Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2011-09-23 06:57:18 odpowiedz | cytuj
Drogi pracodawco, zadbaj troszkę o swoich pracowników i nie myśl tylko o sobie, przecież my też jesteśmy ludźmi,pomimo że esteśmy tylko pokojowymi . Jeśli przeglądasz tą stronę choćby z ciekawości to zareaguj odpowiednio. Coś jest nie tak jak powinno być skoro Twoi pracownicy tak często użalają się nad działalnością Twojej firmy. Tak dalej być nie może. T( usunięte przez administratora ).Może w końcu njwyższy czas podjąć decyzje na temat rotacji ,zwolnić odpowiednie osoby z góry ,które nic nie robią a ( usunięte przez administratora ) Wyrazy szacunku . POZDRAWIAM.
anonim - 2011-09-27 15:46:28 odpowiedz | cytuj
Ja właśnie zrezygnowałam z pracy ,( usunięte przez administratora ) .Może warto czasami przyjrzeć się w kamery co robi szczebel wyżej a nie tylko nas roboli obserwować . Nie polecam
Nie Ważne - 2011-10-07 14:05:28 odpowiedz | cytuj
Nie polecam pracy nikomu, pracowałam pare dni istny horror, jedna z kierowniczek pomiata wszystkimi, roboty jest za trzech istna paranoja.
Jak ma być dobrze skoro taka rotacja i kierownicy co mają złą reputację z innych hoteli.
była pracownica - 2011-10-08 11:15:46 odpowiedz | cytuj
pracowałam tam bardzo krótki czas i nie polecam, to jest obóz pracy. trzeba pracowac za 3-4 osoby, jest po 16 pokoi na jedną pokojową. Pani kierowniczka housekeepingu jest bardzo fałszywie miła, a w rzeczywistości jest bardzo wredna, tylko przy rozmowie kwalifikacyjnej jest taka grzeczna i sympatyczna, traktowała nas jak roboty do pracy a nie ludzi, dyrektor powinien zwrócić uwagę na tegoż pracownika, ponieważ pracownikiem na stanowisku kierownika nie powinna byc osoba którą wcześniej pozbawiono pracy w innych hotelach za swoje naganne zachowanie w stosunku do swoich pracowników!!
BYŁA POKOJOWA - 2011-10-15 19:35:10 odpowiedz | cytuj
MOBING MOBING I JESZCZE RAZ MOBING
anonim - 2011-10-15 20:56:44 odpowiedz | cytuj
Bardzo dobra lokalizacja,wlasciciel bardzo mily Pan,obok biuro podrozy ,"Jordan",fajni ,mili ludzie.Hotel ,ma bardzo duzo,usterek technicznych,niedociagniec,ktos wzial pieniadze za otwarcie hotelu i teraz pewnie siedzi , nad Lazurowym Wybrzezem,a problemy z " fuszera" jak byly, tak sa.Pan dyrektor sympatyczny gosc.Przyjecia do pracy sa z ulicy,po znajomosci,po protekcji,uklady prorodzinne tez sa.Recepcja,bardzo mili ludzie,uprzejma obsluga,gastronomia i kuchnia,ludzie w porzadku,szef kuchni super,Jest tu jedna "mina" -w dziale gastronomii -bardzo nie mila osoba.Marketing-w porzadku.Pralnia do przeswietlenia ,skupisko ,ludzi na nieodpowiednim poziomie.Dzial techniczny fajne,chlopaki .SPA milo i przyjemnie,basen chyba wczesniej Wam otworza,gdzies na termach,w gorach.Fryzjer,milo i pusto,dziewczynom za niedlugo braknie wlosow na glowach,same sie z nudow scinaja.Na koniec dzial Housekeeping,tym to rzeczywiscie powinna sie zajac Panstwowa Inspekcja Pracy,Pani Manager ,i Pani Superwaizorka,pozostawiaja wiele do zyczenia,jezeli chodzi o kulture osobista,sposob traktowania drugiego czlowieka,relacje miedzy ludzkie,zachowanie.Niektore "zmije",ktorych nie chciano w innych Ogrodach Zoologicznych,znalazly schronienie w 4-gwiazdkowym terarium,na Gesiej 8.Panie sprzatajace,to ciezko pracujace w ponizeniu,i za grosze dziewczyny,lubia plotkowac,ale coz zrobic,takie sa kobiety.W rzeczywistosci przydaloby sie zatrudnic troche wiecej personelu,w kazdym dziale,a nie orac ludzmi jak za komuny, w sowieckich obozach pracy.Pomozecie???Tak,ale za pieniadze,my tez chcemy godnie zyc.
anonim - 2011-10-16 09:28:03 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-10-15 20:56:44

Bardzo dobra lokalizacja,wlasciciel bardzo mily Pan,obok biuro podrozy ,\
drogi kolego ,jeżeli masz do kogoś ( ale ) to powiedz mu prosto w twarz bo widać ze brak ci odwagi skoro umiesz to napisać tylko na portalu internetowym.
anonim - 2011-10-16 13:20:39 odpowiedz | cytuj
chamstwo, obłuda, lizustwo i szargabie opini jedna drugiej a wielka pani manager z drugiego pietra nie szanuje ludzi ze złą opinią, z innego hotelu popełnia te same błędy, nie polecam a wręcz odradzam,jeśli chcesz być pomiatanym w pracy to zapraszamy pod skrzydła pani manager U.
gala - 2011-10-16 14:34:28 odpowiedz | cytuj
Ja jestem pod tymi skrzydłami i jakoś nie narzekam. Owszem kasa może nie powala ale to dopiero początek hotelu.
Koleżaniki które już nie pracują to niezłe leserki z wysokimi oczekiwaniami - ale na szczęście to jest ich koniec. Niech idą do innego hotelu pozorować pracę. Może trafią na ślepego szefa, to do emerytury pociągną!
anonim - 2011-10-16 14:54:31 odpowiedz | cytuj
jeszcze jedno; koleżanki powinnam napisać dodając \".....\". Powód jest banalny; nigdy w tym miejscu nie miałyście koleżanek!!!
Na koniec proszę zastanówcie się nad swoją postawą i zachowaniem, bo to będzie z korzyścią dla was i waszego przyszłego pracodawcy!!!
anonim - 2011-10-16 19:16:00 odpowiedz | cytuj
Mam wrażenie czytając powyższe wpisy że osoba która pozwoliła sobie na mały dysonans lekko ujmując dotyczące Hotelu nie jest w pełni świadoma do czego służy rozum. Gdyż "ratio" człowieka służy przede wszystkim mądremu używaniu słów a nie wypisywaniu bzdur. Zwłaszcza że zastosowane wyrażenia typu obóz sowiecki nie jest na miejscu. Ale to jest tak w naszym egzystowaniu iż osoba która nie posiada lub nie umiejętnie korzysta z rozumu nie umie adekwatnie dobrać słowa do rzeczywistości i pepla kolokwialnie rzecz biorąc trzy po trzy. W tym przypadku myślę że autor powyższego tekstu powinien wrócić się do czasu ławy szkolnej a konkretnie do czytania lektur np. Inny Świat zanim zacznie nie hermeneutycznie podchodzić do historii a także używać miotły tudzież innych asortymentów hotelowych. Wówczas mózg może bardziej stanie się pofałdowany aniżeli zostanie w tej samej postaci czyli płaskiej. Dalej idąc tropem debilizmu bo tak trzeba to nazwać osoba wypisująca bzdury nie zna warunków, pracy, wysiłku jakie osoby zesłane na Sybir musiały wykrzesać z wątłego wychłodzonego ciała by przeżyć. Zaś pod względem psychologicznym mam wrażenie że autor tak naprawdę ma problem z sobą, z własną osobowością gdyż z merytorycznego punktu widzenia tekstu widać jak na dłoni że jest tu przerost ambicji nad treścią. Reasumując nie znam tak dobrego miejsca pracy w Hotelu jak w tym w którym pracuje. A przyznam, że chleb jadałam z nie jednego pieca. Po prostu trzeba chcieć pracować, więcej niż przeciętnie od siebie wymagać a nie liczyć tylko na dudki za mizerne i nie produktywne działanie na rzecz Hotelu. To jest nie moralne i tym bardziej nie etyczne żądać więcej od kogoś a od siebie nic. Ale cóż nie można wymagać tego od osoby która przecież nie umiejętnie korzysta lub po prostu nie ma rozumu. A mówią i piszą badacze antropologizmu iż człek jest "homo sapiens" (a więc chyba tak słynnemu erudycie na tym portalu nie muszę tłumaczyć :) niemniej jednak będę również ambitniejsza i się skuszę - człowiek myślący Cóż w przyrodzie zawsze występowały wyjątki i w tym przypadku z pewnością mamy taki przykład.
anonim - 2011-10-16 23:04:38 odpowiedz | cytuj
PO przeczytaniu tego wszystkiego bo dopiero dziś usłyszałam, że na tej stronie piszą juz o Galaxy zastanawiam sie kim jest niżej podpisana \"gala\" i co ona niby wie o dziewczynach które harowały po kilkanaście godzin na budowie doprowadzając ten hotel do obecnego stanu, czy wie ile siebie w to włożyły? Podejrzewam, że tego nie ma pojęcia a słowo \"leser\" obrazuje jej własne domowe lustro.
hahaha - 2011-10-17 09:11:21 odpowiedz | cytuj
jaka obrączyni się znalazła czysty żart nie znasz pracy widać
k.... - 2011-10-17 19:48:08 odpowiedz | cytuj
DO HAHAHA

Stwierdzenie faktu to nie obrona tylko prawda ,a przez takie głupie gąski jak Ty są same problemy i rotacja ,dziewczyny wolą zmienić pracę niż wysłuchiwać ględzenia zgorzkniałych bab.
anonim - 2011-10-18 14:51:44 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich czytających.

Jeśli chcesz być pomiatanym i wykorzystywanym pracownikiem polecam tą firmę, jeden wielki chaos.
Bałagan, nieodpowiednie osoby zarządzające, zwalnianie pracowników w środku rozpoczętej zmiany bez podstawy z głupim uśmiechem na twarzy i satysfakcją.
Ciągle nowe twarze, sianie zamętu między pracownikami jeśli nie jesteś kapusiem to nie masz racji bytu, najlepiej to tyłki obrabiać wszystkim, błędy przeszłości wypominać osób co pracowali innych hotelach, najlepiej to siedzieć i użalać się nad sobą nosić przy sobie lekarstwa i ciągle jęczeć ze jest sie chorym, wiecznie siedzieć na papierosie, krzyżówki rozwiązywać, słuchać co mówia inni i donosić na swoje koleżanki.

LUDZIE MASAKRA !.
anonim - 2011-10-18 20:19:05 odpowiedz | cytuj
To wszystko co masz do powiedzenia?Cieniasie.Wal sie na ryj debilko,w zabki czesany szkolny kujonie,nauka Ci dynie zryla,inteligenciku,wez sie za robote,intelektualistko,i zmien lekarza ,bo ten do ktorego chodzisz,to Cie oklamuje.
anonim - 2011-10-18 20:19:37 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-10-18 20:23:53 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-10-18 20:19:37

Do:"Mam wrazenie ,czytajac powyzsze,wpisy......"
anonim - 2011-10-18 20:28:55 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-10-16 09:28:03

anonim - 2011-10-15 20:56:44

Bardzo dobra lokalizacja,wlasciciel bardzo mily Pan,obok biuro podrozy ,\\

Tu nie chodzi o odwage,szkoda mojej sliny.
:) - 2011-10-18 22:28:26 odpowiedz | cytuj
no cóż nic ując nic dodać jednak moja teoria o debilizmie była taktowna i jak najbardziej zasadna w tym przypadku. Nie zniżę się do takiego poziomu rynsztokowego dialogując z takową osobą. Słownictwo bardzo zawężone do błotnistego krawężnika gdzie miejsce słynnego erudyty owego portalu. Zalecam czytanie słownika i wkuwanie na pamięć ale ze zrozumieniem ma się rozumieć :) he he masakra mózg płaski tak mi przykro :(
:) - 2011-10-18 22:30:13 odpowiedz | cytuj
a jeszcze jedno odróżniaj rodzaj męski od żeńskiego dobrze bo też swoistego rodzaju dyskryminacja i dowód że się ma mózg płaski
???? - 2011-10-21 01:42:38 odpowiedz | cytuj
widzę coraz więcej usuniętych wypowiedzi jednak ktoś czuwa i to ostro
nowa - 2011-10-23 21:00:57 odpowiedz | cytuj
właśnie chciałam wysłać CV do tegoż hotelu w sprawie pracy jako pokojówka, ale po przeczytaniu tychże wiadomości tego nie zrobię. tragedia tu się wszyscy ze sobą kłócą!! ludzie pierwszy raz w życiu się z czyms takim spotykam, aż strach ta iść pracować, takim zachowaniem wszystkich odstraszacie :O szok, jak można tak ludzi obgadywać i to jeszcze na forum internetowym. po tych wiadomosciach mozna odczuc tylko oblude i zazdrosc wsrod was. wspolczuje kierownicce tegoz hotelu ze ma tak malo kulturalnych pracownikow..
swirus - 2011-10-25 20:13:29 odpowiedz | cytuj
Nie byłaś, nie wiesz, nie oceniaj - wypowiedzi pozostawmy tym osobom, które tam pracowały lub pracują...a jest co oceniać negatywnie...
xxxx - 2011-10-25 20:37:39 odpowiedz | cytuj
ZWYKŁY BAŁAGAN PANIE SPRAWDZAJĄCE POKOJE TO NIE ODPOWIEDNIE OSOBY NA NIE ODPOWIEDNICH STANOWISKACH
x