brak logo

Eticod Sp. Z o.o.

Chorzów

Opinie o Eticod Sp. Z o.o.

anonim 2009-05-19 20:24:57
nie polecam malo pracy, wykorzystywanie.
1
anonim 2010-04-02 14:19:10
malo pracy-wykorzystywanie??Nie kapuje
... 2013-06-14 21:14:36
Praca średnia. Zarobki szału nie robią.
3 zmiany. Brak premii i jakiejkolwiek motywacji.
Starsi pracownicy mówili że było rewelacyjnie, teraz to już zupełnie inna sprawa.
3
anonim 2013-07-22 12:37:17
na poczatku oczywiscie dadza najnizsza, potem moze sie polepszy ale cudow sie nie spodziewac, atmosfera ok, chociaz to zalezy na jaka zmianie i z kim sie trafi
anonim 2013-07-26 09:06:35
Umowa o prace na czas okreslony, zdarza sie ze sa umowy zlecenie, ale na krotko.
Z urlopem to bywa różnie, najgorzej w okresie wakacyjnym, musi być zmiennik na twoje stanowisko.
anonim 2013-09-06 10:13:48
No nie może iść dwóch z jednego stanowiska na urlop w jednym czasie.
Z umową to różnie, pół roku, rok, zdarzały się nawet kilku letnie
anonim 2013-09-25 15:59:29
No coś ty.
Nie licz na socjal
1
raul 2014-03-09 16:39:01
tam pisał ktoś chyba niespecjalnie przepadający za Eticodem. Jakiś socjal w tej firmie jest na pewno
Gaweł 2014-03-21 10:06:01
Socjal to jest chyba tylko na umowę o pracę... Widzę, że stronę internetową mają dostępną w 6 językach, czy z tyloma krajami rzeczywiście współpracują?
omen 2014-04-07 22:15:50
nie wydaje mi się, raczej spodziewają się klientów z tylu krajów, albo sami są filią większej firmy a wymogi spółki-matki dotyczą m.in. strony www w 6 językach..
Mirek 2014-04-13 14:21:19
Ja tam widze 7 wersji językowych na stronie Eticod, nie wiem, czemu az dwie osoby naliczyły się 6...
Władimir 2014-10-09 14:38:41
Nie widzę związku miedźy ilością języków a jakościa pracy. To jest zwykła polska firma. Socjalu nie ma. Kokosów nie zarobicie, wiec się nie nastawiajcie na bóg wie co.
Władmir 2014-11-05 08:32:16
*edek* nie ma socjala. Zapomnij.
Gość 2015-02-26 13:19:28
Czytałem, że Eticod buduje w Katowicach nową siedzibę, ale nie napisali gdzie. Czy ktoś wie? Obawiam się, że skoro jest to polska rodzinna firma, to raczej niczego dobrego nie wróży jako pracodawca. Najlepsze firmy w Polsce pod kątem kultury i poziomu pracy oraz uczciwych zarobków to głównie zagraniczne oddziały dużych niemieckich czy szwedzkich firm (dopóki nie zaczną nimi zarządzać polscy managerowie). Polska prywatna firma to najczęściej zła organizacja pracy, improwizacja i zła atmosfera spowodowana nieumiejętnością zarządzania ludźmi.
mario 2015-03-04 23:18:31
ETICOD kończy budować swoją nową siedzibę róg GRZEGORZKA i STRZELCÓW BYTOMSKICH. Kawałek dalej na STRZELCÓW BYTOMSKICH jest przystanek autobusowy oraz siedziba Straży Pożarnej. Każdy już będzie wiedzieć, gdzie to jest po takich wskazówkach. Na elewacji nowej siedziby mają logo ETICOD.
Kataryniarz 2015-03-22 23:15:47
było rewelacyjnie dopóki właścicielom zaczęło się dobrze powodzić, zechcieli krócej przebywać w pracy to przyjęli Ekonoma-Lizodupa. Ludzi nie szanuje, obraża i wprowadza terror. Teraz tam jest mobbing i dyskryminacja. Właściciele to wiedzą i udają, że wszystko ok. Socjalu żadnego. Do swojej świetności sprzed lat już nie wrócą. Obrośli w piórka. Im się dobrze powodzi i to jest cel tej firmy.
Współpracownik 2015-03-25 22:07:46
I kto to mówi - największy nierób w firmie! Lila wstydź się.... Szefostwo i tak za długo Cię tolerowało.
3
pool 2015-03-27 20:25:39
Bardzo Fajne szefostwo wielki pozytyw :) reszta załogi super mili uśmiechnięci po prostu normalni inteligentni ludzie zarobki hmmm w takim kraju żyjemy i tyle najważniejsze nie ma tych dziadowskich śmieciowych umów i tu ogromny plus pozdrawiam
3
Były 2015-03-30 19:38:56
Ups! komuś się za mnie oberwało. Trudno, gdzie drwa rąbią...
były tani pracownik 2015-04-05 14:46:46
Pracowałem ze skierowania z UP, potem pracowałem 3 miesiące, nie chciałem dłużej. Wykorzystywanie taniej siły roboczej. Pracowałem jak każdy inny na normalnej stawce. Krytyka prawdziwa tak jest naprawdę, te pozytywne opinie wypisywane przez właścicieli. Oni wiedzą, że ludzie siedzą cicho bo nie ma pracy, dlatego wykorzystują. Wolę być wykorzystany za granicą. Co jeden to mądrzejszy w tej firmie. Właściciele nie lubią krytyki. Tam większość ludzi pracuje ze skierowań. Ja tam wolałem odejść. Nie polecam. Umowy śmieciowe stosują, wiem bo koleżanka czekała na skierowanie z urzędu pracy. Tak jak pisałem kłamstwo i udawanie a pozytywy sami właściciele wypisują.
1
poooool 2015-10-17 22:58:16
Hej powiem tak jest super a szefostwo to rewelka pozdrawiam
2345 2016-05-11 19:42:50
wiesz co wydaje mi sie ze jezeli przenisili siedzibe to raczej te same ososby zostaly no bo zobacz sam fakt @batony ze nie byla zadnej rotacji o czyms swiadcxzy
Zostaw swoją opinię o Eticod Sp. Z o.o. - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eticod Sp. Z o.o.