Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sanmar

Pracowałeś w firmie Sanmar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2011-02-28 23:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na słuchawkach można tysia bez problemu zrobić - ja pracuję niecały miesiąc i tyle pewnie mi wyjdzie, ale to dlatego że wpierw jest masa do nauczenia się. Następny miesiąc pewnie będzie lepszy:))))))) A sumki o których napisał ESKAPADOR zarezerwowane są chyba tylko dla KKB, ale podobno już dwóch telesprzedawców przeszło na KKB;D;D;D
zdjecie uzytkownika
elox - 2011-03-01 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z wypłatą? Terminowo ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-02 09:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i mam coraz wieksze oczy... w Warszawie w cc dostawalam ( usunięte przez administratora ) to jest poprostu KPINA
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2011-03-02 09:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wracaj do Warszawy - proste:) a( usunięte przez administratora ) zarabiasz tylko jak leżysz i nic nie robisz więc tragedii nie ma bo robiąc jedną sprzedaż dziennie dostajesz ( usunięte przez administratora )godzinę plus konkursy, nagrody no i PROWIZJE przede wszystkim:) pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
elox - 2011-03-02 10:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powtarzam pytanie, czy wypłaty są terminowo?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2011-03-02 10:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno w pierwszym miesiącu u niektórych były opóźnienia. 15-go Ci powiem :)
zdjecie uzytkownika
Szałek - 2011-03-09 14:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mowa o KKB - ile średnio tam zarabiają? jest ktoś kto w tym roku wyciągnął chociaż 1( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
bardzo zadowolona :) - 2011-03-10 15:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty mówili, że będą 15 były już 9 :) więc lepiej niż się można spodziewać :)
zdjecie uzytkownika
bardziej zadowolony :) - 2011-03-10 15:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dostaklem dopiero dzisiaj :) ale i tak spoko
zdjecie uzytkownika
iouhu91 - 2011-03-16 12:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WŁAŚNIE MIAŁAM ROZMOWĘ Z NIMI NA BUŁGARSKIEJ... ZAPOWIADA SIĘ BARDZO OBIECUJĄCO:):):):))
zdjecie uzytkownika
mesjasz - 2011-03-16 12:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również miałam rozmowę na bułgarskiej. zapowiada się dobrze, płaca zależna od zaangażowania. powinno być dobrze. do zobaczenia :)
zdjecie uzytkownika
Liv - 2011-03-17 17:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo fajna atmosfera w pracy,szkolenia przeprowadzone bardzo profesjonalnie!!! koordynatorzy zespołów TL zaangarzowani z prace ze swoimi konsultantami... a zarobki zaleza tylko i wylacznie od twojego zaangarzowania w prace... polecam!
zdjecie uzytkownika
OVI - 2011-03-18 11:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam w poniedzialek rozmowe na Starołęce!:) Czy to jest to praca zmianowa? Od której godziny zaczyna sie prace? Jaka dostajesz umowe? I czy jest sie ubezpieczonym ? :)
zdjecie uzytkownika
ss - 2011-03-18 15:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, tez mam rozmowe w poniedzialek na 9 na starolece. wciaz mysle czy sie wybrac;)
zdjecie uzytkownika
Liv - 2011-03-18 15:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca od 9-18 od pon do pt
sam sobie ustalasz grafik kiedy i w jakich godzinach przychodzisz!!!
pracuje tam od poczatku czyli od stycznia i jestem mega zadowolona wiec polecam, tak jak juz wspomnialam pracownicy i TL super szkolenia tez fajnie przeprowadzone :D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-18 15:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OVI - 2011-03-18 11:43:09

Mam w poniedzialek rozmowe na Starołęce!:) Czy to jest to praca zmianowa? Od której godziny zaczyna sie prace? Jaka dostajesz umowe? I czy jest sie ubezpieczonym ? :)

jesli studiujesz masz zlecenie jesli nie umowe o dzielo... dowiesz sie na rozmowie! polecam sie wybrac
zdjecie uzytkownika
ss - 2011-03-22 12:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jutro na 10 idzie na pierwsze szkolenie na starołęce? Następne dni szkolenia mają być na ulicy wybieg, strasznie daleko ode mnie;/ mam nadzieje ze tam nie bedzie miejsce pracy
zdjecie uzytkownika
DKB - 2013-04-29 22:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na st. Doradca Klienta Biznesowego ? Czy oferują samochód służbowy ?
zdjecie uzytkownika
or - 2013-07-06 07:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, to stanowisko Lider Spedycji na jakie szukają długo juz wisi na stronie Sanmar? Bo to chyba będzie nowa placówka w Poznaniu, jest już jakaś? Ktoś pracuje na tym stanowisku w innym mieście i jest happy?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-31 11:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile płacą?
zdjecie uzytkownika
sanmar-spedycja - 2013-08-13 23:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogłoszenie wisi i wisieć będzie :) cały czas rozwijamy nasz dział Spedycji. Jeżeli masz doświadczenie na stanowisku Spedytora przez co rozumiem posiadanie własnej bazy Klientów oraz Przewoźników i specjalizujesz się w dowolnej dziedzinie logistyki ( drobnica, ładunki całopojazdowe, nadgabaryty, adr, chłodnie etc. ) w kraju lub zagranicą to zapraszam do aplikowania. Oferujemy duży komfort pracy i atrakcyjne wynagrodzenie. Sprawdź opinie o nas na Transie lub innej dowolnej giełdzie - one mówią same za siebie :)
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-08-15 08:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oho, czyżby sanmar zainteresowało się forum? Zatrudniacie obecnie do cc? Jak z atmosferą i grafikiem? Wie ktoś? Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
sanmar synergia - 2013-09-11 12:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://gazetapraca.pl/ogl/1550482/asystent+handlowy

Bliższe informacje pod numerem telefonu : 507 387 148
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2013-09-11 14:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, znalazłem ogłoszenie firmy Sanmar, ciekawi mnie ile trwa i jak wygląda szkolenie branżowe i wprowadzenie teoretyczne? Płaca za to jako czas pracy? Chodzi mi o stanowisko Asystenta Handlowego.
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-07-15 20:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, widze, że bardzo dawno sanmar nie miało tutaj aktualnego komentarza. To chyba nie najgorsza firma, z tego co wyczytałem w Internecie. Nie tak dawno szukali doradcy klienta.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanmar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x