Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Produkcji i Handlu Bartex

Pracowałeś w firmie Zakład Produkcji i Handlu Bartex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pozdrowienia dla Kena i Wąskiego - 2009-09-25 20:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę proponuję omijać bokiem.Płaca kiepska,inne ustalenia są podczas rozmowy o pracę..Co do wypłaty i stanowiska..następnie okazuje się w praniu ,że na umowie jest 700 zł netto(na działalności tzw.jałmużna),Stanowisko-PH,zmienia się w stanowisko agenta.Wypłata uzależniona nie wiadomo od czego..(podobno od wyników ).Atmosfera do[usunięte przez moderatora].Jak władze firmy postępują z ludźmi którzy przepracowali 10 lat..[usunięte przez moderatora]..,bo nie liczy się człowiek..tylko wynik.Wsparcia zero ,zrób wszystko sam.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MapeT - 2010-10-12 13:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] omijać Bartex [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-21 16:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmieniło się coś w pracy w Zakładzie Produkcji i Handlu Bartex? Na jakich stanowiskach pracujecie? Można coś więcej, jakieś konkrety? Ile zarabia się na starcie? Pensja wpływa na czas, czy są opóźnienia typu 2-3 dni? Istnieje może system nagród, jak prezenty, karnety, bony lub premie pieniężne lub chociaż bilety do kina? Zwracają uwagę przy rekrutacji na zdrowie i wiek?
zdjecie uzytkownika
Engel - 2013-08-31 22:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie w stu procentach, nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-01 19:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam a jakie pozytywy z roboty w Zakład Produkcji i Handlu Bartex tyle ludzi zatrudnionych różne opinie co najlepsze w firmie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-11-04 14:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MapeT - 2010-10-12 13:00:37]:
w firmie nie jest tak tragicznie , trzeba sie wywiazywac ze swoich obowiazkow i tyle , jak ktos nie potrafi to ma takie zle zdanie , gdyby bylo tak zle to dlaczego ludzie pracuja tyle lat ? a jesli chodzi o atmosfere to ludzie sami ja stwarzaja, pozdrawiam cala firme
zdjecie uzytkownika
avatar - 2014-11-05 16:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zdaję sobie sprawę że jak jestem na ostatnim roku studiów i mam te kilka godzin zajęć tygodniowo to nie dostanę etatu pełnego. ale czy zakład produkcji i handlu bartex nie oferuje możne półetatówek lub płatnych stażów? no chyba że istnieje możliwość wzięcia pełnego etatu ale zrobienie elastycznego grafiku
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-05 20:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [avatar - 2014-11-05 16:44:08]:
idż zapytaj osobiście ale z tego co wiem to brakuje im ludzi do pracy więc jest szansa
zdjecie uzytkownika
jakie? - 2014-11-24 04:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-11-05 20:07:24]:
Może jakieś konkrety ktoś już zna, bo ja bardzo chętnie podejmę pracę tylko dowiem się na jakie stanowisko są poszukiwane osoby. Najbardziej mi zależy dowiedzieć się dwóch rzeczy: pierwsza to jakie stawki są oferowane na początku współpracy - czy jest szansa na podwyzke ? a drugie to pytanie o atmosfere w pracy...
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-11-29 20:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jakie? - 2014-11-24 04:11:57]:
napewno nie zarobisz mniej jak minimalna ale jesli jestes osoba sprytna to poradzisz sobie bez watpienia i wtedy od Ciebie bedzie zalezalo ile zarobisz poniewaz praca jest akordowa to jest praca dla ludzi ktorzy naprawde chca pracowac radze sprobowac i tymsamym sprawdzic siebie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gądek - 2015-07-14 03:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja dobrze rozumiem, że tutaj jest akordowy system płacy i pracy? Jeżeli wychodzi się od 1200 zł podstawy to nie jest źle, a ciekawy jestem gdzie mniej więcej na skali umieszczona jest górna granica aby wiedzieć ile maksymalnie na dobry miesiąc można zarobić kasy. Coś czuję, że złożę aplikację do Bartexu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Produkcji i Handlu Bartex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład Produkcji i Handlu Bartex?
Zadaj pytanie
alert