Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Produkcji i Handlu Bartex

Pracowałeś w firmie Zakład Produkcji i Handlu Bartex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pozdrowienia dla Kena i Wąskiego - 2009-09-25 20:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę proponuję omijać bokiem.Płaca kiepska,inne ustalenia są podczas rozmowy o pracę..Co do wypłaty i stanowiska..następnie okazuje się w praniu ,że na umowie jest 700 zł netto(na działalności tzw.jałmużna),Stanowisko-PH,zmienia się w stanowisko agenta.Wypłata uzależniona nie wiadomo od czego..(podobno od wyników ).Atmosfera do[usunięte przez moderatora].Jak władze firmy postępują z ludźmi którzy przepracowali 10 lat..[usunięte przez moderatora]..,bo nie liczy się człowiek..tylko wynik.Wsparcia zero ,zrób wszystko sam.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MapeT - 2010-10-12 13:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] omijać Bartex [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-21 16:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmieniło się coś w pracy w Zakładzie Produkcji i Handlu Bartex? Na jakich stanowiskach pracujecie? Można coś więcej, jakieś konkrety? Ile zarabia się na starcie? Pensja wpływa na czas, czy są opóźnienia typu 2-3 dni? Istnieje może system nagród, jak prezenty, karnety, bony lub premie pieniężne lub chociaż bilety do kina? Zwracają uwagę przy rekrutacji na zdrowie i wiek?
zdjecie uzytkownika
Engel - 2013-08-31 22:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie w stu procentach, nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-01 19:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam a jakie pozytywy z roboty w Zakład Produkcji i Handlu Bartex tyle ludzi zatrudnionych różne opinie co najlepsze w firmie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-11-04 14:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MapeT - 2010-10-12 13:00:37]:
w firmie nie jest tak tragicznie , trzeba sie wywiazywac ze swoich obowiazkow i tyle , jak ktos nie potrafi to ma takie zle zdanie , gdyby bylo tak zle to dlaczego ludzie pracuja tyle lat ? a jesli chodzi o atmosfere to ludzie sami ja stwarzaja, pozdrawiam cala firme
zdjecie uzytkownika
avatar - 2014-11-05 16:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zdaję sobie sprawę że jak jestem na ostatnim roku studiów i mam te kilka godzin zajęć tygodniowo to nie dostanę etatu pełnego. ale czy zakład produkcji i handlu bartex nie oferuje możne półetatówek lub płatnych stażów? no chyba że istnieje możliwość wzięcia pełnego etatu ale zrobienie elastycznego grafiku
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-05 20:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [avatar - 2014-11-05 16:44:08]:
idż zapytaj osobiście ale z tego co wiem to brakuje im ludzi do pracy więc jest szansa
zdjecie uzytkownika
jakie? - 2014-11-24 04:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-11-05 20:07:24]:
Może jakieś konkrety ktoś już zna, bo ja bardzo chętnie podejmę pracę tylko dowiem się na jakie stanowisko są poszukiwane osoby. Najbardziej mi zależy dowiedzieć się dwóch rzeczy: pierwsza to jakie stawki są oferowane na początku współpracy - czy jest szansa na podwyzke ? a drugie to pytanie o atmosfere w pracy...
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-11-29 20:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jakie? - 2014-11-24 04:11:57]:
napewno nie zarobisz mniej jak minimalna ale jesli jestes osoba sprytna to poradzisz sobie bez watpienia i wtedy od Ciebie bedzie zalezalo ile zarobisz poniewaz praca jest akordowa to jest praca dla ludzi ktorzy naprawde chca pracowac radze sprobowac i tymsamym sprawdzic siebie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gądek - 2015-07-14 03:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja dobrze rozumiem, że tutaj jest akordowy system płacy i pracy? Jeżeli wychodzi się od 1200 zł podstawy to nie jest źle, a ciekawy jestem gdzie mniej więcej na skali umieszczona jest górna granica aby wiedzieć ile maksymalnie na dobry miesiąc można zarobić kasy. Coś czuję, że złożę aplikację do Bartexu

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Produkcji i Handlu Bartex!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Produkcji i Handlu Bartex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert