arvato Polska

Poznań

Opinie o arvato Polska

ciekawa 2017-05-24 22:01
jak wygladaja zarobki w strykowie? sa jakies premie? jak z podstawa?
czy te paczki sa lekkie tak jak pisza?
Poinformowana 2017-05-25 09:52
Nawet podwyżkę dostaliśmy :d
Premie sa I jest ich kilka więc jakieś na pewno dostaniesz :)
Paczki ciężkie nie sa. Ogólnie praca całkiem fajna
takierealia 2017-05-25 10:07
Podwyżki? Aneks dostałeś/łaś? Bo póki co to tylko powiedzieli o podwyżkach i nikt nic nie wie i póki co cisza
5
従業員 2017-05-27 17:31
Jeśli firma chce być konkurencyjna w stosunku do innych magazynów, to podwyżka powinna być znaczna, ale pewnie nie ma sie co spodziewać wiecej niż 100 zł brutto zapewne... Jeśli tak będzie to nie tylko firma strzeli sobie w stopę i się ośmieszy, ale zakpią sobie z pracowników co w perspektywie zbliżającej się wyprzedaży może rokować niezbyt dobrze dla nich... Pewnie w poniedziałek już wszystko będzie jasne...
4
Xyz 2017-05-28 11:08
Wiekszosc czeka do aneksow jak dadza smieszne podwyzki to malo kto tam zostanie...
7
mama 2017-05-29 14:51
z packa też odejdziemy jak b ędą śmieszne podwyżki .Wszędzie jest więcej niż w arvato
5
Ciotka 2017-05-29 21:20
Myślicie że zrobicie ARVATO na złość jak odejdziecie? Na wasze miejsca już czeka ukraina która za mniejszą stawkę zrobi więcej niż wy z pocalowaniem ręki. Nikt za wami nie będzie płakał
5
Wciąż pracująca 2017-05-30 19:17
To sobie zatrudnijcie Ukrainę bez łaski zobaczymy wtedy kto za kim będzie płakał!!!!!!
5
Wciąż pracująca 2017-05-30 19:23
Dziwi mnie jeszcze tylko że z Ukrainy nic ma jeszcze liderów i kierowników operacyjnych,myślę że pracowaliby za mniejsze pieniądze jak np. Liderzy A uwierzcie mi że wiem ile zarabiają i liderzy i kierownicy
2
Pracuje 2017-05-31 11:34
No wlasnie przeciez skoro ukraincy sa w stanie zastapic nas to ich pewnie tez. Niektorzy liderzy powinni miec taka pensje jak my, jedni jak jest potrzeba robia wszystko a inny tylko chodzi i gada bzdety I nie wie co sie dzieje... lider liderowi nierowny, brawo dla tych ktorzy sie angazuja I przychodza do pracy pracowac.
Gall Anonim 2017-05-31 13:10
Witam! Czy mógłby mi ktoś napisać jakie są zarobki w tej firmie? Czy są jakieś nadgodziny? Na ile zmian i czy praca też w weekendy? Chodzi mi o Arvato w Komornikach/Plewiskach
Pozdrawiam.
Wujek 2017-05-31 19:55
No to sluchamy ile zarabiają liderzy i kierownicy?
Są teraz przyjęcie więc może wystartuje :D
1
Ok 2017-06-01 04:59
Also można nawet ustukac 3000 netto pracuję baja na fajkę można wychodzić
1
Xxx 2017-06-01 19:56
W also 3000 na reke, dobre sobie.
1
ciekawa 2017-06-02 13:40
na jakie zarobki można liczyć w dziale personalnym na stanowisku aystenckim?
Byly pracowbik 2017-06-02 20:34
Macie lekkas prace nie musicie dzwigac. Nie macie tskze nocek. Moum zdaniem wybagrodzenie adekwatne do wykonywanej pracy.
1
Ujjj 2017-06-05 18:53
Stawia sie nowe arwato w Strykowie Ale przez panią menadżer nikt JUŻ tam nie pójdzie chyba że z łapanki bo już takich takich przyjeli.każdy normalny nie będzie tu pracował
3
World 2017-06-07 17:08
Popieram w 100 procentach takiej (usunięte przez administratora) wrednej nigdzie nie ma
2
Chory system 2017-06-08 19:22
To jej sprężyna długo nie narobi reżim ona wprowadza
2
Maska 2017-06-08 21:18
Fajna firma ale opinie są tak diametralnie różne , że nie wiadomo co mysleć! Teraz widać jak ktoś jest dobry to chwali firmę.
1
Xyz 2017-06-09 07:52
Najlepiej wszystko krytykować...części z Was to się po prostu nie chce przychodzić do roboty. Zarobić Ale się nie narobić...szkoda, że jak do Anglii ma zmywak jeździcie i zapieprzacie po 14 godzin to jest dobrze...A anglik za te pieniądze też do roboty nie pójdzie. Ludzie trochę pokory. Patrząc na to że jest to praca w magazynie to jest ok, paczki sa lekkie część ludzi też w porZądku. A to że raz na jakiś czas dadzą coś małego, to ok nie jest to nie wiadomo co, ale mogą też tego nie dawać więc nie ma co krytykować ciągle. Miejcie też trochę szacunku do siebie, uśmiechnijcie się zamiast dogadywać po kątach A będzie nam się pracowało lepiej!
3
Rok 2017-06-11 09:50
Praca w niedziele i święta po 12 godz. Nie polecam
8
Maska 2017-06-12 11:53
@Xyz Chciałbym przyłączyć się do tej opinii. Tak niestety wygląda rzeczywistość w firmie. Trochę więcej pracy a już larum się podnosi, nie potrafimy uszanować dobrego miejsca pracy. Każdy w zakresie swoich obowiązków ma punkt o tym, że wykonujemy polecenie kierownika!!!!
2
Nara 2017-06-15 12:26
NO brygadzistka z pika dał popis na integracji ha hha magazyn cały huczy
3
Realista 2017-06-17 12:12
Arvato stryków city
Realista 2017-06-17 12:14
Wyrabiaja jak cwaniakuja na najlepszych zleceniach a pozniej ten hlam co zostanie ktos musi robic
Kandydatka 2017-06-18 18:25
Czy aktualna jest jeszcze oferta dla konsultanta z językiem niemieckim w Szczecinie? Jaka to jest firma?
yuk 2017-06-28 13:35
W Holandii na Venlo potrzebują
Ciotka 2017-06-29 09:51
A gdzie ja będę miała lepiej niż w arvato :)
2600 na ręke bo robię 200 % normy a skoro wy nie dajecie rady to se idzcie do komputerów wieśniaki
Moralistka 2017-06-29 11:25
Arvato to lider na rynku usług outsourcingowych w wielojęzycznej obsłudze w contact center. Myślę, że niektóre osoby z forum pomyliły miejsca pobytu.
Ciotka 2017-06-29 12:07
Brawo Wy bo to właśnie większość ze starej załogi szkoliła Ukrainę.
Więc MAMO, możesz być z sobie dumna za ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktory powstał dzięki Wam :)
Ciotka 2017-06-29 12:07
Brawo Wy bo to właśnie większość ze starej załogi szkoliła Ukrainę.
Więc MAMO, możesz być z sobie dumna za ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktory powstał dzięki Wam :)
xx 2017-06-29 22:28
Moralistka, call center to tylko jedna z usług, którymi zajmuje się Arvato. Inną jest logistyka. Polecam się doinformować.
O..matko 2017-06-30 14:25
1550 zł na rękę na początek. pensja po 2-3 latach podstawy 2000 zł. To jest jakiś żart...
1
Mini 2017-07-05 11:37
Czy ktoś pracuje w zernikach koło poznania w arvato pracy niema a jak przyjdzie jesień to będą potrzebować
Maska 2017-07-05 12:37
Ile można wyciągnąć na stanowisku pracownika kompletacji i pakowania odzieży? Jaka umowa jest podpisywana , zlecenie czy na czas określony? Dzięki za pomoc.
Justyna 2017-07-07 12:55
Czy mogłaby dowiedziec się ile zarabia lider ?
MIMI 2017-07-10 12:41
Arvato Polska to bardzo fajna firma z mądrymi zasadami.
1
ona 2017-07-14 14:07
a jak wyglądają badania lekarskie do arvato?
Amator 2017-07-14 22:29
Czy może mi ktoś wyjaśnić przyczynę tak długiej listy ofert pracy? Czy jakieś nowe projekty mają? Słyszałem sporo dobrego o firmie i właśnie aplikowałem, ciekawy jestem czy dostanę tu pracę?Jak się w firmie pracuje?
Bhp 2017-07-21 11:50
Do Amator

Bo w Strykowie już zaczęli zwalniać pracowników
2
Łódzkie 2017-07-21 11:56
Patrząc na to jak firma postępuje z pracownikami, jakie są układy wewnątrz, powinno być "Arvato, praca na żarty"
2
Nick 2017-07-21 12:11
Niepowazna firma. Zatrudniaja, zwalniają, znów zatrudniają i zwalniają. Dla tych co poszukują stalosci, nie polecam.
Ktoś pytał czy pączki ciężkie. Zależy pewnie od osoby. Zróbcie eksperyment: naladujcie do pudła ciuchy na maksa i przez kilka godzin podnoscie i opuszczanie. Będziecie wiedzieć czy dla Was to ok czy nie.
1
xx 2017-07-21 17:42
A to kogo zwolnili? O co chodzi?
Run away 2017-07-22 16:24
No tą rudą chudą z paka chcą ponoć zwolni i te jej kolezanki sciemniary tak slyszałem jak mowili liderzy. Chodzi ponoc i kabluje do kierownika
1
xx 2017-07-22 20:45
od jakiego lidera?
Bhp 2017-07-24 12:19
Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Zabawne.
1
Adrian 2017-07-25 07:06
A myslisz ze ktos bedzie płakał jak odejdzie z firmy w ktorej slabo placa. To pracodawca bedzie płakał ze nie dogaduje sie z Ukraina ze robia bledy ktore suma sumarow odbije sie w cyferkach magazynu. Nie pozdrawiam cie ukraińska zdraiczyni
Ciotka 2017-07-25 15:36
Nadal nie rozumiem czemu jak Ci mało płacą to nie zmienisz pracy? Sam sobie zaprzeczasz.
Praca fajna, dzwigać nie trzeba, ludzie sympatyczni.

A Ukraina była i będzie bo jest tańsza i bardziej im zależy na pracy niż większość Polaków pracujących w Arvato.
Klakier 2017-07-25 16:24
Praca w firmie normalna, ale ma wadę ponieważ trzeba ją wykonać. Jak się niektórym nie chce pracować tylko obgadują kolegów to kończy się kłopotami z firmą.
Zostaw swoją opinię o arvato Polska - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie arvato Polska