brak logo

Daicel Safety Systems Europe

Żarów

Opinie o Daicel Safety Systems Europe

ktos 2009-05-27 23:39:33
to nie miejsce pracy to prawdziwy oboz pracy!!jedyne co JESZCZE moga tam robic pracownice to oddychac!!sa pomiatane i ponizane.panuje tam totalny (usunięte przez administratora).a kierownicze stanowiska zajmuja tylko najwieksze bezmozgie wazeliny ktorych poziom inteligencji siega depresji.DAICEL TO (usunięte przez administratora)!!
mala 2009-07-08 17:16:18
Nie wiem jak tam jest w tym (usunięte przez administratora)y, bo mnie do niego nie przyjęli, ponieważ nie miałam doświadczenia w produkcji.
anonim 2010-01-11 16:34:50
do pracy na produkcji nie potrzeba zadnych kwalifikacji bo co to za filozofia wsadzić coś do maszyny i wyciągnąć ważne by pani nie była rozgarnieta ,bała sie odezwac , niewiedziala jakie ma prawa, i klaskała bardzo glośno na słowo kaizen , co do kadry kierowniczej to brak slow a dialog z nimi przypomina sciane żelbetonową
anonim 2011-11-16 18:32:23
Mnie tam przyjęli choć doświadczenia nie miałam. Nie tylko to kryterium jest zatem brane pod uwage. Mnie maglowali na rozmowie kwalifikacyjnej ze 30 minut, wszystko ze szczegółami ;O. Jeżeli ktoś ma problem z transportem na strefe to może się do mnie odezwać ja jeżdzę ze Strzegomia, także możemy się dogadać - pro(usunięte przez administratora)
anonim 2011-11-17 11:13:59
Ciekawe to co tu piszecie, jedni mówią, ze ich nie przyjęli bo nie mieli doświadczenia na produkcji, gówno prawda, bylam na rozmowie dwa tygodnie temu, mieli przyjac 10 osob, przyjeli tylko 3 i to te które sa ledwo po szkole, bez zadnego doswiadczenia. Czyli z tego załozenia wychodzi ze najlepiej byc po podstawowce. Moze ja nie pracowalam nigdy na produkcji, ale w ciagu dwoch lat pracowalam juz w kilku miejscach.
gosc 2011-12-12 16:58:01
ja tam jutro na rozmowe sie wybieram wiec zobaczymy jak bedzie. Ale wasze opinie o tym obozie pracy mnie nie zaskakuja bo tak wszedzie jest z tego co słyszalem, A japońce lubia tak pomiatac ludzmi. Więc do usłyszenia
x7kwachu 2013-08-29 18:01:48
Sprawdziłem opinie na temat wszystkich firm żarowskich na strefie i tak jak przypuszczałem wszyscy są negatywnie nastawieni do nich nie dla tego , że jest tam ciężko tylko dlatego , że wciąż na świecie są ludzie , którzy w internecie czują się jak jakieś Bóstwo i plotą głupoty .. bo to zarobki małe .. bo praca za ciężka..
aż szkoda mi , że część naszej populacji to po prostu typowe przygłupki , którzy by chcieli zarobić a się nie narobić . Czasy PRL-u się skończyły.
1
jeż szczepan 2015-01-20 16:52:47
a ktoś z was orientuje się może czy aktualnie firma Daicel Safety Systems Europe Sp. z o.o może szuka jakich nowych pracowników do siebie? bo jeśli tak to bardzo byłabym chętna i skłonna takie zatrudnienie od ręki podjąć. podstawowa sprawa, jakich pieniądzy netto mogę się u nich netto spodziewać na starcie>
a 2015-01-24 00:00:42
Na początek pracuje się przez podfirmę, umowy śmieciowe typu tydzień,dwa tygodnie, później miesięczne, następnie po półtora roku można zostać przejętym na umowę podpisaną przez Daicel. Podfirma- najniższa krajowa, Daicel- trochę więcej. Z tego co się orientuję to na tą chwilę przyjęcia są.
tf 2016-05-06 11:57:58
@bartek a moze interesowalaby Cie oferta dla technika utrzymania ruchu? oferuja atrakcyjne warunki zatrudnienia, opieka medyczna, pakiet socjalny, dofinansowanie dojazdów do pracy
tomek 2016-11-30 15:39:39
A jakie kolego tam są stawki na dziale UR? Aktualnie posiadam 7lat doświadczenia w działach UR , uprawnienia gazowe , elektryczne , kompresory, wózki widłowe elektryczne oraz gazowe z wymiana butli.
Zostaw swoją opinię o Daicel Safety Systems Europe - Żarów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Daicel Safety Systems Europe