brak logo

WiR Łopuszno

Łopuszno

Opinie o WiR Łopuszno

~~gość 2011-03-18 16:52:18
Pracownicy WiR'u, czy nie myśleliście, aby złożyć zbiorowe doniesienie do prokuratury? Mobbing jak najbardziej jest karalny, a także "przemiał" mięsa na inne gatunki szynek itp.
................ 2011-03-18 22:50:32
Ile Ci za to lizanie zapłacą?Bo nikt tam nie jest szczęśliwy,nawet kierowniczki regionalne same się gryzą między sobą( usunięte przez administratora ) Ale cóż chcieć więcej,przecież to( usunięte przez administratora )
zainteresowana 2011-03-18 23:01:38
Musisz być synem kolegi ( usunięte przez administratora ) albo sąsiadem ,albo jakimś protegowanym,bo tak naprawdę jest zupełnie inaczej.Głównie to panuje( usunięte przez administratora ) straszenie utratą pracy.Może właściciel o tym nie wie?
osoba rządna sprawiedliwości 2011-03-26 12:48:19
Zamierzam nagłośnić sprawę wykorzystywanie pracowników. Szukam osób chętnych do współpracy. Oczywiście zapewniam anonimowość, bo rozumiem, że o pracę jest bardzo trudno, zwłaszcza w takim środowisku lokalnym.
gosc 2011-03-26 21:17:08
ja pracowałam przez kilka lat w tej firmie i mogę opowiedzieć jak dokładnie tam było,( usunięte przez administratora ) były na porządku dziennym, ciesze się że już skończyłam z tym koszmarem i dla poprawy warunków pracy dla innych chętnie opowiem co tam się działo!zgodzę się nawet zeznawać
gość2 2011-03-27 21:25:01
pracowałam w tej firmie wiele lat ale czytając te komentarze to zastanawiam się kto wystawia taką opinie firmie która daje mu ośmiogodzinny dzień pracy pensje na czas urlop jestem troszkę innego zdania o panujących tam warunkach ale jeżeli ktoś idzie do pracy aby poleżeć i nic od siebie nie dać to takie opinie będą uważam że osoby piszące te komentarze odeszły z firmy w nieprzyjemnych okolicznościach niekoniecznie z winy właściciela zapracowały sobie sobie na tooooooo
maja 2011-03-27 21:40:52
też jestem zdania że troszkę przesady w tym wszystkim ludzie opanujcie się pozdrawiam wszystkich pracowników WIR-u
2
anonim 2011-04-28 21:37:42
Manka w remanentach wychodzą bo ksiegowa musi z czegoś żyć, a pomaga jej pewnie w tym jej córka, bo ona jedzi na wiekszość remanentów notabene też główna księgowa, ale w drugiej firmie wlaścicieli WIRU ---- Piramidzie i tak matka z córka oszukują pracowników
anonim 2011-07-21 20:21:53
[usunięte przez moderatora]Ja zawsze pracowalam uczciwie i sumiennie,nie spalam dostawalam godziwe pieniądze ,a teraz żądzą ludzie z dolnej pólki,ze znajomościami i z niczym więcej.Napewno nie mają pojęcia o tym co robią,a raczej co chca robić.Sam wlaściciel dziala raczej pod namową tych ludzi ,którzy nie wiedzą co dobre a co zle,a przecież to pożal sie Boże same buraczki:) pozdrawiam
anonim 2011-07-22 15:50:20
Ludzie to prawda co mówicie wir to jedno wielkie bagno do którego łatwo jest wejść a trudniej wyjść pracownicy są maksymalnie wykorzystywani za marne pieniądze pracownice na sklepach tyrają po 12 godzin (ale w umowie jest napisane 8) w sklepach sprzedawane są przeterminowane wędliny których pies się nie chcę chycić zakład bezkarnie wywozi odpady na pola uprawne rolników bez żadnego pozwolenia może wreszcie ktoś zajmię się tym bagnem odgórnie bo pracownicy jesteśmy zastraszeni zwolnieniem
anonim 2011-07-22 19:13:44
Głęboko wierzę, że lata świetności WiR\'u dobiegają końca. Kwestia krótkiego czasu :)
2
anonim 2011-08-01 22:12:36
teraz emeryci rządzą w firmieWIR hi hi hi hi skandal
anonim 2011-09-12 13:47:41
Może ktoś jest chętny do zeznawania przeciwko firmie wir,bo to bedzie ostra walka co za [usunięte przez moderatora] tam pracują,
zak 2011-10-13 20:48:49
ludzie czy ta baba jaszcze jest co wydzierała się na produkcji ? bo ona już kilka osób wpędziła w nerwicę[usunięte przez moderatora]
2
zak 2011-10-13 20:56:30
a....... dużo do myślenia daje praca wszystkich dyrektorków w tej firmie rządzą tak jak im się wstanie ludzie troszkę się opamiętajcie i może postawcie się w tej drugiej sytuacji
anonim 2012-01-04 18:04:32
...... nie polecam pracowałam coś okropnego warunki tam panujące okropne za wszystko trzeba płacić wszystko kupić nawet ścierki bo ciągle coś nowego się dzieje kierownictwo żadną pomocą nie służy tylko straszą dyktują grafiki okłamują tyle jeszcze raz nie polecam
pracownik 2012-03-13 14:40:42
[usunięte przez moderatora]Obóz pracy - tak można określić Wir.Szkoda tych wszystkich ludzi którzy tam pracują.Wielkie oszustwo branży mięsnej.
hej to ja 2012-06-13 17:18:15
firma nie jest wcale taka zła , wiem bo tam pracowałem, poza jednym technologiem ,który ma mocno ograniczoną swobodę podejmowania decyzji , to niema kto tam zarządzać , kierownik [usunięte przez moderatora]poza kościami nic nie widzi, pani \' wiceprezes \' jest [usunięte przez moderatora], nie ma pojęcia o zarządzaniu. pan prezes trzyma ją tylko dla dużego biustu, no i że to rodzina.Panie prezesie jak długo będziesz trzymał takich nierobów tak długo będziesz miał problemy z firmą . Fakt pensie słabe.
ktoś 2012-11-06 19:52:43
popierasz wypowiedz marka bo jesteście tacy sami jak ta [usunięte przez moderatora] z biura, nikt by nie pisał takich rzeczy gdyby to nie była prawda a wiem jak się tam pracuje i co to jest za firma, najgorszy syf jaki tylko może być. A pani [usunięte przez moderatora] gnębienie pracownic jest na porządku dziennym na każdym ze sklepów, czy nie jest tak ??
Wymyślają nie stworzone sytuacje aby tylko zabrać ciężko zapracowane pieniądze przez ludzi takich jak ja, pieniążki te zamiast trafić do szefa trafiają do torebeczek \"pań\" z biura...
Każdy kto planuje pracować w tej firmie niech się lepiej zastanowi 20 razy, naprawdę nie warto...
1
piri 2013-08-31 23:20:14
Czy ktoś próbował rozprawić się ze [usunięte przez moderatora] za pomocą państwowych urzędów?
To co on wyprawia to jest nie do uwierzenia! Ale nie takich asów utemperowano, a i on się doczeka. Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć się do akcji zapraszam.
*** 2013-10-01 13:58:50
witam.
mam pytanie co dokładnie rozumiesz przez dołączenie sie do Ciebie by utemperować [usunięte przez moderatora]?Bo wszyscy duzo gadają i każdy chce pomagać, ale jak przychodzi co do czego to się każdy boi i wypina.
zabkopotopowicz 2014-01-25 08:58:19
pracowałam w wir łopuszno w sklepie ,sprawa o nadgodziny ciągnie sie 2 lata czekam na finał
1
xyz 2014-05-23 21:24:37
wir nigdy nie liczy się z pracownikami dla niego tylko ważne są utargi a ludzie to istne zero znam tą firmę bardzo dobrze tez się z nimi sądzę ale jestem na dobrej drodze mam pomoc prawnika
3
xxxxx 2014-06-29 09:49:45
zapomnij o szkoleniach tam nie ma na podstawowe opłaty wypłaty na czas ani czynsze z którymi zalegają za lata poprzednie jak chcesz żyć spokojnie to szukaj czegoś innego szczerze ci radzę
LOWESA 2014-07-05 16:52:05
CO ROBI PANI (usunięte przez administratora)NAUCZYCIELKA JEZYKA FRANCUSKIEGO W BRANZY MIESNEJ NIE MA ZIELONEGO POJECIA O HANDLU SZKODA KASY NA NIA
xxxxx 2014-07-06 15:52:59
No wiesz skoro masz takie informacje to po co pytasz ja ci pisze tak jak jest a z tymi 3 dni do tygodnia to nie do końca skoro uważasz że 20 -25 to 3 dni to wielki szacun a co do czynszów(usunięte przez administratora)
xyz 2014-07-09 08:01:01
nie rozumiem dlaczego połowa postu jest usunięta przez administratora przecież nie było tam wulgaryzmu ani przekleństw tylko szczera prawda która widocznie zbolała ale na szczęście duża ilość ludzi ją przeczytała przykre bo przecież taka strona ma pomagać zainteresowanym a nie tuszować ważne dla zainteresowanych informacje szkoda
pracownik 2014-10-09 13:30:28
WiR to firma tylko i wyłącznie dla desperatów i masochistów. Kto lubi być wyzyskiwany i poniżany oraz pracować za półdarmo to oni chętnie takich pracowników przyjmują.
Jarek 2014-10-09 13:42:13
Czy ktoś mi napisze coś może o kierownictwie w firmie, co to za ludzie i jak zarządzają produkcją jak traktują ludzi?. Jestem bardzo zainteresowany bo noszę się z zamiarem pracy tam.
1
M....? 2014-10-17 14:18:48
WiR Łopuszno to bardzo dobrze poukładana firma. Praca na produkcji jest spokojna i każdy wie co ma robić, a że czasami są jakieś zgrzyty to co, w której firmie nie ma chyba tylko w tej co nic nie robi. Dla rzetelnych pracowników jest pomocna i ludzka. W dzisiejszych czasach jest mało tak przyjaznych zakładów jak WiR.
1
hjd 2014-12-13 01:10:36
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? Czy praca na tym stanowisku wiązać się będzie z dużą samodzielnością w działaniu? Komu będzie podlegał pracownik, który zostanie przyjęty na to stanowisko? pozdrawiam
1
CGA 2015-01-05 18:51:08
NAJGORSZY SYF JAKI MOŻE BYĆ
2
ABC 2015-02-10 19:05:19
potwierdzam w 100%
zabkopotopowicz 2015-02-18 11:38:34
sprawa sadowa zakonczyła sie ugoda 2 tysie zapłacili + koszty
prosze broncie sie
zabkopotopowicz 2015-03-09 07:53:34
Paweł sprawa była za nadgodziny, trzeba tylko udowodnić fakt nadgodzin i sprawa wygrana a teraz Janek; warto było forsa się przydała ,(bo moja)a mina szefa i jego adwokata po sprawie bezcenne przeżycie oj warto było tylko trzeba chcieć a nie załamywać się i gadać ze długo i sprawy nie wygram Szef i jego adwokat byli na wszystkich rozprawach a kombinowali aby tylko nie zapłacić za moje nadgodziny,i dałem rade

kto z was jest parobkiem kościoła i pracodawcy? (przepraszam za okreslenie)
2
Mojra 2016-03-09 14:52:44
Jak Ci się udało udowodnić nadgodziny? Z tego co się orientuję jest to bardzo trudne. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
zack 2016-05-12 16:22:34
zgadzam się z @haniek jeśli robisz listę i nie chcą podpisać to nie robisz i sprawa rozwiązana. W takich sytuacjach warto poradzić się prawnie ,bądź poczytać o tym, aby nie dawać się wykorzystywać. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o WiR Łopuszno - Łopuszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WiR Łopuszno