brak logo

4cars

Łódź

Opinie o 4cars

AF 2014-05-20 15:23:22
Chociaż umiem zdania pisać a nie jeden ciąg bez kropek i przecieków. O ile wiem to zatrudnianiem ludzi na magazyn zajmuje się kierownik a nie szefostwo. Nic w tym dziwnego że szefowa mogła kogoś nie znać. Jest wiele fajnych osób w firmie. Nie rozumiem czemu je obrażasz. Jeśli Ci się nie podoba to zrezygnuj z pracy a nie na forum piszesz nieprawdziwe i obrazujące rzeczy.
1
AF 2014-05-20 19:02:30
Po tej wypowiedzi widać jacy ludzie z firmy odchodzą. Dobrze że normalni zostają.
do AF 2014-05-20 21:41:11
dobrych ludzi w tej firmie wyliczę Ci na jednej dłoni....a sam wiesz ilu pracuje więc przestań juz pisać bzdury....
1
do AF 2014-05-21 11:33:00
(usunięte przez administratora)- a jeśli to nie to gratuluje osobie która się podszywa dobrze wiesz jak jest nikt ze sprzedaży nie był po podstawówce a wręcz mieli wyższe wykształcenie lub w trakcie kończenia szkoły. Każdy poszedł do innej pracy - miał możliwość rozwoju a Ty siedź tam dalej jak ci tak dobrze.
1
wrw 2014-06-03 20:38:20
robota jak kazda inna. placa jak wszedzie bez mozliwosci lepszych warunkach finansowych czyli 1400 zl na reke plus jakas premia pod stolem. ludzie w miare ok ale niektorym czasem sie przewraca w glowie
ciekawy 2014-06-23 13:33:10
Czy w tej firmie są pracujące soboty i jak za nie płacą ?? Umowa jest na tyle ile się naprawde zarabia ?? Jak wygląda system motywacyjny pracowników ?? Auta są w miare ok ?? Sa jakieś premie świąteczne ?? Można w tej firmie się nauczyć czegoś nowego jakieś możliwości rozwoju ?? Kierowcy mają jakoś sensownie poukładane trasy ( nie trzeba pędzić na wariata ) ?? Jak przyjdzie mandat sami płacicie czy da się jakoś dogadać z szefostwem ??
do ciekawy 2014-06-23 17:38:13
poczytaj opinie tam masz wszystkie odpowiedzi kasa mała auta wraki z kupowanym przeglądem szefostwo wyklada na pracownikow cieplym .....
2
do ciekawy 2014-06-26 20:06:46
ta możesz się nauczyć że ludziom się nie wierzy, co innego mówią co innego robią, z szefostwem się nie dogadasz, bez szansy hehe jeden prawko stracił za pkt i jazdę żeby zdążyć.
1
do ciekawy 2014-06-27 19:54:01
kolego nie jeden :P a pozniej ich zwalniali
2
żul 2014-07-01 23:20:16
W tej firmie jest taki pozytyw że ludzie sami się zawlniaja
4
drakula 2014-09-12 14:39:17
ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!!
PRACOWNIK JEST TRAKTOWANY JAK ŚMIEĆ.PRACOWAŁEM KILKA LAT I KARMIONY BYŁEM OBIETNICAMI.NA TEMAT SZEFOSTWA MOŻNA NAPISAĆ KSIĄŻKĘ.
POZDRAWIAM
3
remo 2014-09-12 14:42:04
he,szef nie potrafi poprawnie zdania zbudować :-)
mówię,mówię zaczynał :-)
totalny kłamca do tego
2
JANEK 2014-09-13 09:41:13
Mam pytanie. Wyjdziemy z grupy?
kolos 2014-09-13 09:43:08
Na sprzedaży rotacja jak na magazynie kiedyś :)
EX 2014-09-13 11:51:46
Gebbels się wczuwa jak Adolf w 39, był słaby miesiąc ale musimy walczyć z uciskiem, założyłem gaz do Durango żeby wam ulżyć moje dzielne m,urzyny.
2
regeneracja 2014-09-21 20:08:56
Był czas, że 4cars miał naprawdę świetny skład. Sebastian, Konrad, Łukasz (taki młodszy, podobny do Kubicy) to byli dopiero specjaliści. Aż się chciało rozmawiać z tymi ludźmi, to byli sprzedawcy z prawdziwego zdarzenia, potrafili wszystko załatwić. Teraz dzwonie do 4cars to nawet nie potrafią dobrać tulejki zawieszenia tył do civic o innych rzeczach nie wspominając. Jestem klientem tej firmy od wielu lat, ale zauważam zmiany tylko ma gorsze. Obecnie z osób które mają jakieś pojęcie o czymkolwiek został tylko Arek (długi). Co się stało z reszta tych świetnych sprzedawców? Pewnie już u konkurencji. Szkoda że już pewnie nigdy nie będzie tak fachowej sprzedaży w tej firmie. Może ktoś w końcu przejrzy na oczy.
5
Wolny 2014-10-21 12:44:06
hehe starzy pracownicy którzy mieli pojęcie o tym co robią i co mają sprzedać poszli tam gdzie ich docenią, ile można pracować za te same pieniądze w coraz gorszych warunkach. Przykład zimą na sprzedaży temperatura około 4st. pracownicy przynosili sobie swoje prywatne farelki i zasłaniali nogi kartonami jak na dworcu bezdomni żenada. Potem szefostwo zdziwione że co drugi poszedł na El Quatro z gilem do pasa
1
Gal Anonim 2014-11-20 00:30:26
Hehe żarcik sceniczny, lub suchar jak kto woli, ale mam potwierdzone informacje że system PKW na bieżące wybory pisał ten sam osobnik co panel 4 Cars.
1
aj 2014-11-22 18:13:22
Nie ma co, ale bez pracy nie ma Kołaczy ;)
Gal Anonim do alex 2014-12-03 08:05:10
Wcześniej nie był aż taki zły :) ale w d... mu się poprzewracało, jak się tam zatrudniałem to miałem bardzo pozytywne wrażenie na temat tej firmy i obiecane przyzwoite zarobki. Niestety tylko na obietnicy się skończyło a i wrażenie z czasem się pogorszyło. Co do godzin jak się szefostwu coś w du.. poprzewraca to sobie zmieniają jak im się podoba raz 8 raz 10 i karny jeżyk za fajki 30 minut dłużej. Warunki pracy do bani na sprzedaży zimno zimą trzeba sobie farelkę przynosić bo nierzadko poniżej 7 st. Na magazynie spokojnie można kostnicę otworzyć, bo dmuchawy prąd żrą więc trzeba oszczędzać. Samochody to totalne ruiny, ja bym się wstydził prowadzić firmę motoryzacyjną której flotę trzeba pchać, holować lub poprostu nie dojeżdża do klienta bo stoi gdzieś w polu. Jak pójdziesz na L4 to dostaniesz tylko "podstawę" czyli najniższą krajową bo tyle masz na umowie, reszta pod stołem.
Chrupek 2015-02-27 11:47:45
Ogólnie firma żenująca. Ale nie ma się czego innego spodziewać. Taki mamy system. Nie podoba się to wypad. Niedługo będzie jak w Chinach. Pracodawca nie da niczego od siebie. Maksymalizacja zysków i minimalizacja kosztów. Pewnie dlatego panuje taka rotacja w tej firmie. Dla zainteresowanych, proszę sprawdzić inne tego typu placówki. IC to dopiero rzeźnia. Flota jest leciwa ale ostatnio jakoś tam pchnęło do przodu.
2
JM 2015-07-06 19:49:22
Bryndza bryndza i jeszcze raz bryndza. Pracowałem w tym kołchozie parę lat i to był błąd. Obietnice bez pokrycia, kierownik tomuś, tu celowo z małej litery, zwykła parówa i konfident, brak organizacji i poszanowania pracowników. Czas pracy? hmmm. sprzedaż potrafiła długo popierd..ać, soboty za które pracownik sam sobie płaci.

To taki obraz firmy 4cars,Moto-bit, Uniwersal, czy jeszcze jakiegoś tam tworu Państwa Kołaczyków
jm 2015-07-16 20:15:24
tamarka jakich szyb samochodowych?, jaka produkcja? może pomyliłaś kołchozy? A co do mojego życia to od momentu rozstania się z tą firmą jakoś idzie tylko lepiej. A co do kierownika to zwykła parówa i już.
Chrupek 2015-09-17 19:51:27
Wolne żarty. Doskonale wiadomo, że obroty spadły conajmniej o 30%. Nie można się spodziewać cudów jeżeli zatrudnia się ludzi, którzy nie wiedzą o czym mają rozmawiać. Piekarz i sprzedawca kombajnów? Ale kto inny przyjdzie pracować za 1200 zł? Cenowo firma się nie wyróżnia. Inter Cars ma lepsze i większość rzeczy na miejscu. Nawet do Japończyków. Nie mówiąc o dowozie 4 razy dziennie. I nikt nie sapie na magazynie jak Piotruś. Nie dajesz rady to się zwolnij. A kierownika o ile wiem to nie ma. Uciekł czy coś. Zatem, jeżeli firma nie postawi na profesjonalizm to z potęgi zostanie kibel. Trzeba słuchać klienta a nie wciskać mu towar
towar. I dbać o dobrych pracowników.
1
HUGO 2015-09-18 15:29:23
No tak zadbali że teraz pracujemy gdzie indziej i myślę że każdemu z nas jest lapiej. Nawet kierownik sprzedaży dał nogę.
Wyszliśmy z grupy ....
ak 2015-09-19 08:50:49
W rok odeszło trzech przedstawicieli handlowych i kierownik działu sprzedaży, przy takiej polityce konkurencja się zwinie ale ze śmiechu.
ps nie wspominam o pracownikach niższych szczebli
4Cash 2015-09-22 22:57:25
-Szefie jaki piękny samochód
-Cóż mogę powiedzieć pracuj ciężko zostawaj po godzinach, a może w przyszłym roku.....
Będę miał jeszcze lepszy
Chrupek 2015-09-23 22:53:05
Tak jest moje baranki.
Piotr 2015-10-07 14:09:07
JA SAPĘ??NIE DAJESZ RADY TO SIĘ ZWOLNIJ??TEN TEKST WYSZEDŁ Z UŻYTKU JAKIEŚ 8 LAT TEMU.WIĘC [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] WIESZ JAK JEST.
Kierowca 2015-10-07 14:36:00
Pozdrawiam kierowcę Punto z beczką oleju na dachu, jeszcze raz mi zajedź drogę tym złomem to nagranie wyślę na policję
Waciak 2015-10-07 16:51:39
Pracuję od kilku lat w 4cars Taxi na ich samochodzie i zdecydowanie polecam.Nie martwię się o przeglądy i o samochód. Po prostu jak są klienci i weźmie się kilka nocek na miesiąc i podliczy napiwki od klientów to całkiem dobrze wychodzi. Odczepcie się od nich.
Maślak 2015-10-07 17:12:07
Ja sobie tam chwalę. Jak to kierownik mówi szyby w samochodzie zawsze będą, zawsze się będą tłukły i zawsze będzie praca przy ich wymianie, no bo kto je wklei jak nie my. Kasa na czas a i cichcem piwko w pracy można wypić. Raz lepiej raz gożej a i klient 5dyszek da w rękę żeby dobrze wkleić szybkę i tapicerki nie ubrudzić
Brzydki 2015-10-07 17:16:06
A ja już nie pracuję od kilku miesięcy i trochę mi tęskno. Jak była robota to 12 godzin się siedziało ale atmosfera na warsztacie fajna. Poszedłem gdzie indziej i mam to samo9miało być lepiej0 a atmosfera gorsza. Szef nie chce mnie spowrotem przyjąć szkoda
PIEKNY 2015-10-07 17:18:49
Jutro idę na rozmowę do odzdziału w Szczecinie. Pomimo takich sobie opinii mam nadzieję, że dostanę pracę. Byłem u nich jako klient i bardzo mi się podobało
HUGO 2015-10-07 19:04:28
Panowie Waciak, Maślak, Brzydki i Piękny hyć morze w szybach ibtaxi jest nieźle, ale tu chodzi o byłą hurtownie 4Cars Rafał Kołhozek w Łodzi. Celowo piszę byłą bo ten burd... nie ma nic już wspólnego z hurtownią części samochodowych
Ciapek 2015-10-18 22:23:47
Jedz jedz HUGO orzechy, a rozum będziesz miał wielki.
A jak zjesz selera to nie tylko rozum, będzie Cię uwierał.
Popraw Laxigenem a będziesz SuPeRmEnEm
Klient 2015-10-28 13:59:00
Korzystałem z usług firmy 4CARS GARAGE ul. Spółdzielcza 10, Konstantynów Łódzki. Muszę powiedzieć, że byłem dosyć zadowolony jakości usługi i z obsługi jako klient
DŻIN 2015-10-29 23:37:41
ALE BEKA!!! NA PUNCIAKU;))
Wujek 2015-11-21 12:57:24
Rożnie gadają. A ja tam lubię
do Ciapek 2015-11-22 15:12:40
z takimi rymami to spróbuj szczęścia w branży filmowej, może do jakiego Mam Talent lub coś bo w 4 Carsie się marnujesz
UN 2015-12-08 15:19:49
Ale to jest gowork.pl portal dla ludzi którzy szukają informacji o pracodawcy a nie opineo.pl SUPER jestem z Ciebie dumny że kupiłeś baterię w 4 Cars i chcesz się tym faktem podzielić, a teraz usiądź na sprzedaży poodmrażaj du.. za marne pieniądze i posłuchaj debilnych pomysłów właścicieli i szefostwa, albo wsiądź w rozpadającego się grata i pojeździj po okolicy potem, wróć tutaj i napisz jaka to zajefajna firma.
1
kierownik 2015-12-19 23:44:32
firma oszukuje sorry poszukuje doświadczonych pracowników. ale za te pieniądze sobie może poszukiwać
1
Pracownik sprzedaży dawno temu 2016-05-01 09:53:51
Powiem tak. Jeżeli ktoś ma wiedzę bo tym się tylko zarabia, potrafi sprzedawać i wie co sprzedaję to wcale nie jest tak źle w tej firmie. Pracowałem kilka lat na sprzedaży, było nieraz parę niedomówień, dziwnych sytuacji ze strony dziwnego szefostwo ale po prostu trzeba umieć rozmawiać z takimi ludźmi. Nikt nigdy nie podniósł na mnie głosu ani się nie czepiał mimo że nie donosiłem na innych byłem szanowany przez szefostwo. Bo panuje taki głupi zwyczaj tam ze trzeba donosic na kolegów to wtedy nikt się do ciebie nie przypier.... Dziwna to moda w tej firmie.... W sumie jak ktoś kręci duża marzę to też nie mogą się za bardzo czepiać. Odszedłem bo nie pasowały mi nieplatne soboty, dziwne akcje, ciągle jakieś sztuczne napięcie, chory grafik zmianowy, tłumaczenia że sklep internetowy to co innego, w końcu byłem już od wszystkiego a wypłata ta sama, poza tym nie byli mi wstanie dać już takich pieniędzy w stosunku do tego co reprezentowalem dlatego odszedłem. Nikt nie miał pretensji, szacunek do mojej osoby został. Chcieli mi dać 500zl podwyżki żebym został, chciałem zobaczyć jak będzie gdzie indziej, po prostu ciekawość. Na chwilę obecną dalej sprzedaje części samochodowe z tym że osiągam pułap 5tys zarobków na rękę. Także jest różnica spora. Natomiast tak jak mówiłem nie ma co narzekać na pracę na sprzedaży, pensja na poziomie 2500 też nie jest nie wiadomo jaka duża ale ludzie też zarabiają gorzej. Może komuś pomoże rzetelna opinia. A nie ciągle narzekanie. Jak ktoś widzi ciągle problemy i ciągle o tym mówi to zawsze będzie wszędzie nie tak jak powinno.
5
ak 2016-05-24 16:39:30
ucieczek ciąg dalszy a ostatni gasi światło
3
Wolny człowiek 2016-07-06 15:30:54
szerokiej drogi już czas :))
żegnam was już wiem .....
trele morele 2016-07-16 15:13:16
erolo jakie pakiety socjalne jakie szkolenia jaki team leader, jaka wypłata w terminie zejdź na ziemię hehehehe to żeś mnie ubawił, zmień dealera lub bierz po pół groszka
1
trorololo 2016-07-18 22:43:52
do Arek: Długi jak to ty to pier.. głupoty
do Erolo pakiety socjalne to ty żeś widział chyba u frau Merkel firma to syf jakich mało i mam nadziej że Kołki pójdą z torbami i ten syf zniknie z powierzchni ziemi. Pakiety socjalne lepsze są na kasie w biedronie i wypłata też lepsze i wszystko masz czarno na białym na papierze. Robienie z ludzi wała "słaby miesiąc był" przecież to się rzygać chciało słyszeć w kółko te same bzdury. Rafałek mam nadzieję że ten burdellobubum szlag trafi i postawią w tym mijescu kolejną biedre
1
AS 2016-07-29 11:09:40
Sprzedawcy sklepu w Kaliszu są niegrzeczni, chamscy , byłem świadkiem jak sprzedawca wyrzucił ze sklepu klientkę ,dosłownie kazał jej wyjść ze sklepu, bo zwróciła mu uwagę że wydano jej towar ,którego nie zamawiała. Ci sprzedawcy wymagają szkolenia z zakresu części samochodowych. Nie potrafią zrealizować prawidłowo złożonego zamówienia. Mało tego sprzedają towar za wyższą cenę , a wydają towar który jest tanszy. To żenada .Może pracodawca przejrzy na oczy i wymieni tych niegrzecznych, chamskich nieudaczników.
do XOXO 2016-07-31 10:39:49
Nie nie można nie licz na to ani benefitów ani uczciwej wypłaty, a o urlop musisz żebrać na kolanach
1
erolo 2016-08-01 15:39:41
A wiecie czy przedstawiciel ma wypłaty na czas? Dzięki
Zostaw swoją opinię o 4cars - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4cars