07-18 14:01
Fajną mają siedzibę w Poznaniu, robi wrażenie nie powiem .
Pracownik 2017-07-19 08:42
Sanmar jest fajnym pracodawcą, tu się poprostu dobrze pracuje. Rozumiem, że nie każdy nadaje się do tej pracy ale to nie jest powód żeby oczerniać firmę. Myślę sobie, że konkurencja nie śpi i może inspiruje niektóre osoby do takiej "twórczej działalności"?
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2017-07-19 09:31
Witamy,

Bardzo nam miło i dziękujemy @przejeżdżający codziennie obok oraz @Pracownik

ps. Hejtem się nie przejmujemy a konstruktywna krytyka zawsze jest dla nas inspiracją do pracy nad sobą.

Nie ma ludzi i firm idealnych, ale są takie które się starają ;)
Jerzyk 2017-07-24 21:32
Sanmar to firma, która stara się być dobrym pracodawcą.
transport.ap 2017-09-18 13:55
jako spedycja jest ok, trasę w miarę dobrze planuje w porównaniu do innych, ale jako płatnik są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeśli chcecie prosić sie o własne pieniądze i wydzwaniać po 5 razy za każda fv to możecie z nimi jeździć. A najlepszy jest tekst babki z księgowości: ,,PRZEKAŻĘ SPRAWĘ DALEJ,, Do dat zapłaty za fv trzeba jeszcze doliczyć ok 1,5 miesiąca za kazdym razem, bo nie wiedza co to patnosc w terminie
transport.ap@wp.pl 2017-09-21 11:19
Nie wiem skąd ta opinia się tutaj znalazła. Proszę nie brać ją na poważnie prawdopodobnie ktoś ją z kopiował z FB. Sprawa została wyjaśniona. Więc obecnie z czystym sumieniem mogę polecić firmę Sanmar.
I pewnie osobiście będę z nią jeszcze nie raz współpracował.
Zostaw swoją opinię o Sanmar - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanmar