logo Sanmar

Sanmar

Poznań

Opinie o Sanmar

or 2013-07-06 07:56:05
Hej, to stanowisko Lider Spedycji na jakie szukają długo juz wisi na stronie Sanmar? Bo to chyba będzie nowa placówka w Poznaniu, jest już jakaś? Ktoś pracuje na tym stanowisku w innym mieście i jest happy?
Anonim 2013-07-31 11:15:06
Ile płacą?
sanmar-spedycja 2013-08-13 23:22:04
Ogłoszenie wisi i wisieć będzie :) cały czas rozwijamy nasz dział Spedycji. Jeżeli masz doświadczenie na stanowisku Spedytora przez co rozumiem posiadanie własnej bazy Klientów oraz Przewoźników i specjalizujesz się w dowolnej dziedzinie logistyki ( drobnica, ładunki całopojazdowe, nadgabaryty, adr, chłodnie etc. ) w kraju lub zagranicą to zapraszam do aplikowania. Oferujemy duży komfort pracy i atrakcyjne wynagrodzenie. Sprawdź opinie o nas na Transie lub innej dowolnej giełdzie - one mówią same za siebie :)
1
marek 2013-08-15 08:37:10
Oho, czyżby sanmar zainteresowało się forum? Zatrudniacie obecnie do cc? Jak z atmosferą i grafikiem? Wie ktoś? Z góry dzięki.
sanmar synergia 2013-09-11 12:27:47
http://gazetapraca.pl/ogl/1550482/asystent+handlowy

Bliższe informacje pod numerem telefonu : 507 387 148
Waldek 2013-09-11 14:50:34
Witam, znalazłem ogłoszenie firmy Sanmar, ciekawi mnie ile trwa i jak wygląda szkolenie branżowe i wprowadzenie teoretyczne? Płaca za to jako czas pracy? Chodzi mi o stanowisko Asystenta Handlowego.
marko 2014-07-15 20:37:45
Hej, widze, że bardzo dawno sanmar nie miało tutaj aktualnego komentarza. To chyba nie najgorsza firma, z tego co wyczytałem w Internecie. Nie tak dawno szukali doradcy klienta.
Dino 2014-11-13 20:51:52
Pracujesz w Sanmarze czy piszesz jako były pracownik? A ogólna atmosfera pracy? Bo chyba nie wszystko jest takie złe co?... Ja raczej słyszałem same dobre opinie i nawet zastanawiałem się nad aplikacją tam na lidera spedycji. Wiesz coś może o warunkach na takim stanowisku? Oczywiście płaca i atmosfera pracy interesują mnie najbardziej :)
JAKI ZAWÓD 2014-11-28 12:31:30
Może orientujecie się czy tam w sanmarze jest jakieś wolne stanwoisko teraz ? bo niestety strona internetowa ich na tkora wchodzilem nie daje takich informacji, nawet zadnych informacji na temat kariery i rekrutacji. powiem szczerze, ze troche to slabo ale mimo wszystko chcialbym sprobowac. pozdrawiam
2
kariera sanmar 2014-12-01 08:47:43
Witam, wszelkie informacje na temat aktualnych ofert pracy znajdują się na naszej stronie www.sanmar.pl . Podaję link: (usunięte przez administratora)
edek 2014-12-12 17:58:59
a słuchajcie, jeśli chodzi o prace w tej firmie to jak to wygląda, prowadzą jeszcze jakieś rekrutacje i spotkania z kandydatami? bo ja nie wiem już w sumie co robić, potrzebuje na szybko jakąś prace znaleźć i to najlepiej na pełen etat, a też nie wiem czy na pewno mnie przyjmą tam tak od razu i czy firma dobrze działa?
poler 2014-12-27 17:02:13
Ich firma wyspecjalizowana jest w obsłudze rynku biznesowego. Specjalizują się w outsourcingu sprzedaży oraz usługach spedycyjno-transportowych . Co do rekrutacji to niestety nie posiadają na swojej stronie żadnej zakładki mówiącej o ofertach pracy, ale jak poszperasz w internecie to powinieneś coś znaleźć
telejola 2015-01-23 18:08:51
czy jeśli do tej pory pracowałam kilka miesięcy na infolinii na sprzedaży to czy mam szansę na zatrudnienie w Sanmar obecnie? ewentualnie jakie trzeba spełnić wymagania żeby przejść pomyślnie u nich proces rekrutacyjny? byłabym bardzo wdzięczna gdybyście również napisali jakie są warunki finansowe okej?
praca 2015-03-26 01:40:01
chyba praca w sanmarze to główie jest dla sprzedawców albo tak generalnie dla osób które są zainteresowane taką branżą i taką pracę. Mnie w sumie taka branza interesuje, ale nie mam doświadczenia i poszukuje miesjca w którym takie coś mógłbym zdobyć. proszęo pomoc i informację czy znajdzie się tutaj miejsce dla studenta.
1
sofer 2015-04-16 13:23:52
Teraz to bardziej mają ogłoszenia dla Doradcy klienta biznesowego więc chyba to praca na słuchawce. A jak wiadomo to najlepiej opłacalnych ona nie należy.
pitr 2015-04-30 18:12:43
firma Sanmar sp. z.o.o. oferuje wiele na rynku pracy, gdyż dostępne są takie prace jak doradca klienta biznesowego Orange, spedytor krajowy/mniedzynarodowy a także asystent Działu Prawnego
kisner 2015-08-11 22:21:12
W tej chwili na pewno szukają specjalisty do spraw monitoringu procedur. Oczekują głównie minimum 3 letniego doświadczenia w pracy w kontrolingu ( utrzymaniu procedur, jakości usług ), bardzo dobrej znajomość języka obcego w mowie i piśmie – preferowany język niemiecki oraz biegłej znajomości obsługi komputera i pakietu MS Office
tukor 2015-09-11 01:44:50
zgłaszać to sobie można tylko jakie jest prawdopodobieństwo, że ktoś zareaguje odpowiednio do sytuacji- no właśnie. Co więcej- wcale bym się nie zdziwił gdyby telefony do firmy nie odowiadaly. Jeżeli istnieje prawdopodobieństwo, że coś może niefunkcjonować tak jak powinno to temat dobrze jest zglosić w odpowiednie miejsce.
poler 2016-01-27 20:42:17
nie no bez przesady. Ja na przykład nie miałem problemów z tym , żeby się skontaktować z firmą. Sanmar szuka w tej chwili doradców klienta biznesowego i w sprawi e pracy też nie ma z nimi problemów z kontaktem
dzakomo 2016-01-29 21:04:25
łuki a pracujesz tam cały czas i mógłbyś mi dwa zdania podpowiedzieć ? Tak dla funu planuję pójśc na rozmowę na doradcę klienta. Jakie zarobki zwykle dawali, bo chciałbym zaproponować im swoją stawkę i zobaczyć jak zareagują.
niewierny 2016-02-08 12:15:53
Jakieś konkrety ? Mam znajomego który tam pracuje - zachwala sobie pracę ... a pracuje tam nie od dziś ....
erfg 2016-02-08 14:20:59
probuj w sumie nic nie tracisz @dzakomo mnie chyba bardziej interesuej foerta na account manager widzialem ze trzeba miec doswiadczenie handlowe tam..
Lola 2016-02-08 19:48:28
@erfg zależy na jakie stanowisko startujesz. Mozesz byc doradca klienta biznesowego ( tu nie trzeba doświadczenia tylko predyspozycje sie liczą ) albo Account managerem ( tu trzeba sie znać na branży bo dają ci klientów do obsługi tzw . Portfel ). Jak chcesz sie nauczyć nowej branży to jest okazja. Podobno szkolenia sa za free i dają jeszcze klientów na start , zeby było na czym pracować no i masz do dyspozycji biuro do pracy i dają ci telefon
Norberto 2016-02-08 20:28:17
słyszałem, że mają swój oddział nawet w poznaniu, mam doświadczenie jako doradca klienta biznesowego więc chętnie spróbuję swoich sił w rekrutacji jeśli nadal szukają osób do pracy. ktoś wie jak u nich taka rekrutacja wygląda?
lola 2016-02-08 21:09:59

@norberto wyślij im cv do mnie się tak odezwali. Rozmowa w porządku - normalni są : przedstawiają system prowizyjny i zasady współpracy.
obcy 2016-02-10 17:21:58
Dobrze, że rozmowa rekrutacyjna odbywa się na normalnych zasadach, bo przecież ile się słyszy o dziwnych pytaniach, którzy zadają rekruterzy. A te prowizje to są dla każdego pracownika? Na pewno dużo wyższe są zarobki.
Lola 2016-02-12 17:34:41
Dla każdego : jest sprzedaż jest kasa . z tego co przedstawiają na rozmowie wynika ze kasa jest elegancka - wystarczy wgryźć sie w branże ... A z usług telefonicznych korzysta przecież każdy - rynek zatem szeroki . Chyba sie zdecyduje na współpracę - oferta wydaje mi sie uczciwa .zwlaszcza ze dają kontakty na start i wdrażają w branże bez kosztów po twojej stronie
jankuz 2016-02-12 18:49:04
Ciężko jest się przebić na samym początku, dlatego też wymagają co najmniej 2 letniego doświadczenia @Lola. Taki pracownik już wie w jaki sposób sprzedać produkt/usługę.
Lola 2016-02-12 19:02:50
A gdzie dziś nie jest cieżko ... ;) @jankuz pracujesz w tej branży ?
Jerzyk 2016-02-14 19:33:42
Obecnie to praktycznie wszędzie jest ciężko się przebić, więc to nawet nie ma o czym dyskutować :) Co jednak powiecie na umowę o pracę, fajny pakiet socjalny i podstawę z prowizją i możliwość rozwoju? Tak sytuacja wygląda w przypadku oferty na doradcę klienta biznesowego.
czacza 2016-03-21 19:18:39
rzeczywiście tak wygląda oferta pracy dla doradcy klienta biznesowego, @Jerzyk a teraz zapoznaj się z wymaganiami i jeżeli uznasz że je spełniasz to aplikuj
1
he 2016-05-08 12:53:24
@czacza jeszcze może spróbować na spedytora międzynarodowego, bo też szukają, ale trzeba mieć minimum roczne doświadczenie w branży. Co ciekawe język nie jest wymagany.
potencjalnie zainteresowany 2016-09-01 10:19:03
Witajcie forumowicze ... co powiecie o tej firmie http://www.sanmar.pl/ ?
Przyglądam się jej od dłuższego czasu i zastanawiam się czy warto tam się wybrać na rozmowę.
Jeśli jest rzeczywiście tak jak piszą tu: http://spedycje.pl/logistyka/41690/partnerstwo_szansa_na_sukces.html
to jestem skłonny zaryzykować. Ktoś coś podpowie, doradzi ?
telejola 2016-09-01 10:40:18
he jak ci zależy na wykorzystaniu zdolności językowych to przecież jest też ogłoszenie że szukają do pracy asystenta spedytora z językiem francuskim, podobno nawet ma to być dobrze płatne, ciekawią mnie konkrety
pracownik SANMAR 2016-09-01 15:25:20
Nie uprawiając reklamy odpowiem: PRAWDA .
erfg 2016-09-01 15:33:11
ciekawe jak dobrze trzeba znac ten jezyk francuski
ruri 2016-09-02 13:18:33
zalezy na jakim stanwosiku wymagają znajomosci tego jezyka.
lumka87 2016-09-02 15:31:00
a czy podczas rekrutacji przeprowadzacie państwo jakieś testy w kwestii znajomości języka i ewentualnie jak takie testy wyglądają? piszecie państwo w ogłoszeniach o pracę również o tym, że pracownik otrzymuje umowę o pracę - ciekawe jednak po jakim dopiero czasie
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-02 19:52:10
Witamy

Odpowiedź dla @lumka87

Wszystkie nasze oferty pracy obejmują etaty.
Podczas rozmowy rekrutacyjnej dotyczącej stanowiska gdzie język obcy jest obligatoryjny lub mile widziany ( a kandydat wpisze w swoje CV takie doświadczenie ) jak najbardziej sprawdzamy znajomość języka . Najcześciej jest to rozmowa w wybranym języku ( odpowiedz na kilka zadanych pytań ).
Z pozdrowieniami
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-02 19:54:48
Witamy

Odpowiedź dla @lumka87

Wszystkie nasze oferty pracy obejmują etaty.
Podczas rozmowy rekrutacyjnej dotyczącej stanowiska gdzie język obcy jest obligatoryjny lub mile widziany ( a kandydat wpisze w swoje CV takie doświadczenie ) jak najbardziej sprawdzamy znajomość języka . Najcześciej jest to rozmowa w wybranym języku ( odpowiedz na kilka zadanych pytań ).
Z pozdrowieniami
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
GRUPA SANMAR Transport i Spedycja 2016-09-02 19:56:41
Witamy

Odpowiedź dla @lumka87

Wszystkie nasze oferty pracy obejmują etaty.
Podczas rozmowy rekrutacyjnej dotyczącej stanowiska gdzie język obcy jest obligatoryjny lub mile widziany ( a kandydat wpisze w swoje CV takie doświadczenie ) jak najbardziej sprawdzamy znajomość języka . Najcześciej jest to rozmowa w wybranym języku ( odpowiedz na kilka zadanych pytań ).
Z pozdrowieniami
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
erfg 2016-09-02 21:42:37
fajnie ze oni tutaj sami odpowiadają to dobrze swiadczy o firmie ze myśli o swoich potencjanlynch przyszłych pracownikach i wiadomo już od razu wszystko
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-03 19:55:15
Witamy,
@erfg dziękujemy za miłe słowa.
Zapraszamy do obserwowania naszego profilu na FB - tam można sie dowiedzieć jeszcze więcej o nas
( wystarczy wpisać GRUPA SANMAR )

Pozdrawiamy weekendowo
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
kiju 2016-09-03 21:25:34
Znajomość angielskiego to nie jest duży wymóg @insane, zobacz, że dają w zamian dobre zarobki.
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-05 09:39:19
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport

Obserwując wątek wypowiedzi i zadawane przez Was pytania dodamy jeszcze tylko, że nasza oferta obejmuje różne stanowiska, począwszy od tych, gdzie poszukujemy samodzielnych kandydatów z doświadczeniem na rynku spedycyjno-transportowym ( np. Manager Spedycji lub Spedytor ) jak i takie, gdzie doświadczenie nie jest wymagane ( np. Asystent Spedycji ).

W zależności od stanowiska wymagania dotyczące jeżyka różnią się . W każdym razie do każdego kandydata podchodzimy indywidualnie starając się wspólnie ustalić podczas rozmowy kwalifikacyjnej czy jesteśmy w stanie wykorzystać jego potencjał przy naszym wsparciu i wspólnym zaangażowaniu stron.

Wejdźcie na nasza stronę do zakładki kariera ( tu: www.sanmar.pl/pl/kariera-kariera" rel="nofollow">http://www.sanmar.pl/pl/kariera-kariera ) i przeanalizujcie aktualne oferty pracy. Jeśli w dalszym ciągu macie do nas pytania zachęcamy do kontaktu: praca@sanmar.pl .

W naszej firmie można odbywać także staże i praktyki, więcej o tym także na naszej stronie www.sanmar.pl w zakładce KARIERA.

Miłego tygodnia pracy dla wszystkich !

Pozdrawiamy,
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
edek 2016-09-05 12:01:30
Słuchajcie, a jak obecnie wygląda praca jako Główna Księgowa / Główny Księgowy? bo wydaje mi się, ze papierów to jest tu dosyć sporo do ogarniania z tego co widze i dajcie znać jeszcze jak Wy to widzicie.
sylwia 2016-09-05 15:24:55
Widzę, że można tutaj dostać informacje z pierwszej ręki :) a więc zaryzykuję wyczytałam, że idealny kandydat powinien mieć 5 lat doświadczenia a jeśli ma troszkę mniej też ma szansę?
tak 2016-09-05 17:46:46
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można sie teraz spodziewać? Podobno jest szansa, że dla głównych księgowych będą doliczane jakieś premie co bardzo dobrze o nich teraz świadczy. W końcu wiedzą, że zadowolenie pracowników przyczynia się do sukcesu.
kandydatka 2016-09-09 09:51:59
polecam spedycje Sanmar
edek 2016-09-09 09:56:58
Dobrze, że oprócz zniżek są odpowiednie jeszcze narzędzia pracy, ale nie wiadomo jaka jest wypłata?
Zostaw swoją opinię o Sanmar - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanmar