arvato Polska

Poznań

Opinie o arvato Polska

Obserwator 2017-01-27 23:43
Ktoś ewidentnie próbuje zaszkodzić jednej pracownicy i sukcesywnie podstawa jej przyslowiowa świnię. Szkoda tylko, ze prawdopodobnie ta osoba już nie pracuje.
Szkoda, bo dziewczyna jest w rozsypce emocjonalnej.

PS. PAMIĘTAJCIE, ZE KARMA WRACA.
7
Mimi 2017-01-28 00:12
Skąd wzięła te normy? Teraz żeby zarobić 320zł brutto musisz spakować 54szt na godzinę przez 160 godz. Stryków się kłania.
hahaha 2017-01-28 11:17
Zgadzam sie z Pickprawcownikiem. Najlepsze jest to ze najwięcej obelg wrzucają ludzie którzy swoje maja za uszami.
bocik 2017-01-28 12:24
Negatywne opinie i szkalowanie osob na portalu nie najlepiej świadczy o pracownikach. Jesli powodowane jest to chęcią awansu to niestety nie tędy droga. Jesli nie podobają sie zasady pracy, firm ci pod dostatkiem w Strykowie. Pozdrawiam frustratów
3
pracownik 2017-01-28 14:45
Obserwator, co masz na myśli? Jakiej niby pracownicy?
2
Elcik 2017-01-29 12:54
ta ić do Amazon 160 na h
Maciek 2017-01-30 15:30
Byłem na spotkaniu z Moją koleżanką na początku grudnia ona dostała pracę po 2 tygodniach czekania ja czekam nadal pytam się od czego to zależy ?.Kolega z koleżanką ( inni) dostali pracę razem pod koniec Listopada razem... Nie rozumiem toku przyjmowania w tej firmie ( ARVATO STRYKÓW ) .W Azymucie przyjmują od razu a tutaj jakieś durne czekanie
1
Bond 2017-01-31 22:43
Hejka. To co się dzieje na magazynie między pakujacymi to jakiś koszmar
Jedna drugiej wbilaby nóż w plecy. Latanie z jeziorem do brygadzistek łganie branie na litość skamlenie...rzygać się chce...stare baby a zachowanie jak w przedszkolu. Wszystkie wszystkowiedzace przemądrzałe.... No może nie wszystkie są wyjątki... Dzisiaj jedna poryczala się ze musi doszkolic się na pakowaniu... Żałosne. Śmieszne i obrzydliwe. Stoję z boku i obserwuje jak baby robią sobie na złość... Pozdrawiam Stryków. Tylko się nie pozagryzajcie.
1
Alex 2017-02-01 20:58
PRZYJMOWANIE W TYM ARVATO TO JEDEN WIELKI CYRK PRZYJMUJĄ JAK CHCĄ WSTYD !
1
mini 2017-02-02 16:49
hej o kogo tobie chodzi o jaką pracownicę z działu asembi w żernikach co z tego wiem oni mają wolne zleceń niema i pracy tylko ciekawe kiedy będzie ty może jesteś magazynierem
Bucik 2017-02-03 13:26
Fajna firma i już złożyłam swoje CV na stanowisko z językiem niemieckim to może być konsultant lub opiekun. Może ktoś podpowie ile można dostać na godzinę?
adam 2017-02-05 21:44
Firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią ludzi w balona zapraszają na spotkanie rekrutacyjne po czym nie przyjmują lub przyjmą wybiórczo a nie jak w innych magazynach .
1
HR 2017-02-07 11:31
Od kiedy spotkanie rekrutacyjne = przyjęcie do pracy? Może nie spełniasz ich warunków po prostu. Poza tym w tej firmie potrzeba więcej kobiet niż mężczyzn.
Skoro w innym firmach jest inaczej to czemu akurat w tej chcesz pracować?
1
kkk 2017-02-07 17:51
Buahahaha, chociaz jedna porzadna firma co nie bierze kogo popadnie. Cale szczescie. Nieroby, lenie i cala reszta lepiej niech sobie idzie do Rabena. Mam nadzieje ze Kierownictwo wyeliminuje jeszcze tych leserow co zostali. Za 1 nieroba, ktos musi nadrobic prace.
1
andrzej 2017-02-07 20:32
ludzie jakie wy macie problemy
jest robota jest zle, nie ma roboty jeszcze gorzej.

@Alex moze sie nie nadawales ze cie nie przyjeli? ej serio ale chyba zadna firma nie musi przyjnowac kazdego kto zlozy cv

polakom to sie nie dogodzi. nie przyjeli cie tutaj to idz poszukaj sobie innej roboty a nie siedzisz na forum zamiast nowej roboty szukac
2
Alex 2017-02-09 21:20
To po co robią ludzią iluzję ze ich przyjmą? Poza tym z tego co widać przyjmują grubasow i jakos jest okej a osoby zaradne i chętne do pracy maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Lider Stryków 2017-02-10 06:17
Cieszę się Alexie że nasze piękne dziewczyny z HR'ów robią tak dobrą robotę i nie przyjmują takich prostaków jak Ty :)
3
pracownik 2017-02-11 13:26
buforek, zaledwie dwóm osobom nie przedłużyli umowy i bynajmniej nie bo taki był kaprys lidera. Nie znasz sytuacji, to po co komentujesz?
"Mogli ją za wygląd zostawić bo była dobra dupa" - wtf?
I z takiego podejścia jak twoje robią się gównoburze i ploty właśnie.
2
bibulka 2017-02-11 19:46
Większość komentujących negatywnie nie ma pojecia o czym pisze. Liderzy są spoko,każdego starają sie po ludzku traktować. Nowy lider z paka wymagający ale za to ma płacone. Z każdym można pośmiać sie i pożartować. Niestety większość nadużyła wolnej reki i teraz szok niedowierzanie.
1
packerek 2017-02-11 19:52
W każdym widzicie problem a nie w sobie...przykre jest to ze dochodzi do wyciągania nazwisk na publicznym portalu...generalnie ŻADEN lider nie robi większych problemów a sami pracownicy...trzeba wiedzieć o co walczą osoby które bzdury tu wypisują
1
Jc 2017-02-12 10:23
Jeden człowiek...jedna opinia. Każdy ma prawo do subiektywnych odczuć. Przeczytalam tyle cierpkich słów...tyle jadu w niektórych wpisach. Ale na szczęście, były też dobre i moim zdaniem rzetelne opinie. To jaka praca jaką atmosfera w pracy,to nie zależy od lidera (usunięte przez administratora) ...ale zależy od ludzi, współpracowników. Domagamy się szacunku od kierownictwa, liderów A sami szanujemy się nawzajem? Jesteśmy lojalni wobec innych? Kolezenscy? Każda decyzja, zwolnienie, budzi emocje...różne emocje i niestety te złe także. Może zastanówmy się trochę za nim będziemy kogoś oczerniac.. Lider Tomek, jest młodym człowiekiem, któremu chcę się chcieć...angażuje się w pracę, wyniki ale nigdy kosztem innych, krzywdzac innych. Jeszcze nie spotkalam się z sytuacją aby odmówił pomocy A pracujemy razem od początku firmy. I może pora zakończyć już ten cały jad, chorą dyskusję, która do niczego nie prowadzi...chyba tylko do nowych konfliktów...A jak pracować w takiej atmosferze?
3
Afg 2017-02-12 10:47
To pewno jakis półmózg z out. Chodzą z kąta w kąt i nikt ich nie pilnuje i sieją ferment. Powinni ich tam wszystkich wywalic a liderzy outa nie robia nic w tym kierunku
1
Ktoś 2017-02-13 07:49
Wiecie co jest najgorsze?
Że jesteście tacy wredni wszyscy.
3
Daga 2017-02-13 14:59
Ewe lina nie pisz takich bzdur o innych, przecież wszyscy wiemy ze to ty pracowalas z (usunięte przez administratora) razem w jednej firmie i sama sie nie nadajesz do niczego, nawet na brygadzistke
3
magda 2017-02-13 16:03
Arvato robi ludzi w konia tyle w temacie praca miała być od stycznia po czym cisza od spotkania w arvato ;) nie wiem po co chcą nowe osoby skoro NIE MA PRACY jak to mówią ludzie z magazynu
marlena 2017-02-13 16:07
Arvato to porażka nie rozumiem po co chcą przyjmować nowe osoby i po jakiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wisi baner w strykowie że szukaja ludzi skoro nie ma pracy
Bima 2017-02-13 16:56
Ojjjj co to za firma tylko bać się tam pracować.a miałam tam złożyć cv .....
1
packpracownik 2017-02-13 19:32
Oho czyżby brygadzistka sie odezwała? Nie wypada..
Anioł 2017-02-13 19:42
(usunięte przez administratora) .przestańcie się nawzajem obczerniac co to przedszkole ten taki ta jeszcze gorsza banda bydła tak nie długo będę o was mówić. Trochę pokory ktoś stworzył głupia stronkę a wy jak muchy do lepu jeden po drugim by obsrac kolegę lub koleżankę jeżeli macie coś do powiedzenia to w. Oczy a nie na necie.po co pytam się.by być jutro też obsranym miło by wam było.... Nie dajcie się zmanipulować chlamowi jakim jest net. Dajmy każdemu szansę czy eweli. Cz t (usunięte przez administratora) l i każdemu pamietajcieeeee karmaaaaaaa wraca .fajny magazyn praca super i niech tak zostanie proszę nie piszcie tu nic.
3
Hejterka 2017-02-13 23:05
Praca fajna tylko ludzie(usunię i te rzez administratora)piszą bzdury
3
Matka polka 2017-02-13 23:19
Odnosze wrażenie ze smerfetko piszesz o innym (usunięte przez administratora) albo to właśnie Tobie nie dali umowy i się mścisz. Jak do tej pory nikt nie miał do niego uwag, a tu nagle umowa sie skończyła i posypały sie słowa krytyki od jednej osoby. Pozdrowienia dla wszystkich w autobusie do Głowna :)
1
buforek 2017-02-14 10:42
A co to za firma?
Nie kop 2017-02-14 14:19
Co do (usunięte przez administratora) spoko przełożony spokojny pomocny zawsze pomoże więc czas wyluzować i zacząć patrzeć na siebie
2
G............. 2017-02-14 15:03
Do tej pory nie wychodziłam na tą chorą stronę ale to co tu wpisujcie to jest skandal .zdrowy na rozumie człowiek i który wie co to jest życie i co za to grozić może. Nie wypisywal by takich głupot .lider (usunięte przez administratora) naprawdę jest porządku kierownik (usunięte przez administratora) nie znam go osobiście ale raczej też a na zdrowy rozsądek ewe.... Nie pisala by takich obelg bo każdy by się domyślil że to ona więc co trzeba zrobić udać sie po rozum do głowy spojrzeć w lustro i zastanowić się czy wy nie macie nic na sumieniu i zacznijcie kochać ludzi .a jak nie dacie rady to chociaż nie okazujcie tego w taki sposób .pozdrawiam
2
Normalna 2017-02-14 22:53
Boże czytam i nie wierzę !!! Co za bzdury pracuje tu od samego początku i uważam , ze nie mogłam lepiej trafić. Kierownicy sa bardzo w porządku liderzy tak samo !!!z brygadzistami tez żadnego problemu nie ma wiec chyba te wszytskie rzeczy wypisują Jacyś nienormalni ludzie !!! Wstyd !!!
3
Packer 2017-02-15 08:13
Pozdrowienia dla nieudacznika wypisującego bzdury na liderów i kierowników, napuszczającego pracowników między sobą...znajda ip komputera i będzie problem jak twoja główka poleci.a (usunięte przez administratora) i Szczególnie (usunięte przez administratora) nie maja podstaw do większego stresu wpisami znają swoja wartość. Pozdrawiam
3
Obserwator 2017-02-15 10:56
Haha ta firma to jakaś porażka. Brygadzistki mega powolne tak jak M albo na laza i sie opierdalają. Na uwagę również zasługuje trenerka łazi jak w zaswiatach normalnie bije rekordy. Dopiero może Michał zrobi z tym porządek. Pozdrawiam pack stryków
Alan 2017-02-15 11:30
&Dor dobry kierownik? Hehe chyba Krzyś sam siebie chwali pod innym nickiem Powodzenia bo w Dpd nie wyszło
Ola 2017-02-15 12:06
Brygadzistki była też fajna..
Już sie nie pochowa między regalami ;)
Masakra 2017-02-16 10:19
Arvato to jak najbardziej fajna firma. Wkurzam sie jak czytam takie dyrdymały. Ludzie którym w życiu coś nie wychodzi piszą te brednie żeby przelać złość na innych.
oucik 2017-02-16 11:52
Chyba nie wiesz ale Krzysiu z dpd nie jest kierownikiem a jedynie liderem.ma nad sobą kierownika.pozdrawiam niedoinformowanych
Lili 2017-02-16 15:13
Ci co piszą takie brednie .to w większości ludzie których to pierwsza praca i nie znają życia.nie pracowali w innych magazynach może by wtedy docenili to co mają
Ola 2017-02-16 23:59
To we wszystkich magazynach Brygadzistki to fajtlapy? I nic nie wiedzą? No czegoś takiego to w życiu nie widziałam;d
Ewa 2017-02-17 04:13
Nie Olu, ale we wszystkich magazynach są pracownicy co nie wiedzą że praca to nie przedszkole :D i nie zdają sobie sprawy że są jak dzieci we mgle i ciągle ich trzeba nakierowywać na właściwy tor :)
Omen 2017-02-17 06:46
Z pewnością ty byś się nadawała.
1
Ela 2017-02-17 07:54
Bo wszyscy są fajtlapami tylko ja idealna?
Jak nie chcesz pracować to nie idź do pracy A nie takie brednie wypisujesz. Praca fajna i najważniejsze, że paczki nie ważą tony, gdzie po godzinie ma się już dosyć. Ciągle coś wam nie pasuje. Może warto zająć się sobą a nie ciągle innymi?
3
Mariusz 2017-02-18 20:36
Praca zajebista nie zarobisz ale się nie narobisz ;
Mariusz 2017-02-18 20:37
Praca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zarobisz ale się nie narobisz ;
1
Miśka 2017-02-19 12:28
Fajnie, że istnieją takie firmy jak Arvato, polecam.
@Obiektywna 2017-02-20 11:29
Fajnie że Liderzy zmieniają się zmianami i wcielają plan naprawczy na innych zmianach, niestety na ich zmianach dzieje się równie kiepsko. Niektóre brygadzistki kompletnie nie dojrzały do pełnienia tej funkcji, stawiają koleżanki z tego samego stanowiska w bardzo złym świetle w oczach pracowników. Jest to absolutnie niedopudzczalne. Plotk i i zbytnie spoufalanie się nie powinny mieć miejsca. O tym mówią podstawowe szkolenia na Brygadzistę. Zmieńcie kryteria ,sama wydajność nie świadczy o umiejętności zarządzania zespołem.
Zostaw swoją opinię o arvato Polska - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie arvato Polska