logo Sanmar

Sanmar

Poznań

Opinie o Sanmar

porno 2011-02-25 18:51:56
jak olewasz to piec stów z haczykiem. jak pracujesz to ( usunięte przez administratora ) wiecej. ogolnie jest niezle - jak nie potrafisz sprzedawac to duzo pomagaja
pkk 2011-02-25 18:58:44
a co trzeba wciskać ? :) mam za sobą już epizod w umawianiu spotkań , takowych zarobków się nie spodziewam :) ale jeśli uda się ( usunięte przez administratora ) wyciągnąc to fajnie :)
porno 2011-02-25 19:24:43
( usunięte przez administratora )a zarobic 1.500 mozna:)
elox 2011-02-26 19:01:33
500 stów za pełen etat? haha to jakiś żart jest?
1
:) 2011-02-27 04:27:19
elox - 2011-02-26 19:01:33

500 stów za pełen etat? haha to jakiś żart jest?

naucz sie czytać [usunięte przez moderatora] - potem wbijaj do nas:))))))))
piteros 2011-02-28 11:14:00
Ja mam jutro rozmowę, dla osób które pracują, Chciałbym się dowiedzieć ile zarabia się pracując 6h? a ile 8 h? Pozdrawiam
zadowolona 2011-02-28 20:37:14
To zależy ilę będziesz się angażować w pracę. Większość z nas pracuje po 6 godzin. Na rozmowie pokażą Tobie co i jak:) - na szkoleniu jeszcze raz omawiali system wynagrodzeń
anonim 2011-02-28 21:20:06
Rozumiem, zadowolona a ile zarabiasz za te 6 godzin? ( usunięte przez administratora ) idzie wyciągnąć?
Eskapador 2011-02-28 22:15:42
JA SŁYSZAŁEM ŻE JAK KTOŚ CIŚNIE UMOWY NP 80 MIESIĘCZNIE ( POWIEDZMY 4 FIRMY PO 20 AKTYWACJI ) ZNA PROCEDURY ITD TO MOŻNA BEZ PROBLEMU( usunięte przez administratora )MIESIĘCZNIE UZYSKAĆ....NIECH KTOŚ SIĘ WYPOWIE KTO TAM PRACUJE,WARTO?MOŻNA?
:D 2011-02-28 22:39:25
ja tez ide jutro na rozmowe.... ale po tym co tu czytam to sie zastanawiam.....
zadowolona 2011-02-28 23:30:05
Na słuchawkach można tysia bez problemu zrobić - ja pracuję niecały miesiąc i tyle pewnie mi wyjdzie, ale to dlatego że wpierw jest masa do nauczenia się. Następny miesiąc pewnie będzie lepszy:))))))) A sumki o których napisał ESKAPADOR zarezerwowane są chyba tylko dla KKB, ale podobno już dwóch telesprzedawców przeszło na KKB;D;D;D
elox 2011-03-01 16:54:23
A jak z wypłatą? Terminowo ?
anonim 2011-03-02 09:53:56
Czytam i mam coraz wieksze oczy... w Warszawie w cc dostawalam ( usunięte przez administratora ) to jest poprostu KPINA
2
zadowolona 2011-03-02 09:57:28
to wracaj do Warszawy - proste:) a( usunięte przez administratora ) zarabiasz tylko jak leżysz i nic nie robisz więc tragedii nie ma bo robiąc jedną sprzedaż dziennie dostajesz ( usunięte przez administratora )godzinę plus konkursy, nagrody no i PROWIZJE przede wszystkim:) pozdrawiam:)
elox 2011-03-02 10:28:57
Powtarzam pytanie, czy wypłaty są terminowo?
zadowolona 2011-03-02 10:44:00
Podobno w pierwszym miesiącu u niektórych były opóźnienia. 15-go Ci powiem :)
Szałek 2011-03-09 14:54:40
Mowa o KKB - ile średnio tam zarabiają? jest ktoś kto w tym roku wyciągnął chociaż 1( usunięte przez administratora )
bardzo zadowolona :) 2011-03-10 15:15:41
Wypłaty mówili, że będą 15 były już 9 :) więc lepiej niż się można spodziewać :)
bardziej zadowolony :) 2011-03-10 15:48:21
ja dostaklem dopiero dzisiaj :) ale i tak spoko
1
iouhu91 2011-03-16 12:01:29
WŁAŚNIE MIAŁAM ROZMOWĘ Z NIMI NA BUŁGARSKIEJ... ZAPOWIADA SIĘ BARDZO OBIECUJĄCO:):):):))
mesjasz 2011-03-16 12:17:11
również miałam rozmowę na bułgarskiej. zapowiada się dobrze, płaca zależna od zaangażowania. powinno być dobrze. do zobaczenia :)
Liv 2011-03-17 17:23:21
bardzo fajna atmosfera w pracy,szkolenia przeprowadzone bardzo profesjonalnie!!! koordynatorzy zespołów TL zaangarzowani z prace ze swoimi konsultantami... a zarobki zaleza tylko i wylacznie od twojego zaangarzowania w prace... polecam!
OVI 2011-03-18 11:43:09
Mam w poniedzialek rozmowe na Starołęce!:) Czy to jest to praca zmianowa? Od której godziny zaczyna sie prace? Jaka dostajesz umowe? I czy jest sie ubezpieczonym ? :)
ss 2011-03-18 15:15:27
czesc, tez mam rozmowe w poniedzialek na 9 na starolece. wciaz mysle czy sie wybrac;)
Liv 2011-03-18 15:48:58
praca od 9-18 od pon do pt
sam sobie ustalasz grafik kiedy i w jakich godzinach przychodzisz!!!
pracuje tam od poczatku czyli od stycznia i jestem mega zadowolona wiec polecam, tak jak juz wspomnialam pracownicy i TL super szkolenia tez fajnie przeprowadzone :D
anonim 2011-03-18 15:50:37
OVI - 2011-03-18 11:43:09

Mam w poniedzialek rozmowe na Starołęce!:) Czy to jest to praca zmianowa? Od której godziny zaczyna sie prace? Jaka dostajesz umowe? I czy jest sie ubezpieczonym ? :)

jesli studiujesz masz zlecenie jesli nie umowe o dzielo... dowiesz sie na rozmowie! polecam sie wybrac
ss 2011-03-22 12:43:08
kto jutro na 10 idzie na pierwsze szkolenie na starołęce? Następne dni szkolenia mają być na ulicy wybieg, strasznie daleko ode mnie;/ mam nadzieje ze tam nie bedzie miejsce pracy
DKB 2013-04-29 22:28:50
Jak wygląda praca na st. Doradca Klienta Biznesowego ? Czy oferują samochód służbowy ?
sanmar-spedycja 2013-08-13 23:22:04
Ogłoszenie wisi i wisieć będzie :) cały czas rozwijamy nasz dział Spedycji. Jeżeli masz doświadczenie na stanowisku Spedytora przez co rozumiem posiadanie własnej bazy Klientów oraz Przewoźników i specjalizujesz się w dowolnej dziedzinie logistyki ( drobnica, ładunki całopojazdowe, nadgabaryty, adr, chłodnie etc. ) w kraju lub zagranicą to zapraszam do aplikowania. Oferujemy duży komfort pracy i atrakcyjne wynagrodzenie. Sprawdź opinie o nas na Transie lub innej dowolnej giełdzie - one mówią same za siebie :)
1
sanmar synergia 2013-09-11 12:27:47
http://gazetapraca.pl/ogl/1550482/asystent+handlowy

Bliższe informacje pod numerem telefonu : 507 387 148
Dino 2014-11-13 20:51:52
Pracujesz w Sanmarze czy piszesz jako były pracownik? A ogólna atmosfera pracy? Bo chyba nie wszystko jest takie złe co?... Ja raczej słyszałem same dobre opinie i nawet zastanawiałem się nad aplikacją tam na lidera spedycji. Wiesz coś może o warunkach na takim stanowisku? Oczywiście płaca i atmosfera pracy interesują mnie najbardziej :)
JAKI ZAWÓD 2014-11-28 12:31:30
Może orientujecie się czy tam w sanmarze jest jakieś wolne stanwoisko teraz ? bo niestety strona internetowa ich na tkora wchodzilem nie daje takich informacji, nawet zadnych informacji na temat kariery i rekrutacji. powiem szczerze, ze troche to slabo ale mimo wszystko chcialbym sprobowac. pozdrawiam
2
kariera sanmar 2014-12-01 08:47:43
Witam, wszelkie informacje na temat aktualnych ofert pracy znajdują się na naszej stronie www.sanmar.pl . Podaję link: (usunięte przez administratora)
telejola 2015-01-23 18:08:51
czy jeśli do tej pory pracowałam kilka miesięcy na infolinii na sprzedaży to czy mam szansę na zatrudnienie w Sanmar obecnie? ewentualnie jakie trzeba spełnić wymagania żeby przejść pomyślnie u nich proces rekrutacyjny? byłabym bardzo wdzięczna gdybyście również napisali jakie są warunki finansowe okej?
praca 2015-03-26 01:40:01
chyba praca w sanmarze to główie jest dla sprzedawców albo tak generalnie dla osób które są zainteresowane taką branżą i taką pracę. Mnie w sumie taka branza interesuje, ale nie mam doświadczenia i poszukuje miesjca w którym takie coś mógłbym zdobyć. proszęo pomoc i informację czy znajdzie się tutaj miejsce dla studenta.
1
niewierny 2016-02-08 12:15:53
Jakieś konkrety ? Mam znajomego który tam pracuje - zachwala sobie pracę ... a pracuje tam nie od dziś ....
Lola 2016-02-08 19:48:28
@erfg zależy na jakie stanowisko startujesz. Mozesz byc doradca klienta biznesowego ( tu nie trzeba doświadczenia tylko predyspozycje sie liczą ) albo Account managerem ( tu trzeba sie znać na branży bo dają ci klientów do obsługi tzw . Portfel ). Jak chcesz sie nauczyć nowej branży to jest okazja. Podobno szkolenia sa za free i dają jeszcze klientów na start , zeby było na czym pracować no i masz do dyspozycji biuro do pracy i dają ci telefon
Norberto 2016-02-08 20:28:17
słyszałem, że mają swój oddział nawet w poznaniu, mam doświadczenie jako doradca klienta biznesowego więc chętnie spróbuję swoich sił w rekrutacji jeśli nadal szukają osób do pracy. ktoś wie jak u nich taka rekrutacja wygląda?
lola 2016-02-08 21:09:59

@norberto wyślij im cv do mnie się tak odezwali. Rozmowa w porządku - normalni są : przedstawiają system prowizyjny i zasady współpracy.
1
Lola 2016-02-12 17:34:41
Dla każdego : jest sprzedaż jest kasa . z tego co przedstawiają na rozmowie wynika ze kasa jest elegancka - wystarczy wgryźć sie w branże ... A z usług telefonicznych korzysta przecież każdy - rynek zatem szeroki . Chyba sie zdecyduje na współpracę - oferta wydaje mi sie uczciwa .zwlaszcza ze dają kontakty na start i wdrażają w branże bez kosztów po twojej stronie
Lola 2016-02-12 19:02:50
A gdzie dziś nie jest cieżko ... ;) @jankuz pracujesz w tej branży ?
potencjalnie zainteresowany 2016-09-01 10:19:03
Witajcie forumowicze ... co powiecie o tej firmie http://www.sanmar.pl/ ?
Przyglądam się jej od dłuższego czasu i zastanawiam się czy warto tam się wybrać na rozmowę.
Jeśli jest rzeczywiście tak jak piszą tu: http://spedycje.pl/logistyka/41690/partnerstwo_szansa_na_sukces.html
to jestem skłonny zaryzykować. Ktoś coś podpowie, doradzi ?
pracownik SANMAR 2016-09-01 15:25:20
Nie uprawiając reklamy odpowiem: PRAWDA .
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-02 19:52:10
Witamy

Odpowiedź dla @lumka87

Wszystkie nasze oferty pracy obejmują etaty.
Podczas rozmowy rekrutacyjnej dotyczącej stanowiska gdzie język obcy jest obligatoryjny lub mile widziany ( a kandydat wpisze w swoje CV takie doświadczenie ) jak najbardziej sprawdzamy znajomość języka . Najcześciej jest to rozmowa w wybranym języku ( odpowiedz na kilka zadanych pytań ).
Z pozdrowieniami
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-02 19:54:48
Witamy

Odpowiedź dla @lumka87

Wszystkie nasze oferty pracy obejmują etaty.
Podczas rozmowy rekrutacyjnej dotyczącej stanowiska gdzie język obcy jest obligatoryjny lub mile widziany ( a kandydat wpisze w swoje CV takie doświadczenie ) jak najbardziej sprawdzamy znajomość języka . Najcześciej jest to rozmowa w wybranym języku ( odpowiedz na kilka zadanych pytań ).
Z pozdrowieniami
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
GRUPA SANMAR Transport i Spedycja 2016-09-02 19:56:41
Witamy

Odpowiedź dla @lumka87

Wszystkie nasze oferty pracy obejmują etaty.
Podczas rozmowy rekrutacyjnej dotyczącej stanowiska gdzie język obcy jest obligatoryjny lub mile widziany ( a kandydat wpisze w swoje CV takie doświadczenie ) jak najbardziej sprawdzamy znajomość języka . Najcześciej jest to rozmowa w wybranym języku ( odpowiedz na kilka zadanych pytań ).
Z pozdrowieniami
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-03 19:55:15
Witamy,
@erfg dziękujemy za miłe słowa.
Zapraszamy do obserwowania naszego profilu na FB - tam można sie dowiedzieć jeszcze więcej o nas
( wystarczy wpisać GRUPA SANMAR )

Pozdrawiamy weekendowo
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport 2016-09-05 09:39:19
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport

Obserwując wątek wypowiedzi i zadawane przez Was pytania dodamy jeszcze tylko, że nasza oferta obejmuje różne stanowiska, począwszy od tych, gdzie poszukujemy samodzielnych kandydatów z doświadczeniem na rynku spedycyjno-transportowym ( np. Manager Spedycji lub Spedytor ) jak i takie, gdzie doświadczenie nie jest wymagane ( np. Asystent Spedycji ).

W zależności od stanowiska wymagania dotyczące jeżyka różnią się . W każdym razie do każdego kandydata podchodzimy indywidualnie starając się wspólnie ustalić podczas rozmowy kwalifikacyjnej czy jesteśmy w stanie wykorzystać jego potencjał przy naszym wsparciu i wspólnym zaangażowaniu stron.

Wejdźcie na nasza stronę do zakładki kariera ( tu: www.sanmar.pl/pl/kariera-kariera" rel="nofollow">http://www.sanmar.pl/pl/kariera-kariera ) i przeanalizujcie aktualne oferty pracy. Jeśli w dalszym ciągu macie do nas pytania zachęcamy do kontaktu: praca@sanmar.pl .

W naszej firmie można odbywać także staże i praktyki, więcej o tym także na naszej stronie www.sanmar.pl w zakładce KARIERA.

Miłego tygodnia pracy dla wszystkich !

Pozdrawiamy,
GRUPA SANMAR Spedycja i Transport
kandydatka 2016-09-09 09:51:59
polecam spedycje Sanmar
edek 2016-09-09 09:56:58
Dobrze, że oprócz zniżek są odpowiednie jeszcze narzędzia pracy, ale nie wiadomo jaka jest wypłata?
Zostaw swoją opinię o Sanmar - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanmar