logo Kopex S.A.

Kopex S.A.

Katowice

Opinie o Kopex S.A.

Artii 2016-11-19 01:23:38
Hejka tu artii .co wy atakujecie swoich ja za sete i innych jestem pewny.Co was tam powaliło obrarzać swoich kolegów ,wali wam już w tym kopexie.nie róbcie siary i nie nagadujcie miejcie chonor ok... Byłyśmy razem i bąćmy!
Ok
1
Artii 2016-11-19 01:35:47
Chłopcy trzymajcie się i wiele zdrówka bo nie dłógo barbórka ,wszystkiego naj i cierpliwości życzy wam Artur.
1
Artur 2016-11-19 01:50:05
Chyba jedyny tu podaje swoje imię ale to dobrze bo niema nic do ukrycia jak inni ha ha ,chłopaki zdrówka wasz kolega Artii
Olo 2016-11-19 20:47:41
Nie jestem twoim kolegą głombie
Maliniak 2016-11-20 13:00:15
Głąb to cię zrobił,skopał i zapomniał zabić. Jesteś człowiekiem bez honoru i godności osobistej.Jeżeli masz choć odrobinę odwagi cywilnej to powiedz jak się nazywasz naprawdę.Polecam powtórzyć podstawówkę i nauczyć się ortografii.
5
Olo 2016-11-21 07:26:38
Dobra Panowie, przepraszam
/Kordian Hofman
4
m4trix 2016-11-23 13:35:35
Kordek kto cię ustrugał?
Bronek fajny chłop ale ty to kawał h#$%..
Teraz zostali sami fajni ludzie na Kpx, nawet dyspozytorzy wynormalnieli, jedynie Marian świruje!
Wysocki też poluzował atmosfera sie klaruje, barbórka będzie bogata! :D
8
Olo 2016-11-23 20:47:34
Ale ściema kto ci płaci premię
Olo 2016-11-23 20:54:05
H..jem nie jestem dla ciebie.szkoda mi cię.Nie ważne po tym co napisałeś to sam wiesz kim jesteś,wiele zdrowia
brożek 2016-11-24 10:14:33
Kordek idź maluj obrazy bo musisz kredyt spłacić! :D
stary ci robote załatwił jakby nie on to bys na ulicy został, zwolniles sie tyle dobrze zrobiles nieudolny dzieciaku!
3
Maliniak 2016-11-26 09:01:39
woda sodowa, tak to jest z niektórymi.
Jak żyć panie prezesie 2016-11-29 21:31:18
Krutkie pytanie do znawcow tematu. Bedom prezenty na Mikołaja czy sami se mamy zrobić prezenty?
kierowca melexa 2016-11-30 23:32:56
Z czego zrobisz te prezenty jak magazyn jest pusty, buhaha :):):)
Artii 2016-11-30 23:45:31
Z okazji Barbórki wszystkiego naj.Trzymajcie się chłopaki.
3
h.batory 2016-12-01 09:46:00
Prezenty na święta to dostaje na razie HUTA która otrzymuje od nas wszystko w cenie kilkudziesięciu groszy za kg a jeśli ktoś w hucie pomyśli to sprzeda to z kilkutysięcznym zyskiem. Typowy Zabrzański interes :-)
7
Ginter 2016-12-03 12:27:50
Ale nom świynta zrobili
CWMG 2016-12-03 16:47:55
A co ci się nie podoba ?
1
Koziołek 2016-12-03 19:49:17
Cześć.
Czytając wasze wypowiedzi człowiek się uśmieje.
Chłopaki Wszystkiego najlepszego z okazji Barbórki.
Pozdrawiam / koziołek
Smutny człowiek 2016-12-03 21:57:54
Koziołek - weź ty się lepiej napij chłopie - nic innego ci nie zostało
dyspozytornia zzm 2016-12-05 14:29:42
ponoć barburka była bogata w tym roku, wiecie kiedy bedą przelewy?
/marian
7
poza KM :-) 2016-12-10 16:07:36
Z życia LIDL'a:
Najpierw, w październiku,wszyscy pracownicy firmy otrzymali bony w wysokości 600 zł. W ten sposób firma świętowała otwarcie 600 placówki. W grudniu natomiast Lidl przekazuje pracownikom bony o wartości 400 zł do wykorzystania w sklepach sieci oraz paczki dla dzieci.
Warto zaznaczyć, że Lidl Polska zatrudnia obecnie 15 tysięcy pracowników. Paczki świąteczne dostanie 14 tysięcy dzieci. Pracownicy otrzymują także wyprawki szkolne dla pierwszoklasistów.

ot, taka ciekawostka...
1
Pracownik 3H 2016-12-11 01:42:26
Może jest to związane z wieloletnim, dodatnim wynikiem finansowym firmy oraz ich polityką socjalną.
CB radyjo 2016-12-13 19:23:47
Artur, Tyś tu najbardziej wporzo Gość, ale co do "sety" wyluzuj, inny człowiek :(
Co do dyspozytorni , jak ktoś napisał że Marian świruje ,my też go nie poznajemy ,ale jest tak już od dość dawna ,gubi się i za bardzo nie wie gdzie jest - przykre :( wychodzą zaszłości.
A Kordian ( jeżeli to Kordian a nie jakiś słaby gnojek ) po prostu ma JAJA i tyle :)
Czytając was widzę tylko zazdrość, obrażanie się na wzajem, jak banda idiotów, ale co więcej może zwykły fizol, acha teraz jeszcze zacznijcie kapować na siebie i będzie finito :)
4
KMSA 2016-12-14 20:45:42
paczki dla dzieci też są, barbórki 500 zł i z socjalnego 500 zł - tylko, ale zawsze coś
2
koopmnie 2016-12-15 13:23:20
Zwolnili tyle ludzi - to jest z czego płacić...
3
ZWYKLY ROBOL 2016-12-15 21:19:08
KOPALNIE STRAJKÓJĄ LUDZIE WYCHODZA NA ULICE BRONIC SWOICH MIEJSC PRACY A W KOPEXIE ZWIAZKI SIEDZĄ CICHO JAK MYSZ POD MIOTŁĄ PO CO SIĘ WYCHYLAC JAK NIEZLA KASA CO MIESIĄC NA KONTO WPŁYWA A LUDZI ZA NIC MAJĄ PREZESA JUZ FAMUR ZMENIŁ CIEKAWE GDZIE DALEJ GLOWY POLECĄ
NIECH SIĘ TRZESĄ NIEUDACZNIKI
9
nic nie znaczący robol 2016-12-16 14:00:58
Oni teraz się przekonają co się z nimi stanie. Ci co myśleli, że to koniec i że się uratowali pierwszymi będą. Taki to los albo stos.... Powodzenia
4
Pracownik 3H 2016-12-16 16:05:08
Chyba za dużo telewizji się naoglądałeś w latach dziewięćdziesiątych odnośnie strajków. Nawet w kopalniach co mają niewyjaśnioną sytuację na dzień dzisiejszy np. „Makoszowy”, „Krupiński” to nie ma strajków, a Ty tu piszesz o wychodzeniu na ulicę. Nie naciągaj rzeczywistości. Przemyśl co piszesz, a jak już się chcesz wypowiadać to wyłącz „Caps Lock” na klawiaturze i przypomnij sobie jak używać znaków interpunkcyjnych.

Dick Tarpan. 2016-12-18 01:43:40
Ale Wy go nie lubicie, a on zawsze murem za Wami.
10
emeryt 2016-12-18 02:03:10
A o jakiego Wysockiego chodzi?Tego Ryszarda związkowca leniwego?
GhostInTheShell 2016-12-22 21:22:43
Ach Tytus z komiksu tak on uratował ... Zostali desperaci i Misiewicze ...
3
Grupa (Z)Lotos 2016-12-22 21:26:58
Yeden stary były dyrektor - emeryt zaczął działać z Czesiem , Szymkiem i Karolkiem - będzie zbyt dla maszyn ...
3
wichary 2016-12-23 16:24:12
Wszystkim współpracownikom oraz byłym współpracownikom i ich rodzinom życzę zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nadchodzącym Nowym roku. Miejmy nadzieję że 2017 rok będzie lepszy i znajdziemy sobie lepszą pracę gdzie godność człowieka jest na 1. miejscu. Gdzie człowiek coś znaczy i jest doceniany za efekty swojej pracy.
Natomiast tym którzy doprowadzili do ruiny nasz zakład życzę wieli przesłuchań i odwiedzin CBŚP z samego rańca i wielu, wielu problemów...
19
Jest mi fajnie 2016-12-27 22:26:35
Nie narzekać! Nie narzekać! Czy są jeszcze firmy gdzie na legalu się można napić z przełożonym z samego rańca? Nadajecie na kopex a tu fajnie jest :):):)
3
Brekaut 2017-01-03 23:50:36
Następna pijaczyna, jak wytrzeźwiejesz spójrz wokół siebie, jestem w domy cymbale .
3
Nalewka z gruszki 2017-01-04 20:48:25
Co?! Piją w pracy i ja o tym nie wiem?!
1
Ikea 2017-01-06 10:48:00
W IKEA Retail cały system płac uległ waloryzacji, w wyniku czego blisko 90% pracowników otrzymało podwyżki. - Zmiany związane z poprawą wynagrodzeń są częścią strategii zakładającej stały rozwój i tworzenie IKEA Retail, jako wspaniałego miejsca pracy - czytamy w oświadczeniu firmy.



Podniesienie poziomów wynagrodzeń nie jest powiązane z indywidualnymi wynikami pracy.

Od stycznia IKEA Retail podniosła minimalną płacę dla swoich pracowników. Do tej pory wynosiła ona 15 zł brutto za godzinę, od stycznia jest to 20 zł brutto za godzinę.
Pracownicy są dla nas bardzo ważni - stanowią filar sukcesu IKEA Retail i to oni mają największy wpływ na zadowolenie klientów. Zależy nam, żeby płaca w IKEA Retail pozwalała nam w praktyce realizować wizję tworzenia lepszych warunków życia dla wielu ludzi. Chcemy, aby jak najwięcej osób postrzegało IKEA Retail jako wyjątkową, znaczącą i godną zaufania markę, firmę i pracodawcę - powiedział Michał Pióro, Dyrektor HR, IKEA Retail w Polsce.
IKEA Retail w Polsce zatrudnia prawie 4 tysiące osób. Blisko 3 tysiące z nich pracuje na pełnych etatach. Dotychczasowa minimalna stawka godzinowa obowiązująca od 1 stycznia 2016 r. i wynosiła 15 złotych brutto. Ważną częścią całościowego pakietu wynagradzanie pracownika są benefity oraz plan emerytalny. Plan jest w całości finansowany przez IKEA Retail.


A my jak szmaciarze, dostajemy jałmużnę i to za bardziej ciężką i odpowiedzialną pracę. Qurna, w jakim świecie my żyjemy?
4
Margaret 2017-01-07 12:26:47
Zacytuję tu Pracownika 3H, który napisał: "Może jest to związane z wieloletnim, dodatnim wynikiem finansowym firmy oraz ich polityką socjalną."
Poza tym to tu się pisze opinie o naszym zakładzie, a nie przedrukowuje artykuły z innych stron odnośnie innego pracodawcy.
1
pier_luigi 2017-01-09 07:12:27
Kto wam broni pracować dla Ikea, Lidla.. na sropexie świat się nie kończy, ludzie !!
5
Technik obróbki NGK 2017-01-09 08:26:48
No właśnie – są jeszcze inne zakłady.
Ja się przeniosłem i nie żałuję, choć nie mogę sobie pozwolić na kawę/herbatę/papierosa co chwilę tak jak tu miałem.
Praca za to jest stabilna z jasnym wynagrodzeniem i raczej bez obawy patrzę w przyszłość.
7
Tarpan 2017-01-12 20:59:59
Pewnie gdybyś tak nie kawkował i tyle palił tych śmierdziuchów tylko pracował, też by na K.M dobrze - czytaj normalnie..
Za bardzo się rozleniwiłeś i dlatego musiałeś szukać czegoś innego, lżejszego, przykre.
3
Technik obróbki NGK 2017-01-13 10:25:52
Tak, tak – w szczególności jak nie było roboty i zamiast kawy stałbym przy (…) jak Queen’s Guard.
Lżej teraz ma na pewno, bo do ciężkich rzeczy są odpowiednio dobrane maszyny, przenośniki, narzędzia itp.
1
spawacz 2017-01-13 15:12:49
Ja wiem że spawaczy szuka Vlassenroot W Gliwicach na bojkowskiej 59 i mają autobus z zabrza
Szczery 2017-01-15 11:20:53
No coz ani premi ani podwyzki kopalnie zyja normalnie placa normalnie a w kopex max oszczednosci kosztem pracownikow.poprostu przestalem widziec swiatlo w tunelu.nie dam sie wykozystywac przez pracodawce w taku ochydny sposob
7
McD 2017-01-17 14:03:17
Polecam hamburgery w McDonald's
1
artechowiec 2017-01-17 15:37:48
A jak tam drodzy pracownicy "Zabrza" przekładnie planetarne ? Produkujecie coś ?
4
Jędrek 2017-01-17 18:23:28
Prezes rozmawia z pracownikami:
Najpierw z dyrektorem
- co pan kupił za ostatnią pensję ?
Panie prezesie, kupiłem nowego volkswagena.
- A za resztę ?
Pojechałem na urlop z rodziną.

Potem z kierownikiem:
- co pan kupił za ostatnią pensję ?
Panie prezesie, kupiłem nowego fiata.
- A za resztę ?
Spłaciłem pożyczkę.

Na końcu ze zwykłym pracownikiem:
- co pan kupił za ostatnią pensję ?
Panie prezesie, kupiłem nowe buty.
- A za resztę ?
A resztę babcia dołożyła.

Tak to wyglądało w Kopex Machinery S.A.
1
. 2017-01-18 17:02:37
Jedna przekładnia ostatnio uśmierciłaby chłopa...
1
SG1-C60D 2017-01-19 22:07:28
WITAM o jakim dokładnie miejscu pracy piszecie? miejscowośći
roman 2017-01-20 09:45:11
..sprzedam oponę do Ursusa!
tel. 505187233
Zostaw swoją opinię o Kopex S.A. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kopex S.A.