brak logo

Transsystem

Wola Dalsza

Opinie o Transsystem

spawacz 2010-05-14 14:55:34
praca na 3 zmiany + soboty a niekiedy nawet niedziele i święta. zarobki w tej firmie są na żebraczym poziomie. nie polecam nikomu tracić zdrowia w tym rodzinnym i zbiurokratyzowanym kombinacie. przykładowo: średnie zarobki fizycznych za m-c kwiecień 1-1,5 tyś.
pabloo 2010-10-27 16:07:00
Przepracowałem w tej firmie kilka lat i co ? schorowany kręgosłup i dziury w kieszeniach . Chyba że jesteś z doliny talentów wtedy masz szansę na sukces :)
Adrian 2010-11-09 10:35:00
Wykonując pracę fizyczną, trzeba liczyć się z tym, że po latach mogą pojawić się kłopoty ze zdrowiem. A bez talentu to ciężko się gdziekolwiek wybić, wiadomo, że nie zawsze będzie łatwo.
Osobiście to nie żałuje że pracowałem w transystemie tak naprawdę tam uczyłem sie zawodu, a po roku doświadczenia tam nie było problemu ze znalezieniem pracy nawet na drugim końcu kraju.
pabloo 2010-11-11 11:33:26
Bez talentu może i ciężko,ale bez układów i znajomości w świecie biznesu jesteś nikim choć byś nie wiem jaki talent miał .
Kam 2010-11-13 09:29:22
To zależy kim chcesz być w tym 'świecie biznesu', ja masz zamiar zrobic wielka kariere to faktycznie bez znajomosci sie nie obejdziesz. Ale nie kazdemu to sie marzy, niektorym wystarczy ze beda pracowac i miec za co spokojnie zyc, mi przynajmniej.
1
cycu 2011-02-11 12:55:33
Zapraszam chłopaków do pracy w naszej firmie to jest TS.
Przyjdź a nie pożałujesz. Firma gwarantuje Ci 15 Euro netto na rękę (ale za 5 godz pracy)
Będziesz dodatkowo współpracował ze wspaniałymi pracownikami z DM i Marketingu:)
Sama rozkosz:)
kr 2011-02-11 17:22:41
Co to za firma TS? Gdzie się mieści?
waldi 2012-01-24 15:41:30
DOLINA TALENTÓW TO PEŁKINIE
sokół wędrowny 2012-02-06 20:13:36
Pełkinie to nie tylko dolina talentów. To również dolina gołębiarzy!
badacz innowacji 2012-02-17 14:57:25
Transsystem to naprawdę innowacyjna firma. Ma np. innowacyjne płace.
Przykład: pracownik (usunięte przez administratora) - 2 tygodnie pracy przy ciężkiej konstrukcji i wypłata..........518 złotych polskich brutto. A dla nieznających tematu wyjaśnienie: tydzień pracy w Transsystemie to 7 dni po 11 -12 godz. dziennie.
Może o tym przypadku innowacji napisałby jakiś redaktorek artykuł?
(usunięte przez administratora)
blady kris 2012-03-13 19:35:42
Ponoc głosy chodz że kasy nie ma i bedzi eupadłośc
krawaciarz 2012-06-13 17:37:32
nie płacą w terminnie nie ma podstawowego bhp i ludzi w biurach więcej jak produkcyjnych .Jeśli nie masz co zrobić ze swoim życiem idż tm pracować a żona Cię bedzie kochać często bo wypłaty są na raty
Obserwator 2012-08-24 12:38:44
Co Wy tu piszecie? TransSystem to bogata firma. Stać ich było na zakup strony internetowej u najdroższego dostawcy. Ale przecież pracownicy na to zarobią. Jeden z drugim nie zje śniadania, ale strona internetowa będzie że hej! Wystarczyło zrobić rozeznanie rynku, w samym Rzeszowie jest wiele profesjonalnych firm w tym zakresie.
majki 2015-01-20 16:23:04
też nie sądzę, żeby była upadłość naprawde duża, bo ten argument, który przytoczył kolega wyżej jest naprawde niepodważalny, więc też zastanawiam się jak to będzie wyglądało. Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku teraz, czekam na razie na nowe opinie od was i od byłych pracownikóe również, pozdrawiam
1
tomek 2015-03-25 15:23:07
@majki a jak to wszystko wygląda ogólnie? bo sam zastnawiam się jak to wszystko wygląda i czy faktcyznie jest tak, że tutaj coś się dzieje w firmie? bo wiecie, niby wszystko w porządku, ale jak pytac o konkrety to nikt nie odpowiada i też sam nie wiem co już zrobić z nimi.. chyba jednak nie wyślę CV.
Podróżnik 2015-03-27 16:28:17
Po rozmowie kwalifikacyjnej byłem zachwycony. Świetna logistyka, nowe busy. Szef proponował 90euro za kurs do Niemiec, pokój w pensjonacie i darmowy obiad + dieta 30zl za dzień. Pracownik ma być wyspany i najedzony glówne motto! Za dostarczenie walizek do domu klienta 10euro do swojej kieszeni i może przewozić też paczki ( kasa oczywiście też do kieszeni). W okresie świątecznym można mieć drugą pensję za te usługi. W rezultacie jest płacone 90euro ale za dwa kursy czyli do Niemiec i z powrotem a i tak nie wiadomo czy od razu wrócisz. Jeśli nie ma kursu do Polski to siedzic tam tydzień lub dwa za 30zł diety. Pensjonat jest zagrzybionym barakiem a obiadem jest Twoja kanapka, która sobie wziąłeś z domu. Jesteś zatem grubo na minusie. Szef łata dziury przed świętami, szuka frajerów. Na wyjazd mówią, żeby zabrać śpiwór więc jeśli mi nie wierzycie co piszę to sami sprawdźcie czy też wam powiedzą, zeby wziąć ze sobą śpiwór:). Szkoda czasu na rozmowę i na darmową jazdę! Szczerze odradzam. Prawda była tylko o busach, są nowe to fakt, niektórzy kierowcy też spoko ziomki!
Podróżnik 2015-03-27 16:36:37
Sory, pomyliłemm firmy, mowilem o trans expresie!
MalyWariat 2015-05-12 08:53:53
Jutro idę na ozmowe kwalifikacyjną to dam Ci znać ;)
fisop 2016-05-08 11:00:25
W tej firmie trafisz i na to i na to @ołówek, bo są szkolenia, a na samą atmosferę również nie ma co narzekać
Zostaw swoją opinię o Transsystem - Wola Dalsza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transsystem