logo Kopex S.A.

Kopex S.A.

Katowice

Opinie o Kopex S.A.

zzmowiec 2016-10-16 09:51:11
Prasy nie czytasz? W trzecim kwartale zeszłego roku zapowiadali że rok zakończą z niewielki zyskiem a ostatecznie wyszła dupna strata i wzrost zadłużenia - i to był gwóźdź do trumny bo jechali na kredytach i redukcja zadłużenia była jednym z warunków kredytowania . Kiedy banki zobaczyły że zadłużenie wzrosło to zakręciły kurki z pieniędzmi i się zaczęło - firmie zabrakło pieniędzy na materiały i realizacje zamówień - trzeba było zacząć szukać pieniędzy i wtedy ogłosili "restrukturyzacje" i wtedy ogłosili też zwolnienia grupowe. Ogólnie w samym Kopex Machinery obowiązuje teraz program 500+ - pięćset osób do wy...rzucenia.
13
xyz 2016-10-19 08:30:18
dla kreatywnej księgowej (nie mylić z kreaturą) zawsze się coś znajdzie
3
Alojzy 2016-10-22 23:27:48
chłopcy i dziewczęta z grobowej wybierają się w liczbie ok 120 osób do zabrza ☺ i zrobią atak na fajne synekurki stanowisk: kierowniczych, dyrektorskich, marketingu itp. a potem przyjdzie ekipa z famuru i zrobi to samo. Oj będzie sie działo :] Jeszcze najlepsze przed nami. Sitwy będą walczyć z sitwami coś jak walka pomièdzy kartelami
5
Nie lizał i go zwolnili 2016-10-23 00:06:13
jak to pier... to sie napije szampana bo wiem ze te leszcze za lizanie tylka i swoje rodzinne powiązania nie znajdą w innej firmie roboty i szczerze dobrze że, tam nie pracuje szkoda czasu i nerwów
9
Witia 2016-10-23 16:40:56
Powiem że dzięki rodzinnym koligacjom niektórzy jeszcze w ogóle funkcjonują. Zona w zatrudnieniu czy w magazynie głownym, maż majstrem lub handlowcem, dziecko pewnie też gdzies upchnietę, nie liczac tesciów, szwagrów, braci lub kuzynów którzy na h..u się znaja ale stanowiska obsadziliv bo PGRy już pozamykali. Ten sposob doprowadził do finansowego kataklizmu, dodatkowo jeszcze "lewe" interesy z kopalniami, z firmami dostarczajacymi czesci czy z moto-testem to kolejna deska dozakładowej trumny. Teraz niech przyjdą darmozjady z grabowej i można już pakować kartony i wydup.ać z tego burdelu.
17
mr_żartowniś 2016-10-25 09:01:18
NIe ma żadnych zwolnień, to sa jakieś pomówienia, firma jest wypłacalna, zamówienia cały czas nadpływają, sytuacja w górnictwie się poprawia idzie dobra koniunktura która pozwoli utrzymać zyski na wysokim poziomie, zatrudniani są nowi specjaliści, KOPEX to dobra, pewna firma
7
dfeds 2016-10-26 08:01:30
mr_żartowniś
Na łeb upadłeś albo te Twoje ostatnie dwa elektrony, które masz pod czachą już są takie malutkie, że bzdury piszesz. Albo rodzice ci pierdy opowiadają.
2
weak_newspaper 2016-10-28 09:36:37
Potwierdzam, KOPEX to dobry wybór, najlepszy park maszynowy, dobry socjal i dodatki barbórkowe, przemysl wydobywczy w naszym regionie to najsilniejsza gałąź gospodarki, dlatego sa to pewne pieniądze co za tym idzie płynność zamówień z kolei to pewnik pracy na stałe w dobrych warunkach i za niezłe pieniążki. Liczne szkolenia i kursy gwarantują dobre przygotowanie do wykonywania pracy, dlatego polecam złożyć u Nas swoje CV, specjaliści sa w cenie, My potrafimy to docenić.
6
MDR_edmund 2016-10-28 10:34:16
..kieruje Tobą zazdrość, zmień leki?!
3
Gynek. 2016-10-28 17:15:05
Piszecie o zatrudnianiu członków rodzin itp. ech gamonie wy jedne, to nie to wykończyło tą firmę, ale życie z tym przekonaniem bo tego jesteście warci, takie moje odczucia po przeczytaniu tego co tu piszecie.
3
anonik 2016-10-29 18:15:26
Gynek ty popaprańcu- zamknij sie.
marchefka 2016-10-29 22:06:57
Gynek nie kompromituj się przed wnukami na zakładzie
2
CWMG 2016-10-29 23:04:54
Już niedługo. ...........
CWMG 2016-10-29 23:08:39
Moto-Test a co oni mają do tego ?
Gynek 2016-10-29 23:15:52
Nie mam wnuków, już mnie tam nie ma, nawet nie ma mnie w kraju, a wasze myślenie jest błędne.
Zacznijcie patrzeć na siebie, swoją pracę a nie jak zawsze, cudze sprawy was najbardziej interesują i tym żyjcie, ale po części to rozumie "klachy to wasze ładowanie baterii"
2
faily_day 2016-11-03 10:53:19
Kopex rośnie w siłę, kombajny wychodzą na export, barbóreczka będzie bogata w tym roku!
Kawior+whisky :D
8
rikardo 2016-11-03 17:32:10
srututu, powiedziała księżniczka i poszła prać skarpety....
3
CWMG 2016-11-03 22:45:48
I tak was wszystkich wyjebia ( wywalą )
14
Brykietownia 2016-11-04 19:09:06
No i ? ty pewnie się zesrałeś, my nie.
3
mgr. fiutek 2016-11-04 19:16:07
Po pisowni i znakach interpunkcyjnych, jesteś prawdziwy in"dż"ynier :)
1
MSc Mining Tech 2016-11-07 15:03:19
..ortografii na studiach technicznych nie uczą, ale co Ty możesz wiedzieć o nauce, ciemna istoto ;)
5
solo 2016-11-08 19:07:45
to sieć tam i nie otweraj paszczy!
Marcin 2016-11-11 01:13:02
Wsiok i nic więcej - to widać słychać i czuć.
kojpex 2016-11-14 09:43:07
..cóż za arystokrata stref podmiejskich jurdyk!
2
Olo 2016-11-15 18:27:05
Jestem za granicą a szłyszałem że nawet Pope kapuje a Dąbrąwski jedyny jest spoko, ale jaja są u was,pozdrowienia z Angli
2
Selgar 2016-11-15 21:01:18
No kolego, ale nazwiskami to Ty tutaj nie rzucaj. Nie ma to jak informacja typu: "mnie nie ma, ale słyszałem". Jak Cię nie ma to się nie wypowiadaj.
8
wichary 2016-11-17 18:56:01
Seta kr3tynie nie pisz bzdur. Lepiej się przyznaj ile dałeś w łape za wyjazd do mongolii???
2
brudne ręce - zawsze 2016-11-18 12:00:25
Dlaczego nie kawa na ławę, lepiej slangami po cichu itp. co ?
Selgar 2016-11-18 19:42:26
Bo tu się podaje opinie o pracodawcy, a nie o współpracownikach.
ZWYKLY ROBOL 2016-11-18 23:29:24
PIERDOLY WYPISUJECIE ZE SZKODA GADAC ZAMIAST COS KONKRETNEGO TO O DUPIE MARYNIE KTO MA SIE DOBRZE NA TYM ZAKLADZIE TO KAZDY WIE SA ZWYKLI ROBOLE KTORZY ZARABIAJA MALA KASE A BRYGADZISCI ZARABIAJA KASE I TO NIE MALA A TERAZ DUPAMI TRZĘSĄ ZE TAKIEJ KASY JUZ NIE BEDZIE JAK FAMUR WKROCZY
5
Artii 2016-11-19 01:23:38
Hejka tu artii .co wy atakujecie swoich ja za sete i innych jestem pewny.Co was tam powaliło obrarzać swoich kolegów ,wali wam już w tym kopexie.nie róbcie siary i nie nagadujcie miejcie chonor ok... Byłyśmy razem i bąćmy!
Ok
1
Artii 2016-11-19 01:35:47
Chłopcy trzymajcie się i wiele zdrówka bo nie dłógo barbórka ,wszystkiego naj i cierpliwości życzy wam Artur.
1
Artur 2016-11-19 01:50:05
Chyba jedyny tu podaje swoje imię ale to dobrze bo niema nic do ukrycia jak inni ha ha ,chłopaki zdrówka wasz kolega Artii
Olo 2016-11-19 20:47:41
Nie jestem twoim kolegą głombie
Maliniak 2016-11-20 13:00:15
Głąb to cię zrobił,skopał i zapomniał zabić. Jesteś człowiekiem bez honoru i godności osobistej.Jeżeli masz choć odrobinę odwagi cywilnej to powiedz jak się nazywasz naprawdę.Polecam powtórzyć podstawówkę i nauczyć się ortografii.
5
Olo 2016-11-21 07:26:38
Dobra Panowie, przepraszam
/Kordian Hofman
4
m4trix 2016-11-23 13:35:35
Kordek kto cię ustrugał?
Bronek fajny chłop ale ty to kawał h#$%..
Teraz zostali sami fajni ludzie na Kpx, nawet dyspozytorzy wynormalnieli, jedynie Marian świruje!
Wysocki też poluzował atmosfera sie klaruje, barbórka będzie bogata! :D
5
Olo 2016-11-23 20:47:34
Ale ściema kto ci płaci premię
Olo 2016-11-23 20:54:05
H..jem nie jestem dla ciebie.szkoda mi cię.Nie ważne po tym co napisałeś to sam wiesz kim jesteś,wiele zdrowia
brożek 2016-11-24 10:14:33
Kordek idź maluj obrazy bo musisz kredyt spłacić! :D
stary ci robote załatwił jakby nie on to bys na ulicy został, zwolniles sie tyle dobrze zrobiles nieudolny dzieciaku!
3
Maliniak 2016-11-26 09:01:39
woda sodowa, tak to jest z niektórymi.
Jak żyć panie prezesie 2016-11-29 21:31:18
Krutkie pytanie do znawcow tematu. Bedom prezenty na Mikołaja czy sami se mamy zrobić prezenty?
kierowca melexa 2016-11-30 23:32:56
Z czego zrobisz te prezenty jak magazyn jest pusty, buhaha :):):)
Artii 2016-11-30 23:45:31
Z okazji Barbórki wszystkiego naj.Trzymajcie się chłopaki.
2
h.batory 2016-12-01 09:46:00
Prezenty na święta to dostaje na razie HUTA która otrzymuje od nas wszystko w cenie kilkudziesięciu groszy za kg a jeśli ktoś w hucie pomyśli to sprzeda to z kilkutysięcznym zyskiem. Typowy Zabrzański interes :-)
7
Ginter 2016-12-03 12:27:50
Ale nom świynta zrobili
CWMG 2016-12-03 16:47:55
A co ci się nie podoba ?
1
Koziołek 2016-12-03 19:49:17
Cześć.
Czytając wasze wypowiedzi człowiek się uśmieje.
Chłopaki Wszystkiego najlepszego z okazji Barbórki.
Pozdrawiam / koziołek
Smutny człowiek 2016-12-03 21:57:54
Koziołek - weź ty się lepiej napij chłopie - nic innego ci nie zostało
dyspozytornia zzm 2016-12-05 14:29:42
ponoć barburka była bogata w tym roku, wiecie kiedy bedą przelewy?
/marian
3
Zostaw swoją opinię o Kopex S.A. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kopex S.A.