brak logo

Zakład Produkcji i Handlu Bartex

Paproć

Opinie o Zakład Produkcji i Handlu Bartex

Pozdrowienia dla Kena i Wąskiego 2009-09-25 20:07:32
Firmę proponuję omijać bokiem.Płaca kiepska,inne ustalenia są podczas rozmowy o pracę..Co do wypłaty i stanowiska..następnie okazuje się w praniu ,że na umowie jest 700 zł netto(na działalności tzw.jałmużna),Stanowisko-PH,zmienia się w stanowisko agenta.Wypłata uzależniona nie wiadomo od czego..(podobno od wyników ).Atmosfera do[usunięte przez moderatora].Jak władze firmy postępują z ludźmi którzy przepracowali 10 lat..[usunięte przez moderatora]..,bo nie liczy się człowiek..tylko wynik.Wsparcia zero ,zrób wszystko sam.Pozdrawiam
MapeT 2010-10-12 13:00:37
[usunięte przez moderatora] omijać Bartex [usunięte przez moderatora]
anonim 2013-05-21 16:40:42
Zmieniło się coś w pracy w Zakładzie Produkcji i Handlu Bartex? Na jakich stanowiskach pracujecie? Można coś więcej, jakieś konkrety? Ile zarabia się na starcie? Pensja wpływa na czas, czy są opóźnienia typu 2-3 dni? Istnieje może system nagród, jak prezenty, karnety, bony lub premie pieniężne lub chociaż bilety do kina? Zwracają uwagę przy rekrutacji na zdrowie i wiek?
Engel 2013-08-31 22:13:57
zgadzam sie w stu procentach, nie polecam tej firmy
1
anonim 2013-09-01 19:15:45
Cześć Wam a jakie pozytywy z roboty w Zakład Produkcji i Handlu Bartex tyle ludzi zatrudnionych różne opinie co najlepsze w firmie pozdrawiam
hahaha 2014-11-04 14:51:50
w firmie nie jest tak tragicznie , trzeba sie wywiazywac ze swoich obowiazkow i tyle , jak ktos nie potrafi to ma takie zle zdanie , gdyby bylo tak zle to dlaczego ludzie pracuja tyle lat ? a jesli chodzi o atmosfere to ludzie sami ja stwarzaja, pozdrawiam cala firme
1
avatar 2014-11-05 16:44:08
zdaję sobie sprawę że jak jestem na ostatnim roku studiów i mam te kilka godzin zajęć tygodniowo to nie dostanę etatu pełnego. ale czy zakład produkcji i handlu bartex nie oferuje możne półetatówek lub płatnych stażów? no chyba że istnieje możliwość wzięcia pełnego etatu ale zrobienie elastycznego grafiku
1
paweł 2014-11-05 20:07:24
idż zapytaj osobiście ale z tego co wiem to brakuje im ludzi do pracy więc jest szansa
jakie? 2014-11-24 04:11:57
Może jakieś konkrety ktoś już zna, bo ja bardzo chętnie podejmę pracę tylko dowiem się na jakie stanowisko są poszukiwane osoby. Najbardziej mi zależy dowiedzieć się dwóch rzeczy: pierwsza to jakie stawki są oferowane na początku współpracy - czy jest szansa na podwyzke ? a drugie to pytanie o atmosfere w pracy...
hahaha 2014-11-29 20:48:48
napewno nie zarobisz mniej jak minimalna ale jesli jestes osoba sprytna to poradzisz sobie bez watpienia i wtedy od Ciebie bedzie zalezalo ile zarobisz poniewaz praca jest akordowa to jest praca dla ludzi ktorzy naprawde chca pracowac radze sprobowac i tymsamym sprawdzic siebie pozdrawiam
2
gądek 2015-07-14 03:35:37
Czy ja dobrze rozumiem, że tutaj jest akordowy system płacy i pracy? Jeżeli wychodzi się od 1200 zł podstawy to nie jest źle, a ciekawy jestem gdzie mniej więcej na skali umieszczona jest górna granica aby wiedzieć ile maksymalnie na dobry miesiąc można zarobić kasy. Coś czuję, że złożę aplikację do Bartexu
as 2016-04-06 17:39:41
Wszędzie musisz się wywiązywać z obowiązków ponieważ zobowiązuje Cię do tego umową jaką podpisałeś. Widoczne wszystko też jest uzależnione od twoich wyników ile zrobisz.
huki 2016-05-08 14:17:31
wiadomo, że od wyników uzalezniona jest zapewne pensja
Zostaw swoją opinię o Zakład Produkcji i Handlu Bartex - Paproć
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Produkcji i Handlu Bartex