logo Sanmar

Sanmar

Poznań

Opinie o Sanmar

zadowolona 2011-02-28 23:30:05
Na słuchawkach można tysia bez problemu zrobić - ja pracuję niecały miesiąc i tyle pewnie mi wyjdzie, ale to dlatego że wpierw jest masa do nauczenia się. Następny miesiąc pewnie będzie lepszy:))))))) A sumki o których napisał ESKAPADOR zarezerwowane są chyba tylko dla KKB, ale podobno już dwóch telesprzedawców przeszło na KKB;D;D;D
elox 2011-03-01 16:54:23
A jak z wypłatą? Terminowo ?
anonim 2011-03-02 09:53:56
Czytam i mam coraz wieksze oczy... w Warszawie w cc dostawalam ( usunięte przez administratora ) to jest poprostu KPINA
1
zadowolona 2011-03-02 09:57:28
to wracaj do Warszawy - proste:) a( usunięte przez administratora ) zarabiasz tylko jak leżysz i nic nie robisz więc tragedii nie ma bo robiąc jedną sprzedaż dziennie dostajesz ( usunięte przez administratora )godzinę plus konkursy, nagrody no i PROWIZJE przede wszystkim:) pozdrawiam:)
elox 2011-03-02 10:28:57
Powtarzam pytanie, czy wypłaty są terminowo?
zadowolona 2011-03-02 10:44:00
Podobno w pierwszym miesiącu u niektórych były opóźnienia. 15-go Ci powiem :)
Szałek 2011-03-09 14:54:40
Mowa o KKB - ile średnio tam zarabiają? jest ktoś kto w tym roku wyciągnął chociaż 1( usunięte przez administratora )
bardzo zadowolona :) 2011-03-10 15:15:41
Wypłaty mówili, że będą 15 były już 9 :) więc lepiej niż się można spodziewać :)
bardziej zadowolony :) 2011-03-10 15:48:21
ja dostaklem dopiero dzisiaj :) ale i tak spoko
1
iouhu91 2011-03-16 12:01:29
WŁAŚNIE MIAŁAM ROZMOWĘ Z NIMI NA BUŁGARSKIEJ... ZAPOWIADA SIĘ BARDZO OBIECUJĄCO:):):):))
mesjasz 2011-03-16 12:17:11
również miałam rozmowę na bułgarskiej. zapowiada się dobrze, płaca zależna od zaangażowania. powinno być dobrze. do zobaczenia :)
Liv 2011-03-17 17:23:21
bardzo fajna atmosfera w pracy,szkolenia przeprowadzone bardzo profesjonalnie!!! koordynatorzy zespołów TL zaangarzowani z prace ze swoimi konsultantami... a zarobki zaleza tylko i wylacznie od twojego zaangarzowania w prace... polecam!
OVI 2011-03-18 11:43:09
Mam w poniedzialek rozmowe na Starołęce!:) Czy to jest to praca zmianowa? Od której godziny zaczyna sie prace? Jaka dostajesz umowe? I czy jest sie ubezpieczonym ? :)
ss 2011-03-18 15:15:27
czesc, tez mam rozmowe w poniedzialek na 9 na starolece. wciaz mysle czy sie wybrac;)
Liv 2011-03-18 15:48:58
praca od 9-18 od pon do pt
sam sobie ustalasz grafik kiedy i w jakich godzinach przychodzisz!!!
pracuje tam od poczatku czyli od stycznia i jestem mega zadowolona wiec polecam, tak jak juz wspomnialam pracownicy i TL super szkolenia tez fajnie przeprowadzone :D
anonim 2011-03-18 15:50:37
OVI - 2011-03-18 11:43:09

Mam w poniedzialek rozmowe na Starołęce!:) Czy to jest to praca zmianowa? Od której godziny zaczyna sie prace? Jaka dostajesz umowe? I czy jest sie ubezpieczonym ? :)

jesli studiujesz masz zlecenie jesli nie umowe o dzielo... dowiesz sie na rozmowie! polecam sie wybrac
ss 2011-03-22 12:43:08
kto jutro na 10 idzie na pierwsze szkolenie na starołęce? Następne dni szkolenia mają być na ulicy wybieg, strasznie daleko ode mnie;/ mam nadzieje ze tam nie bedzie miejsce pracy
DKB 2013-04-29 22:28:50
Jak wygląda praca na st. Doradca Klienta Biznesowego ? Czy oferują samochód służbowy ?
or 2013-07-06 07:56:05
Hej, to stanowisko Lider Spedycji na jakie szukają długo juz wisi na stronie Sanmar? Bo to chyba będzie nowa placówka w Poznaniu, jest już jakaś? Ktoś pracuje na tym stanowisku w innym mieście i jest happy?
Anonim 2013-07-31 11:15:06
Ile płacą?
sanmar-spedycja 2013-08-13 23:22:04
Ogłoszenie wisi i wisieć będzie :) cały czas rozwijamy nasz dział Spedycji. Jeżeli masz doświadczenie na stanowisku Spedytora przez co rozumiem posiadanie własnej bazy Klientów oraz Przewoźników i specjalizujesz się w dowolnej dziedzinie logistyki ( drobnica, ładunki całopojazdowe, nadgabaryty, adr, chłodnie etc. ) w kraju lub zagranicą to zapraszam do aplikowania. Oferujemy duży komfort pracy i atrakcyjne wynagrodzenie. Sprawdź opinie o nas na Transie lub innej dowolnej giełdzie - one mówią same za siebie :)
1
marek 2013-08-15 08:37:10
Oho, czyżby sanmar zainteresowało się forum? Zatrudniacie obecnie do cc? Jak z atmosferą i grafikiem? Wie ktoś? Z góry dzięki.
sanmar synergia 2013-09-11 12:27:47
http://gazetapraca.pl/ogl/1550482/asystent+handlowy

Bliższe informacje pod numerem telefonu : 507 387 148
Waldek 2013-09-11 14:50:34
Witam, znalazłem ogłoszenie firmy Sanmar, ciekawi mnie ile trwa i jak wygląda szkolenie branżowe i wprowadzenie teoretyczne? Płaca za to jako czas pracy? Chodzi mi o stanowisko Asystenta Handlowego.
marko 2014-07-15 20:37:45
Hej, widze, że bardzo dawno sanmar nie miało tutaj aktualnego komentarza. To chyba nie najgorsza firma, z tego co wyczytałem w Internecie. Nie tak dawno szukali doradcy klienta.
Dino 2014-11-13 20:51:52
Pracujesz w Sanmarze czy piszesz jako były pracownik? A ogólna atmosfera pracy? Bo chyba nie wszystko jest takie złe co?... Ja raczej słyszałem same dobre opinie i nawet zastanawiałem się nad aplikacją tam na lidera spedycji. Wiesz coś może o warunkach na takim stanowisku? Oczywiście płaca i atmosfera pracy interesują mnie najbardziej :)
JAKI ZAWÓD 2014-11-28 12:31:30
Może orientujecie się czy tam w sanmarze jest jakieś wolne stanwoisko teraz ? bo niestety strona internetowa ich na tkora wchodzilem nie daje takich informacji, nawet zadnych informacji na temat kariery i rekrutacji. powiem szczerze, ze troche to slabo ale mimo wszystko chcialbym sprobowac. pozdrawiam
2
kariera sanmar 2014-12-01 08:47:43
Witam, wszelkie informacje na temat aktualnych ofert pracy znajdują się na naszej stronie www.sanmar.pl . Podaję link: (usunięte przez administratora)
edek 2014-12-12 17:58:59
a słuchajcie, jeśli chodzi o prace w tej firmie to jak to wygląda, prowadzą jeszcze jakieś rekrutacje i spotkania z kandydatami? bo ja nie wiem już w sumie co robić, potrzebuje na szybko jakąś prace znaleźć i to najlepiej na pełen etat, a też nie wiem czy na pewno mnie przyjmą tam tak od razu i czy firma dobrze działa?
poler 2014-12-27 17:02:13
Ich firma wyspecjalizowana jest w obsłudze rynku biznesowego. Specjalizują się w outsourcingu sprzedaży oraz usługach spedycyjno-transportowych . Co do rekrutacji to niestety nie posiadają na swojej stronie żadnej zakładki mówiącej o ofertach pracy, ale jak poszperasz w internecie to powinieneś coś znaleźć
telejola 2015-01-23 18:08:51
czy jeśli do tej pory pracowałam kilka miesięcy na infolinii na sprzedaży to czy mam szansę na zatrudnienie w Sanmar obecnie? ewentualnie jakie trzeba spełnić wymagania żeby przejść pomyślnie u nich proces rekrutacyjny? byłabym bardzo wdzięczna gdybyście również napisali jakie są warunki finansowe okej?
praca 2015-03-26 01:40:01
chyba praca w sanmarze to główie jest dla sprzedawców albo tak generalnie dla osób które są zainteresowane taką branżą i taką pracę. Mnie w sumie taka branza interesuje, ale nie mam doświadczenia i poszukuje miesjca w którym takie coś mógłbym zdobyć. proszęo pomoc i informację czy znajdzie się tutaj miejsce dla studenta.
1
sofer 2015-04-16 13:23:52
Teraz to bardziej mają ogłoszenia dla Doradcy klienta biznesowego więc chyba to praca na słuchawce. A jak wiadomo to najlepiej opłacalnych ona nie należy.
pitr 2015-04-30 18:12:43
firma Sanmar sp. z.o.o. oferuje wiele na rynku pracy, gdyż dostępne są takie prace jak doradca klienta biznesowego Orange, spedytor krajowy/mniedzynarodowy a także asystent Działu Prawnego
kisner 2015-08-11 22:21:12
W tej chwili na pewno szukają specjalisty do spraw monitoringu procedur. Oczekują głównie minimum 3 letniego doświadczenia w pracy w kontrolingu ( utrzymaniu procedur, jakości usług ), bardzo dobrej znajomość języka obcego w mowie i piśmie – preferowany język niemiecki oraz biegłej znajomości obsługi komputera i pakietu MS Office
tukor 2015-09-11 01:44:50
zgłaszać to sobie można tylko jakie jest prawdopodobieństwo, że ktoś zareaguje odpowiednio do sytuacji- no właśnie. Co więcej- wcale bym się nie zdziwił gdyby telefony do firmy nie odowiadaly. Jeżeli istnieje prawdopodobieństwo, że coś może niefunkcjonować tak jak powinno to temat dobrze jest zglosić w odpowiednie miejsce.
poler 2016-01-27 20:42:17
nie no bez przesady. Ja na przykład nie miałem problemów z tym , żeby się skontaktować z firmą. Sanmar szuka w tej chwili doradców klienta biznesowego i w sprawi e pracy też nie ma z nimi problemów z kontaktem
dzakomo 2016-01-29 21:04:25
łuki a pracujesz tam cały czas i mógłbyś mi dwa zdania podpowiedzieć ? Tak dla funu planuję pójśc na rozmowę na doradcę klienta. Jakie zarobki zwykle dawali, bo chciałbym zaproponować im swoją stawkę i zobaczyć jak zareagują.
niewierny 2016-02-08 12:15:53
Jakieś konkrety ? Mam znajomego który tam pracuje - zachwala sobie pracę ... a pracuje tam nie od dziś ....
erfg 2016-02-08 14:20:59
probuj w sumie nic nie tracisz @dzakomo mnie chyba bardziej interesuej foerta na account manager widzialem ze trzeba miec doswiadczenie handlowe tam..
Lola 2016-02-08 19:48:28
@erfg zależy na jakie stanowisko startujesz. Mozesz byc doradca klienta biznesowego ( tu nie trzeba doświadczenia tylko predyspozycje sie liczą ) albo Account managerem ( tu trzeba sie znać na branży bo dają ci klientów do obsługi tzw . Portfel ). Jak chcesz sie nauczyć nowej branży to jest okazja. Podobno szkolenia sa za free i dają jeszcze klientów na start , zeby było na czym pracować no i masz do dyspozycji biuro do pracy i dają ci telefon
Norberto 2016-02-08 20:28:17
słyszałem, że mają swój oddział nawet w poznaniu, mam doświadczenie jako doradca klienta biznesowego więc chętnie spróbuję swoich sił w rekrutacji jeśli nadal szukają osób do pracy. ktoś wie jak u nich taka rekrutacja wygląda?
lola 2016-02-08 21:09:59

@norberto wyślij im cv do mnie się tak odezwali. Rozmowa w porządku - normalni są : przedstawiają system prowizyjny i zasady współpracy.
obcy 2016-02-10 17:21:58
Dobrze, że rozmowa rekrutacyjna odbywa się na normalnych zasadach, bo przecież ile się słyszy o dziwnych pytaniach, którzy zadają rekruterzy. A te prowizje to są dla każdego pracownika? Na pewno dużo wyższe są zarobki.
Lola 2016-02-12 17:34:41
Dla każdego : jest sprzedaż jest kasa . z tego co przedstawiają na rozmowie wynika ze kasa jest elegancka - wystarczy wgryźć sie w branże ... A z usług telefonicznych korzysta przecież każdy - rynek zatem szeroki . Chyba sie zdecyduje na współpracę - oferta wydaje mi sie uczciwa .zwlaszcza ze dają kontakty na start i wdrażają w branże bez kosztów po twojej stronie
jankuz 2016-02-12 18:49:04
Ciężko jest się przebić na samym początku, dlatego też wymagają co najmniej 2 letniego doświadczenia @Lola. Taki pracownik już wie w jaki sposób sprzedać produkt/usługę.
Lola 2016-02-12 19:02:50
A gdzie dziś nie jest cieżko ... ;) @jankuz pracujesz w tej branży ?
Jerzyk 2016-02-14 19:33:42
Obecnie to praktycznie wszędzie jest ciężko się przebić, więc to nawet nie ma o czym dyskutować :) Co jednak powiecie na umowę o pracę, fajny pakiet socjalny i podstawę z prowizją i możliwość rozwoju? Tak sytuacja wygląda w przypadku oferty na doradcę klienta biznesowego.
czacza 2016-03-21 19:18:39
rzeczywiście tak wygląda oferta pracy dla doradcy klienta biznesowego, @Jerzyk a teraz zapoznaj się z wymaganiami i jeżeli uznasz że je spełniasz to aplikuj
1
he 2016-05-08 12:53:24
@czacza jeszcze może spróbować na spedytora międzynarodowego, bo też szukają, ale trzeba mieć minimum roczne doświadczenie w branży. Co ciekawe język nie jest wymagany.
Zostaw swoją opinię o Sanmar - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanmar