logo MTL Asco Rail Sp. z o.o.

MTL Asco Rail Sp. z o.o.

Pyskowice

Opinie o MTL Asco Rail Sp. z o.o.

somebody 2014-02-18 19:24:20
Są chwile lepsze i gorsze ale nie polecam, aż dziw bierze że ta firma jeszcze funkcjonuje. Generalnie panuje chaos cała firmą stara się sterować prezes pomijając wszystkich swoich dyrektorów.Ludzie którzy otaczają prezesa firmy w innych firmach nie mieli by prawa bytu nawet przez miesiąc(usunięte przez administratora)Generalnie firma słynie z tego że ma więcej kierowników niż pracowników ale to podobno normalne...Osobiście radze szukać dalej pracy szkoda czasu i nerwów.
mis yogi 2014-04-13 13:19:47
Polecam każdemu kto lubi dobrą zabawę i angielski żart, bo każdy dzień spędzony w tej firmie to jak oglądanie występu kiepskiej jakości kabaretu.
zbyszek 2014-08-18 01:54:27
racia lokomotywy wyjezdzają w tajlach pkp energetyka powinna swój opis podać smiechu warte pewnie tam plajta bedzie
bolek 2014-10-09 22:10:44
Firma kiepska ... kompletna porażka. Nikomu nie polecam. Stres, nerwy... chaos kompletny. Bałagan wszędzie. Atmosfera pracy fatalna. Prezes steruje ręcznie. Stanowisk kierowniczych tysiące a władza w jednej ręce.
assa 2015-03-12 21:51:32
Jakie zarobki w Firmie.
zbyszek 1 2015-04-07 23:43:39
od minimalnej krajowej aż do kilku tys na czysto zależy gdzie i dla kogo :)
mandaryn 2015-07-20 19:34:45
pracuje tam i jakoś powyższe opinie mnie dziwią , pracuje jako pracownik fizyczny przy lokomotywach , zarobki normalne , firma dba o pracownika ... tyle
pracownik 2015-08-09 01:25:25
Jak pracujesz przy lokomotywach i wydaje ci się że robisz kawał dobrej roboty na wysokim poziomie za który dostaniesz zegarek w nagrode to bardzo dobrze...jeżeli jesteś zadowolony z pensji to jeszcze lepiej.Może jesteś nawet super fachowcem i dla tego tam pracujesz...Dla bardziej ambitnych chcących rozwijać się ,interesujących się stanem firmy myślących o przyszłości swojej, proponuje jak reszta kolegów poszukać innego pracodawcy.
Gienek 2016-07-21 10:36:27
chyba się bardzo dużo zmieniło w tej firmie. Pracuję tu od niedawna i wszystko jest ok. Nie dostałem
najniższej krajowej, tylko więcej. Roboty dużo i nie zapowiada się żeby było mniej. Wszystko raczej poukładane. Na razie nie ma na co narzekać
Zostaw swoją opinię o MTL Asco Rail Sp. z o.o. - Pyskowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTL Asco Rail Sp. z o.o.