brak logo

Jastrzębskie Przedsiębiorstwo Robót Górniczych Spółka z o.o.

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Jastrzębskie Przedsiębiorstwo Robót Górniczych Spółka z o.o.

kiki009 2014-10-24 11:20
proszę o opinie JPRG jakie są zarobki i atmosfera w tej firmie
6
jaco 2015-03-04 09:48
ja także proszę o opinie, zarobki i terminy płatności w firmie jako górnik
hellboy 2016-02-17 08:27
jo żech tam robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wa straszno
Opin Ja. 2016-08-22 10:07
Firma JPRG wygrała przetarg na przebudowę przekopu zachodniego na PNIóWKU.Ale przez niekompetencje dyrektora M .Firma niepotrzebnie traci pieniądze.Mimo wielkiego zaangażowania załogi,dyrektor M .prowadzi nierealne działania co do prowadzenia robót. Mimo ostrzeżeń ze strony dozoru i pracowników ,dyrektor uparcie brnie w zaułek. W dosłownym znaczeniu. Na chodniku obecnie są dwie przebudowy i od początku miesiąca sierpnia pierwsza przebudowa wykonała do 19 sierpnia 10 metrów a druga przebudowa nic.Załoga ostrzegała dyrektora o cieżkich i niebezpiecznych warunkach w ,,dzierkowania'' przebudowy ale P.dyrektor patrzy na papier i inaczej to widzi. Winnych szuka w śród załogi i stosuje represje już o mobbingu nie wspominamy.Uważamy że obecnie straty na dzień 22 sierpnia wynoszą około 35
1
Były pracownik 2016-10-21 22:23
Totalne dno brak kartek zarobki 1300 zł a jeżeli się zwolnisz nie dostaniesz wypłaty za ostatni miesiąc
hajer 2016-11-24 12:48
Dla początkującego 2 tysiące plus kartki, potem lepiej, ale zależnie od wyników załogi. Wypłaty regularne, żadnych zaległości. Nie płacą pod stołem jak inne firmy więc dla tych z komornikami to gorzej.
1
Rębacz 2016-12-26 13:59
Jedyna firma która w stosunku do pracownika jest O.K. ZUS płacony, wszystkie warianty, włącznie ze zgłoszeniem pracy w warunkach szczególnych, czego nie robią inni, to należy oddać Dyrektorowi M....wi. Tyle, jakieś Metrum, Budwak, Uran to nawet wskazanemu Dyrektorowi sznurówek u butów nie mogą wiązać, SMARKACZE, bez kompetencji.
Polecam i pozdrawiam
wania36 2016-12-31 19:26
...dokladnie tak jak piszesz...
Zostaw swoją opinię o Jastrzębskie Przedsiębiorstwo Robót Górniczych Spółka z o.o. - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jastrzębskie Przedsiębiorstwo Robót Górniczych Spółka z o.o.