Jan-Dar Sp. Z o.o.

Szubin

Opinie o Jan-Dar Sp. Z o.o.

Zespół Grochola 2016-09-26 11:47:11
Lg to znaczne uproszczenie sytuacji, którą przedstawiasz. Nie przypominam sobie takiego zdarzenia od roku. Każda osoba, która notuje spadek wydajności jest proszona na rozmowę w celu wyjaśnienia sytuacji, w obecności brygadzisty lub technologa. Kiedy zachodzi taka potrzeba spotykamy się z całą zmianą, co pomaga wyjaśnić wszystkie okoliczności. Jeżeli mówimy o poświęceniu siebie i swojego serca mamy takich pracowników i wierzcie mi Państwo oni nie porzucają w potrzebie swoich współpracowników, nie dzwonią godzinę lub dwie przed pracą, że idą do lekarza. Mieliśmy w zespołach osoby, kłamiące, próbujące wymuszać na pracodawcy dni wolne na rzecz ważnych spraw osobistych (impreza na mieście lub wyjazd ze znajomymi) lub nie istniejących schorzeń (czym chwalili się współpracownikom po czasie). Każda osoba porzucająca pracę powinna być na tyle świadoma, żeby znać konsekwencje swojego postępowania. Nas jako pracodawcę bolą takie sytuacje, szczególnie, że w tym momencie musimy dzwonić do ludzi oddanych sercem NASZEJ FIRMIE i ściągać ich nagle do pracy. Lg jeśli poczułaś się urażona w jakikolwiek sposób przed porzuceniem pracy należało szczerze porozmawiać.
Zespół Grochola 2016-09-26 11:57:19
Widzimy ożywienie dyskusji na temat Pracy dla Mechanika jednak nie widzimy, żadnych CV ani aplikacji na to stanowisko. Kontaktujemy się z kandydatami, jeżeli mamy do nich jakikolwiek kontakt. Pracy dla mechaników mamy sporo, rozwój firmy prowadzi do zwiększenia ilości pracy również w tym dziale.
Zespół Grochola 2016-09-26 12:03:18
Jeżeli chodzi o Mechaników nie ma rotacji i zwolnień. Potrzebujemy rąk do pracy z doświadczeniem w mechanice pojazdowej oraz naprawie i konserwacji maszyn piekarniczych. Proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych poprzez wysłanie CV.
Zespół Grochola 2016-09-26 13:47:16
Rotacji wśród mechaników nie ma. Mechanik nie musi mieć wykształcenia technicznego, wystarczy zawodowe. Tak naprawdę najważniejsze są umiejętności.
.... 2016-09-30 14:10:43
a kiedy będą jakieś podwyżki dla starych pracowników ?
Zespół Grochola 2016-09-30 16:19:50
Stawki wynagrodzenia przypisane są do stanowiska, nie do stażu pracy. Staż pracy ma wpływ przy podziale "benefitów".
Zespół Grochola 2016-09-30 16:30:39
Doceniamy Naszych Pracowników. Cenimy Tych, którzy oddali nam Swoje Serce i są zaangażowani. Jak pisał Lg nie zawsze przecież chodzi o pieniądze. Wynagrodzenia w Piekarni i Cukierni Grochola przekraczają najniższe wynagrodzenie. Jednak wysokość stawki zależy od stanowiska i umiejętności. Zawsze znajdą się osoby, którym 2800 zł brutto to mało, a 4000 zł brutto nie wystarczająco.
.... 2016-09-30 20:49:04
ale gdzie jest sprawiedliwość pracownik który pracuje kilka dobrych lat w firmie zarabia 2 tys a ktos nowy przychodzi i dostaje więcej . To kto na większe doświadczenie zaangażowanie itd dla firmy
1
Zespół Grochola 2016-10-01 10:39:36
Szansa na zatrudnienie w Bydgoszczy istnieje. Jest tylko jeden warunek, potrzebujemy mieć kontakt wysłany przez aplikację na wybrane stanowisko lub CV na adres wskazany w biuro@jan-dar.pl . Po rozmowie kwalifikacyjnej wszystko się rozstrzygnie.
Zespół Grochola 2016-10-01 11:10:00
Jak już pisaliśmy, stawka wynagrodzenia jest adekwatna do zajmowanego stanowiska. Jeżeli chodzi o nowego pracownik, który ma kwalifikacje na stanowisko powyżej 2000 zł netto to nie widzimy przeciwwskazań, żeby tyle zarobił. Za staż wynagradzamy pracowników w inny sposób, pisaliśmy o tym wcześniej. Wynagrodzenie wypłacane jest za prace na danym stanowisku. Jeżeli osoba podnosi kwalifikacje i zmienia stanowisko zostaje również zmieniona pensja, to samo dotyczy zmiany stanowiska z obniżeniem kompetencji. Przykładem są Panie z zespołu sprzątającego zarabiające poniżej 2000 zł netto, pracujące u nas wiele lat i nie chcące zmieniać stanowiska, aby zarabiać więcej. Nie odmawiające pomocy kiedy się je o nią poprosi, pracujące z uśmiechem. Przy takiej ilości pracowników zawsze znajdzie się ktoś kto narzeka i jest niezadowolony, jednak powody takiego narzekania nie zawsze spowodowane są sytuacją w pracy, a często przynoszone do niej.
.... 2016-10-01 18:37:36
No dobrze każdy zarabia na tyle ile zasługuje ale jezeli pracownik z dlugi stażem wykonuje sumiennie swoja prace na danym stanowisku dostaje mniej niz pracownik ktory jest nowy to troche nie jest sprawiedliwe bo chyba kazdy powinien zaczynać od równej stawki i wykazywać sie i dopiero osiągać większe stawki
1
inforaf 2016-10-03 13:18:48
Witam. Kilka słów. Wiem że na forum jest dużo różnych opinii, ale dla porównania przedstawię pracę jaką wykonywałem przez ostatnie parę lat: kurier. Wypłata 2100netto za minimum 12h na dobę. Fajnie? to dla tych co krytykują wszystko dookoła...
Mam już za sobą okres młodzieńczy i jestem już panem w ustatkowanym wieku dlatego szukałem długo pracy dla mnie, co ciekawe odnalazłem w tej firmie.
Lubię jeździć, lubię ludzi, lubię sam sobie zorganizować robotę logistycznie i czasowo a co ważne wszystko to przyspiesza moją pracę oraz zadowolenie mojego pracodawcy, on mi płaci nie najgorzej a ja jestem zadowolony i skory do współpracy.
Krótko i zwięźle: chcesz pracować nie ma sprawy.
Kierowca wstaje o 2.30 jedzie do pracy na 3.45, potem załadunek, wyjazd na kilka sklepów, powrót, ponowny załadunek i znowu kilka do kilkunastu sklepów. Powrót do bazy 13, 14.
I tyle.
Zespół Grochola 2016-10-03 14:48:27
Jeżeli chodzi o oferty pracy. Dynamiczny Rozwój powoduje wzrost miejsc pracy. Potrzebujemy wsparcia profesjonalistów oraz osób chcących nauczyć się zawodu. Chętnych prosimy o wysyłanie CV oraz aplikowanie na wybrane stanowiska. Mamy wielu chętnych dlatego proces rekrutacji jest rozłożony w czasie.
Zespół Grochola 2016-10-03 16:09:06
Poszukujemy intensywnie ludzi do pracy. Dlaczego?
1. Otwieramy nowe sklepy.
2. Zwiększamy produkcję.
3. Poszerzamy asortyment, wprowadzamy nowe ciasta oraz produkty piekarnicze.
Bez nowych ludzi ciężko jest realizować cele, które sobie stawiamy.
3
Francz 2016-10-15 00:24:02
Ale ty jesteś zaklamany Grochola sam nie wierzysz w to co piszesz. Pracowałam i wiem jak jest nie dajcie się zwieść pięknym słowom. Pracowałam ciągle w stresie z przejawami mobbingu. Nie przepraszam to był mobbing. To co się działo nie życzę nikomu. Wszystko co pisze zespół grochola to stek bzdur i obietnic bez pokrycia. Kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa. Piszesz aby zadzwonić do ciebie, ale po co? Kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa. Nie polecam tego pracodawcy nikomu. Wolałabym nie pracować jak iść do niego do pracy.
7
Zespół Grochola 2016-10-15 20:28:53
Mobbing to mocne słowo, wręcz zarzut. Praca jest wymagająca i ciężka. Mamy oczekiwania co do sumiennej pracy, nie tolerujemy lenistwa, kłamstw i oszustw. Pracujemy z ludźmi, którzy wiedzą co to zespół nie porzucają go w potrzebie, ani nie pozostawiają samym sobie. Jeżeli jest Pani naszym byłym pracownikiem to znaczy, że rozstaliśmy się i nadal wszyscy są z tego faktu szczęśliwi. Mamy określone cele, rozwijamy się, jeżeli ktoś na produkcji, czy w sklepach nie dąży wraz z nami do sukcesu, brak mu determinacji i chęci do ciężkiej pracy odchodzi bez żalu. Jak ktoś napisał w jednym z postów wcześniej "to czasy pracownika, nie pracodawcy" dlatego cieszymy się, że jest z nami coraz więcej nowych osób, które wspierają naszych "starych" pracowników w dążeniu do sukcesu.
Zespół Grochola 2016-10-15 20:47:52
Przykro nam, że zostaliśmy wywołani do tematu mobbingu. Również chcielibyśmy znać konkrety tych zarzutów. Niestety tu często dochodzi do rzucania błotem na lewo i prawo, bez podstaw i konkretów. Jeżeli którykolwiek z naszych pracowników ma sprawę do wyjaśnienia zawsze może liczyć na pomoc Managera w sklepie lub Kierownika i Technologa w centrali. Jeżeli, pracownik chce rozmawiać bezpośrednio z Panem Grocholą też istnieje taka możliwość. Dlatego ciężko ustosunkować się do zarzutów bez pokrycia w faktach. Wszystkie chętne osoby do pracy w naszych sklepach prosimy o składanie aplikacji lub wysyłanie swoich CV.
Zespół Grochola 2016-10-18 15:49:58
Cytując Nasz wpis z 3.10.2016r.

Poszukujemy intensywnie ludzi do pracy. Dlaczego?
1. Otwieramy nowe sklepy.
2. Zwiększamy produkcję.
3. Poszerzamy asortyment, wprowadzamy nowe ciasta oraz produkty piekarnicze.
Bez nowych ludzi ciężko jest realizować cele, które sobie stawiamy.

Niepokojący to fakt może być dla konkurencji. Zachęcamy wszystkich chętnych do aplikowania we właściwych lokalizacjach. Jednocześnie uprzedzamy, że kontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
1
Ja 2016-10-18 16:15:45
Pewnie nie wyrobily planu dlatego Prezesowa je zwolnila powaznie bym sie zastanowila nad pojsciem do nich do pracy rotacja jest ogromna i to nie jest na pewno zwiazane z tym co zaklamany zespol pisze.
2
Zespół Grochola 2016-10-18 16:27:17
Oczywiście podzielam Pani obawę, jednak nie można zwolnić kogoś ze sklepu, który dopiero ma się otworzyć, nie można wykonać planu sprzedaży jeżeli sklep jest przed otwarciem. Przykro nam, że Pani nie podołała naszym oczekiwaniom i musiała odejść. Wierzymy, że jest Pani z tego powodu zadowolona, tak jak My. Niestety domeną byłych pracowników jest pisanie negatywnych opinii. Podkreślamy, że każda opinia jest dla nas ważna.
Francz 2016-10-18 21:25:16
Grochola a gdzie są wszystkie komentarze? Dokonujesz selekcji co ma się tutaj pokazać. Jesteście tacy fair to zamieszczajcie wszystkie wpisy. Plscìsz abonament gowork i sam dokonujesz tego co ludzie mają przeczytać. Po prostu nie masz ludzi do pracy bo nikt nie chce tam pracować. Klamcy
3
Vv 2016-10-18 23:58:04
A zupa była nie słona. ....
1
Zespół Grochola 2016-10-19 07:30:36
Wszystkie wpisy , które są akceptowane przez regulamin są publikowane. Zakazane jest bezpodstawne oczernianie, oraz używanie słów takich jak w Pani wpisach. Jeżeli używa Pani tylu wulgaryzmów i pomówień bez podania konkretów nie możemy się do tego ustosunkować. Pisanie anonimowe na forum jest złudnie bezpieczne i daje poczucie bezkarności. Wiemy, że byli pracownicy często oczerniają byłych pracodawców. Jednak nie możemy podjąć dialogu na poziomie wulgaryzmów.
Ja 2016-10-19 09:45:37
A skad wiesz zaklamany zespole ze to byli pracownicy pisza co? Klamiecie na kazdym kroku a co ludzie pisza jest prawda i tymi pustymi slowami nie zakryjesz tego co jest prawda i co tam sie dzieje w tej zaklamanej firmie. BRAWO FRANCH POPIERAM TO CO PISZESZ.
2
Zespół Grochola 2016-10-19 10:35:21
To co pisze Francz to jej opinia i jak każdy człowiek ma do niej prawo. Nie wiemy kto pisze pod tym nickiem i co było prawdziwym powodem rozstania. Co do Ja proszę zauważ, że Francz pisała o pracy w naszym sklepie. My jako Zespół Grochola napisaliśmy ogólnie, że byli "pracownicy często oczerniają byłych pracodawców". Przyjęło się już, że pozytywnych opinii się nie zamieszcza, a szkoda jest ich mało. Jeżeli chodzi o kwestię ilości chętnych do pracy jest ich tylu, że nie możemy przyjąć do pracy wszystkich.
Francz 2016-10-19 13:57:51
Sam siebie oszukuje sz Grochola. .....tylu chętnych że nie możemy wszystkich przyjąć. .. Koń by się uśmiał. Dobra zabawa z tym grochola. Jak tak czytam te wpisy to normalne śmiech ogarnia. Odnoszę wrażenie jakby to było idealna firma tylko dlaczego nie chcą tam pracować? Nie oszukuj grochola bo jak jest to ja wiem. Mam jeszcze kontakt z dziewczynami i wiem jak jest. Nic się nie zmieniło. Idealny grochola śmiech
3
Zespół Grochola 2016-10-19 14:57:37
Rozmawialiśmy dziś o Pani sytuacji w Zespole. Jest nam niezmiernie przykro, że nie może się Pani pogodzić z rozejściem naszych dróg. Skoro jak Pani pisze, Koleżanki zostały to znaczy, że jednak nie jest tak strasznie. Szczególnie, że nastąpił wzrost wynagrodzeń. Praca jest wymagająca i nikt tego nie kryje. Sprzedaż dziś to sztuka, nie tylko stanie za ladą i podawanie towaru. Życzymy Pani sukcesów zawodowych.
Fgf 2016-10-19 15:37:16
Boże co za kłamstwa, rozmawialiśmy z zespołem. Ha ha ha ha ha ha
Chyba grochola i jego żona to jest zespół
Zespół wspaniały
2
Zespół Grochola 2016-10-19 15:49:29
W skład Zespołu Grochola:

Prezes Zarządu
Główny Technolog
Kierownik Zakładu
Specjalista ds. HACCP
Manager Regionu

Oczywiście nie wszyscy są na miejscu, każdy z nas ma swoje zadania. Jednak konsultujemy się z osobami będącymi w Zespole Grochola według zakresu wiedzy i kompetencji poruszanych tematów.
Lg 2016-10-19 16:19:13
Jasne wiecie co Zespole probujecie sie wybielic ale i tak wam sie nie uda ludzie ktorzy pracuja albo juz odeszlu od Was maja swoje zdanie na ten zaklamany zespol.
2
.... 2016-10-19 16:38:34
" Szczególnie, że nastąpił wzrost wynagrodzeń" ale wzrost dla rządzących ? Czy juz szukacie głupich do pracy na święta a później mandat mandat i pensje znow wroci do tej co teraz smieszne sa te podwyzki ktorych nie widać ale milo ze pamiętacie w ogole o pracownikach i piszesz tu kierownik o wzroście czekamy :D
2
Zespół Grochola 2016-10-19 21:25:45
Drodzy Bib, Lg i ..., Lubimy odpisywać na posty ze słowem kłamstwa. Cóż to wasze opinie, do których macie prawo. Jak zostało to podkreślone nasi byli i obecni pracownicy mają wyrobioną opinię na temat Zespołu Grochola tak jak i na temat osób wchodzących w jego skład. Znamy opinie na temat swój i zakładu, wielokrotnie słyszeliśmy je kiedy myśleliście, że nikt nie słyszy. Łatwo obrażać ludzi za ich plecami, tak jak łatwo patrzeć im w oczy i udawać sympatię. Brak szczerości w stosunku do przełożonych to nie problem Naszej Firmy. To standard w większości firm na całym świecie, w stosunku do każdego przełożonego, który oczekuje zaangażowania i dokładności w pracy oraz sumienności wykonania obowiązków. Wiemy to, tak jak i Wy.
Co do mandatów. Kary porządkowe są za rażące uchybienia nie za błahostki. Wpis o podwyżkach wynagrodzeń dotyczył sklepów.
Osób do pracy na święta nie potrzebujemy. Potrzebujemy ludzi do pracy na stałe, rozszerzyliśmy asortyment i otwieramy nowe sklepy. Takie działania wymagają zwiększenia zatrudnienia. Jak zapewne wiedzą nasi pracownicy, pracy w piekarni mamy coraz więcej, jednak nie każdy nadaje się do ciężkiej pracy.
Nie uznajemy pomówień i obrażania, zwłaszcza anonimowego atakowania osób. Osoby kryjące się za nickami nie są wcale tak odważne i nienamierzalne jak im się wydaje. To forum ma za zadanie wymianę konstruktywnych opinii.
Przepraszam jeśli dzisiaj kogoś rozczaruje poza Panią o nicku .... oczywiście, która widziała widocznie jak odpisywałem na posty w biurze. Życzę Wszystkim Paniom miłego wieczoru. Pozdrawiam Kierownik Zakładu.
.... 2016-10-20 19:12:30
Kary porządkowe czyli w jakiej maksymalnej wysokości mogą być dawane ? Czy kodeks pracy nie mówi nam o tym ze kara porządkowa może wynieść 1/10 wynagrodzenia . Czyli wnioskując ze jak ktoś w firmie dostaje 500 zl to wysoko zarabia śmiech na sali bo teraz każdy tu pisze jaka jest tam prawda a Ty kierownik tylko się ośmieszasz odpisując ze tak ładnie wszystko wygląda .
2
Zespół Grochola 2016-10-20 20:13:13
Co do kary porządkowej oczywiście zgadzamy się, są jednak jeszcze inne możliwości kar dyscyplinarnych, które przewiduje kodeks pracy za przewinienia pracownika. Jednak nie stosujemy, żadnej, która nie jest konieczna.
Co do śmiechu mam swoje zdanie ;) wystarczy, że odwrócę się plecami do rozmówcy i wiem, że się uśmiecha. Podążając tym tokiem rozumowania mamy samych zdrowych pracowników. Niestety zdrowie i odwaga nie zawsze są wprost proporcjonalne. Tak jak wykonywanie pracy, nie zawsze oznacza staranne i sumienne jej wykonanie.
To pracodawcy odpowiadają przed kontrahentami, a pracownicy przed pracodawcami. Dlatego płaca podzielona jest na podstawę i premię. Jeżeli moja wypowiedź jest zbyt mało wyczerpująca zapraszam jutro do biura wszystko sobie wyjaśnimy jak zawsze.
....... 2016-10-20 21:54:30
Jestem w szoku co ty (usunięte przez administratora).piszesz groszek
Proszę usiądź wygodnie i przeczytaj to sobie co ty piszesz ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
2
....... 2016-10-20 23:21:00
(usunięte przez administratora) przeczytaj to co napisałeś proszę i się zastanów ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Jesteś żałosny
2
Zaufana 2016-11-04 22:57:34
Witam.Mam pytanie czy można do was wrócić do pracy.Pracowałam u was krótko ale nie odpowiadały mi godziny pracy.Bardzo bym chciała wrócić ale na inny sklep.Czy jest taka szansa.
Zespół Grochola 2016-11-05 09:57:02
Jeśli się Pani do nas zgłosi rozważymy tą propozycję.
Zaufana 2016-11-05 18:28:20
Na pewno sie zglosze mam przyjechać czy telefonicznie.
Lg 2016-11-11 18:11:18
Czy w sprawie porzucenia pracy bo miało się problem a nie pogadalo się z managerem a chce się wrócić do pracy kto ma decydujący głos szef czy manager do kogo się udać?
3
Zespół Grochola 2016-11-14 10:55:05
Decyzja należy do Managera.
Lg 2016-11-14 16:23:20
Do managera ja myślałam ze prezes i żona prezesa ma decydujący głos.Ale z ta menagerka nieda się pogadać.Panie prezesie to już wiadomo dlaczego się zwalniamy jak decyduje manager a nie szefostwo .
1
Zespół Grochola 2016-11-14 17:22:45
Lg to nick. Nie wiemy kto do nas pisze i jakie były przyczyny odejścia. Osobami kompetentnymi pracującymi w terenie są Managerowie. Jeżeli chce Pani omówić swoje spostrzeżenia proszę o umówienie się na spotkanie przez biuro.
Piorun 2016-11-14 20:41:09
Jestem waszym pracownikiem.Pisze w obronie tych dziewczyn co się zwolnily a chcą wrócić bo zwolnily się bo miały problem i załamanie a niewiedzialy z kim otym porozmawiać to pochopnie się zwolnily a teraz chcą wrócić. A sprawę ta by chcieli załatwić z prezesem i jego żona a nie z managerem który nieda szansy tylko skreśla. A co z tego co wiem i piszą ludzie to p.menager nie jest dobrym człowiekiem......
.
2
Lg 2016-11-15 15:09:34
No dobrze żeby się zgłosić do menagera ale ona niejest ugodowa osoba i nie jest lubiana na punktach.To czy ona wyslocha co się stało itd
2
Zespół Grochola 2016-11-15 16:56:39
Drodzy Państwo. Rozważania na forum w kwestii powrotu do pracy nic nie zmienią. Pani Manager jest osobą profesjonalną i posiada kompetencje do podejmowania decyzji. Prosimy o kontakt i rozmowę, wtedy uzyskają Państwo wszelkie odpowiedzi i sytuacja się wyjaśni.
Piorun 2016-11-15 23:14:49
No to kiedyś się okaże czy jest tak ugodowa I dostępna do byłych pracownic..... dziewczyny no to dzieła zobaczcie czy tak będzie trzymam za was rece

2
Piorun 2016-11-17 07:59:23
Hej dziewczyny i co była ktoras na rozmowie z menagerka.......
Ciekawisia 2016-11-17 15:22:13
Witam ile zarabia pomocnik piekarza przez okres zlecenia a ile na normalnej umowie ?
Jakie godziny pracy jakie zmiany
Zespół Grochola 2016-11-17 19:33:58
Pomocnik piekarza to nie jedno stanowisko i nie jedna zmiana. Zapraszamy no rozmowę lub proszę przesłać CV. Wszystkie szczegóły ustalimy w czasie spotkania.
Zostaw swoją opinię o Jan-Dar Sp. Z o.o. - Szubin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jan-Dar Sp. Z o.o.