Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EURO-DOM - Jarosław Dąbkowski

Pracowałeś w firmie EURO-DOM - Jarosław Dąbkowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wykorzystany - 2014-06-16 09:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałęm w firmie Euro-Dom przez sześć tygodni. Współpraca układała się dobrze, do końca tygodnia. Miała być wielokrotnie, obiecana umowa przez Pana Dawida. Niestety codziennie zapominał ją zabrać ze sobą. Z obiecanego również co tygodniowego rozliczenia nic nie wyszło. Za 50godzin pracy tygodniowo i stawki 12zł/h można liczyć jedynie na 200-300złotowe zaliczki tygodniowe. Na rozliczenie po miesiącu pracy też nikt sie nie doczekał, ja czekałem na nie dwa tygodnie. Firma ma trzech stałych pracowników/brygadzistów którym płaci, pozostali pracownicy są traktowani jako tania siła robocza,(300zł za 50godzin pracy tygodniowo) na krótki termin. Serdecznie pozdrawiam i polecam tę firmę.
zdjecie uzytkownika
ho - 2014-06-16 12:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie do końca rozumiem. na końcu ich pozdrawiasz czyli mam nadzieje że Ci zapłacili jednak calosc za Twoją pracę.
zdjecie uzytkownika
Wykorzystany - 2014-06-21 06:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO była ironia
zdjecie uzytkownika
Wojtuś - 2014-06-21 13:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba niektórzy nie potrafią zrozumieć tego, że to co oferują to jedno a to co jest w rzeczywistości to drugie.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-01-21 12:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuja tam wszyscy prawie tacy co nagaduja do pana Jarka wlasciciela w szczegolnosci kierownictwo smieszne nie majace pojecia o prowadzeniu budowy, no w takiej firmie to pracuja bo w innej firmie nawet minuty by ich nie trzymali
zdjecie uzytkownika
no - 2016-02-09 16:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wykorzystany - 2014-06-21 06:01:31]:
to był sarkazm
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-04-23 20:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktos bardzo narzekasz. Mam nadzieję że to trochę żarty bo chciałabym pracować u was jako kosztorysant. Znam Excela, Normę , Autocada. Są wolne miejsca więc próbuje
zdjecie uzytkownika
unimar - 2016-05-24 13:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wykonujemy zlecenie dla firmy EURODOM od 5 lat z niewielkimi przerwami. Każdy kto zna firmę i właściciela wie, że jest bardzo uczciwym człowiekiem i tego też wymaga od swoich pracowników.
W firmie panuje porządek, co mało osób jeszcze dziś docenia, przy wypłatach każdy pracownik dostaje dokument z którego wynika, ile zarobił za dany zakres, ile jeszcze ma do zarobienia itp.
Ogólnie jak najbardziej polecam współpracę z firmą.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EURO-DOM - Jarosław Dąbkowski!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EURO-DOM - Jarosław Dąbkowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert