brak logo

WARTA 24 PLUS

Warszawa

Opinie o WARTA 24 PLUS

kierownik 2009-06-21 21:38:41
[usunięte przez moderatora]. Płacą marnie. Atmosfera w pracy fatalna głównie za sprawą niekompetetnych kierowników i kierowniczek. A poza tym ciągłe zmuszanie do pracy po godzinach bez zapłaty za nie i praca bez umów o pracę, czytaj na czarno to tam codzienność. Nie wiem dlaczego Państwowa Inspekcja Pracu nie zrobi tam kontroli.
pracownik warta 24 + 2009-07-19 17:34:46
Jak chcesz żeby Ciebie zatrudnili w Warcie to sie zastanów bardzo długo, żebyś nie żałował/a że popełniłeś/aś największy błąd w swoim życiu. Tak jak przedmówca napisał to( usunięte przez administratora ), żadnego dbania o pracownika - wykorzystać na maxa to codzienność. Nadgodziny co tydzień trzeba planować min 8 h, w tym czasie nie można likwidować szkód tylko siedzieć na słuchawie i odbierać następne szkody. Szkoleń nie ma prawie wcale a te co są to są śmieszne nawet nie ma konspektów. Jaja dosłownie - i mamy obsługiwać całą Polskę, skandal. Nie ma żadnego systemu motywacyjnego, socjalnego też, o co się człowiek nie zapyta to nikt nic nie wie, kierownictwo miernota nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu zespołem ludzi - no ale jak ma mieć jak nigdy wcześniej nie kierowało(serwisy najważniejsze). Jakby ktoś z zewnątrz przyszedł na parę godzin przyjrzeć się jak wygląda praca to by nie uwierzył, że w takich warunkach można pracować. Brak słów
jeszczeniestetypracownik 2009-07-28 16:03:17
Ta praca to( usunięte przez administratora )! Zarobki malutkie, jak pisał przedmówca normą jest planowanie obowiązkowych nadgodzin (min. 8 na tydzien). Praca w weekendy i na nocki. Całkowity brak pakietu socjalnego. Totalny chaos i niekompetencja kadry kierowniczej. Rotacja wśród pracowników taka, że po kilku miesiącach nie kojarzysz już twarzy. Zreszta koledzy ci tam nie są potrzebni bo i tak cały czas siedzisz na telefonie i wysługujesz skarg od ( usunięte przez administratora )niekompetencją i chaosem panującym w Warcie klientów. I te ciągłe gadki o tym, że już niedługo będzie lepiej i że wychodzimy na prostą. Już chyba nawet ten ( usunięte przez administratora )w to nie wierzy.
anonymous 2009-07-28 17:26:31
Nic dodać, nic ująć. Najgorsze jest to, że dla wielu ludzi to pierwsza praca i nie mają porównania z innymi pracodawcami. I te obowiązkowe i niepłatne nadgodziny. Żałosne.
Frania 2009-09-17 14:48:06
Szczera prawda to co jest napisane sama jeździłam na rekrytację i zrezygnoałam to co usłyszałam i zobaczyłam to faktycznie obóz pracy.Odradzam młodym po szkole, by nie podejowali tam pracy i szukali dalej. By pracownik utożsamiał sie z firmą musi być doceniany i odpowiednio wynagradzany, atmosfera jest bardzo ważna.Strasznie biedni Ci pracodawcy chca się dorobić bardzo szybko tylko czyim kosztem.
Kandydat 2011-01-14 10:54:21
Witam. Właśnie przeszłam tą całą rekrutację w Warcie na stanowisko Likwidatora szkód- tzn praca przy telefonie. Jeszce nei podpisałam umowy, ale się zastanawiam nad tym, a po opiniach an tym forum zastanawiam się jeszcze bardziej. Może ktoś mi poradzi? To naprawdę tak wygląda? Dodam, że to moja pierwsza praca . Pozdrawiam
anonim 2011-02-13 22:46:38
Ja pracuje tam od samego początku czyli dwa lata i nie dostałem podwyżki od 1,5 roku. Ciągłe tłumaczenie mojego przełożonego że firma nie ma teraz pieniędzy na podwyższki staje się nudne, zero motywacji do pracy. Od dzisiaj szukam innej pracy i chyba dam sobie spokój z poszukiwaniem pracy na stanowisku likwidatora bo wynagrodzenia są [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte
Lucy 2011-07-06 14:36:14
szerokim łukiem należy omijać Wartę 24 PLUS do ubezpieczenia czegokolwiek, chętnie ubezpieczają bardzo niekompetentni pracownicy - nic nie wiedzą ale jeżeli chodzi o wypłaty i wyszacowanie szkód - o dopiero wtedy zaczynają sie schody jak na Mont Ewerest.
Zrezygnowałam ze wszystkiego ubezpieczenia u nich - samochód, mieszkanie a nawet miałam możliwości i w zakładzie pracy tez zmienilam ubezpieczyciela na grupowe ubezpieczenie pracowników.
irena 2013-04-23 23:15:03
z Wartą niewarto!!!!strzeżcie się!

mało płacą
brak podwyżek
brak szkoleń
niekompetentni kierownicy
pracownik traktowany jak ścierwo na którego można kląć
nie płacą za nadgodziny
ubezpieczonych robią w wałka robią wszystko by płacić jak najmniej
jurek 2015-02-18 15:24:08
moglibyście podać chociaż naprawde przykłądowe stawki na jakie można liczyć, a nie takie od niewiaodmo co. Czekam jeszcze na inne opinie, bo faktycznie cięzko ocenic co ludzie uwazają za dobą płacę, a co nie. Dlatego popieram w 100% wypowiedz kolegi @tomek, moż ektoś nam pomoże w tej sprawie jednak.
Misiek 2016-05-11 19:53:44
Wiesz co @kontrast ja nie wiem gdzie Ty to czytałes, przecież WARTA 24 istniała nie wiem sam ile lat i jakoś nigdy nie było problemów ani z nimi, ani z zaufaniem publicznym do nich, nie czaję zupełnie
Zostaw swoją opinię o WARTA 24 PLUS - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WARTA 24 PLUS