logo NANU-NANA Polska

NANU-NANA Polska

Kraków

Opinie o NANU-NANA Polska

anonimowa 2011-06-15 19:40:00
Praca ciężka fizycznie (mam na myśli dostawy), jeśli ktoś lubi być w ciągłym ruchu, nie nudzić się - polecam. Bardzo dużo zależy od ekipy, która się niestety często zmienia... Zarobki nie najgorsze, ale zawsze może być lepiej (jak wszędzie).
anonim 2011-11-29 00:45:38
sklep jak sklep, tylko polityka personalna pozostawia wiele do życzenia, nie polecam dla kobiet myślących o założeniu rodziny, bo ciązą w tej firmie = out, brak możliwości rozwoju, o awansie nie ma co marzyć.
anonim 2011-11-29 20:43:37
czy to oznacza, że pracowałaś tam w niedalekiej przeszłości? bo właśnie widzę, że ze starej ekipy chyba nikogo już nie ma - co się stało?
anonim do anonim 2011-12-09 17:00:16
pracowałam jakis rok temu, tam stoi się w miejscu, a jedyną fromą awansu jest umowa o pracę.... czyli umowa o pracę to przywilej, a nie standard, niestety, Jak się jest studentem to może i zlecenie jest ok, potem człowiek chciałby już odkładać składki, mieć ubezpieczenie itp. Tam jest z tego co sie orientuje cała nowa ekipa, bo też nie widuje dawnych twarzy, a po galerii krązą niepochlebne opinie o nowej kierowniczce, moze i plotki, ale zawsze ziarenko prawdy się znajdzie.
aggi 2011-12-10 15:24:44
nie polecam, cięzka praca fizyczna, słabo płatna. Dziwne odgórne standardy i nieprzyjazne podejscie do pracownika. Do tego same intrygi. Kierowniczka mówi,ze decyzja została podjęta odgórnie, "góra" mówi,ze to decyzja kierowniczki. Niewiadomo o co tam chodzi, a poza tym skoro tak często zmieniają ekipę to coś musi być nie tak. Co chwile nowe twarze.
1
berciak 2012-02-20 22:02:31
Niestety , zgadzam się. Niezbyt miła atmosfera. Niby na zewnątrz wszystko poprawnie, ale można wyczuć intrygi. Za taką kasę mimo wszystko lepiej poszukać czegoś innego.
1
zielona 2014-10-15 22:02:14
czy ja wiem, czy tak słabo płatna... dla mnie 10 zł na godzine to dobra stawka :) Umowa przyszła na następny dzień po przyniesieniu odpowiednich dokumentów, praca super, mnie sie akurat bardzo podobało układanie pierdółek na półkach kolorystycznie i tym podobne zajęcia; przy dostawie ciężko, trzeba wstać na 6, ometkować wszystko, do otwarcia nie ma szans zdążyć, więc w dzień dostawy jest naprawdę kupa roboty, ale ogólnie nie jest źle. Zmiany różnie, podajesz na początku swoją dyspozycyjność i kierownik na jej podstawie ustala grafik. Co do rotacji ludzi to nie wiem, ale ja byłam jedną z trzech nowych osób, teraz podobno znów szukają kogoś nowego - a szkoda, bo ludzie świetni. :)
kami 2016-05-18 19:11:10
Witam Was. W tej firmie już od dobrych kilku lat pracuje mój znajomy i nie zgodzę się z większością negatywnych opinii które można przeczytać o nich. Większość jest stekiem bzdur wyssanych z palca i niczym więcej.
Zostaw swoją opinię o NANU-NANA Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NANU-NANA Polska