arvato Polska

Poznań

Opinie o arvato Polska

qwerty 2017-03-20 07:02
Widzę że tutaj wypowiadają się Panie co własnych problemów nie mają . Od kiedy wyleciało parę osób to atmosfera się polepszyla. A przedewszytskim pozdrawiam kiernictwo za ten ruch
2
Masakra 2017-03-20 07:11
Jak ona jest piękna to ja jestem modelem wiadomo znów lider pisał każdy wie który.albo sama sobie slodzi
3
zadowolony 1970 2017-03-20 07:12
Boże tyle nienawiści w tobie. Wracaj do orki bo widać że duży świat i praca w duże firmie to nie dla Ciebie. Sądzę że na miejsce tych co zrezygnują to osoby z Ukrainy wpadną z pocalowaniem ręki bez dyskusji czy bułki były złe. Polacy tylko do swojego gniazda robią a jak pojadą zagranicę to potulnie jak baranki PiS niej będziecie płakać że pracy nie macie
były pracownik 2017-03-20 07:21
Niech idą do corninga 3zmiany i po 12godzin czasami jak tacy mocno sa
2
Ucho 2017-03-20 09:06
Żałosne. Piękna dobre hiiiiiiiiiii
4
E 2017-03-20 09:43
No to cienka jesteś. Ja mam norme ponad 50-60/h i zarabiam koło 2000 już z weekendami + 75 za obecnosć. Postaraj się lepiej i bardziej. Jak pracujesz to tak masz
pack 2017-03-20 09:54
A Ty umiesz coś więcej niż tylko kopiuj wklej? Jak mnie się jakaś praca nie podoba to ją zmieniam a nie krytykuje. Pakowanie mnie się podoba, super atmosfera, super kobitki, super kierownictwo, a Ty tylko umiesz narzekać.
"UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie arvato Polska"
Jak na razie w Twoich wypowiedziach brak czegokolwiek sensownego więc się zamknij.
To Ty zmień nicka na "ciemniak ze wsi".
uiop 2017-03-20 11:11
Masz rację qwerty. Każdy ma wreszcie pracę i to ona czeka na nas, a nie my na nią.
Brava dla z kiero z Głowna i rudej za taką decyzję.
Zuzanna 2017-03-20 12:00
Bardzo Was proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Niech to forum pomaga osobom zainteresowanym pracą w firmie. Co możecie powiedzieć na temat dobrych stron pracy w arvato Polska?
pack 2017-03-20 17:57
kopiuj wklej... To się nazywa cytat. Czasem się ich używa, żeby prowadzić dyskusję, a nie monolog. Na przykład po to, żeby poznać opinię innych na jakiś temat i podejście np. do warunków pracy. Także przez krytykę.
Enenka 2017-03-20 19:51
Ja nie rozumiem tu jednego. Jak to możliwe żeby człowiek był w pracy, pracował a po otrzymaniu paska okazuje się ze ma rzutem nieobecnosc nie usprawiedliwiona. Takich cudow nie było w zadnej poprEdniej pracy-a tu tak jest. I nie masz możliwości nawet odzyskania kasy za ten dzień , ani nie mogą ci zlikwidowac nn- bo nie, bo ktoś postanowil ze jednaj nie było cie.. jak to możliwe
3
Zadowolona 2017-03-20 22:42
Narzekacie jak diabli. Wejdźcie na olx powysylajcie Cv i zobaczymy czy tak walić będą do was telefonami. Praca ok wypłata na czas ko ko 2 tys jak ktoś chce pracować to wszędzie będzie pracował tylko szkoda że tyle błota robicie na tym necie. Sami stwarzacie taka atmosferę a później dziwicie się że praca zła kierownictwo itp niektórzy znacznie mniej zarabiają ile ludzi na zlecenie robi a wam źle i zle
1
opserwator 2017-03-20 23:20
Komus zwracasz uwage na literowke a sama z bledami piszesz. No zastanow sie troche
Nie ładnie 2017-03-21 07:07
Ogarnij sie wiem kim jesteś
2
koniec dla kolesiostwa 2017-03-21 12:24
A ja wiem kim ty jesteś najwięcej masz do powiedzenia j ak zebrania robią. Trudne nie bylosie domyslic . Ferment tylko siejesz.
1
Zadowolona 2017-03-21 12:26
Nic nie wiesz i nic nie umiesz. Widzę jak pakujesz i jednynie do czego się nadajesz to żeby pakowali ciebie w d...
1
Iiiiiiiiiiiii 2017-03-21 13:26
Może ktoś by się wziął.za panie brygadzistki. Z pika te puszyste bo wybierają zamówienia ...........sa trzy
6
Inna 2017-03-21 21:26
Puszysta się nie nadaje. Slyszalam jak lider jej zwrócił uwagę ze rozmawia przez telefon a ona w ryk. I jak ona wygląda przy ludziach , wstyd
3
Zuzanna 2017-03-22 09:16
Proszę Was o zachowanie kultury wypowiedzi. Niech to forum rzeczywiście pomaga osobom szukającym informacji na temat pracy w firmie. @Zadowolona rozumiem, że Tobie odpowiada praca w arvato Polska. Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach?
Halina 2017-03-22 10:33
Prosze zachowac troche szacunku. Nie oceniamy ksiazki po okladce !!! Ogarnijcie sie !!!!
Halina 2017-03-22 10:37
Przestancie trolowac to forum i raz piszecie o brygadzistkach packa teraz picka a za chwile o brygadzistach wysylki ludzie dajcie spokoj tym ludziom oni pracuja i to liderzy ich ocenia a nie wy wiec nie ma sensu oczerniac ich na forum bo i tak nic to nie zmieni...
2017-03-22 15:25
Będzie dobrze kobity się rozchodzą ,przez zimę się za stały.jak ruszą na pika to jak pociski.wszystko krok po kroku by tarcie dobre było a na lato bikini.
2
Poprawmy ustawmy 2017-03-22 16:00
Może poruszymy temat świąt ,grafiku ,Wszystkich niedziel o tym nikt nie piszę.że zaraz ludzi tam nie będzie.wszyscy mają zamiar uciec.że szukają sobie innej pracy .że magazyny się budują więc wybór będzie duży.że atmosferą jest do kitu kierownictwo wszczycy kierujący tym czymś maja gdzieś nas zwykłych pracownik ów .chyba jak mamy walczyć to tylko o poprawę ,oto by nam się dobrze pracowało
3
Masakra 2017-03-22 16:48
Brygadzistki się nie nadają, liderzy sie nie nadają kierownictwo też to czemu jeszcze siedzicie w tej firmie? Pomyślcie co o was zwykłych szarych pracowniksvh mówią jak tamci są beznadziejni. No to tyle.
Nigdzie nie jest i nie będzie super. Nauczcie się że do pracy idę zarobić żeby żyć a nie po to żeby żyć tam. Ale widać nie macie innych problemów jak Brygadzistki w firmie i nawet swój wolny czas musicie spędzić na wypocinsch tutaj
1
sendi 2017-03-22 19:19
Brawa dla panów magazynierów z komornik. Panów M M M pracują za dwie zmiany. Łapka w górę.
8
0Ppppp 2017-03-22 20:02
No chyba za 10 lat bikini
2
nmvg 2017-03-23 01:01
"Nigdzie nie jest i nie będzie super. Nauczcie się że do pracy idę zarobić żeby żyć a nie po to żeby żyć tam."

A jednak, to w pracy spędzasz 3/4 swojego życia i jesteś tam częściej, niż we własnym domu, może to jednak nie takie oczywiste, że nie powinno być dobrze. Gdyby więcej pracowników nie zgadzało się na pewne rzeczy i walczyło o swoje, to nie byłoby tylu złych firm, łamiących ich prawa (nie mówię, że ta firma łamie prawo, bo nie, ale ogólnie). Najczęściej warunki są złe tylko dlatego, że ludzie się na nie godzą.
1
Adi 2017-03-23 08:26
Zgadzam się . Magazynierzy ze zmiany lider. M są super. Zawsze z poczuciem humoru , nic nie jest im za ciężko zrobić. Jako chyba jedni z nie wielu wprowadzają pozytywną atmosferę.
4
CN 2017-03-23 09:51
To prawda . Super goście
2
Masakra 2017-03-23 11:33
Jakie 3-4?? Co 8 godz na dobę to jest aż tyle 40godx w tygodniu a w miesiącu ok 160. Jeszcze są urlopy chorobowe na serio w pracy spędza się mało czasu. Arvato nie łamie prawa. Arvato nie wymyślą tego że ludzie zachowują sir chamsko. Najbardziej chamowaci są na niższych szczeblach.
Owszem praca to część życia jak ma się firmę. Ale nie w zwykłym magazynie. Robicie z tego nie wiadomo co. Wad zabraknie i będzie upadek ludzkości.
Zresztą nikt ślubu nie brał z arvato.
Zuzanna 2017-03-23 12:40
@Adi rozumiem, że odpowiada Ci atmosfera panująca w pracy. A możesz powiedzieć coś o warunkach zatrudnienia w firmie?
MMM 2017-03-23 14:19
Dziekujemy za pozytywną opinie , magazynierzy z Komornik. MMM
2
nmvg 2017-03-23 15:48
"Jakie 3-4?? Co 8 godz na dobę to jest aż tyle 40godx w tygodniu a w miesiącu ok 160. Jeszcze są urlopy chorobowe na serio w pracy spędza się mało czasu. Arvato nie łamie prawa. Arvato nie wymyślą tego że ludzie zachowują sir chamsko. Najbardziej chamowaci są na niższych szczeblach. "

Przecież napisałam, że nie łamie prawa. 3/4 to była przenośnia, ale weź też pod uwagę czas spędzony na dojazd, na szykowanie się do pracy i tak dalej, wszystko co z robotą związane. No i w Arvato nie pracujesz 40 godzin w tygodniu, często więcej, tak samo jak - nie raz i nie dwa - więcej godzin w miesiącu, niż 160. Jak ktoś pracuje maks cztery, pięć dni, to może ma wrażenie, że spędza tam mało czasu, gorzej, jak robisz siedem, osiem czy dziesięć pod rząd. Nie twierdzę, że ktoś z wyższych szczebli zachowuje się chamsko, bo na ogół tak nie jest i wcale nie popieram buczenia na kierowników. Ale nie wmawiaj nikomu, że praca nie jest częścią życia. Nieważne, jaka.
Ojjjjjjj& 2017-03-23 18:16
Ty buraku na wyższych stanowiskach, sa chamami zero kultury dzień dobry to już przeszłość.ogarnij się wiadomo kto tu piszę.kierownictwo liderzy i ci wyżej i może z dwie osoby pracujące
3
Matka 2017-03-23 18:21
Czyżby kierownictwo się odezwało ,niemożliwe że dopiero teraz ,ludzie gdyby było dobrze w tej firmie w STRYKOWIE to nikt by źle o niej nie pisał ale widocznie jest tragicznie skoro piszą tu różni ludzie?czemu nikt nie pisze o innej miejscowości?polecam dyrekcji przyjrzeć się bliżej temu oddziałowi
2
Kama 2017-03-23 19:14
POPIERAM!!! MILI , POMOCNI , UŚMIECHNIĘCI I PRZYSTOJNI =D !!! :P
2
Yy 2017-03-23 20:30
Nikt nie czyta takich długich wypocin
1
SSS 2017-03-24 09:50
Lubię ja uzupełniają pack . Wprowadzają dobry humor i lepiej się pracuje . Ma się wrażenie , że lubią swoją pracę i nas. Pozdrawiam magazynierów ze zmiany L.M
2
MlodyiAmbitny 2017-03-24 10:14
Co Ty za glupoty wypisujesz? Jakie wiecej? Wiesz czlowieku co to srednia? To policz sobie ile SREDNIO pracujesz. Nie wiesz? To Ci powiem: 40 godzin tygodniowo i 168 miesiecznie no a moze jestes z ukrainy to wtedy tak. Tu nikt nigdy nie ZMUSZA do pracy w nadgodzinach. Co Wy cpiecie ze takie glupoty wypisujecie? Polowa ludzi tu piszacych ma tskie myslenie ze do konca zycie bedzie zapieprzac za minimalna krajowa. Zmiane zacznijcie od siebie a potem oczekujcie ze zmieni sie gora. Pozdro
..... 2017-03-24 11:48
Tzn że ty żyjesz tylko praca. Wstajesz rano mimo że idziesz na 14to o ku.. Znowu arvato i znosi robota i znowu to samo. Albo masz wolny weekend to zamiast odpocząć i nie gadać nie myśleć o magazynie to pewnie 3-4 rzeczy to praca.
Ja żyję inaczej dom sprzątanie gotowanie_uwielbiam to robić i mnie to relaksuje. Jeszcze wyjście na miasto spotkania z rodziną że znajomymi i jeszcze jak niektórzy mają dzieci i męża to nimi też trzeba się zająć.
Rodzina by ze mną zgłupiała jakbym ciągle arvato i Brygadzistki
Szkoda życia na myślenie o tym
MMM 2017-03-24 20:55
Również pzdr M z komornik:-)
2
nmvg 2017-03-24 23:18
Dużo się można widzieć z dziećmi jak robisz w każdy weekend niemal ;)
2
..... 2017-03-25 13:34
To w tygodniu masz wolne. Ja ci pracy nie wybierałam. Poszukaj takiej żeby mieć weekendy wolne. Alr wtedy też będzie źle bo nic załatwić nie można.
1
Pick stryków 2017-03-27 09:41
Praca super fajna atmosfera ludzie w porzadku ,a i pieniadze nienajgorsze ja sobie chwale a ci co nazekaja to im sie robic niechce
1
Tragedia 2017-03-27 15:29
Jeszcze trochę i nie będzie w Strykowie w arvato ludzi ta firma jest spalona.nikt onie będzie pracowal w święta a ni każda niedzielę i sobotę. Większość ludzi pójdzie na l4 albo się zwolni nie polecam tej firmy masakra i jeszcze atmosfera tragedia omijać
3
Reklama 2017-03-27 16:10
Jeżeli nie masz jeszcze pomysłu na święta , znudziła ci się rodzinka , masz dosyć już znajomych i wolnych niedziel to praca arvato jest właśnie dla ciebie
4
Pick stryków 2017-03-27 20:20
W swieta nikt wam nie kaxe pracowac a co do weekendow to wiedzieliscie jak podpisywliscie umowe wiec nie pier -locie jak nie paduje to wyp-alac a nie głupoty pisac hu wam w du
Oj 2017-03-27 21:23
To jes trafine super
1
word 2017-03-28 14:11
popieram poje ana firma
1
Pollolino 2017-03-29 12:49
Odradzam prace w Zernikach! Tutaj ludzi poprostu piorą mózgi, dziewczyny liniowe tzw. maja juz niezle pod sufitem. Nimcy każą im robic głupie rzeczy np. jak otwierac karto i z której strony a one w to uwierzyły . Ludzie do czego to dochodzi i jeszcze zeby szkop nami Polakami rozkazywał! Tak samo kierownik Grabki , niemcy mu głowe susza a on wprowadza różne zajkazy i obostrzenia. łącznie z niewnoszeniem na teren magazynu bizuterii czy tez zegarków,( wczesniej były telefony) a zaraz bedzie bielizna :P . Ludzie ogarnijcie sie i postawcie sie tym faszysta :D
1
Zostaw swoją opinię o arvato Polska - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie arvato Polska