brak logo

Telekomunikacja Novum S.A.

Lublin

Opinie o Telekomunikacja Novum S.A.

dudi 2009-12-13 17:42:20
Witam! W novum (usunięte przez administratora)ludzi a także swoich pracowników, naprawdę nie polecam, ci ludzie chodzą po domach i podszywają się pod TP S.A. naciągając ludzi na dużo gorsze oferty np. minutę rozmowy do komórek mają 3 x droższe niż w TP ta firma to żenada (usunięte przez administratora)
1
ewe123 2012-01-07 20:07:44
Oj dobra nie ściemniaj, ja tam pracuję i wiem że nikt nikogo nie oszukuje, tylko na prawdę mamy korzystniejsze warunki abonamentu niż w tp sa. I nikt za nikogo się nie podszywa, bo jak dzwonię to mówię telekomunikacja novum, więc o co kaman:P:) jeśli ktoś nie jest zadowolony to zawsze może zrezygnować. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych i tych wiecznie nieszczęśliwych ludzi:]
Fran 2012-02-05 22:01:05
Zarobki adekwatne do zaangażowania, czyli jeśli ktoś chce to można na prawdę dobrze zarobić:)
pawelo 2012-02-07 16:50:01
Fran - 2012-02-05 22:01:05

Zarobki adekwatne do zaangażowania, czyli jeśli ktoś chce to można na prawdę dobrze zarobić:)
to dlaczego nigdzie w necie nie znalazłem żadnego pozytywnego wpisu o tej firmie a tylko negatywne i że ta firma jest naciągaczem ludzi na kasę
1
m26 2012-02-15 21:09:04
ja tam nie narzekam jak się dzwoni to się przedstawia a jak ktoś nie dosłyszy albo nie zkuma to sorry
Błażej 2012-02-29 12:38:07
moja sąsiadka pracuje w tej firmie i jest zadowolona, także można ją polecić
jadymyyy 2012-04-24 19:12:44
a ty wszędzie tak o tej sąsiadce???
nie masz co robić i wpisujesz opinie o firmie w której pracuje twoja sąsiadka? nudzi ci sie?
Da 2012-07-31 23:45:52
ja nie pracuję, ale korzystam z abonamentu w novum. Zgadzam się, że mają dobre warunki.
damol3232 2012-12-16 11:16:41
za zerwanie umowy jest wysoka kara a w umowie nic o tym nie ma
1
dudi 2013-07-11 20:10:26
Widzę, że jakaś sierota nieszczęśliwa z życia podszyła się pode mnie.
Zawsze współpracowało mi się z Novum dobrze i nigdy nie narzekałem. Jedna z uczciwych firm. Polecam.
Dudi (Prawdziwy)
Dobra Praca 2014-06-17 15:57:57
Dobra praca w branży energetycznej i gazowej dla przedstawicieli handlowych . Najwyższe wynagrodzenie w Polsce . Sprawdź i się przekonaj . Kontakt mail: energia122@wp.pl
być może przyszy przedstawiciel 2014-07-03 06:15:17
czy w Firmie Novum Przedstawiciel Handlowy otrzymuje niezbędne narzędzie pracy jakim jest samochd slozbowy i karta flota????
patriota dewocjonalia 2014-08-18 03:32:04
Tak dostajesz i kartę i flotę wojenną z pełnym oprogramowaniem.
anonim 2015-01-19 14:36:32
Pracuję w tej firmie i nie mogę powiedzieć złego słowa. Wynagrodzenie jest adekwatne do zaangażowania w wykonywane działa, wypłata jest zawsze w terminie.
Tak jest call center w kilku miejscowościach w Polsce - ogłoszenia są dostępne.
Szczerze polecam pracę w tej firmie
anonim 2015-02-25 15:01:38
Jeśli dobrze się czujesz z tym, że wciskasz ludziom starszym nie zawsze tańszą umowę, to Ci gratuluję
1
Dawid 2015-07-17 19:46:54
cienka kasa a wizja zarobków zupełnie dwie różne sprawy, umowa zlecenie, ale i tak najlepszy jest chamski cwaniaczek który wciska kit jak się patrzy
2
ania 2015-09-15 12:20:46
Chciałam zapytać gdzie w Lublinie mieści sie biuro telekomunikacja novum??? proszę o pilną wiadomość, szukam pracy!
joanna 2015-09-30 13:07:08
Ta opinia nie jest stara tylko z dnia 30wrzesnia 2015 roku Nie polecam NOVUM ponieważ obiecali darmowe minuty do konca umowy Tak były darmowe ale tylko przez miesiąc Przy podpianiu umowy nikt nie poinformował ze łacze bedzie wydzierzawione DO gniazdka mam podłaczony internet neostrade za która wczesniej płaciłam 49 zł a teraz dzieki NOvum płace 100zł ponieaż uzyczaja mi gniazdka A rachunki za telefon sa o 30-40 zł wieksze TO SA OSZUSCI WIEC UWAZAJCIE
bagissa 2015-12-04 19:35:46
Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Przez pierwsze 3 miesiące dają umowę zlecenie na 1750zł (bądź można starać się o wynagrodzenie tylko z prowizji). Facet próbował mnie przekonać, że um.zlecenie jest korzysta i dla firmy Nowum i dla mnie (ha ha ha ale super!). Praca 25dni w m-cu, nie wiem czy się gość nie przejęzyczył, bo jak zapytałam, czy soboty są pracujące to odpowiedział, że nie..z tego wynika, że niedziele się pracuje :) Godziny pracy..i tu jest jazda: od 11-19 to już w ogóle życia się nie ma ;)
pink 2016-05-15 13:58:13
w3e4r5, przede wszystkim, jeżeli widzisz, że pracodawca nie do końca jest fair w tym co robi to dalczego z nim dalej współpracować? Wmoim odczuciu trzeba byłoby od razu wypowiedzenie złożyć
Zostaw swoją opinię o Telekomunikacja Novum S.A. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telekomunikacja Novum S.A.